GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκαμνί ο δήμος Αμαρουσίου...

...για ανθρωποκτονία του 25χρονου εξαιτίας παράνομης πινακίδας! Τι λέει η εισαγγελική διάταξη Από τον Γιάννη Παπαζήση ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΔΙΑΤΑΣΣΕ...

...για ανθρωποκτονία του 25χρονου εξαιτίας παράνομης πινακίδας! Τι λέει η εισαγγελική διάταξη

Από τον Γιάννη Παπαζήση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΖΑΝΙΚΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ με την 996/08 ΔΙΑΤΑΞΗ διατάσσει τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ να ασκήσει ποινική δίωξη κατά των υπευθύνων του δήμου ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (επί δημαρχίας Τζανίκου) για την αξιόποινη πράξη ΤΗΣ ΑΝΘΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ για τον θάνατο του 25χρονου Γιάννη Σταυρουλάκη στις 19-12-2005 εξαιτίας παράνομης διαφημιστικής πινακίδας που είχε τοποθετηθεί επί νησίδας ασφαλείας στη Λ.Κηφισίας στο Μαρούσι. Για την ίδια αιτία είχε...
καταδικαστεί το 2008 σε 26μηνη φυλάκιση απο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο διευθύνων σύμβουλος της MASTER OUTDOOR A.E. Γ.Λιάπης που είχε τοποθετήσει παράνομα αυτήν την διαφημιστική παγίδα θανάτου.
H παραπάνω ΔΙΑΤΑΞΗ στα κύρια σημεία της, έχει ως εξής:
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γρηγόριος Ζ. ΠΕΠΟΝΗΣ, Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών:
Λαβόντες υπ΄όψιν την υπ’ αριθμόν 526/2008 από 6 Νοεμβρίου 2008, προσφυγήν του Εμμανουήλ Σταυρουλάκη του Ιωάννου, κατοίκου Αμαρουσίου Αττικής, ΚΑΤΑ διατάξεως του Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, με την οποία απερρίφθη η από, 11ης Απριλίου του 2006 έγκλησή του κατά των υπευθύνων του Δήμου Αμαρουσίου Αττικής, τους οποίους (ο Μανώλης Σταυρουλάκης) θεωρεί ως υπαιτίους για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη την 19-12-2005, στον υιόν του Ιωάννη Σταυρουλάκη, ο οποίος οδηγών το αυτοκίνητόν του επέπεσεν επί διαφημιστικής πινακίδος στην Λ.Κηφισίας (Παράδεισος Αμαρουσίου).
Επειδή η ως άνω διάταξη επεδόθη στον Μ.Σταυρούλακη την 22-10-2008 και αυτός ήσκησεν την υπό κρίσιν προσφυγή την 6-11-2008, δηλαδή εντός της προβλεπομένης προθεσμίας των 15 ημερών (άρθρον 48 Κ.Π.Δ) επικαλούμενος εσφαλμένη εκτίμηση των αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών, η προσφυγή του αυτή έγινε εμπροθέσμως, είναι νομότυπη και παραδεκτή, καθ΄όσον επιτρέπεται στον εγκαλούντα του οποίου η έγκληση απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, κατ΄άρθρον 47 Κ.Π.Δ. η προσφυγή κατά της απορριπτικής διατάξεως εκείνου.
Εν προκειμένω ο Μ.Σταυρουλάκης κατεμήνυσεν τους υπεύθυνους του Δήμου Αμαρουσίου για τους κάτωθι λόγους και δη:
Την 19ην Δεκεμβρίου 2005, πρώτες πρωϊνές ώρες, ο υιός του, Ιωάννης Σταυρουλάκης ηλικίας 25 ετών, σε τροχαίον ατύχημα, που επισυνέβη στην περιοχή «Παράδεισος» Αμαρουσίου επι της Λ.Κηφισίας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, απώλεσεν την ζωή του, ότε οδηγώντας το αυτοκίνητό του, εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά «και ακινητοποιήθηκε προσκρούοντας σε σιδερένια κολώνα ύψους 2,60 μέτρων, η οποία στήριζε διαφημιστική πινακίδα διαστάσεων 2,20 μ.Χ1,40 μ. με την επωνυμία MASTER ( Σχετ. η εν σχέσει προς το συγκεκριμένο ατύχημα έκθεση αυτοψίας προανακριτικών υπαλλήλων του Τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς).
Η ειρημένη διαφημιστική πινακίδα, αντιστοιχούσε στην υπ΄αριθμ.59 θέση τοποθετήσεως διαφημιστικών πινακίδων της υπ΄αριθμόν 459/9-12-2004 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, η οποία (απόφαση) αφορούσε συνολικώς, τον καθορισμόν 73 θέσεων τοποθετήσεως διαφημιστικών πινακίδων, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμαρουσίου.
Επειδή η υπ΄αριθ.59 θέση τοποθετήσεως της συγκεκριμένης διαφημιστικής πινακίδος της ως άνω αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου αντιστοιχεί σε τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδος επί διαχωριστικής νησίδος της λεωφόρου Κηφισίας, όπως ρητώς τούτο προκύπτει και εκ του υπ΄αριθ.πρωτ.2514/9/617-δ΄/12-1-2006 εγγράφου του Τμ. Τροχαίας Κηφισιάς, προς τον δήμο Αμαρουσίου.
Για αντιστοιχία, της υπ΄αριθ.59 θέσεως τοποθετήσεως της περι ής πρόκειται διαφημιστικής πινακίδος επί «διαχωριστικής νησίδας στην Λεωφόρο Κηφισίας» κάνει λόγο και το κλητήριο θέσπισμα των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν στον νόμιμον εκπρόσωπον της εταιρίας «ΜASTER OUTDOOR ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Α.Ε.», που είχεν τοποθετήσει την εφ΄ής επέπεσεν το αυτοκίνητο του θύματος διαφημιστική πινακίδα…
Περαιτέρω, κατά το κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών, η τοποθέτηση της διαφ. πινακίδας στο συγκεκριμένο σημείο «συνέβαλε αιτιωδώς στον θανάσιμο τραυματισμό του Ιωάννη Σταυρουλάκη του Εμμανουήλ, ο οποίος την 19-12-2005, οδηγώντας το αυτοκίνητό του επέπεσε επί της ανωτέρω διαφ. πινακίδας, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στην οποία το όχημά του κυριολεκτικά διπλώθηκε, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ρήξη ανιούσης αορτής, η οποία προκλήθηκε από την σύγκρουση του οχήματός του με την διαφημιστική πινακίδα (όρα σχετ. το ειρημένο κλητήριο θέσπισμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, εν συνδυασμώ προς την υπ΄αριθ.65276/08 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που κατεδίκασε τον νόμιμον εκπρόσωπον της τοποθετησάσης την διαφημιστική πινακίδα ανυνώμου εταιρίας, σε φυλάκιση δύο ετών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και φυλάκιση εξι μηνών για παράβαση του άρθρου 11 παρ.2 του Κ.Ο.Κ. και του άρθρου 3 παρ.12 της υπ΄αριθ. 52138/2003 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, πέραν των λοιπών. -΄Ορα επίσης το υπ΄αριθ.πρωτ.13020/6-1/6-10-2006 έγγραφον της ανεξαρτήτου αρχής «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» προς τον δήμαρχον Αμαρουσίου).
Και ναι μεν η διαφημιστική εταιρία που είχεν τοποθετήσει την μοιραίαν διαφημιστική πινακίδα στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχεν λάβει προηγουμένως προς τούτο, σχετική άδεια από τον Δήμο Αμαρουσίου, πλην όμως ενήργησεν την τοποθέτηση εν γνώσει του γεγονότος ότι ο δήμος, με την προμνησθείσα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, είχεν εγκρίνει-αποφασίσει την τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδος στο συγκεκριμένο σημείο, γεγονός όπερ καθιστούσε βεβαία την χορήγηση της σχετικής αδείας, σε τυπική αίτηση, που θα ακολουθούσε, αφού εν προκειμένω, το κρίσιμον και ουσιώδες ήτο η απόφαση του δήμου περί εγκαταστάσεως διαφημιστικής πινακίδος στο συγκεκριμένο σημείο, όπερ και παρά τις περί του αντιθέτου νομικές προβλέψεις, είχεν λάβει χώρα.
Αιτιωδώς ,συνεπώς, εν προκειμένω και κατά τα προεκτεθέντα συνδέεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου περί τοποθετήσεως διαφημιστικής πινακίδος στο συγκεκριμένον σημείον με το επισυμβάν εις βάρος του Ιωάννου Σταυρουλάκη θανατηφόρον ατύχημα.
Ανεξαρτήτως συνεπώς,του νομίμου της διαδικασίας λήψεως της ως είρηται (459/9-12-2004) αποφάσεως του δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, το προέχον και ενδιαφέρον εν προκειμένω, δεν είναι η διαδικαστική νομιμότης, αλλά η ουσιαστική, από πλευράς περιεχομένου, νομιμότης της συγκεκριμένης δημοτικής αποφάσεως, και τοιαύτη νομιμότης, ως προς την περί ης πρόκειται (Νο 59) διαφημιστική θέση, δεν συνέτρεχεν.
Ειρήσθω εν παρόδω, αν και ως εκ περισσού, ότι ευθύνη των οικείων Ο.Τ.Α υφίσταται και εν περιπτώσει αυθαιρέτου τοποθετήσεως, εντός των διοικητικών τους ορίων, διαφημιστικών πινακίδων ως της εκ του νόμου υποχρεώσεως αυτών (Ο.Τ.Α) προς απομάκρυνσίν τους (άρθρον 9 παρ.1 του ν.2946/2001, ως αντικατεστάθη δι΄αρθρ.13 παρ.12 εδ. δ-η του ν. 3212/2003, αρ. 13 παρ.12 εδ. ε΄ του νόμου 3212/2003, υπ΄αριθ.7/10-2-2004 εγκύκλ. ΥΠΕΧΩΔΕ).
Εν όψει των προεκτεθέντων , εσφαλμένως, με την καθ΄ής η προσφυγή εισαγγελική διάταξη, απερρίφθη η εν αρχή της παρούσης έγκληση του προσφεύγοντος(Μ.Σταυρουλάκη), θα πρέπει να γίνει και ουσία δεκτή η κρινομένη προσφυγή και να παραγγελθεί ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών να ασκήσει, κατά των υπευθύνων του δήμου Αμαρουσίου, ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας (άρ. 15, 28 και 302 Π.Κ.) και της παραβάσεως του άρθρου 11 παρ. 2, 9 του ν.2946/1999, εν συνδυασμώ προς άρθ. 3 παρ.12 της υπ΄αριθ.52138/2003 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

13 σχόλια

  1. Τελικα η ..πινακιδα "εφταιγε"!

    Και οι κολωνες της ΔΕΗ και αυτες φταινε!!

    Ρε ! αμετε "εις διαολον" πορνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σκαμνί ο Τζανίκος κ. Παπαζήση, όχι ο Δήμος Αμαρουσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Ιανουάριο βγήκαν στο σφυρί περισσότερα από 12.000 αυτοκίνητα σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου, γεγονός που αποτελεί αριθμό ρεκόρ εκποίησης οχημάτων κατά τη διάρκεια μόλις ενός μηνός.
    Ωστόσο οι έμποροι που αποτελούν και τους μοναδικούς πελάτες των κατασχεμένων αυτοκινήτων δεν μπορούν να απορροφήσουν τόσο μεγάλο αριθμό οχημάτων με αποτέλεσμα οι τράπεζες να μην ξέρουν τι να τα κάνουν.
    Ανάδοχες εταιρείες
    Οι τράπεζες παρά τη μικρή πλέον προσέλευση εμπόρων στις δημοπρασίες εξακολουθούν να τις διατηρούν «μυστικές» από το ευρύ κοινό έχοντας αναθέσει σε ιδιωτικές εταιρείες τη διοργάνωση και διεξαγωγή των εκποιήσεων με κατασχεμένα οχήματα, τα οποία λίγες ημέρες πριν από την εκποίησή τους συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένους χώρους ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορέσουν να τα εκτιμήσουν και να δώσουν την τελική προσφορά τους.
    Επίσης, όπως φαίνεται, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναγκάζονται να μειώνουν κατά πολύ τις τιμές στα αυτοκίνητα που βγαίνουν προς εκποίηση για δεύτερη ή ακόμη και τρίτη φορά. Αλλά ήδη κάποιες τράπεζες υπό την πίεση μελετούν τώρα να ανοίξουν την αγορά και σε ιδιώτες προκειμένου να διαχειριστούν μέρος των κατασχεμένων αυτοκινήτων που έχουν συσσωρευτεί σε υπαίθριους χώρους.
    Στέλεχος τράπεζας δήλωσε στην «Η» πως: «Η διαδικασία εκποίησης των κατασχεμένων οχημάτων συνεχώς φθίνει και κάποια στιγμή σκεφτόμαστε να ανοίξουμε την αγορά προς τους ιδιώτες. Όμως κάποιοι μεγάλοι έμποροι μας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο μπορεί να ερμηνευτεί και ως αθέμιτος ανταγωνισμός?».
    Ωστόσο η πίεση που ασκείται στις τράπεζες λόγω της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας είναι τεράστια. Στην προσπάθειά τους να καλύψουν μέρος των επισφαλών δανείων που είχαν χορηγήσει στους πρώην κατόχους των κατασχεμένων Ι.Χ. πωλούν όσο όσο ακόμη και ακριβά υπερπολυτελή μοντέλα.
    Πωλείται όσο όσο...
    Οι περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω για τις τιμές πώλησης αυτοκινήτων που εκποιήθηκαν από τις τράπεζες στις 3 Φεβρουαρίου είναι ενδεικτικές. Αρχικά έχουμε ένα Jeep Wra¬¬ngler Limited μοντέλο του 2002 με κινητήρα 4 λίτρων πωλήθηκε στα 9.500 ευρώ, ένα Subaru Forester Turbo του 2004 έναντι 10.500 ευρώ, ένα Smart ForTwo του 2005 έναντι 2.500 ευρώ, ένα VW Polo του 2001 έναντι 1.500 ευρώ, ένα Mitsubishi Pajero μοντέλο 2001 έναντι 4.500 ευρώ, ένα Chevrolet Captiva μοντέλο 2007 έναντι 17.000 ευρώ, Jeep Cherokee του 2006 (πετρέλαιο) έναντι 16.000 ευρώ.
    Αγκάθι οι κατασχέσεις
    Σύμφωνα, πάντως, με εκτιμήσεις εμπόρων που συμμετέχουν εδώ και πολλά χρόνια στις δημοπρασίες κατασχεμένων αυτοκινήτων η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καθώς τρία χρόνια νωρίτερα διεξάγονταν μόλις πέντε έως δέκα εκποιήσεις κατασχεμένων οχημάτων τον χρόνο από κάθε τράπεζα ενώ φέτος ο συγκεκριμένος αριθμός έχει εκτιναχθεί τα ύψη. Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από τη μεγάλη έλλειψη ρευστότητας που παρατηρείται γενικότερα στην αγορά και από το γεγονός πως μόνο στην Αττική το 2008 κατασχέθηκαν περίπου 1.000 αυτοκίνητα κάθε μήνα. Φέτος τα πράγματα διαγράφονται χειρότερα και όπως φαίνεται οι κατασχέσεις οχημάτων θα αυξηθούν δραματικά καθώς τόσο οι απλοί καταναλωτές όσο και οι έμποροι που έχουν λάβει κάποια χρηματοδότηση από τράπεζες για τα αυτοκίνητα που έχουν στα καταστήματά τους δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των δανείων τους εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
    Εκτιμήσεις για το 2009
    Σύμφωνα, πάντως, με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου οι επόμενοι μήνες αναμένεται να κρίνουν το μέλλον της αγοράς καθώς τόσο στα καινούργια όσο και στα μεταχειρισμένα θα υπάρξουν ριζικές ανακατατάξεις με πολλά λουκέτα, συγχωνεύσεις αλλά και μεγάλες περικοπές από τις εταιρείες του κλάδου. Μάλιστα, αν συνεχιστεί η άσχημη εικόνα της αγοράς και δεν ληφθούν άμεσα μέτρα όπως η επαναφορά της απόσυρσης παλαιών οχημάτων, η άρση της απαγόρευσης πετρελαιοκίνητων οχημάτων, αλλά και η τόνωση της αγοράς από τις τράπεζες με έγκριση νέων δανείων για αγορά αυτοκινήτου τότε οι ταξινομήσεις νέων Ι.Χ. μπορεί να πέσουν πολύ κάτω από τις 200.000 εντός του 2009!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΖΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Σ'ΑΥΤΟΝ.ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι ΜΟΝΟ ο Τζανίκος αγαπητέ 2:36. Όλοι μαζί τα κανουν, το ΔΣ και τα γνωστα λαμόγια.

    Που υπηρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στον Δημο Αμαρουσιου.

    2:34, αν ήταν συγγενής σου που ειχε σκοτωθεί, άλλα θα μας έλεγες τώρα. Εκτός και αν είσαι λαμόγιο του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O δήμαρχος αυτός εκλεγόταν πάντα με το ΠΑΣΟΚ αλλά όταν βγήκε η Νέα Δημοκρατία άλλαξε στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζοντας τα σχόλια δεν είδα να γράψει κανένας για τον ανεπαρκή Εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση και που απέρριψε την έγκληση του ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ κατά των υπευθύνων του Δήμου.
    Έρχεται τώρα ο Εισαγγέλέας Εφετών και του λέει,εμμέσως πλήν σαφώς,ότι είναι αδιάβαστος και να ασκήσει Ποινική Δίωξη.
    Αυτός λοιπόν ο Εισαγγελέας έπρεπε να πάει σπίτι του ως ανεπαρκής. Δεν επιτρέπεται τέτοια άγνοια και ιδιαίτερως όταν αφορα ανθρώπινη ζωή. Εκτός άν λειτούργησε πάλι κανένα παραδικαστικό κύκλωμα.....
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και από ποιούς για να απορρίψεις την έγκληση??? Ε??? ΠΟΣΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έχει μεγάλη πλάκα ένας άνθρωπος που 12 χρόνια καταπατούσε όλους τους νομούς να καταδικαστεί για μια πινακίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κάποιος καρφωθεί στις μπάρες ασφαλείας της Εθνικής οδού και σκοτωθεί θα πρέπει ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ να πάει φυλακή;

    Άλλο η νόμιμη ή παράνομη πινακίδα και άλλο ο υπαίτιος του ατυχήματος.
    Όλα τα ατυχήματα οφείλονται σε σειρά παραγόντων που συνέπεσαν στην συγκ. χρονική στιγμή (κακιά ώρα;). Αν στο συγκεκριμένο δεν υπήρχε ο παράγοντας πινακίδα δεν θα είχε συμβεί πιθανότατα το ατύχημα ή τουλάχιστον δεν θα είχε την ίδια κατάληξη.

    Χωρίς να γνωρίζω τις συνθήκες του ατυχήματος , σέβομαι τον πόνο του πατέρα και την προσπάθειά του να τιμωρηθεί κάποιος επί τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PAIDIA KALISPERA.

    KAI POY NA DEITE O PATOYLHS O DHMARXOS TOY AMAROYSIOY POSES GIGANTOAFISES EPETREPSE NA BALOYN STO OAKA.

    KAI EINAI KAI KONTA KONTA OI POYTANES.

    SE 150 METRA EPETREPSE NA BALOYN 6
    GIGANTOAFISES EN MIA NYKTI.

    ASE DE POY EKANAN TO PEZODROMIO MPOYRDELO DIOTI AYTOI POU TIS EBALAN DEN KATHARISAN TO PEXODROMIO KAI EINAI OLO XALIKIAKAI XOMATA DIOTI EXOYN SKAPSEI SE BATHOS NA BALOYN AYTA TA EKTROMATA POY STOLIZOYN TOYS ELLHNIKOYS DROMOS XORIS KAMIA ARXH TOY KERATA NA MPOREI NA BALEI XERI SE AYTOYS TOYS LEXRITOAPATEONES.

    OI GIGANTOAFISES EINAI STHN LEOFORO KYMHS STO O.A.K.A ARXIZOYN 50 METRA APO THN KENTRIKH PYLH STHN LEOF.KYMHS KAI FTANOYN MEXRI TON STHMO EIRHNHS.

    A!KAI KATI AKOMA.

    KYRIE DHMARXE TOY AMAROYSIOY DOSE KAMIA ENTOLH NA KATHARISOYN LIGAKI THN NHSIDA TON LEOFORON KYMHS KAI SPYROY LOYH STO O.A.K.A.. EINAI ENA SKETO AISXOS H KATASTASH APO TA SKOYPIDIA KAI TO KAKO POY GINETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sto skamni den tha katsei mono o tzanikos alla oloi oi upeuthinoi tou dimou tote kai oi dimotikoi sumvouli pou prifisan gia na xwrothetisoun thn pinakida .omws kante ligo upomoni se ligo tha skasoun kai gia to patouli merika disaresta nea.......giati kai autos edw kai 2 xronia diathrei to idio kathestws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    Α)ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ/ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
    ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ανώνυμε 9:03:00, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζεις τι έγινε, μην λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Άλλο οι προστατευτικές μπάρες στην Εθνική Οδό, που ακριβώς επειδή είναι προστατευτικές, έχουν τις προδιαγραφές να μην σκοτώνουν, κι άλλο οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, που οιπερισσότερες είναι βαριές κατασκευές πολλών κιλών. Όλες είναι παράνομες, σύμφωνα με τον Νόμο!
    @ανώνυμε 3:54:00 μμ, εννοείται ότι με τον Τζανίκο, συμπεριλαμβάνω και όσους Δημοτικους Συμβούλου της τότε διοίκησης εμπλέκονται δια της...υπογραφής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση