GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τελευταία χαρτιά...

. . Aπό το http://www.black-mail.blogspot.com/ Σε μία παρτίδα πόκερ,θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να παίξεις τα τελευταία χαρτιά σου......

. .
Aπό το http://www.black-mail.blogspot.com/

Σε μία παρτίδα πόκερ,θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να παίξεις τα τελευταία χαρτιά σου...Αφού εξαντλήσεις όλα τα κόλπα και τις μπλόφες που γνωρίζεις,χωρίς το παιχνίδι να γυρίζει υπέρ σου,θα έρθει η ώρα που θα ρίξεις στο τραπέζι τα τελευταία σου τρικ..Μετά από αυτό,δεν υπάρχει γυρισμός...Ή θα ματώσεις,ή θα γίνει το θαύμα και θα βγεις νικητής... Αυτό κάνει και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας... Αφού εξάντλησε όλα...
τα επικοινωνιακά όπλα που διέθετε στην κυβερνητική φαρέτρα του,γιατί μόνο με επικοινωνιακά όπλα κυβέρνησε,αποφάσισε να παίξει το χαρτί της συναίνεσης...Χωρίς να διαθέτει κανένα σχέδιο για την πρόοδο της χώρας και χωρίς να διαθέτει τα κότσια να κυβερνήσει αντρίκια,σχεδιάζει την ηρωική του έξοδο,σκοπεύοντας να φορτώσει στην Αντιπολίτευση που αρνείται να συναινέσει,την αποτυχία της πολιτικής του...Όμως ο λαός δεν τον ψήφισε για να παρακαλάει την Αντιπολίτευση να τον βοηθήσει να κυβερνήσει,αλλά για να ηγηθεί ο ίδιος στο τιμόνι της χώρας...Αν δε μπορεί να το κάνει,ας αφήσει την τράπουλα στο τραπέζι,ας πληρώσει το λογαριασμό και ας φύγει...Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν βγήκε ποτέ τελικά κερδισμένος,παίζοντας πόκερ...

13 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ .!!!!!!!ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ???

    21-02-2009

    Ταυτόχρονα με την εμφάνιση των τρομοκρατικών οργανώσεων, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και ΕΛΑ, τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια», με περισπούδαστες αναλύσεις τους που προέκυπταν από δήθεν μακρόχρονες και επίπονες έρευνες, τροφοδοτούσαν την κοινή γνώμη με αστεία – φανταστικά σενάρια που εμφάνιζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως καθοδηγητές και υποκινητές των τρομοκρατών.

    Όταν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας, αντί να ασχοληθούν με την αποκάλυψη και σύλληψη των τρομοκρατών, παραπληροφορούσαν τον ελληνικό λαό και σπίλωναν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για μικροκομματικά οφέλη, καλύπτοντας ταυτόχρονα και την αναποτελεσματικότητά τους.

    Γελάμε ακόμη με το φιάσκο της ΡΙΑΝΚΟΥΡ ή τις συνταρακτικές, κατά καιρούς, «αποκαλύψεις» τους για τη δήθεν συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ (ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΙΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ κ.λ.π.)

    Δυστυχώς όμως για τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια» και τα «παπαγαλάκια» τους, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με σοβαρή – συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κατόρθωσαν να απαλλάξουν την ΕΛΛΑΔΑ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη και αυτή με τη σειρά της στις φυλακές.

    Από το Μάρτη του 2004 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, με το «δόγμα» της περίφημης επανίδρυσης του κράτους, (συγνώμη διάλυση του κράτους ήθελα να γράψω).

    Αφού, διέλυσαν την αστυνομία, ιδίως την αντιτρομοκρατική υπηρεσία παροπλίζοντας ικανά και έμπειρα στελέχη της και προωθώντας τα γαλάζια παιδιά.
    Έστρωσαν το έδαφος για την εμφάνιση νέας γενιάς τρομοκρατών και μάλιστα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα δράση τους, ποιο αδίστακτων από τους προηγούμενους.

    Μπροστά στο πρόβλημα, επανεμφάνισης της τρομοκρατίας, όπως και σε όλα τα άλλα που ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του είναι ανίκανοι να επιλύσουν, το μόνο που κάνουν είναι εφαρμόζουν αραχνιασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους από το «οπλοστάσιο» του αποτυχημένου παρελθόν τους.

    Για να καλύψουν την ανικανότητά τους ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του χρησιμοποιούν, για μία ακόμη φορά, μεθόδους παραπληροφόρησης τις κοινής γνώμης και σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων.

    Έφτασαν στο σημείο η αθεόφοβοι… (τρομάρα τους!!!) να σπιλώσουν και τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τον ΕΛΑ.

    «Κύριε» Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, (συγνώμη κυβερνητικέ γκεμπελίσκο ήθελα να γράψω), εεεεεεεεεέλεος.
    «Καταλληλότερε» (sic) τόσο εσένα, όσο και τα «σαΐνια» σου, σας πήραμε χαμπάρι, δεν είστε μόνο ανίκανοι, είστε και επικίνδυνοι… αδειάστε μας τη γωνιά εδώ και τώρα.

    Αφελείς και παραπλανημένοι ψηφοφόροι τους, όσοι από σας δεν αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα, με την παραμονή του «καταλληλότερου» (sic) και των ανίκανων στελεχών του στην εξουσία, είναι δικαίωμά σας να απολαμβάνετε την πλάνη σας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΟΥΦΛΙΑ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟ.ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι γίνεται πάντα αναλυτή του τίποτα. Μέχρι 6-7 χρόνια κρατάει το παραμύθι και μετά φτου κι απ' την αρχή. Γιατί λες ότι όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις κρατάνε μια επταετία στην εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χειρότερη μη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα, είναι καλύτερη, και από την καλύτερη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα.
    Και όποιος μπορεί με ειλικρίνεια να κοιτάξει σε παλιότερες και νεότερες κυβερνήσεις ας το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

    για μία ακόμα φορά..


    Είναι γνωστές και θλιβερές οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι σε λίγους μήνες η διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θα αποτελεί παρελθόν στην ιστορία μας.

    Ο ελληνικός λαός με τις προτιμήσεις του αυτοκτονεί για μία ακόμα φορά, το έθνος δε θα επιστρέψει δεκαετίες πίσω.

    Η διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή προσέφερε στο έθνος και στους έλληνες μία χρυσή ευκαιρία να ανορθωθούν και εν πολλοίς τα κατάφερε. Ανέπτυξε την οικονομία (όλοι οι δείκτες το μαρτυρούν), τον πολιτισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την πρόνοια, εν γένει ανόρθωσε τη χώρα. Καταπολέμησε τη φτώχεια, την ακρίβεια, τη διαφθορά. Βέβαια είχε ακόμα πολλά να προσφέρει και πολλά να ολοκληρώσει.

    Δυστυχώς όμως οι έλληνες πολίτες ούτε τα εκτίμησαν, ούτε τα σεβάστηκαν και ακόμα χειρότερα τα υβρίζουν και τα συκοφαντούν. Προστρέχουν δε σε άλλους ψευτο-μεσσίες και στην κομμουνιστική ιδεολογία για να σωθούν, όπως νομίζουν.

    Εκ τούτου συνάγεται το εξής δίδαγμα: Στην Ελλάδα η δημοκρατία βλάπτει σοβαρά τον τόπο. Τούτο είχε διαισθανθεί και η επανάσταση της 21ης Απριλίου το 67, πάλιν όμως συνέβησαν τα ίδια. Επομένως θα πρέπει να ηχήσουν οι σάλπιγγες, οι εθνικές φωνές και πάλιν. Κώστα Καραμανλή, οδήγησε τον τόπο εις το πεπρωμένο του. Oi καιροί ου μαινετοί...

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕ ΣΠΡΩΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΩΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΖΩΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΕΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

    ΤΟΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ

    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΤΤΑΣ

    ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΤΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ !
    ΣΑς ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙς ΤΡΙΧΕΣ ΜΑΣ.

    Α..Α.. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΞΕ ΤΟ mail ΜΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ.
    ΚΡΕΤΙΝΟΙ 10η~ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
    ΟΥΣΤ ....ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ
    ΜΥΑΛΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ
    ΦΕΡΡΑΙΟΣ ΤΟ 1.800

    Η ΜΑΛΑΚΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΝΤΙΝΑΧΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση