GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρες για το διάλογο...

Από το kafeneio-gr.blogspot.com . Κόντρες Βερέμη - Μπαμπινιώτη για το διάλογο στην παιδεία... Πριν καλά καλά αρχίσει ο διάλογος για την παιδ...

.
Κόντρες Βερέμη - Μπαμπινιώτη για το διάλογο στην παιδεία...
Πριν καλά καλά αρχίσει ο διάλογος για την παιδεία, άρχισαν οι κόντρες.
Βερέμης: "Εγώ είμαι ο «πρωθυπουργός» στον χώρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Εγώ κάνω κουμάντο".
Μπαμπινιώτης:«Εκτιμώ ιδιαίτερα τον κ.Βερέμη και εφόσον παραμείνει πρόεδρος του ΕΣΥΠ θα τον ενημερώνω επί των προτάσεων και των διαδικασιών του διαλόγου που θα κάνω εγώ» ...

6 σχόλια

  1. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Giorgakis έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
    Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
    Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
    Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ΑΚΟΜΗ το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα-και γαμώ τους επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν και ο Βαλιανάτος).
    Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
    Εάν τώρα, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, γυρίσω και τον ρωτήσω σε ποιά χώρα της γής έχουν καταργήσει τα σχολεία και τους καθηγητές και τους έχουν αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, θα μου απαντήσει ότι είμαι παλιοσυντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες.
    Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το χαζοζαρούμενο ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
    Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Μπαμπινιώτης δέν συσχέτησε
    στήν εγκυκλοπέδια του,στό λήμμα
    Βούλγαροι τούς ΠΑΟΚτσήδες?
    Από ποιό καλάθι τούς βρίσκουν ρέ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἐδῶ ὑπάρχουν ὑπερ-ἐξειδικευμένοι ἄνθρωποι γιὰ τὸ θέμα, οὔτε ποὺ σκέφτηκαν νὰ τοὺς καλέσουν. Ὁ ἐν Ἀμερικῆ διαπρέπων Θέμης Λαζαρίδης ἔχει γράψει καὶ πολύκροτο βιβλίο "Ὁ δρόμος γιὰ τὴν ἀνασυγκρότηση τοῦ ἑλληνικοῦ πανεπιστημίου", οὔτε carte de visite δὲν τοῦ στείλανε... Ὁ Γιανναρᾶς ἔχει γράψει βιβλίο "Παιδεία καὶ Γλώσσα", θὰ ἔμαθε γιὰ τὸ "διάλογο" ἀπὸ τὶς ἐφημερίδες- σιγὰ μὴν τὸν καλοῦσαν οἱ ἐπαγγελματίες τῆς ἐπανεκλογῆς.Καὶ τόσοι ἄλλοι σοβαροὶ κι ἀνιδιοτελεῖς.

    Ὁ Ἀρούλης θὰ σώσει τὴν παιδεία τῆς Ἑλλάδας! Παναγιὰ βόηθα!


    http://dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...με το "Ω" σαν "Ω Μέγα σκοπό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση