GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι πήγαν στον Π. Τατούλη...

. Πάνω από 3.000 άτομα στο βιβλίο του! , Στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατούλη με τον τίτλο «Δεξιά- BLOG- Αριστερά, ελπίδα εμείς οι...

.
Πάνω από 3.000 άτομα στο βιβλίο του!
,
Στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατούλη με τον τίτλο «Δεξιά- BLOG- Αριστερά, ελπίδα εμείς οι ίδιοι», (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος) σε κεντρικό ξενοδοχείο, ήταν περισσότερα από 3.000 άτομα, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.
Επίσης ήταν παρόντες οι βουλευτές της ΝΔ...
και πρώην υφυπουργοί Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γεράσιμος Γιακουμάτος οι βουλευτές Γιάννης Γιαννέλης και Κώστας Τζαβάρας καθώς και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, μολονότι είχε υπάρξει "απαγορευτικό" από τη Ρηγίλλης. Από το ΠΑΣΟΚ ήταν βουλευτές όπως οι Δ. Λιντζέρης, Γ. Μανιάτης, Σ. Ράπτη, Μ. Αποστολάκη και ο πρώην υπουργός Βασ. Κοντογιαννόπουλος. Στην εκδήλωση παραυρέθηκε και ο Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Περλικός, πολλοί δήμαρχοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών επιστήμονες και πολιτικοί φίλοι του Πέτρου Τατούλη.
Το βιβλίο προλόγισαν ο τ. πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Γιώργος Σιώμκος Καθηγητής Μάρκετινγκ Ο.Π.Α, ο Γιώργος Δαρδανός Εκδότης και ο Θανάσης Παπανδρόπουλος επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

13 σχόλια

  1. Καλά, τι έχουν πάθει όλοι αυτοί οι γερμανοί και θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα? Μας έχουν κουράσει οι ψείρες αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δείτε αυτό που βρήκα στο
    http://spyros-tagas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....και εσείς τώρα πιστεύετε ότι αυτοί οι 3000 και άλλοι πολλοί,δεν θα ψηφίσουν Ν.Δ. και θα ρίξουν άκυρο-λευκό.
    Κούνια που σας κούναγε και ακόμα σας κουνάει !

    Γλύφτες και παρατρεχάμενοι είναι που ικανοποιούν τη ματαιοδοξία τους πηγαίνοντας σε μια παρουσίαση ενός βιβλίου από έναν αντάρτη για να δείξουν ότι κάπου μέσα στο μυαλό τους υπάρχει ένα μικρό ποσοστό αηδίας για τον Πρωθυπουργό και την σημερινή Νέα Δημοκρατία αλλά που τελικά θα ψηφίσουν στις εκλογές γιατί φοβούνται μη χάσουν το δικαίωμα στη μάσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη κάνετε παραπληροφόρηση.Ηταν πάνω από 8000 κόσμος.500 που χωράει η αίθουσα και 7500 έξω.Ο κόσμος είχε φτάσει έως το Χίλτον.Σταμάτησε η κυκλοφορία.Χάος.Δεν τα είδατε στη τηλεόραση?Ο Πέτρος είναι δύναμη.Έχει πέρασμα στο κόσμο.Ουρά κάνει να τον ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΚΑΣΙΛΛΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:00
    σιγά τη δύναμη.

    Ψυχοπαθολογικά είναι τα αίτια που τον παρακολουθούν οι αηδιασμένοι Νεοδημοκράτες.

    Πολιτικοί της ΝΔ που δεν έχουν κάποια καρέκλα ενώ λένε ότι η καρέκλα δεν τους ενδιαφέρει και πολλοί - πολλοί συγγενείς τους που κουβαλιούνται θέλοντας και μη ως αντιστάθμισμα της πολιτικής τους αναισθησίας και της πολιτικής τους αδυναμίας που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς παντού.

    Απλοί παρατρεχάμενοι είναι και γλύφουν τον Τατούλη και τον κάθε Τατούλη μπας και γίνει ο επόμενος Αβραμόπουλος της εποχής που είχε δικό του κόμμα ( ΚΕΠ ) και που μετά έγινε ενεργό μέλος της ΝΔ .

    Η Ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλα πρόσωπα σε άλλο χρόνο.

    Αποτυχία δηλαδή με φρου φρού και αρώματα όπως λέει ο λαός.

    Πήγαν να δούν τι ρε φίλε ;

    Την μεγάλη προσωπικότητα και αυτού μεγαλειότητα Τατούλης ;

    Τι πήγαν να δούν ;
    Να μιλάει για το βιβλίο του,να το αγοράσουν,να το πάρουν τζάμπα ή πήγαν να σκοτώσουν τις ανιαρές νεοδημοκρατικές τους ώρες συνδέοντας αυτό που θα ήθελαν από τη ΝΔ με αυτό το ανύπαρκτο που τους έχει προσφέρει ;

    Παπάρια μάντολες που λέει και ο Γεωργίου.

    Έβριζαν το ΠΑΣΟΚ , τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη οτι δεν έκαναν έργο αλλά ξεχνούν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την εικόνα της χώρας από την πληθώρα των έργων είτε στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 είτε λόγω ένταξης μας στην ΟΝΕ είτε μέσω άλλων προγραμμάτων.

    Η Νέα Δημοκρατία από τότε που βγήκε ( εδώ και 5 χρόνια) ούτε ένα πεζοδρόμιο δεν έχει κατασκευάσει και για το μόνο που υπερηφανεύεται είναι η έτσι και αλλιώς συνέχιση του ΜΕΤΡΟ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και της εγνατίας οδού.

    Η Αποτυχία αυτής της κυβέρνησης δεν καλύπτεται με Τατούλιδες .

    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν βλέπω τη φάτσα του εγκάθετου αγροφύλακα Γιακουμάτου...είναι σαν ανάποδο γαμώτο!

    Ή μάλλον σαν το αιδοίο της μαμάκας του τζων ή τζωνυ ή λεμέ ή φουστόπουστα!

    Να τους χαίρεστε βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τατούλη για να σε πιστέψουμε πρέπει να βάλεις τα λάβαρα του ΕΚΚΕ και της δεξιάς που υποστήριζες μέσα στο εκλογικό σου κέντρο στη Τρίπολη και αφού τους βάλεις φωτιά να ζητήσεις συγχώρεση από τους ψηφοφόρους σου, τους οποίους παρέσυρες να ψηφίσουν τη διεφθαρμένη και προδοτική δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΛΑΚΑΣ
    ……………………..
    Αν επιχειρήσει να αξιολογήσει κανείς την πρωθυπουργική δραστηριότητα των τριών τελευταίων μηνών, νομίζω ότι η διαπίστωση στην οποία αναπότρεπτα θα καταλήξει είναι πως το μόνο που έχει κάνει ο Κ. Καραμανλής είναι να δηλώνει βλάκας. Μπορεί να το διατυπώνει έμμεσα ή στα λατινικά, μπορεί τα τηλεοπτικά «παπαγαλάκια» του να ερμηνεύουν ως συμπαθητική ή και «έξυπνη» την ενέργειά του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
    Οταν κάποιος θέλει τρεις μήνες για να καταλάβει τις λαμογιές που έγιναν στο Βατοπέδι, είναι βλάκας. Οταν θέλει πέντε χρόνια για να καταλάβει ότι η οικονομική πολιτική του ήταν λανθασμένη, είναι βλάκας. Κι όταν δημόσια δηλώνει στη Βουλή ότι δεν έκανε τίποτα για την Παιδεία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πέρυσι νόμιζε ότι αυτό που έκανε η Γιαννάκου ήταν «μεταρρύθμιση-τομή», είναι αναμφισβήτητα βλάκας.
    Η μοναδική περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα είναι να θεωρεί εμάς ως βλάκες και γι’ αυτό να καταφεύγει σε τέτοιες δικαιολογίες. Και είναι πολύ πιθανό. Και μόνο ότι υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό της κοινής γνώμης που επιμένει να τον θεωρεί κατάλληλο για τη δουλειά του πρωθυπουργού, του επιτρέπει να πιστεύει ότι έχει να κάνει με βλάκες. Οπως το πιστεύουν και άλλοι εκτός απ’ αυτόν. Ή δείχνουν ότι το Ιιστεύουν.
    Πολλοί βουλευτές και υπουργοί του, πρώτοι και καλύτεροι. Και συγκεκριμένοι κι επώνυμοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, που, όσοι επιμένουμε να βλέπουμε τον Καραμανλή όπως πραγματικά είναι, διασκεδάζουμε αρκούντως με τα «ρεπορτάζ» και τα «σχόλιά» τους. Πώς να μη διασκεδάζεις, για παράδειγμα, όταν ακούς δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης να δηλώνει ότι απόδειξη της εργατικότητας που έχει καταλάβει τελευταία τον Καραμανλή είναι ότι «τηλεφωνεί και σε υΙουργούς».
    Ή όταν παρακολουθείς τις απελπισμένες προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν αυτές τις μέρες το γεγονός ότι η ενδοκυβερνητική και εσωκομματική φαγωμάρα εντείνεται, αλλά αυτός είναι εξαφανισμένος. Λένε πολλά και διάφορα αλλά δεν λένε τη μοναδική αλήθεια. Πως δεν επιχειρεί να παρέμβει, επειδή ξέρει πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν τον υπολογίζει κανένας. Και γι’ αυτό ξανακάνει τον βλάκα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έβριζαν το ΠΑΣΟΚ , τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη οτι δεν έκαναν έργο αλλά ξεχνούν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την εικόνα της χώρας από την πληθώρα των έργων είτε στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 είτε λόγω ένταξης μας στην ΟΝΕ είτε μέσω άλλων προγραμμάτων.

    ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ...Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι σχέση έχουν τα τρία πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980 με το 2009 ;

    Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε έργο ενώ η ΝΔ έχει κάνει το απόλυτο Τίποτα;

    Εσύ τώρα τι πιστεύεις δηλαδή ; Ότι η ΝΔ είναι καλύτερη από το ΠΑΣΟΚ ;

    Αν το πιστεύεις αυτό τότε γνωρίζω ένα καλό ψυχίατρο να σε εξετάσει αλλιώς εξήγησε μου τώρα τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με αυτό που ρωτάς για να εντυπωσιάσεις επειδή δεν έχεις τι άλλο να πείς γι αυτή τη κωλοκυβέρνηση που προφανώς υποστηρίζεις ακόμα ως αποτέλεσμα του ελληνικοκρετινισμού που σε χαρακτηρίζει .

    Αν δεν είσαι δεξιός τότε σίγουρα είσαι ΚΚΕ δηλαδή έχεις μείνει στο 1917 και στη τσατσογιαγιά που διατείνεται ότι είναι η γραμματέας σας αφού πρώτα πήρατε τα δάνεια από την ΕΣΣΔ και μετά - αφού έπεσε- όχι μόνο δεν τα εξοφλήσατε αλλά κάνετε και Business με Νεοδημοκράτες και Καρατζαφερικούς εργοδότες
    που τυπώνουν από περιοδικά μέχρι ψηφοδέλτια στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Περισσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:36

    Kala sta lei .
    H ND ta exei kanei skata pantoy.

    Poy einai to ergo tis kai pou einai i semnotita kai tapinotita tis ?
    Mazika stin ikogenia mas pali PASOK tha psifisoume se pososto 100%.

    Akoma kai o papous pou einai 89 eton tha psifisei pali PASOK opws to 1981 kai 1986.

    Tipota den mporei na kalipsi tis malakies tis kivernisis.

    TELEIOSATE NEODIMOKRATES.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5;36

    Στα έχωσε καλά ο φίλος και αφού σε τάπωσε ,λές ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση