GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Ρέθυμνο...

Βίασαν 72χρονη... Σοκ στην τοπική κοινωνία απο το περιστατικό Της Πόπης Παπαδάκη (Ρεθεμνιώτικα Νέα") http://paramythia.pblogs.gr/ Σοκαρ...

Βίασαν 72χρονη...
Σοκ στην τοπική κοινωνία απο το περιστατικό

Της Πόπης Παπαδάκη
(Ρεθεμνιώτικα Νέα")
http://paramythia.pblogs.gr/

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Αμαρίου Ρεθύμνου από το περιστατικό άγριας κακοποίησης εις βάρος ηλικιωμένης γυναίκας λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχτές,στο χωριό Βυζάρι.Η 72 ετών γυναίκα,δέχτηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι της από δυο άτομα, άγνωστα στην ίδια, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα.Παρά τις προσαγωγές που έκανε χτές η αστυνομία στις υπηρεσίες της,κυρίως αλλοδαπών ατόμων αφού από τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα να μην είναι ντόπιοι,μέχρι αργά το βράδυ δεν...
είχε κρατηθεί κανείς ως ύποπτος για το έγκλημα.
Οι δράστες, νεαρής ηλικίας,που προφανώς είχαν στοχοποιήσει την ηλικιωμένη γυναίκα καθώς ζούσε μόνη της στο Βυζάρι Αμαρίου ,στις 11 περίπου το βράδυ κρατώντας στα χέρια λοστούς έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της και μπήκαν στο εσωτερικό.Η 72χρονη ξύπνησε από το θόρυβο ,είδε μπροστά της τους δυο άγνωστους και τρομοκρατήθηκε.Η προσπάθεια της να φωνάξει "βοήθεια" δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι δράστες της έκλεισαν το στόμα και την κτύπησαν με το λοστό.Ανήμπορη να αντιδράσει η γυναίκα,έγινε έρμαιο στα χέρια των κακοποιών.Κι ενώ ο ένας εκ των δυο "ξεσκόνιζε" τους χώρους του σπιτιού να βρεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα να κλέψει,ο άλλος προχώρησε στην πιο σκληρή πράξη εναντίον γυναίκας:την βίασε.
Αφού έκλεψαν όσα χρήματα βρήκαν,350 ευρώ δηλαδή,και διάφορα χρυσαφικά,οι κακοποιοί εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.
Σοκαρισμένη και ημιλιπόθυμη η 72χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και παράλληλα βρήκε την δύναμη να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της περιοχής ζητώντας του να πάει στο σπίτι της.Ο κ.Μοσχάκης αλλά και γείτονες προσέτρεξαν για βοήθεια στην ηλικιωμένη ενώ άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και τα παιδιά της που ζούν στο Ρέθυμνο και μετέβησαν στο Βυζάρι.
Η γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.Ευτυχώς τα σωματικά της τραύματα ήταν ελαφρά και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της,ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν πάρει πολλές καταθέσεις,οι έρευνες τους για τον εντοπισμό των κακοποιών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση αν και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον χώρο των αλλοδαπών που ζούν ή εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή του Βυζαρίου.Η 72χρονη παθούσα ήδη έχει δώσει κατάθεση και έχει περιγράψει τους δράστες ωστόσο αναμένεται να καταθέσει εκ νέου καθώς την πρώτη φορά βρισκόμενη υπό σύγχιση και υπό την πίεση του πολύ αρνητικού γεγονότος που της συνέβη, ίσως δεν έδωσε όλα τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τις αρχές για τον εντοπισμό των δραστών.
Το περιστατικό,έχει προκαλέσει στην περιοχή του Αμαρίου νέους φόβους και νέες αντιδράσεις για τις διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο της εγκληματικότητας στην περιοχή,καταγγέλουν το επίσημο κράτος για αδιαφορία και εγκατάλειψη της περιοχής τους σε σχέση με την αστυνόμευση και την επιβολή της τάξης.Τα κρούσματα παραβατικότητας στο Αμάρι στιγμάτισε και ο δήμαρχος Κουρητών Στέφανος Σημαντήρας υπενθυμίζοντας το αίτημα του για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου.
Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός αστυνομικός του τοπικού Α.Τ.της περιοχής που είχε βάρδια προχτές το βράδυ,αναγκάστηκε να κλειδώσει το Τμήμα προκειμένου να μεταβεί στο σημείο του περιστατικού.

12 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΡΗΕΣ.ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μπραβοι του Καχριμάκη
    βαρέθηκαν όλο κατσίκες και κατσίκες
    και βρήκαν το ξηρολούλουμο την γιαγιά....

    Γρήγορα ένα μπλόκο για την ανάλγητη Δεξιά. Δεν βρήκαν καμία νέα γυναίκα στο χωριό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνελήφθη ο βιαστής της 73χρονης
    19 Φεβρουαρίου 2009, 09:10



    Στα… χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι δράστες, οι οποίοι χθες είχαν εισβάλει στην κατοικία 73χρονης στο χωριό Βυζάρι του Ρεθύμνου και ο ένας εξ αυτών την είχε βιάσει.

    Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, έναν Τυνήσιο, έναν Σύρο και έναν Ιρακινό, 36, 37 και 26 χρονών, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους.

    Συγκεκριμένα ο ένας φυλούσε έξω από το σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο μπήκαν μέσα. Αφού έκλεψαν 680 ευρώ και πολύτιμα αντικείμενα, ο ένας εξ αυτών βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα.

    Η 73χρονη βρήκε το κουράγιο και έδωσε πλήρη περιγραφή στους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψη των δραστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω χαρμάνια... εκτός αν η 72χρονη είναι κούκλα 32 Μαΐων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai den xairete h 73xronh.oute sto oneiroths den tha eblepe xara sta skeliaths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Κρητικοί τώρα θα πρέπει να πράξουν το χρέος τους!!!!

    Αυτοί είναι οι Αλλοδαποί που ο άθλιος ΠΑΚΗΣ ευχαρίστησε που επέλεξαν την χώρα μας για να κλέψουν να βιάσουν και να σκοτώσουν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜ ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους διεστραμμένους που τόσο ανώδυνα βιάστηκαν να χρεώσουν τον βιασμό της ηλικιωωμένης από ντόπιους,ας πάρουν την απάντηση από την αστυνομία που συνέλαβε τους δράστες ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
    Αντι να ντρέπεστε γιαυτούς που στηρίζετε και κατάντησαν την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα και με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα στην Ευρώπη κάνετε και αστειάκια.
    Να είστε σίγουροι όμως ότι οι Κρητικοί την ώρα της κάλπης θα βιάσουν τα αφεντκά σας και θα τα ξεκουμπίσουν από προσώπου της γης.
    Ουστ βρωμοφασίστες,ρουφιάνοι καταδότες τραβάτε στα Βατοπέδια να μην προκαλείτε τουλάχιστο ανόητα ανθρωποειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ 1:07 ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΡΟΘΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. διεστραμμένοι ειναι και αυτοί που θεωρούν οτι η ηλικιωμένη ΄΄απολάμβανε΄΄ το βιασμό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αρα εχει ελπιδες να βρει...χαρα..ακομα και η δαμανακη τωρα στα γεραματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΜΑΡΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ

    Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΟΥΡΗΤΩΝ

    Στον τόπο αυτόν που ζεί η παθούσα καλοσυνάτη γιαγιά, σήμερα υπάρχει έρεβος πλήρης εγκατάληψη από το αθηνοκεντρικό κράτος των βατοπεδινών της σαπίλας και της κάθε λογής αρπαχτής.
    Ένα δρόμο 35 χρόνια , σύνδεσης με το Ρέθυμνο, τάζουν και ακόμη είναι στα χαρτιά.
    Οι υπηρεσίες σε πλήρη εγκατάλειψη,
    υγείας, αστυνομίας,πυροσβεστικής, κτινιατρικές,μόνο ο δεσπότης κάτι κάνει ο έρμος.
    Οι άνθρωποι ξεχασμένοι χωρίς βοήθεια γέροντες με ψηλά όμως το κεφάλι δεν επαιτούν απαιτούν αλλά φωνή βοώντος στην έρημο της εγκατάληψης.
    Έρχεται κάθε 4 χρόνια ο κάθε κεφαλόμπαφος τάζοντας πετραχήλια και λαγούς παίρνει τα φηφαλάκια και άντε γειά.
    Οποία απραξία οποίον θράσος των λογής λογής κατεργάρηδων της μπανανίας.
    Οι παντοειδείς πουλημένοι φασίστες και τομάρια που μιλάτε απο εδώ τόσο απαξιωτικά για τους ανθρώπους που δεν είστε άξιοι ούτε να τους πλησιάσετε σε ανθρωπιά και φιλοξενία, βγάλτε το σκασμό και ακούστε την αγωνία και τον αγώνα της επιβίωσηξς τους.
    Το αμάρτημά τους είναι ότι πάντα ήσαν και είναι δημοκρατικοί -βενιζελικοί γιαυτό τα λαμόγια τους απεχθάνονται και τους λοιδωρούν στον πόνο και την τιμωρία εγκατάληψης.
    Το ποτήρι ξεχείλησε μ' αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα στη γιαγιά .
    Οι βατοπεδινοί κομησάριοι τι θα πού στον Αμαριώτη , το Ολγάκι και ο ντον ντζιοβάνι, θα κάνουν γαργάρα τα γεγονότα και τις παραλήψεις χρόνων κοντά μισού αιώνα.
    Ο Τόπος αυτός με τις τόσες ομορφιές δεν αντέχει πλέον την απραξία σας, σας έχει γραμμένους στα υποπόδια του.
    Η απάντηση θα ρθεί σύντομα στις κάλπες βατοπεδινούντες εφραιμούληδες.
    Το Αμάρι στενάζει κ. ΓΑΠ και θα στηρίξει όπως πάντα τον αγώνα της προκοπής και της δημοκρατίας.
    Γιαυτό εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του.
    Εχουν ποτίσει με το αίμα τους αγώνες του έθνους από τους αγάδες μέχρι το 1940 αυτοί οι άνθρωποι οι ξεχασμένοι οι λησμονημένοι από την εξουσία και το Θεό.
    Ποιό είναι το αντάλλαγμα το απόλυτο μηδέν σε παροχές σε ανάπτυξη σε μέριμνα.
    Αλλα μην ξεχνάμε αυτοί θα αυτομαστιγωθούν στο σύνταγμα αρκεί να τους βάλουν στα ψηφοδέλτια για τη μάσα .
    Οποίο αμοραλισμό εκπέμπουν οι κομησάριοι του εφραίμ και του πάπιστα .
    Κοντή γιορτή λοιπόν λέει ο λαός.
    Τέλος σκάστε φασισταριά και να πλένετε το βρωμόστωμά σας όταν μιλάτε για τους αγέρωχους αμαριώτες.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση