. Από το http://www.selinios.blogspot.com/ Η συμβουλή που σίγουρα έχουμε λάβει από τους μεγαλύτερους, από τα νεανικά μας χρόνια είναι να προ...
Από το http://www.selinios.blogspot.com/
Η συμβουλή που σίγουρα έχουμε λάβει από τους μεγαλύτερους, από τα νεανικά μας χρόνια είναι να προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας και όχι μόνο...Αυτή είναι μία πασιφανώς καλή οδηγία, την οποία όπως φαίνεται από τα πράγματα και τις καταστάσεις δεν έλαβε ποτέ ο Υπουργός Υγείας από τους γονείς ή τους γνωστούς του. Έτσι την πρώτη Δεκεμβρίου, πιεσμένος από τα γεγονότα και τις κοινοτικές οδηγίες τις οποίες όλοι οι υπουργοί Υγείας αγνοούσαν συστηματικά για πολλά χρόνια (αλλά χωρίς να μπορούν να συνεχίσουν πλέον άλλο) αναγκάστηκε μετά από μακρά παζάρια να υπογράψει την κλαδική σύμβαση με τους γιατρούς,
Η κλαδική αυτή σύμβαση αποτελεί μονόδρομο για...
τη λύση σημαντικών θεμάτων του χώρου της υγείας και των εργαζομένων της. Αντιμετωπίζει θέματα όπως οι αμοιβές των γιατρών (σταθερές για πολλά πολλά χρόνια), οι εφημερίες (εξαντλητικά ωράρια και πενιχρή αμοιβή-οι γιατροί αμοίβονται για 24ωρη εφημερία λιγότερο από τον οποιοδήποτε ανειδίκευτο εργάτη-4.5 euro την ώρα στο χέρι για τον ειδικευόμενο) και το θέμα της στελέχωσης των Νοσοκομείων που υπολειτουργούν στο σύνολό τους σε όλη τη χώρα (προσλήψεις). Επίσης αγγίζει σημαντικά θέματα όπως είναι η ανέλιξη των γιατρών και άλλα αρκετά πιο εξειδικευμένα θέματα.
Η λογική της σύμβασης αυτής είναι ετήσια, έτσι ώστε σε ένα χρόνο να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και σταδιακή εναρμόνιση των δεδομένων στα κοινοτικά στάνταρ.
Για να ξαναγυρίσουμε λοιπόν στον υπουργό, επικύρωσε με την υπογραφή του αυτή τη σύμβαση. Έπειτα, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, όπου στεκόταν και βρισκόταν δήλωνε πως ολοκλήρωσε το έργο του στο Υπουργείο Υγείας, περιμένοντας στον επερχόμενο ανασχηματισμό να απομακρυνθεί όσο μπορούσε μακρύτερα από το Υπουργείο. Όμως, το χατίρι του δεν έγινε. Έμεινε Υπουργός Υγείας και η σύμβαση αυτή δεν ήρθε για να ψηφιστεί στη βουλή. Όταν άρχισε πάλι η πίεση από τους γιατρούς που άρχισαν να χάνουν την Ιώβεια υπομονή τους, είπε πως να, όλως τυχαίως τώρα θα ψηφιστεί. Και το κείμενο ήρθε στην Βουλή, όμως δεν είχε σχέση με την σύμβαση που ο ίδιος είχε υπογράψει, αφού πολλά σημεία ήταν κουτσουρεμένα και άλλα δεν υπήρχαν καν!
Και τώρα σε όλα τα Νοσοκομεία υπάρχουν κινητοποιήσεις και όλα κλείνουν ένα προς ένα. Και ο Υπουργός λέει: ρε παιδιά παρανόηση έγινε, θα τα διορθώσουμε, έχετε υπομονή!(πόση πια υπομονή). Και το σχέδιο της κατάρρευσης της Δημόσιας Υγείας καλά κρατεί έτσι ώστε να ωφελούνται τα ιδιωτικά κέντρα και όποιος δεν έχει μερικές χιλιάδες ευρώ να πεθαίνει και να είμαστε όλοι χαρούμενοι(;)
Όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις: Η δεύτερη όψη είναι πως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και τη διακυβέρνηση που μας αρμόζει.
- Σήμερα και εχθές, οι γιατροί είχαν απεργία. Και σήμερα, συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας. Βρέθηκα εκεί. Και μπορώ να σας πω, ότι στους κρίσιμους αυτούς καιρούς για την Υγεία και τους συμπολίτες μας, αν έκανα πάρτι και συγκέντρωνα μερικούς από τους φίλους μου θα μάζευα περισσότερο κόσμο.(Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν ότι πολλοί από τους παρευρισκομένους ήταν απλοί περαστικοί ή στελέχη κομματικών οργανώσεων που δεν ήταν γιατροί).Με τη συμπεριφορά μας λοιπόν και την αδράνειά μας, νομιμοποιούμε απόλυτα τον κάθε κυβερνώντα να βάζει την υπογραφή του και το ... του όπου θέλει χωρίς αναστολές, χωρίς συνέπειες, χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτήσει πουθενά...Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι το γνωμικό έχει δύο παραμέτρους και οι δύο μπορούν να μας ζημιώσουν στο μέγιστο βαθμό...
Παλιóπoυστα Σουλπίκιε ξαναεμφανίστηκες; Κρίμα και πιστεύαμε ότι σε νίκησε ο καρκίνος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντως όσο και να παρακαλάς δε σε γαμάμε. Δεν είσαι ούτε για τσιμπούκι σε αυτοκίνητο.
Ένας παλιός επιβήτοράς σου (όχι ο Τζων, άλλος).
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛ.ΔΗΜ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛ.ΔΗΜ:
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΩΝ ΑΖΗΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ". Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟ-ΠΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙΑ. ΚΑΤΙ ΜΑΠΑ-ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟ-ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ ΚΛΠ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΓΚΑ.
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΒΕΡΝΗ-(ΜΠΙΠ)-ΣΟΥΝ
Το πινακιον της φακής ως τίμημα αγοράς της ΟΑ ετοιμάστηκε αγγίζει το ποσό των 177,2 εκατομμυρίων €.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή την αγοράζει ως φαίνεται ο Βγενόπουλος σαν σαπάκι.
Ζητησε συνάντηση με Παπανδρέου κατόπιν!!
Ειναι προληπτικός τουλάχιστον.
Ρε γίγαντα δώσε τα διπλά να σε πούμε χουβαρντά, γιατί μπορεί να τη μεταπουλήσεις και να κονομίσεις.
Πολύ χαμηλά ξεκίνησες το παζάρι πάντως.
Πολύ φοβάμαι ότι τα περιθώρια αγοράς στενεύουν.
Για ανέβασε
γιά ανέβασε
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή13-02-2009
Την ώρα που ασθενής πεθαίνει στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης αναλώσιμων εξευτελιστικής αξίας!!!
Την ώρα που οι πραίτορες του Μαρκογιαννάκη ρίχνουν δακρυγόνα στους αγρότες και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!!!
Την ώρα που βιώνουμε την αποθέωση της διαφθοράς και της διαπλοκής, σε αντιδιαστολή της διακήρυξης, από τον «καταλληλότερο» (sic), του σεμνά και ταπεινά, χα!!! χα!!! χα!!!
Την ώρα που τα καρτέλ επιβάλουν τους όρους τους στην αγορά!!!
Την ώρα που η ακρίβεια απαξιώνει μισθούς και εισοδήματα!!!
Την ώρα που καταστρέφονται – καίγονται περιουσίες πολιτών!!!
Την ώρα που η χώρα μαστίζεται από καταλήψεις, απεργίες, κλείσιμο δρόμων!!!
Την ώρα που η χώρα διαβαίνει το κατώφλι της επιτήρησης!!!
Την ώρα που οργιάζει η αναξιοκρατία και το βόλεμα των ημετέρων!!!
Την ώρα που η ανασφάλεια, ο φόβος, η ανέχεια, η ανεργία απασχολούν την πλειονότητα των πολιτών!!!
Την ώρα που η χώρα είναι σε διεθνή απομόνωση!!!
Την ώρα που τα τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη κάνουν πάρτι στο Αιγαίο!!!
Την ώρα που οι σκοπιανοί κερδίζουν πόντους, καθημερινά, στο διεθνές περιβάλλον!!!
Την ώρα που η χώρα μας είναι απούσα από τη διεθνή σκηνή!!!
Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και οι ανίκανοι υπουργοί του, με πρόσχημα την περίφημη επανίδρυση του κράτους, επανασύστησαν την αγροφυλακή, αλλά έχουν διαλύσει:
• Το κοινωνικό κράτος και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
• Την παιδεία σε όλα τα επίπεδα.
• Την οικονομία (ανάπτυξη, έσοδα, έξοδα).
• Την κοινωνική συνοχή.
• Το κράτος δικαίου.
• Της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, με την εξόντωση των μη αρεστών και την αναβάθμιση των ανίκανων, αλλά γαλάζιων παιδιών.
Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και η κυβέρνησή του ανέχτηκαν και ανέχονται:
• Τα σκάνδαλα των υποκλοπών, των κουμπάρων, της γαλοπούλας, των πακιστανών, των τοξικών ομολόγων, βατοπαιδίου κ.λ.π. δυστυχώς ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.
• Τις μικρές και μεγάλες παρατυπίες – παρανομίες, κυβερνητικών στελεχών και κομματικών golden boys, για ίδιον ή μικροκομματικό όφελος, (ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ και πάλι ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΔΑΣ, ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΕΛΕΚΙΔΩΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΘΕΙΟΙ, ΜΑΝΑΔΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ κ.λ.π.) δυστυχώς και αυτός ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.
Στα καλά του καθουμένου και εντελώς ξαφνικά, ξεπετιέται και κάποιος «λαγός» προκειμένου να σώσει/ουν τον «καταλληλότερο» (sic) και την κυβέρνησή του, αφού πιστεύει/ουν ο/οι «πονηρούλης/δες» και «εντιμότατος/οι» ότι μπορούν συνέχεια να παραπλανεί/ούν και να αποπροσανατολίζει/ουν την κοινή γνώμη!!!
Όπως καλή ώρα ο «αξιόπιστος» ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΑΡΓΕΙΟΣ ή κατά το πρόσφατο παρελθόν ΠΑΚΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ κ.λ.π.
Αχ και να ήξεραν τι κούνια που τους κουνάει τους δεξιούλιδες «λαγούς»???
Αχ και να ήξεραν σε τι κλαδί κάθονται οι αθεόφοβοι???
Στο γαϊτανάκι αυτό συμμετέχουν και τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» των κρατικοδίαιτων και διαπλεκόμενων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ όπως: (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΒΡΑΔΙΝΗ, ΟΙ «ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΏΝ ΚΟΥΡΟΊ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΦΡΑΓΚΑ»).
Φυσικά στο γαϊτανάκι αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, συμμετέχουν και τα ευαγή ιδρύματα: (ΔΟΛ με ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με της γραφίδες των «star» αρθρογράφων του, αλλά και Η ΕΡΤ με τους λογής – λογής «τelestar» και τα soou τύπου Eurovision).
Για το «MEGA» CANAL και την Πρετεντεριάδα, αλλά και την Τρεμιάδα, δεν θα σας κουράσω, αφού τους έχουν «ξεβρακώσει» άλλοι ποιο αξιόλογοι από μένα.
Στον «καταλληλότερο» (sic), στην κυβέρνησή του, στους «λαγούς» και στα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ΜΜΕ τους λέμε ότι τους πήραμε χαμπάρι… όσο και αν χτενίζονται…. χα!!! χα!!! χα!!!
Είμαστε εδώ και θα «ανταμείψουμε» έκαστο στην ώρα του όπως του αξίζει!!!
Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ
Πολλά διασκεδαστικά συμβαίνουν τούτες τις ημέρες της μεγάλης κρίσης στη χώρα. Η Πετρούλα και ο καιρός της συζητούνται στα πρωινάδικα, ο Μανώλης και ο Τατούλης κυριαρχούν στα τηλεπαράθυρα της συμφοράς .
ΑπάντησηΔιαγραφήTο αν η Ντόρα θα διεκδικήσει την αρχηγία και αν θα την ακολουθήσει στην κούρσα της διαδοχής ο «άρχων της Υγείας» συζητούν οι μεγάλοι αναλυτές.
Με άλλα λόγια, ο κόσμος χάνεται και η Ελλάδα χτενίζεται. Ούτε την κρίση κατανοεί, ούτε για το δέον προβληματίζεται.
Κάπως έτσι όμως η χώρα, αμέριμνη και αφρόντιστη, χορεύοντας και τραγουδώντας, θα πέσει ως άλλος Τιτανικός στα βράχια.
Karl Marx Jr
ΛΑΜΟΓΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠερίπτωση Πρώτη
Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή
έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;
1. Απελαύνεται από την χώρα.
2. Φυλακίζεται.
3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....
6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επ ιστημών,
Πανεπιστ ήμιου Αθηνών, Υπουργός Ανα πληρωτής Εθνικής
Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπ εζας
(1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και
Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς
αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα ).
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης
Αλλη περίπτωση
Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;
1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του
ολόκληρο το στράτευμα, π ροχωρεί σε συμφωνίες αγορών
π ολεμικο ύ υλικού π ολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα
π ου εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ !
Το όνομα αυτού Ακης Τσοχατζόπουλος
Υπάρχει και άλλη μία...
Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο
φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγ άλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε)
1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης
3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
4. Γίνεται ο π ιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος
της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα,
οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπ λο χωρίς προφανώς
χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε
απώλεια του πρώτου όπλου , μετά από λίγο διάστημα δήλωσε
απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του
έδωσε άδεια για τρίτο!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ !
Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν
Δεν τελειώσαμε.... Κι άλλη μια...
Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;
1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.
2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.
4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ως υπουργός μάλιστα , εκτός απο την ΑΕΠΙ , υποχρέωσε (δια νόμου παρακαλώ) να πληρώνουν όλοι
όσοι έχουν στο κατάστημα τους ακόμη και ένα... ραδιόφωνο... εκτός από την ΑΕΠΙ και την... Ενωση Μουσικοσυνθετών Ελλάδος. Ποιά
είναι αυτή ; Κάποιοι μουσικοσυνθέτες που δεν ήθελαν την ΑΕΠΙ για δικούς τους λόγους έφτιαξαν αυτή την περιβόητη... ένωση που
βγαίνει και χαρατσώνει όπως η ΑΕΠΙ !!! Διπλό χαράτσι γιά το ίδιο θέμα ! Γιατί έχουν μουσική στο κατάστημά τους !!!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος...
Ο Θεός να τα έχει καλά αυτά τα λαμόγια !
Φανταστείτε μια πόλη 10.000 κατοίκων η οποία έχει και 10.000 γραμμές τηλεφώνων για την καλή επικοινωνία μεταξύ των. Οι κάτοικοι σε αυτήν λοιπόν την χώρα συνενοούντο άριστα, μέχρι τότε. Έρχεται λοιπόν "ένας" και τους λέει ότι, σε αυτή την πόλη των 10.000 κατοίκων δεν σας χρειάζονται οι 10.000 γραμμές, γιατί σας μπαρδεύουν και δεν μπορείται να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και εγώ θα σας κανονίσω πιο εύκολα να μιλάτε με 5.000 γραμμές. Όλοι χάρηκαν γιατί γλύτωσαν από τις πολλές γραμμές και αρχισαν να χρησιμοποιούν την καινούργια μεθοδο, αλλά διαπίστωσαν οτι δεν μπορούσαν να μιλούν πολύ, γιατί σύστημα υπερφορτώνονταν, ετσι συντόμευαν τις συνομιλίες στα απολύτως απαραίτητα. Σιγά - σιγά έπαψαν και να μιλούν γιατί δεν μπορούσαν να σκεφτούν γρήγορα το τι ηθελαν να πουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ γλώσσα λοιπόν είναι το όργανο του εγκεφάλου για την συννενόηση και την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και αν της κόψεις τις έννοιες από κάθε λέξη, δηλαδή τις γραμμές επικοινωνίας, απλοποιώντας την, επικρατεί ασυνενοησία, και τότε ο εγκέφαλος νεκρώνεται από την αχρηστεία.
Έτσι λοιπόν στην Χώρα μας, ήρθε ένας Εβραίοσπορος το 1983, και αποφάσισε να αλλάξουμε το σύστημα της γλώσσας και την ορθογραφία σε αυτήν του μονοτονικού, γιατί οι αγράμματοι σοσσιαλο - κουμουνιστές μίλούσαν την γλώσσα του "βουνού". Έτσι η παιδεία αντί να προαχθεί με την μετάπτωση της γλώσσας σε ακόμη πιο σύνθετη, γεγονός που ήταν απαραίτητο για την δημιουργία νέων και πιο σύνθετων εννιών, για τις ανάγκες της επιστήμης, απλοποιήθηκε στη γλώσσα των αγραμμάτων. Έτσι αντί οι αγράμματοι να μορφωθούν, έγιναν και οι μορφωμένοι αγράμματοι.
Το παράδοξο είναι ότι όλοι ζητούσαν από την Χούντα "παιδεία και ελευθερία και δουλειά" αλλά, όλοι αυτοί που μάχονταν με σημαία αυτά τα συνθήματα, πρώτοι ψήφισαν την κατάργηση της Γλώσσας, το απαραίτητο όργανο της παιδείας.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας .
προς 7:12
ΑπάντησηΔιαγραφήΑρκετα τα παραμυθια...Δεν αξιζει η ΟΑ φραγκο παραπάνω, αν αξιζε καποιος θα ενδιαφεροταν να την αγορασει και να κληρονομησει τους Πατέτσους κλπ κομματοσκυλα..
Να παψουμε να πληρωνουμε 1Μ € τη μερα και ας την παρει οποιος θελει τσαμπα..Εγω ετσι και αλλιώς με Aegean θα ταξιδεύω...
Oχι και ταλαίπωρο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚανονίζει ο Αβραμόπουλος ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
ΑπάντησηΔιαγραφή"ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ"
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ "ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ" ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ..ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙA ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΦΑΕΙ" ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ..ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ..ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΙ...
ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ
11 Φεβ 2009 8:32:00 μμ
10:06
ΑπάντησηΔιαγραφήΠριν να έλθει ο ''εβραιόσπορος'' για να ξυπνήσει εσένα τον Τουρκόσπορο(η Αλβανόσπορο;)ποιά ''παιδεία'' είχαμε ;
Είχαμε την ''παιδεία΄΄ του υπουργού ΕΠΘ Ιωάννη Βαρβιτσιώτη ο οποίος έμεινε στην Ιστορία γιατί έστειλε με δυσμενή μετάθεση στο Διδυμότοιχο μιά δασκαλίτσα από τα Τρίκαλα επειδή τόλμησε να διδάξει στους μαθητές της ... Οδυσσέα Ελύτη!!!
Είχε δε το θράσος ο ''Εθνάρχης'' να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ελύτη όταν πήρε το Νόμπελ , παρόλο που ο υπουργός του είχε τον Ελύτη υπό απαγόρευση .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
ποιά ήταν η παιδεία στην Ελλάδα πριν τον ''εβραιόσπορο''.
Στην αρχαία Ελληνική γλώσσα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΝΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΑ και ...υποδιαστολές .
Αυτά τα προσέθεσαν πολύ αργότερα κάποιοι Αλεξανδρινοί λόγιοι.