GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήστεψαν το κέντρο...

...που τραγουδά ο Ρουβάς . Από το http://totefteri.blogspot.com/ Την ώρα που εισέβαλαν γινόταν η καταμέτρηση των ημερήσιων εισπράξεων, τα ξη...

...που τραγουδά ο Ρουβάς
.
Από το http://totefteri.blogspot.com/

Την ώρα που εισέβαλαν γινόταν η καταμέτρηση των ημερήσιων εισπράξεων, τα ξημερώματα λήστεψαν το Starz. Tο κέντρο που τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς. Αφού φυσικά είχε τελειώσει το πρόγραμμα, εισέβαλαν στο μαγαζί δυο κουκουλοφοροι και με την απειλή όπλου κατάφεραν να αποσπάσουν από τους εργαζόμενους περίπου 100.000 με 200.000.Οι δράστες αναζητούνται.

10 σχόλια

  1. Έχω μια απορία, η βραδιά της επιλογής του τραγουδιού για την γιουροβίζιον, ήταν βραδιά για τον τραγουδιστή που έτσι κι αλλιώς ήταν ένας και το τραγούδι προαποφασισμένο, ή ήταν κομμένη και ραμμένη για τις αδερφές Μαγγίρα; γιατί έτσι πιστεύω; μα τα κορίτσια των μπαλέτων είχαν επιλεγεί με το σκεπτικό τα πόδια τους να είναι πιο μυώδη από τα δικά τους, αλλά και στο πρώτο τραγούδι οι δυο κοπέλες που συνόδευαν τον Ρουβά μάλλον στην λαχαναγορά πρέπει να δούλευαν από χρόνια και τις πήραν από εκεί κοψοχρονιά και για δυο τρεις πρόβες... Έτσι που οι κοκόνες μας να μην μπορούν να επισκιαστούν από τίποτα την βραδιά αυτή, ούτε από τον Ρουβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "εξέγερση" του Δεκέμβρη, είναι η πλατφόρμα που σήμερα κινούνται οι δήθεν επαναστάτες, αυτοί που τότε έλεγαν και έδιναν άσυλο στους κουκουλοφόρους που σήμερα δρουν όπως δρουν και τότε έκαναν προπόνηση καταλαβαίνουνε σήμερα τι κάνανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ μην ειχαν ΕΙΣΠΡΑΞΗ 100 με 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!

    Ρε τα λαμογια!
    πανε να βγαλουν απο την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ό,τι μπορουν!!

    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά λόγους φοροδιαφυγής καί μόνο αυτού
    τού είδους τών κέντρων,τό πάλεψα τό
    ξαναπάλεψα,αλλά....αλλά
    δέν μπορώ νά πώ ότι στεναχωρήθηκα
    γιά τήν "απαλλοτρίωση".
    22 Πάτερ ημών,222 μετάνοιες καί αύριο κατ΄ευθείαν στόν Εφραίμ γιά
    νά εξομολογηθώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θέμα είναι εθνικού συμφέροντος. τι θα γίνει αν απαγάγουν τον σάκις; πως θα εμφανιστούμε στο γιουροβίζιον; πρέπει να λειφθούν μέτρα. άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 100.000 με 200.000 δήλωσαν οτι τους εκλεψαν. η ερωτηση ειναι ποσα εσοδα δηλωνουν στην εφορία τα "κεντρα" ? ...εκπιπτει το συνολικό ποσο λόγω ληστειας?? για αυτο τρεχα μ@λ@κ@ πολιτη-εργατη με την φορολογικη συνειδηση να σωσεις τους ξενους κωλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΒΜΑΡ
    ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΗΛ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΖΙΝΟ
    ΧΑΡΤΟΠΕΧΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ
    ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΠΑΡ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΗΛ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΖΙΝΟ
    ΧΑΡΤΟΠΕΧΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ
    ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση