GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια έξω από το Καραϊσκάκη...

. Από το kosmosnews.blogspot.com Επεισόδια είχαμε πριν λίγη ώρα έξω από το Καραΐσκάκη μεταξύ Γάλλων οπαδών και Ολυμπιακών. Από ό,τι φαίνεται...

.
Από το kosmosnews.blogspot.com
Επεισόδια είχαμε πριν λίγη ώρα έξω από το Καραΐσκάκη μεταξύ Γάλλων οπαδών και Ολυμπιακών. Από ό,τι φαίνεται οι Γάλλοι πήγαν να πάρουν κάτι κασκόλ από ολυμπιακούς και εκεί έγινε η μανούρα με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να πέσει το σχετικό ξύλο.

7 σχόλια

  1. Θα αποκλειστεί η έδρα του Ολυμπιακού για 1-2 διεθνή ματς και οι "φίλαθλοι" του Θρύλου θα φάνε της χρονιάς τους στη Γαλλία, ιδίως από Άραβες και άλλους Αφρικανούς οπαδούς της γαλλικής ομάδας. Εκεί δεν πιάνει η μπογιά του Κόκκαλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταλάβατε τώρα Ολυμπιακάκια? 2 στο ημίχρονο....ΣΩΚΡΑΤΗ είσαι σπίτι? Γιατί σε παίρνω και μιλάει.... Βάλτε μέσα τον Γκαγκάτση. Βάλτε μέσα τον Ψυχομάνη. Βάλτε μέσα τον Τσιρώνη.Καταλάβατε ή να κάνω και κακά? ΡΕΖΙΛΙΑ της Ευρώπης. Κλέβετε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και πιστέψατε ότι θα ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ? ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ? ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?" Πάμε για Ουέφα, μπορούμε στον τελικό" ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ... Τα κλεφτρόνια.


    ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ 7 ΠΑΛΙ....

    ΑΝΕΤ ΓΕΙΑ..... ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί επεισόδια Γαυράκια ??? Μήπως επειδή δεν θα παίξει διαιτητής ο Κάκος, η ο Καλόπουλος, η ο Παμπορίδης ????? Τώρα είναι Ευρώπη δεν είναι ΕΠΟ. Κρίμα που όλη η Ευρώπη βλέπει αυτούς τους παικταράδες που ξεκουραζόντουσαν για να τους απολαύσει η Ευρώπη στο μεγαλειώδες OUEFA . Δεν πειράζει στο δεύτερο ημίχρονο θα τους σκίσετε. Αν όχι υπάρχει και η ρεβάνς. Εκεί πράγματι θα τους ξέΣΚΙΣΕΤΕ. ΄Αντε και του χρόνου μετά τον προκριματικό γύρο του CHAMPIONS LEAGUE που δικαιωματικά θα παίξετε και φυσικά στους ομίλους θα παίξει ο όποιος δεύτερος και εσείς στο ΚΥΠΕΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Και είναι μόνο 2-0 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις χάσανε στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
    Πω πω ρεζιλίκια. ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Τριάρα και από πράσινους που όταν τους βλέπουν θέλουν να τους λιώσουν.
    ΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    Που είσαι Κάκο, Καλόπουλε, Παμπορίδη, Βασσάρα, και τα άλλα καλόπαιδα. Εδω παίζουν διαιτητές με @@χίδια και όχι @@χίδια διαιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κολόγαυροι ΤΣΟΥΖΕΙ???????
    ΤΣΟΥΖΕΙ αλλά σας αρέσει.
    Αντε και νίκη την Κυριακή τουλάχιστον εδώ στο Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε θα σταματήσει αυτή η καφρίλα απο τα ελληνικά γήπεδα?Σεκάποιον αγώνα μπάσκετ με ιταλική ομάδα,νομίζω,οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν επιτεθεί πάλι στους 50!!! φιλάθλους της ιταλικής ομάδας αντι να τους κάνουν να νιώσουν πως οι Έλληνες είναι φιλόξενος λαός ακόμη και στα γήπεδα.Επειδή ήμουν απο τους τυχερούς που παραβρέθηκαν στον τελικό του euro το 2004 και είχα την εμπειρία να δώ την συμπεριφορά των Πορτογάλων φιλάθλων που τους "κλέψαμε" το κύπελο μέσα απο το σπίτι τους και την αντιμετώπιση κατά την αποχώριση απο το γήπεδο(ανταλλαγή κασκόλ, φωτογραφίες,συγχαρητήρια κλπ) ντρέπομαι πραγματικά για τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΣΑ,ΠΟΥΤΣΑ , ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ- ΞΥΛΟ,ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ,ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ...... ΠΑΡΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση