GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλέν κι ο Αρης!...

Από τον Φώτη Φιλίππου . Ενδιαφέρον άνοιγμα από την κυριακάτικη εφημερίδα του Γ. Κύρτσου... "Πουλέν της κυβέρνησης ενόψει εκλογών" ...

Από τον Φώτη Φιλίππου
.

Ενδιαφέρον άνοιγμα από την κυριακάτικη εφημερίδα του Γ. Κύρτσου... "Πουλέν της κυβέρνησης ενόψει εκλογών" αναγορεύεται ο Α. Σπηλιωτόπουλος.
Μούρλια!

19 σχόλια

  1. Άρις ο Γλυκούλης. Πουλέν και πουλάκι,το φιλαράκι του Κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ

    ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

    Οταν η παρέα της Μεσσαράς με τους Ολλανδούς εφτιαχνε τις πλαστικές ντομάτες και αγγουράκια και δηλητηριαζόταν χωρίς έλεος ολη την ευρώπη δεν μίλαγε κανένας.Τα προίόντα της Κρήτης πολλές φορές γύρισαν πίσω απο τα όργανα ελεγχου τροφίμων της ευρωπαικής ένωσης,αλλά όλοι κάναν το κορόιδο.Αυτόί οι κύριοι που σήμερα ΄θελουν επιδοτήσεις έχουν πλουτίσει με προιοντα δηλητήρια.Τέτοιοι παραγωγοί καλύτερα να μην υπάρχουν.

    Ειναι καιρός να ακουστούν και οι αλήθειες που πονάν αλλα η εξοντωση του καταναλωτη με γνώμονα το ΚΕΡΔΟΣ πρέπει να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμα: Πως διαλύεται μία χώρα
    Συντάκτης: Τ/ Ειδικού Αναλυτή
    Ημερομηνία καταχώρησης: 28η Ιανουαρίου 2009


    Στο αντικείμενο του θέματος έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια (περίπου 8) αρκετή εμπειρία που κατα τη γνώμη συνοψίζεται στα εξής βασικά.
    Έτσι αν έχεις πολλά λεφτά και θέλεις να διαλύσεις μία χώρα προχωρείς ως εξής:
    1. Διαλύεις την μέση παιδεία εισάγοντας τον κομματικό συνδικαλισμό στα σχολεία. Δεκαπενταμελή στα γυμνάσια –λύκεια, κτλ. Έτσι οι μαθητές από "μαθητές" γίνονται "ώριμοι" δημοκρατικοί πολίτες που συνδιοικούν (μάλλον διοικούν) μέσω των κομμάτων τους τα σχολεία. Αποτέλεσμα, τέλεια διάλυση, έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη μάθησης, έλλειψη σεβασμού των δασκάλων τους, κτλ
    Συνέπεια τούτου είναι επίσης και το "ιερό δικαίωμα" των καταλήψεων, που εκτός από τη διάλυση της παιδείας αφήνει σχεδόν πάντα πίσω του βανδαλισμούς και καταστροφές. Έτσι ένα αχαρακτήριστο κράτος (κυβέρνηση, εισαγγελείς, δημοτικοί άρχοντες, κτλ) για ένα δήθεν πολιτικό κόστος ανέχεται πχ 5 εως 6 ανωριμα παιδιά με ένα λουκέτο να εμποδιζουν τη λειτουργία του σχολείου και τη μάθηση.
    2. Διαλύεις την ανώτατη παιδεία κυρίως με τη κομματικοποίηση της και τον έλεγχο της από κόμματα, με απεργίες, καταλήψεις , διακοπές της εκπαίδευσης κτλ. χωρίς επι χρόνια ουσιαστικά να έχει δοθεί λύση στο απαράδεκτα φασιστικό δικαίωμα των καταλήψεων,κτλ. Προφανώς χώρα χωρίς παιδεία δεν μπορεί να συνεχίσει επί μακρόν να υπάρχει. .....
    Επίσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε εκπαίδευση χωρίς συμμετοχή των σπουδαστών στο εκπαιδευτικό έργο, το πλείστον των οποίων σιγά σιγα δεν συμμετέχει στο διδακτικό έργο, αφού η παρακολούθηση του δεν είναι στη πράξη υποχρεωτική. Έτσι ένας μεγάλος αριθμός συμμετέχει μόνον στις εξετάσεις.
    Βέβαια αυτό είναι και αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού των εισαγόμενων για τους οποίους δεν επαρκούν τα μέσα, αίθουσες διδασκαλίας κτλ
    3. Διαλύεις την εθνική ταυτότητα από κατευθυνόμεμους ιστορικούς "ανέκδοτα" όπως πολύ χαρακτηριστικά του ονόμασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και από άλλους "συγγραφείς" των "νέων" σχολικών βιβλίων.
    4. Αφήνεις "ξέφραγο" αμπέλι τη χώρα για να μπεί ως μετανάστης όποιος θέλει, ανεξάρτητα αν η χώρα τον χρειάζεται ή όχι. Έτσι αυτό που θα εθεωρείτιο έγκλημα πολέμου εαν το έκανε μία κατοχική δύναμη (η αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού) σε μας αφήνεται εσκεμμένα από τους "πολιτικούς-παγκοσμιοποιημένους εγκέφαλους" να γίνεται, ώστε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια οι έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.
    5. Παράλληλα με το προηγούμενο αφου εξαγοραστούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, βομβαρδίζουν συνεχώς τον κόσμο, ότι είναι απαράδεκτος ρατσιστής, εθνικιστής, ελληναράς, ότι η σημαία είναι ένα πανί που ο καθένας έχει "δημοκρατικό δικαίωμα" να καίει και να προσβάλλει (το είπε δυστυχώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με πατέρα τέως υπουργό και νυν ευρωβουλευτή, ο υιός Βαρβιτσιώτης).
    Καθορίζουμε παράλληλα "δημοκρατικό καλιτεχνικό" δικαίωμα επώνυμης δεσποινίδας να δείχνει το "έργο" της , αυναν... δεσποινίδας υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, κτλ.
    Εν ολίγοις προσπαθούμε να τρελλάνουμε τον κόσμο. Σε αυτό συμβάλλουν (με αδράν αμοιβή και τα δήθεν παρατηρητηρια Ελσίνκι, ΜΚΟ,κτλ. σε διατεγμένη υπηρεσία.
    6. Διαλύεις την αστυνομία τρελλαίνοντας την κυριολεκτικά. Έτσι ένας αστυφύλακας θα πρέπει να δέχεται να καεί χωρίς να αντιδρά, θα πρέπει να δέχεται πυροβολισμόυς χωρίς να αντιδρά γιατί γνωρίζει ότι αν πάθει βλάβη ο επίδοξος δολοφόνος του δεν γλυτώνει τη φυλακή και τη διαπόμπευση των εξαγορασμένων, ΜΜΕ, κτλ.
    7. Με κάποιο "γνωστό από την αρχαία εποχή αργυρούν τρόπο", εξ Ελλάδος, ή εκ γείτονος εξ ανατολών, πείθονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, κτλ.. να υποστηρίζουν ενορχηστρωμένα και φανατικά , πχ. την τουρκοποίηση της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (που όπου νάναι καταφθάνει πάλιν), τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων εις βάρος της χώρας μας μέσω του ονόματος, τον αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και τη διχοτόμηση του, κτλ
    8. Υποβάλλεις στον κόσμο, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται και να εκφράζει τη γνώμη του για τα εθνικά θέματα πλην των πολιτικών και των νεοταξικών. Έτσι κατακεραυνώναμε τον εξαίρετο μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ως μάστιγα του θεού και εξαίρουμε τη βουβαμάρα του νυν αρχιεπισκόπου.
    9. Τελευταίο μέτρο για την άλωση της χώρας είναι η διαλυση του στρατού της που φοβούμαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος. Πχ αφήνεται η κρατική τηλεόραση να προσπαθεί να γελειοποιήσει το στράτευμα με ηλίθια συριαλ, τα ΜΜΕ ψάχνουν θέματα να κτυπήσουν το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, κτλ
    10. Η εξωτερική πολιτική της χώρας σχεδίάζεται από ίδρυμα (το ΕΛΙΑΜΕΠ) στο οποίο συμμετέχουν τα γνωστά πρόσωπα

    Μία χώρα που επι δώδεκα περίπου χρόνια υφίσταται τα ανωτέρω είναι θαύμα πως επιζεί.

    http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=823

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παει και ο Κυρτσος , σαγηνευτηκε απο την γοητεια του....αρενωπου Αρη!!!!!Αρε Κυρτσο τι σου εμελε να παθεις τωρα ...στα γεραματα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα φυτοφάρμακα.
    Μελέτης χρήζει το γεγονός ότι οι στα γραφεία εκπαιδευτικοί δουλεύουν κανονοκά ως δημόσιοι υπαλληλοι, ενω οι στις αίθουσες την κοπανάνε μετά την παράδοση. Ερωτηματικά προκαλεί αυτό ως προς την νομιμότητά του. Υπάρχει σχετικό προεδρικό διάταγμα που να τους επιτρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο; Ας το ψάξει κάποιος, επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.37 και συ αναζητεις..τον πουλο απεγνωσμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μια κλασική περίπτωση της αξιοκρατίας αλά ελλαδιστάν: όσες περισσότερες πίπες κάνεις, τόσο πιο ψηλά φτάνεις (βλέπε μεξικάνο, νατάσα κλπ κλπ)... Μεγάλη προσωπικότητα, έτυχε να τον γνωρίσω παλαιότερα, ο απόλυτος φελλός - κλασικό πουστράκι της οννέδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψάχουν για μαλακα να του φορτώσουν την τραγωδία που έρχεται! Ε, και ο Αρούλης κάνει ότι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε τον μικρό Αρούλη να ζήσει τον μύθο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Giorgakis έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
    Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
    Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
    Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ΑΚΟΜΗ το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα-και γαμώ τους επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν και ο Βαλιανάτος).
    Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
    Εάν τώρα, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, γυρίσω και τον ρωτήσω σε ποιά χώρα της γής έχουν καταργήσει τα σχολεία και τους καθηγητές και τους έχουν αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, θα μου απαντήσει ότι είμαι παλιοσυντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες.
    Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το χαζοζαρούμενο ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
    Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τουλάχιστον αυτός μιλάει Ελληνικά.
    Καταλάβατε έ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!
    Χάνουμε και την Ολυμπιακή εκπροσώπηση τώρα, άστα να πάνε, μαύρη μαυρίλα ο ξεφτίλας ο Κυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν θελω λεφτα ,δεν θελω διαδηλωσεις,δεν θελω τιποτε...
    μονο την κασετα με τον κωστακι και τον αρουλη να κανουν ερωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΟΥΛΗΗΗΗΗ.ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλέ, η Παπαρούλα θα τα κάνει όλα αυτά; Ήμαρτον! Ο Χριστός κι' Απόστολος! Πού ήταν καλέ χθες η Αρούλα; Στο μαγαζί της φίλης της, της Χριστίνας Λαμπράκω, το μεγαλο-κάναλο, και μας τα έπρηζε με την Πρετεντέρω! Μέχρι τις 2 η ώρα το πρωΐ. Ά, πα, πα! Και τί ωραίο είπε ή τί ενδιαφέρον; Το μόνο που καταλάβαμε ήταν ότι κάνννννει προσπάθειες να κρύψει το λλλλλι και το ννννννι του!
    Και τι όμορφη που ήτανεεεε!!! Στα κηδειέ μωβ, σαν την άνοιξη! Τον είχε βάψει μάλιστα και ο Φουστέρης, η λουγκρίτσα, που τον έχει πάρει και αυτόν από το Τουρισμού στο Παιδείας. Ο Φουστέρης, που άλλη δουλειά δεν έχει παρά να βάζει πούδρα και άι-λάϊνερ (όπως λέμε άει γ...σου) στον Παπάρη. Και όλα αυτά για τρισήμισυ χιλιάρικα το μήνα. Μεγάλε! Πάλι μας σβέρκωσες!
    Μα, καλά, ο Άρης θα βγάλει μπροστά τη Νουδούλα; Και δε πάμε στο Βαλιανάτο direct, για να μη χάνουμε και ώρα στο δρόμο;
    Ο Άρης καλέ έχει διασυνδέσεις, δεν είναι ότι κι ότι! Τον αγαπάει πολύ ο κ. Χρήστος, δεν μπορεί να κάνει χωρίς την ξεφωνημένη αυτή Υπουργάρα. Ήταν και πολλλλύ κολλλητές κάποτε... Τον αγαπάει η μαμά του και ο μπαμπάς του (που δε θέλει να τους δει τα τελευταία 15 χρόνια τώρα, γιατί τον έκαναν ρόμπα στην Πάτρα με τα πουστιρλίκια του). Τον αγαπάει ο Κοκός από την Πάτρα, που συζούσαν οι δυό τους στην Πάτρα και στην Αθήνα και στο Λονδίνο, μαζί με την κόρη του φαρμακοποιού από την Πάτρα που πέθανε από τον καϋμό του. Τον αγαπάει η φύσις όλη...
    Έχετε δει Υπουργό να τρώει μέρα μεσημέρι, χωρίς να είναι Σαββατοκύριακο, στη "Βιβλιοθήκη" στο Κολωνάκι, ενώ θα έπρεπε να ήταν στο γραφείο του και να υπογράψει κανένα χαρτί; Ξέρετε ότι υπογράφει μια φορά στους 3 μήνες; Παθαίνει νευρικό κλονισμό κάθε φορά που πρέπει να υπογράψει. Ξέρετε ότι ο Δρόσος, ο σεφ του, παίρνει 3,500 χιλιαρικάκια για να του κάνει ελαφρά γεύματα τα μεσημέρια; Ξέρετε ότι ο Δημάδης, ένα πουσταρέλι ολκής με ρόζ σακάκια, ενθυλακώνει άλλο ένα τριάρι κάθε μήνα; Ξέρετε ότι ο Παπάρης ήταν στους Παξούς το καλοκαίρι σε κότερο, μαζί με το Δημάδη και το Φουστέρη, και βγαίνανε με στριγκάκι κάτω από τη βερμουδίτσα; Να τον χαίρεστε τον Υπουργό Παιδείας σας κύριε Καραμανλή. Αν αυτός κάνει για να μάθει στα δίδυμά σου γράμματα, τότε εγώ λέω να ξενιτευτούμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυρ Βλούπερα, δεν αντελήφθην τι εννοείτε, μήπως κάτι σαν "Ελάτε να σας κάνω κεφτέδες;" ή το " ο ΑΣΕΠ" - το αρσενικό πού το βλέπεις; Πόσο είχες στη γραμματική, στο σχολείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ρε 9.09 τρελή εμμονή φαίνεται να έχεις με τον Σπηλιωτόπουλο. Σαν ζηλιάρα γάτα ακούγεσαι που λέει ότι να ναι προκειμένου να γρατζουνίσει. Όσον αφορά μαλλί και τις περιποιήσεις, εγώ τυχαίνει να τον έχω πετύχει στο κουρείο του Δημήτρη Βασηλιά αρκετές φορές, που είναι κοντά στο πολιτικό του γραφείο, όποτε ως καλός stalker πρέπει να αρχίσεις να κάνεις καλύτερη δουλειά για να μην εκτίθεσαι με ανακρίβειες. Κάτι τύποι σαν και εσένα είναι η αιτία που τα blogs στην Ελλάδα δεν έχουν τη θέση που τους αξίζει. Τουλάχιστον το σχόλιο σου είχε γέλιο αν και πρέπει να σε κοιτάξει σύντομα κάποιος ψυχίατρος επειγόντως, εγώ αν τύχει να δω μια πολιτική εκπομπή και με νευριάζει απλά αλλάζω κανάλι δεν κάθομαι ως τις δύο το πρωί. Κοινός μεγάλε/η το σχόλιο σου φτιάχτηκε με μοναδικό στόχο να χτυπήσει με ανακρίβειες έναν άνθρωπο ο οποίος αποτελεί εμμονή για σένα. Άντε να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα του ψυχιάτρου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση