GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συμπεριφορά του κ. Βερέμη...

. Γράφω με αφορμή το άρθρο του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη για τη συμπεριφορά Βερέμη. Αυτό που εχει σημασία δεν είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο...

.
Γράφω με αφορμή το άρθρο του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη για τη συμπεριφορά Βερέμη.
Αυτό που εχει σημασία δεν είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα "διεκπεραιώνεται¨" η εκπαίδευση των μαθητών,το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια,οι δεδομένες αντιδράσεις μαθητών -φοιτητών-καθηγητών ,ο νέος υπουργός Παιδείας,αν θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η ΝΔ, αν θα έχουμε διπλή κάλπη,αν μπορεί να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ και αν έχει ουσία και βάση η πολιτική απόφαση για τον Τσίπρα στο τιμόνι του Συνασπισμού. Αυτό που έχει σημασία είναιη πολιτική ,πολιτισμική και οικονομική ηγετική ομάδα της χώρας μας να πάρουν στα σοβαρά τον άνθρωπο,τον μέσο άνθρωπο, τον αναποφάσιστο άνθρωπο ,που έχει κουραστεί,που θέλει έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής εδώ και χρόνια και εδώ και χρόνια δεν μπορούν,από άποψη διάθεσης -προτεραιοτήτων-ικανότητας
να του τον προσφέρουν.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν...
ο Βερέμης είναι ο νέος Τατούλης των ΜΜΕ, ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν ο Σπηλιωτόπουλος έχει ή δεν έχει διάθεση να ανοίξει δημόσιο διάλογο για την παιδεία .ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα μικροκομματικά γονίδια της σημερινής πολιτικής γενιάς...Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κάθε ένας προβεβλημένος πολιτικός,δημοσιογράφος ,άνθρωπος με κάθε είδους πολιτική σκοπιμότητα και αρμοδιότητα(πχ Βερέμης) να θέσει μέτρο στο λόγο και στις πράξεις του και να αντιληφθεί μέχρι ποιο σημείο αυτά που κάνει και αυτά που λέει δεν είναι επικίνδυνα για όλους μας..
Όσο για εμάς ,περιμένουμε την μεταρυθμιστική πολιτική στα πανεπιστήμια...
Καληνύχτα σας κύριοι...
Β.Μ.

9 σχόλια

  1. Ο Βερεμης εχει δηλωσει οτι δεν ειναι πολιτικος ,και δεν ενδιαφερει το "πολιτικο κοστος".

    Αυτο και μονο δηλωνει οτι λεει σωστα πραγματα.

    Μερικα:
    1. Καταργηση αυτου του αισχους "του ..ασυλου"
    2. Οι "μαθητες-σπουδαστες-φοιτητες " που κανουν καταληψη και τα κανουν γης μαδιαμ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ αυτοι τις ζημιες.

    Και μερικα αλλα ακομα.
    Χωνεψε πρωτα αυτα και μετα συζηταμε και μερικα ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά όλες μας οι ελπίδες ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΕΡΕΜΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ..ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ;;;;; ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να στρωθούμε να δουλέψουμε όπως όλοι οι υπάλληλοι οκτάωρο την ημέρα, κι όχι όποιος τελειώνει την παράδοση να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλιώς και την λαϊκή αποδοχή δεν θα έχουμε, αλλά και δεν θα έχουμε μούτρα να ζητήσουμε καμμία αύξηση, γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η IAAF ενημέρωσε το ΣΕΓΑΣ ότι και το δεύτερο δείγμα της ελληνίδας αθλήτριας του βάδην Αθανασίας Τσουμελέκα είναι θετικό.
    Η «χρυσή» Ολυμπινίκης της Αθήνας έχει βρεθεί θετική στην ουσία ερυθροποιητίνη σε επανέλεγχο δείγματος που είχε δώσει στις 6 Αυγούστου 2008.
    Η Τσουμελέκα, η οποία είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τον πρωταθλητισμό μόλις διέρευσε η είδηση για το πρώτο δείγμα, αναμένεται να τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από τον ΣΕΓΑΣ.
    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ Η ΚΥΡΙΑ , ΑΠΟ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Giorgakis έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
    Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
    Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
    Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ΑΚΟΜΗ το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα-και γαμώ τους επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν και ο Βαλιανάτος).
    Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
    Εάν τώρα, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, γυρίσω και τον ρωτήσω σε ποιά χώρα της γής έχουν καταργήσει τα σχολεία και τους καθηγητές και τους έχουν αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, θα μου απαντήσει ότι είμαι παλιοσυντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες.
    Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το χαζοζαρούμενο ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
    Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σκοτώνεστε, ρε παιδιά;

    Θα συζητήσουμε, θα συζητήσουμε, θα κάνουμε διάλογο και θα ξανακάνουμε διάλογο και στο τέλος οι κάθε βερέμηδες θα κάνουν ότι πει η μπίλντεμπεργκ.

    Φιλάκια από το νενεκιστάν, σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!
    Χάνουμε και την Ολυμπιακή εκπροσώπηση τώρα, άστα να πάνε, μαύρη μαυρίλα ο ξεφτίλας ο Κυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο βερεμης ειναι εθνομηδενιστης γλυφει τουρκους και αμερικανους (με το αζημιωτο?)παιρνει θεσεις ομοιες με των τουρκων αποκαλει τρομοκρατες και σφαγεις τους ηρωες του 1821 και ειναι...υπευθυνος παιδειας.(οταν δεν ξαναγραφει την ιστορια αλλα ρεπουση με τον αλαφουζο).εχει κανεις αμφιβολια ποιοι σας κυβερνουν και τι θελουν απο εσας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση