GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αν. Λυκουρέντζος απαντά στο Press-gr...

Εκανα το τραπέζι στους ΟΝΝΕΔίτες - πλήρωσα εγώ τα έξοδα... Από τον Χρήστο Μπουκάτη Από τον υφυπουργό Παιδείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ήρθε, με με...

Εκανα το τραπέζι στους ΟΝΝΕΔίτες - πλήρωσα εγώ τα έξοδα...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη

Από τον υφυπουργό Παιδείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ήρθε, με μεγάλη ταχύτητα που ασφαλώς τον τιμά, απάντηση στο κείμενό μου για το τραπέζι που έκανε σε ΟΝΝΕΔίτες στην Τρίπολη (διαβάστε το εδώ). Ο κ. υφυπουργός παραδέχεται ότι έγινε με την παρουσία του αυτή η συνεστίαση και στο ερώτημα ποιος πλήρωσε τα έξοδα απαντά ότι καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από προσωπικές του δαπάνες. Ένα ερώτημα έθεσα και πολύ καλά κάνει και απαντά. Δεν διαψεύδει όμως ότι είπε στους ΟΝΝΕΔίτες ότι η βουλευτική του έδρα... τους ανήκει. Αυτό κατ' εμέ είναι πολιτικά το σημαντικότερο γιατί θυμίζει νοοτροπία παλαιού πολιτευτή και όχι σύγχρονου πολιτικού. Μου κάνει εντύπωση που το προσπέρασε και στάθηκε μόνο στο θέμα των εξόδων. Πάλι καλά πάντως.
Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Λυκουρέντζου είναι το εξής:
"Σε απάντηση του άρθρου του κ. Χρήστου Μπουκάτη υπό τον τίτλο «Ποιος πλήρωσε το τραπέζι σε ΟΝΝΕΔίτες που έκανε ο υφυπουργός Παιδείας», που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας στις 9.2.2009, και προς αποκατάσταση της αληθείας, σας επισημαίνω τ’ ακόλουθα:
Την Παρασκευή, 6.2.2009, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία συνεργατών και φίλων μου, συνεστίαση σαράντα περίπου στελεχών της ΟΝΝΕΔ. Τα έξοδα της εν λόγω συνεστιάσεως καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από προσωπικές μου δαπάνες, με την έκδοση σχετικού παραστατικού στο όνομά μου. Ο υπαινιγμός του ανωτέρω δημοσιεύματος ότι δήθεν...
τα έξοδα της ανωτέρω συνεστιάσεως χρεώθηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι επιεικώς ατυχής και στόχο προφανώς έχει να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου και να με πλήξει ως πολιτικό πρόσωπο στη συνείδηση των ελλήνων πολιτών.
Με αφορμή το ανωτέρω δημοσίευμα, σας δηλώνω ρητώς και κατηγορηματικώς ότι ουδέποτε έχω χρεώσει τις κάθε είδους παραστάσεις μου σε κωδικούς λογαριασμών του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είναι, άλλωστε, γνωστή σ’ όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του εν λόγω Υπουργείου, η πάγια τακτική – επιλογή μου να αρνούμαι την είσπραξη εκ μέρους των οικονομικών υπηρεσιών του Υπουργείου των νομίμων εκτός έδρας αποζημιώσεών μου. Όλοι οι υπάλληλοι των αρμοδίων οικονομικών διευθύνσεων του Υπουργείου γνωρίζουν ότι ουδέποτε έχω αποστείλει στους έλληνες πολίτες ευχετήριες ή άλλου είδους κάρτες, για να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Υπουργείου.
Ενόψει όλων των ανωτέρω, και προς αποφυγή περαιτέρω εμπλοκών, σας παρακαλώ όπως ανασκευάσετε το περιεχόμενο του ανωτέρω συκοφαντικού δημοσιεύματός σας και αποστείτε στο εξής από οποιαδήποτε προσβλητική αναφορά στο πρόσωπό μου, άλλως σας δηλώνω ότι θα ενεργήσω καθ’ υμών τα νόμιμα, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος"

32 σχόλια

  1. Μια Γλώσσα που Καταλαβαίνετε

    Πολλοί λόγιοι και μορφωμένοι άνθρωποι έχουν γράψει για εσάς τους εκλεγμένους άρχοντες όλων των πολιτικών χρωμάτων αυτής της χώρας και τις πράξεις σας (η τις απραξίες σας) αλλά κανείς δεν φαίνεται να δίνεται σημασία. Τόνοι μελάνη έχουν καταναλωθεί περιγράφοντας την διαφθορά, την ανικανότητα, την γραφειοκρατία, τις μίζες και την αλαζονεία σας. Αλλά όλα στού κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λέει μια παροιμία. . Εγώ θα σας θέσω μερικά ερωτήματα που νομίζω είναι στο νου όλων των πολιτών με μία γλώσσα που νομίζω θα καταλαβαίνετε μίας και θεωρώ το μορφωτικό επίπεδο των περισσοτέρων σας ποιο χαμηλό και από την κοιλιά του φιδιού και πιθανόν δεν καταλαβαίνετε η δεν θέλετε να καταλάβετε αυτά που σας λένε οι πολίτες που σας συντηρούν.

    Βρε αλήτες, βρε τσογλάνια, βρε κούτσουρα, έχετε καταλάβει ότι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αναισθησίας, ηθικής, ανθρωπιάς και ανευθυνότητας?

    Πώς σας μπήκε στο στενό μυαλό σας αυτή η τρελή ιδέα ότι όταν εμείς οι κοινοί θνητοί σας εξουσιοδοτήσαμε με την ψήφο μας να χειρίζεστε τα χρήματα μας σας δώσαμε και το δικαίωμα στην κλεψιά, στην απατεωνιά στην ψευτιά και στην κοροϊδία μ’ ένα θράσος και ένα ύφος σαν αν πιάσατε τον πάπα από τα’ αρχίδια? Ποιος σας είπε ότι με την ψήφο μας σας δώσαμε λευκή επιταγή να λύσετε το οικονομικό σας και αυτό των δισεγγονιών σας ?

    Πέστε μου ρε ασήμαντα υποκείμενα τι λέτε στον εαυτόν σας όταν κάθε μήνα τσεπώνετε τους παχουλούς μισθούς που σας παρέχει ο Έλληνας πολίτης από το υστέρημα του για υπηρεσίες που δικαιούται αλλά δεν του παρέχετε? Μπορείτε να αντέξετε την ασχήμια της μουτσούνα σας στον καθρέπτη και να πείτε στον εαυτόν σας ότι τα αξίζετε? Αν ναι, τότε είστε αναίσθητοι, τομάρια του κερατά και εκτός πραγματικότητας.

    Είστε τέτοια ψώνια που η ματαιοδοξία σας έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν βλέπετε τη ν πραγματικότητα που ζουν αυτοί που σας ταΐζουν? Δεν έχετε ακούσει τι λένε για σας οι πολίτες μόλις απομακρυνθούν αφού σας σφίξουν το χέρι? Δεν έχετε ακούσει να σας αποκαλούν μαλάκες, ψεύτες, κλεφτές βολεμένους, κολόγερους και καραπουτάνες, παράσιτα της κοινωνίας? Μην μου πείτε όχι γιατί θα προσθέσετε κι’ άλλο ένα ψέμα στα πολλά που έχετε πει. Αλλά και πάλι εφόσον δεν δείχνει να έχετε ίχνος αξιοπρέπειας και συνειδήσεις δεν θα χάσετε τον ύπνο σας.

    Δεν έχετε καταλάβει ότι τα επώνυμα κουστούμια που φοράτε δεν κρύβουν την κουρελιασμένη σας υπόληψη? Δε σας μύρισε το ότι όσο ακριβή να είναι η κολόνια σας και τα αρώματά σας και όσο ποιο πολύ απ’ αυτήν πασαλείψετε πάνω σας θα συνεχίσετε να βρωμάτε χειρότερα από έναν απόπατο σε μία χωματερή?
    Ρε ρεμάλια πώς σας αντέχει το καλάμι που καβαλήσατε και που βρίσκετε το θράσος να ψευτολογείτε ξεδιάντροπα, να βουτάτε τα χέρια σας στις τσέπες μας, να μας πιάνετε τον κώλο και να αποδοκιμάζετε την αξιοπρέπεια μας με κάθε ευκαιρία ?

    Δεν μου λέτε βρε αρχιλιγούριδες, κουφάλες του κερατά, πότε σκοπεύετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των πολιτών παρά να καταναλώνετε όλον σας τον χρόνο στο γκομενιλικι, στις δεξιώσεις, και στα δικαστήρια αποκρούοντας κατηγορίες δωροδοκίας, απατεωνιάς και κλεψιάς?
    Δεν βλέπετε ρε στραβομάρες, στενομυαλλοι μικρόψυχοι, ότι όταν εσείς κυνηγάτε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες υπομονεύετε το εθνικό μας συμφέρον και όλοι οι γειτόνοι μας ζητάνε μερτικό όπως λέει και ο Μητροπάνος? Μιλήστε ρε καθάρματα, το κάνετε εσκεμμένα οι είστε πραγματικά τόσο αφελείς? Οι το ποιο πιθανό να έχετε πουλήσει την ψυχή σας στους εχθρούς της χώρας για τριάντα τάλαντα. Πουλημένοι κολομπαράδες!

    Και όσοι από εσάς μεγαλομανείς χαραμοφαίδες κοιλαράδες ανησυχείτε για την υστεροφημία σας δεν έχετε καταλάβει ότι ο λαός σκατόψυχους θα σας ανεβάζει και σκατόψυχους θα σας κατεβάζει και όταν του δοθεί η ευκαιρία θα κατουρήσει και στον τάφο σας?

    Όλα αυτά μάλλον να τα έχετε καταλάβει αλλά η περιφρόνηση, η δημαγωγία, και αδιαφορία γ’ αυτούς που σας ψηφίζουν και σας ταΐζουν σας έχουν τυφλώσει. Η ηθική και πνευματική σας σαπίλα δεν βρίσκει πάτο. Οι λέξεις ντροπή και φιλότιμο είμαι σίγουρος σας είναι άγνωστες.

    Πρόσφατα ένας κολλητός μου φίλος σε μια από τις συζητήσεις μας μου είχε πει ότι ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι τούρκοι, ούτε οι σκοπιανοί ούτε οι αμερικάνοι. Ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας μου είπε εμφατικά είναι ο Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι γι εσάς μιλούσε.

    Ευχαριστώ
    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας επεισε!!!!Να μας πει εαν στο υπουργειο του υπαρχουν μυστικα κονδυλια και ποιος τα διαχειριζεται και εαν εχει κανει χρηση ο κ. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ.Του συνιστω να προσεξει την απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ;
    ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι ειδικοί λογαριασμοί που λέγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζήτησε ο κύριος νερομπούρδας δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη.
    Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία σου στο σχέδιο Ανάν που θα καταδίκαζε την Κύπρο.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσες τους σκαπιανούς να δεχθούν το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν).
    Για τη μουγκαμάρα στο σκάνδαλο της «Siemens».
    Και βεβαίως, για τις βόλτες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα σε κρίνουν οι πολίτες Γιώργο.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας σου στο δημόσιο.
    Πάει να μας τρελάνει ο γιός της αμερικανο-εβραίας κυρίας Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

    Η ΖΩΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και μονο απο τη φατσα καταλαβαινεις οτι λεει ..αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 09/2009 06:19μμ.

    Εάν πράγματι,γνωρίζεις,ότι ό Λυκουρέντζος έχει χρησιμοποιήσει πόρους από κρυφούς λογαριασμούς,
    διατί περιμένεις,νά σού δώσει απάντηση,στήν ερώτηση σου καί δέν
    τόν καταγγέλλεις επίσημα,όπου εσύ
    νομίζεις,αλλά καί επώνυμα???
    Δηλαδή τί???
    Κρυφτούλι καί μικροεκβιασμούς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα μας κανετε ρε...και λιγα μας κανετε...κανονικα εισαστε και φιλοτιμοι και σωστοι αφου δεν μας γαματε παραπανω....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ....ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΤΕ,ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΤΛ. αφου ανεχομαστε να μας εκπρωσουν στα σημαντικοτερα ζητηματα ρεμαλια και αποβρασματα της κοινωνιας μας τεμπεληδες που δεν εχουν δουλεψει ποτε....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ''ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ'' ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.!!!! ηθελα να ξερα πως αντικριζετε τα παιδια σας στα ματια ρε πως τα κοιτατε ρε σεις...δεν εχετε ιχνος αξιοπρεπειας ιχνος ανδρισμου?? ουστ σιχαμενα ρεμαλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακομα εχετε το θρασος να μιλατε και να πιανετε στο στομα σας τον γιωργο παπαδοπουλο?? δε σας αρεσε η εφταετια ετσι?? παρτε τωρα και τριψτε στη μουρη σας τους....''αγωνιστες''....με τα gucci και τα armani ...ρε γιατι δεν μας λετε ποσο εξωτερικο χρεος ειχε η ελλαδα στην εφταετια και ποσο εχει σημερα??? και κατι ακομα, εχετε κανει ολως των ειδων τα γκαλοπ....για καντε και ενα με συγριση την εφταετια και σημερα.....(σιγα μην το κανετε) τουλαχιστον αυτος εφυγε χωρις να εχει ουτε μαντηλι να κλαψει ενω εσεις ρεμαλια πολιτικοι και δημοσιογραφοι δεν εχετε που να βαλετε το κλεμενο δημοσιο χρημα και οχι μονο....ναι ρε αυτος που εδωσε τα πολυτεκνα αυτος που εδωσε τις αδειας οικοδομης αυτος που εδωσε αδειες ταξι αυτος που τα κεντρα ηταν γεματα και ο κοσμος κυκλοφορουσε με απολυτη ασφαλεια.....αυτος ντε που του λεγαν να βγει με αδεια και δε δεχοταν τη στιγμη που ''ανοιγετε'' τις πορτες σε ολους τους πρεζεμπορους να αποτελειωσουν τα παιδια μας ...και τολματε να πειτε για τον παπαδοπουλο εσιες ρε?? εσεις???
    Υ.σ. ειμαι ενας που δεν εχω καμια σχεση με χουντα και τα λοιποα αλλα εχω απευδυσει με τους αλητες που ειναι πανω εδω και 30 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολα εδω γινονται με αυτοματο πιλοτο..ολα στη τυχη....αλλα καλα μας κανουν....κριμα γιατι τωρα που αρχιζει ο κοσμος να ξυπναει, μαλλον ειναι πολυ αργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τυχαίνει να γνωρίζω τον κ. υφυπουργό από τα μαθητικά του χρόνια,έχουμε ψάξει πιτσιρικάδες μαζί για εργασία και μέσα στη φτώχεια μας έχουμε κοιμηθείστο ίδιο στρώμα πλάτη πλάτη. Ας μου το επιτρεψει λοιπόν να καταθέσω και εγώ την μαρτυρία μου για κάποια στοιχεία του χαρακτήρος του ως δημοσίου πλέον ανδρός.
    1.Ποτέ δεν έχει δεχθεί να τον κεράσουμε βρε αδελφέ τον καφέ ή το ποτό που θα πάραγγείλει στις επισκέψεις του τόσο στις προεκλογικές όσον και ύστερα ως βουλευτής και τώρα υπυπουργός.
    2.Στις περυσινές τραγικές καταστάσεις των πυραγιών έστελε ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ φορτηγα με ζωοτροφές σε πυροπαθείς κτηνοτρόφους της Αρκαδίας και όχι μόνον.
    3.Το βουλευτικό του όχημα το χρησιμοποιεί,βουλευτής ακόμα,για να μεταφέρονται παιδιά με ειδικές ανάγκες και προβλήματα σε σχολεία.
    Δεν προσπαθώ να κάνω την αγιογραφία του κ.υφυπουργού.΄αλλως τε δεν ξέρει καν αν τον ψηφίζω ή όχι.
    Κάποια όμως πράγματα πρ'επει να λέγονται όχι μόνο για τον κ. Λυκουρεντζο, αλλά και για τους άλλους, και είναι πολλοί,δεν θέλουν να βγαίνουν προς τα έξω τα θετικά τους στοιχεία.Δυστυχώς όμως αυτοί οι πολλοί ανέχθησαν και ανέχονται οι τυχαίοι να γίνονται μοιραίοι,και να παρασύρουν στη δίνη των λασποαπονέρων τους και τους καλούς.
    ΄Ετσι λοιπόν πονηρά δημοσιεύματα υπό τον τύπο αυτό,μόνο πρόκληση εντυπώσεων δημιουργούν σε αυτούς που δε θέλουν να διασταυρώσουν υην αλήθεια ή δε θέλουν να την αναζητήσουν.πδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εδω ρε ανεχομασταν να μας κυβερναει πρωθυπουργος με 39 νουμερο παπουτσι (σημιτης, ο καραμανλης μας πειραξε??
    απο τον ενα παλιανθρωπο στον αλλο χαζο (καραμανλη) παμε..... που εχει κανει το play stasion σμπαραλια ετσι για να περναει η ωρα μια και δεν εχει τι να κανει...... για ονομα του θεου...(τι ποιος ειναι αυτος) κατι θα εχετε ακουσει στις λεσχες και στις στοες που ανηκετε ''κυριοι'' της πολιτικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά μην τα πλήρωσες ρε καραγκιόζη.
    Ούτε τα δικά σου δεν πληρώνεις, θα κερνούσες κι όλα;

    Ούστ ρε λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΙΓΟΣ ! ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ! ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ !!!!
    ΤΑ ¨ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΝΕΑ ¨ ΕΓΡΑΩΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ......
    ΒΑΡΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τι ¨εμπλοκες ¨μιλάς ανόητε ; Ο κολλητός σου ο Παπακωνσταντίνου είναι παράνομος...., διάβασες τί λέει η απόφαση;;;; ¨ίδιον όφελος ¨, καί τώρα αρχίζουν τα......
    Είσαι πραγματικά γιά γέλια !!!!

    Μα καλά πιστεύεις ότι θα ξαναβγείς στήν Αρκαδία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε πρεμούρα τα παπαγαλάκια της δεξιάς στα κανάλια δημόσια και ιδιωτικά να δούνε το Πασόκ να συνεργάζεται με την δεξιά « για να βγει η χώρα από την κρίση»
    Που τα πουλάνε αυτά οι λιγδιάρηδες των ΜΜΕ;
    Τώρα οι ανίκανοι που αλληλοϋποστηρίχτηκαν με όσες πουστιές μπορεί να βάλει του ανθρώπου νους ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί να συμβάλει στο να σωθεί η χώρα; Τώρα οι κυβερνητικοί, και οι ΜΜΕ που σύσσωμοι χειροκροτούσανε σαν ηλίθιοι την απογραφή που έστειλε την Ελλάδα στο λάκκο με τα σκατά, τώρα ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί και έχει υγιείς δυνάμεις να βοηθήσει την χώρα;
    Λάθος πόρτα χτυπήσανε, το Πασόκ, και είχε και έχει δυνάμεις για κάθε περίσταση και το έχει αποδείξει, αλλά στα σκατά θα βουλιάξουνε αυτοί που τα κάμανε σκατά και οι συνοδοιπόροι τους, αριστερούληδες και δεξιούληδες μαζί, αυτοί άλλωστε δεν ήταν που δικάζανε και καταδικάζανε το Πασόκ, οι μεν για να καβαλικέψουνε την εξουσία και οι δε για να διαμοιραστούνε τα ιμάτια του;
    Όλοι τους αυτοί ένα θέλουν και αυτό είναι το εξής, ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΟΠΑΣΟΚ!
    Διότι η χώρα έχει πιάσει πάτο εξ αιτίας της καταστροφικής τους, Νέας Διακυβέρνησης, θυμάστε τον Καραμανλή, με το σλόγκαν Νέα Διακυβέρνηση; Τον φερετζέ που πήγε να βάλει ο καταλληλότερος στην κυβέρνηση του αλλά δεν έπιασε, χάλασαν τα μανταλάκια και έπεσε.
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά, την πάτησες με αυτά που έγραψες και τώρα προσπαθείς να τα μπαλώσεις ότι είπε και κάτι άλλο, μετά και κάτι παράλλο... Είσαι δημοσιογράφος της δεκάρας... ανερχόμενος Κακαουνάκης φαίνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι απο κεινος εισαι κ εσυ...απο κεινους που σεβεσαι το δημοσο χρημα.....ουστ ρεμαλια, αποβρασματα της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μαλιστα.....με κεινα τα σχολια που εχω κανει εδω και 3 ωρες τι γινεται ρε παιδια?????????
    ''αργουν''....λιγο ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι υπάρχουν μυστικα κονδύλια και είναι ίδια με αυτα που χειριζόταν ως Υπουργός ο Γιωργάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. "στ' αρχίδια μου οι ασθενείς και οι ναρκομανείς".


    Αν. Λυκουτέτοιος
    Λούμπεν Τραμπούκος,
    Πολιτικός μπινελικολόγος,
    κολλητός του Ρουσσόπουλου.

    Το είπε βρίζοντας από τηλεφώνου έναν παραγωγό της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και τι έλεγες με τους οννεδίτες ρε Λυκουρέντζο; Που θα τους διορίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με τα εκκολαπτόμενα στελέχη τι έλεγες, πως κατάφερες κι εσύ να γίνεις υπουργός πηγαίνοντας στην οννεδ αντί να διαβάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9 Φεβ 2009 9:15:00 μμ : Με όλη αυτή την αγιογραφηση του κολλητού σου ξέχασες να μας πεις για όσα ακούει από όσους έχει δουλέψει κι αυτός και το κόμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΙ ΣΤΗ Ν.Δ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποδεικνύεται,από τήν παρουσία
    τους στούς ιστούς,ότι πολλοί
    Πρασινοφρουροί,έχουν πετύχει,
    βιολογικά/ανατομικά,τό ακατόρθωτο.
    Εχουν δηλαδή αντιμεταθέσει,τό
    στόμα τους στήν θέσιν τού κώλου
    τους κι αντίστροφα.
    Ετσι λοιπόν,άντί νά προφέρουν
    ορθό λόγο κλάνουν καί αντί νά
    κλάνουν,ομιλούν!!!
    Αλλωστε καί τό συνδικάτο πού
    υποστηρίζουν,βρώμα καί μπόχα
    αναδύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9/0730. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Α 'Η Ο Β ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΚΑΙΚΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λυκουρέντζο, όλοι αυτοί που δούλεψες μέχρι τώρα σου στέλνουν μιά μούντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΦΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΤΡΕΧΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΣΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ = ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση