GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πολύπαθο Νοσοκομείο Κομοτηνής...

Σκάνδαλο συμβάσεων προμηθειών.... . Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ . Ως γνωστό, οι συμβάσεις προμηθειών στο Δημόσιο, είναι ετήσ...

Σκάνδαλο συμβάσεων προμηθειών....
.
.
Ως γνωστό, οι συμβάσεις προμηθειών στο Δημόσιο, είναι ετήσιες, με δυνατότητα 3μηνης παράτασης. ΟΥΤΕ ΜΕΡΑΠΑΡΑΠΑΝΩ. Αυτό λέει ο Νόμος, αυτό λέει και το δεδικασμένο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Απαγορεύεται λοιπόνδια ροπάλου, η παράταση συμβάσεων, ανεξάρτητα με πια διαδικασία καταλήγουμε σε σύμβαση (δηλαδή, μετάή άνευ διαγωνισμού).
Στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ο γενναίος και μη ... χθεσινός κατά τα λεγόμενά του Διοικητής του,έχει τα δικά του ισχύοντα και γράφει τον Κανονισμό Προμηθειών Δημοσίου (Κ.Π.Δ.) στα πλέον αρχαία υποδήματά του. Ότι κάνει, το κάνει μόνο και μόνο γιατί του αρέσει να βασανίζει για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, την Επίτροπο τουΕλεγκτικού Συνεδρίου Νομού Ροδόπης, που εδρεύει στη Κομοτηνή.
Από τα ντοκουμέντα διαπιστώνουμε ότι...
δεν είναι μόνο οι συντηρήσεις με βαρύ τίμημα του ... δωρητή μηχανήματος και η απαγορευμένη αγορά αναλωσίμων με το αζημίωτο, έχουμε μη σύννομες πρακτικές και στις αγορές τροφίμων. (Διαβάστε περισσότερα)

8 σχόλια

  1. Ρε Καψαμπέλη
    που είναι η ΚΟΚΟΡΗ..
    Διορίστηκε και αυτή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 3:02:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    · Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    · Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    · Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    · Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγγελιοφορος της ελπιδας ο σακης ρουβας
    ρε παιδια ο ρουβας ανακαλυψε οτι υπαρχει καρκινος στα παιδια!!!!! τιμη και δοξα στο σακη ρουβα!!! τιμη και δοξα και στη μαριαννα βαρδηνογιαννη που με τα λεφτα του κοσμου απο τους τηλεμαραθωνιους και οχι μονο κανει τη μητερα τερεζα
    ρε τι τραβαμε με δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας από μικρομαγαζάτορα..

    Πυροβολημένος στην καρδιά βρέθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, από τους υπαλλήλους του, 47χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Στριγγάρη στη Δάφνη.

    Οι υπάλληλοι του καταστήματος εποχιακών ειδών «Επιλέγειν», κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

    Εντός του καταστήματος βρέθηκε ένας κάλυκας αλλά και σημειώματα του ιδιοκτήτη στα οποία εξηγούσε πως οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

    Τα ΜΜΕ θάβουν το θέμα: δεκάδες μικρομεσαίοι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για καλά πού είναι ο σχολιασμός για το-τα Νοσοκομεία του κυρίου "γραβάτα- κουστούμι και μαλλί"; που τα τακτοποίησε όλα!. Είχα την ατυχία να βρεθώ σε κεντρικό Νοσσοκομείο των Αθηνών! Τα έξι κρεβάτια γίνονταν πολλές φορές εννέα και ένα έξω από την πόρτα Δέκα!! Με τρεις νοσηλεύτριες για έξι δωμάτια αυτής της τάξης!!!
    Αν θέλεις να πεθάνεις κάθησε καλύτερα στο σπίτι σου και περίμενε. Θα φύγεις τουλάχιστο με αξιοπρέπεια!!.
    Αίσχος! Έχασα τον ανθρωπό μου στο έτσι!! Χωρίς λόγο!!
    Όσο πιο γρήγορα τους διώξει ο Ελληνικός λαός τόσο το καλύτερο για όλους μας.
    Το λέω ψύχραιμα και απλά:
    Φύγετε, μωρέ! Δε βλέπετε τι καταστροφή σωρεύετε στον τόπο σας; Αφού δεν μπορείτε παρά μόνο για το κακό, φύγετε, να γλυτώσει η χώρα!


    ΙΜΜ


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση