GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα στην Ανδρο...

Μάχη κατά του ΧΥΤΑ... Από το http://www.pitrofos.gr/ Σήμερα το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνδρου, θα δοθεί μάχη ενάντια στην πρ...

Μάχη κατά του ΧΥΤΑ...

Από το http://www.pitrofos.gr/

Σήμερα το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνδρου, θα δοθεί μάχη ενάντια στην πρόταση για τη δημιουργία ΧΥΤΑ πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού.
Μαθαίνουμε πως στη διαδικασία αυτή πρωτοστατεί ο εκ των αντιδημάρχων ιατρός κ. Θεολόγου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε φραστικό επεισόδιο με δύο άλλους συμβούλους όταν στις αντιρρήσεις που είχαν, τους προέτρεπε με πάθος να ψηφίσουν υπέρ, διότι διαφορετικά θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Λες και φταίνε οι κάτοικοι, αν τόσα χρόνια αυτοί δεν κατάφεραν να βρουν το κατάλληλο σημείο.
Εμείς τι να πούμε;
- Για την κατάντια του επιστήμονα που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη να υπηρετεί την υγεία των ανθρώπων;
- Για τον κ. Έπαρχο που κωφεύει παίζοντας το...
ρόλο του Πόντιου Πιλάτου;
- Για μεγάλα συμφέροντα, ματαιοδοξία, ξεροκεφαλιά, άγνοια;
- Πώς να εξηγήσουμε την προσπάθεια που γίνεται, όταν μάλιστα έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την έκθεση του ΥΠΕΧΩΔΕ για την περιοχή;
Εμείς καλούμε όλους τους κατοίκους να βρίσκονται το βράδυ στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να ορθώσουμε τείχος που να αποτρέπει τη λήψη μιας τέτοιας βλαπτικής απόφασης για τους κατοίκους του νησιού και για το περιβάλλον.

7 σχόλια

  1. H ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1.45΄

    ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΘΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ
    3-4 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.
    ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟς Ο SWELL.

    E..ΠΑΡΤΕ 5 ΦΑΣΚΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η Παναγιωταρέα ένα κρατικοδίαιτο γαλάζιο χρυσό κοριτσάκι είναι που βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της Ν(έας) Δ(ολοπλοκίας) και θέλει να αποκατασταθεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον Κωστάκη και το κόμμα του με τις απίστευτες λιβανοπαπαριές της που μας έχει σερβίρει από την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. μαλάκες δεξιοί ξυπνάτε, γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια σαν την Παναγιωταρέα μας ξεζουμίζουν και σας εκθέτουν καθημερινά. ρε χαζομαλάκες βγάλτε το γράσο από τα μάτια και την τσίχλα από τον εγκέφαλό σας και στείλτε στον αγύριστο τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια μαζί με τον ανίκανο Κωστάκη που τα διορίζει. Ξυπνάτε ρε κορόιδααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:45 θα καθηστερήσουμε λίγο γιατί τωρα γαμούμε τη μαμάκα σου, τη γυναίκα σου και την αδελφή σου κωλοφασίστα. Μόλις τελειώσουμε θα ξεσκίσουμε και την κολωτριπίδα σου κρυφοδεξιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση