GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής-Ρουσόπουλος...

Παρ ολίγο να πιασθούν στα χέρια, στο διαμερισματάκι του Λυκαβηττού, για το Βατοπέδι! Ολο το παρασκήνιο που ήταν γνωστό εδώ και μέρες στους ...

Παρ ολίγο να πιασθούν στα χέρια, στο διαμερισματάκι του Λυκαβηττού, για το Βατοπέδι!
Ολο το παρασκήνιο που ήταν γνωστό εδώ και μέρες στους παροικούντες τη Ρηγίλλης και βγήκε τώρα στον αέρα!
.
Από το http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Tην συνάντηση Καραμανλή -Ρουσόπουλου που έγινε στο γραφείο του πρώτου, στο περιφερειακό του Λυκαβηττού, απεκάλυψε η Realnews, την Κυριακή.
Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν το κλίμα της συνάντησης να μην είναι και τόσο εύκρατο και τρυφερό, όπως περιέγραψε η εφημερίδα. Διαβάστε εδω ΟΛΟ το καυτό παρασκήνιο της συνάντησης, το τι προηγήθηκε και τι ακριβώς συζήτησαν οι δύο άνδρες, που παρ ολίγο να πιαστούν στα χέρια!
Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, έφερε βαρέως την απομάκρυνσή του απο το Μέγαρο Μαξίμου. Εκείνο όμως που τον ζοχάδιαζε ακόμη περισσότερο, ήταν το...
άδειασμά του απο τον Ευάγγελο Αντώναρο, τόσο στο πρες-ρουμ, όσο και σε κατ ιδίαν συζητήσεις με δημοσιογράφους!
Για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να έλθει σε επαφή με τον Καραμανλή, αλλά εκείνος δεν του έβγαινε στα τηλέφωνα. Μάλιστα μια φορά που ο Ρουσόπουλος τον πέτυχε σε κάποιο απο τα καρτοκινητά που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός μας, απο τότε που έπαθε το χουνέρι με τις υποκλοπές, ο Καραμανλής αιφνιδιάστηκε και του είπε κοφτά:
-"Θοδωρή, κλείσε, θα σε πάρω εγώ..."
Φυσικά, δεν του τηλεφώνησε ποτέ. Ο Ρουσόπουλος αισθανόταν να τον πνίγει η οργή. Σ αυτό συνέβαλλε και η πίεση που δεχόταν καθημερινά απο τη Μάρα:
"-Θυσιάστηκες για να πάρεις πάνω σου όλη την υπόθεση. Ε δεν μπορεί να μην σου βγαίνει στο τηλέφωνο, η ν αρνείται να σε συναντήσει!..."

Ο Ρουσόπουλος, δεν είχε επιχειρήματα απέναντι στην σύζυγό του. Κι ο ίδιος άλλωστε ήταν έξαλλος με τον Καραμανλή. Πάνω στο θυμό του, διέρρευσε στο περιβάλλον του μια δήλωση που είχε κάνει σε ανύποπτο χρόνο ο Καραμανλής, σύμφωνα με την οποία θα φόρτωνε τη Νατάσσα και τα δίδυμα στο αεροπλάνο και θα πήγαινε να διδάξει στο Τάφτς, ώστε ν αποκτήσει νέες εμπειρίες, τόσο ο ίδιος, όσο και η υπόλοιπη οικογένεια. Η είδηση έφτασε στ αυτιά της εφημερίδας "Ποντίκι", η οποία και δημοσίευσε τον υπερατλαντικό νταλκά του πρωθυπουργού μας.
Ο Καραμανλής, είχε πάρει το μήνυμα. Γνώριζε πως δεν έχει πολλά περιθώρια να κλείνει τη πόρτα στον Ρουσόπουλο και με τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να του πετάνε λάσπη, ενω τον Βουλγαράκη να τον έχουν στα ώπα-ώπα και μέσα απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, να του επισκευάζουν το προφίλ.
Για όσους γνωρίζουν τον Θοδωρή, ξέρουν το πάθος του με το Αρχείο!
Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, διαθέτει φοβερό αρχείο, το οποίο εμπλούτισε με μυστικά και ντοκουμέντα, στη διάρκεια της θητείας του δίπλα στον Καραμανλή, τον ισχυρό, τον καταλληλότερο.
Ο Ρουσόπουλος, σας θυμίζω, είχε κεντρικό ρόλο στην επικοινωνιακή διαχείριση υποθέσεων όπως οι Υποκλοπές, ο θάνατος του Τσαλικίδη, η υπόθεση του μερακλή Ζαχόπουλου αλλά και η καυτή πατάτα των Ομολόγων. Σ ένα τέτοιο άνθρωπο, δεν ήταν φρόνιμο απο τη μεριά του Καραμανλή, να του κλείνει τη πόρτα.
Ο Καραμανλής αναγκάσθηκε πιεσμένος απο τον φόβο αποκαλύψεων που ήδη παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας -τόσο το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", όσο και το "Press-gr" αποδεικνύουν ότι ο Καραμανλής γνώριζε τα πάντα για το Βατοπέδι. Το ισχυρίζεται τόσο ο Αρσένιος στις επιστολές του, όσο και η Μαντέλη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης-, να δεχθεί τον Ρουσόπουλο.
Ο Θοδωρής πήγε στο διαμέρισμα του Κολωνακίου, έχοντας συγκεντρώσει μπόλικο θυμό.
Μετα τις τυπικές κουβέντες άρχισε να μιλάει απευθυνόμενος στον Καραμανλή στον ενικό και δίχως ν αναφέρει τ όνομά του.
-Δέχθηκα να σηκώσω εγώ το σταυρό του μαρτυρίου, μιας υπόθεσης που απο την αρχή γνώριζες τα πάντα. Το έκανα για να υπερασπίσω την οκταετή συνεργασία μας αλλά και το όνομα Καραμανλής-το οποίο εκτιμούσα πριν σε γνωρίσω. Αυτό όμως που δεν ανέχομαι είναι η λάσπη στο πρόσωπό μου..."
.Ποιος σου ρίχνει λάσπη, Θοδωρή;
-Οι ανθρωποί σου στο Μαξίμου, ο Αγγέλου, ο Αντώναρος...
.Δεν ξέρω τι μου λες, βρέστα μαζί τους...
-Μην μου μιλάς εμένα έτσι...Και η ευγένειά μου έχει τα όριά της.
.Δεν έχω άλλο χρόνο, ν ασχοληθώ μαζι σου...
Ο Καραμανλής, έκανε να φύγει και τότε ο Ρουσόπουλος τούκλεισε το δρόμο προς τη πόρτα-μπήκε μπροστά του, έτοιμος να χειροδικήσει.
-Οφείλεις να με αποκαταστήσεις πολιτικά...Βρες τρόπο να το κάνεις και μάλιστα το συντομότερο. Δεν έχεις δικαίωμα να καταστρέψεις τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου!..
Τόσο καλή ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δύο άνδρες, όσο για τα παπαγαλάκια, αυτά κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή η αγάπη που έγινε δίκοπο μαχαίρι μας επιφυλάσσει νέες συγκινήσεις...

53 σχόλια

  1. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    Πρέπει πάντως να το παραδεχθείς :

    Είναι μεγάλη κατάντια να βολοδέρνεις σαν ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ από δώ και από κεί στην ηλικία σου.

    Τουλάχιστον οι γύρω σου αυτό λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί παραμύθια της χαλιμάς είναι αυτά που γράφεις ρε αρχιβλήμα Καψαμπέλη; Πόσο ψευτο-κατίνα είσαι άνθρωπέ μου;
    Πέρασες τόσο δύσκολα παιδικά χρόνια που σε έχουν συναισθηματικά διαλύσει;
    Σε έδερναν τα κανονικά παιδάκια στο σχολείο και γιαυτό έχεις τόση μαυρίλα στη ψυχή σου;
    Κάποια στιγμή πρέπει να μας πείς την ιστορία της μίζερης ζωής σου.
    Δεν είναι τυχαίο που μοιάζεις με νεκροθάφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα παραμύθια του Αισώπου τα σκέφτηκες μόνος σου, ρε χαζοχαρούμενε, ή σε βοήθησε και ο άλλος έγκυρος ο Παπαγιάννης;
    Εκεί στο Press έχετε ξεφτιλίσει την ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 επιχειρηματίες (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κυριακού, Βρυώνης) και καμμιά εικοσαριά υπάλληλοί τους (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Παυλόπουλος) δεν θέλουν να κουραζόμαστε.

    Γιαυτό και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΒLOGS ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

    Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΙ ΣΧΕΔΙΑ είχαν ετοιμάσει οι πασόκοι επί 20 χρόνια για την Ολυμπιακή και όλα απέτυχαν.
    Τώρα κατηγορούν τον Καραμανλή ότι δεν έχει σχέδιο για την οικονομική κρίση.
    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ;
    Ότι αυτό που μετράει είναι πόσο ΕΦΙΚΤΟ είναι ένα σχέδιο και όχι πόσα σχέδια έχεις;
    Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά οι παρλαπίπες σαν το Γιωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι την περασμένη εβδομάδα με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο (όπως ο Γιωργάκης με τον Κυριακού) και, κάτι μου λέει ότι θα τους κοστίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χορός
    **********************
    ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ νεογέννητου μωρού. Λένε- και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω- ότι η δύναμη και οι απώλειες από την οικονομική κρίση στη χώρα, μπορεί να είναι μεγαλύτερες ακόμα και από εκείνες που θα προκαλούσε η εισβολή ενός ξένου στρατού. Δηλαδή εχθρός προ των πυλών, αλλά τα κόμματα μονομαχούν για τις εντυπώσεις και το κομματικό ψητό. Ουδείς συνεργάζεται και κουβεντιάζει σοβαρά με κανέναν. Η χώρα ανοχύρωτη προς το κενό. Μπας κι εμείς οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουμε γι΄ αυτούς που για εμάς αποφασίζουνε; Να τους περιφρονήσουμε, να τους δείξουμε πόρτα και να μην τους ψηφίσουμε. Θα μου πείτε ανέφικτο και σουρεαλιστικό. Κι ακόμα θα καταλήξετε στο γνωστό. Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Πράγμα που σημαίνει κάτι το εντελώς μελαγχολικό. Αφού με επιτυχία παίζεται το έργο επί σειρά τόσων ετών, και μάλιστα μ΄ ένα ακροατήριο τόσο ακούνητο και μαζικό, τότε τίποτα δεν μας σώζει από τον γκρεμό. Όλοι μαζί στον Ζάλογγο με τον Καραμανλή να σέρνει τον χορό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στενοχωρήθηκε ο Παπαντρέου γιατί δεν τον αφήνει ο Καραμανλής να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση.
    Μέρες τώρα μας το λέει, έχει και σχέδιο.
    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις και τους μισθούς, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
    Δεν μας λέει όμως ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα τα καταφέρει όλα αυτά τα ωραία.
    Σςςς, είναι το μεγάλο του ΜΥΣΤΙΚΟ που θα μας το φανερώσει μόνο όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Πιο πρίν δεν το λέει, για να μην του το αντιγράψει ο Καραμανλής ή ο Ομπάμα, ο Σαρκοζύ ή η Μέρκελ.
    Κύριε Παπαντρέου, η συνταγή σας για να τα πετύχετε όλα αυτά πρέπει να είναι τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
    Τα ούφο υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;
    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;
    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;
    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.
    Εκτός από κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και πανύβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia sou maga kapsabeli .exeis arxidia kai den logokrineis tis malakies tou kathena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλα αντ'άλλων οι ψευτο-δημοσιογράφοι που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60 τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970.

    Όπως επίσης για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!

    ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    (Η πλάκα είναι ότι κάμποσες φορές μπέρδευαν τις φωτογραφίες με σπίτια από το εξωτερικό (Beverly Hills, κλπ) και όποιος πρόσεχε (πόσοι;) τη λεπτομέρεια έσκαγε στα γέλια.)

    Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.

    Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.

    Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;

    Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τεραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καψαμπέλη, η φαντασία σου οργιάζει άνθρωπέ μου.
    Εσύ χαραμίζεσαι στην Ελλάδα γλυκούλη!
    Εάν ήσουνα στη Δανία θα κτύπαγες κατευθείαν τον Άντερσεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ασχολείστε με αυτή τη μαιμού, μόλις τον διώξουν τα χρεωκοπημένα αφεντικά δεν θα έχει λεφτά ούτε για τον καφέ στο jimmys.

    Σκέτη κουράδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τζιράρει χρήμα το φιλαράκι του Καψαμπέλη ο Χατζηνικολάου με τη πατσαβούρα του αλλά εάν είναι πραγματικός δημοσιογράφος ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κόψει τα Dvd και τις κληρώσεις αυτοκινήτων και θα δούμε τί απίδια πιάνει ο σάκος.
    Ούτε για να τυλίγεις τα ψάρια δεν κάνει η φυλλάδα.
    Άλλος ένας σοβαροφανής αρλουμπολόγος με γραβάτα πάει να κονομήσει πουλώντας αέρα.
    Άς είναι καλά τα κορόιδα που ψωνίζουν σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελειώνει το stage παπαγαλάκια του Αντώναρου.Σε λίγο δεν θα ξερετε απο πού να φύγετε.Πάντως έχετε μεγάλη πλάκα.Λίγο ακόμα και θα περάσει το τσούξιμο.Με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αχ αυτά τα αγαπησιάρικα παιδάκια ο Ριρίς και ο Κωστάκης, πάντα αγκαλιάζονται και μαλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?
    ΒΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΙΒΑΔΕΣ!

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΟΟΟΟ, ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλοι Νεο-Δημοκράτες,

    Σας τρομάζουν τα Γκάλοπς ?

    Παγιώνεται η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ??

    Χάνετε την εξουσία ??

    Φοβάστε ότι θα πάτε φυλακή ??

    .... NO PROBLEM !!

    H Neokostas Airlines Ltd είναι εδώ,
    έτοιμη να λύση κάθε σας πρόβλημα.

    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

    ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΣΑΣ

    Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

    ΤΙΜΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ-ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

    Neokostas Airlines Ltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?
    ΒΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΙΒΑΔΕΣ!

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΟΟΟΟ, ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!

    9 Μαρ 2009 6:53:00 μμ

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΛΕΦΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καψαμπέλη εσύ φταίς που δέν τους κόβεις τα σχόλια.
    Μπαίνουν αυτοί οι 2 - 3 γραφικοί τύποι ο ένας είναι ο Αντώναρος και σου τα κάνουν μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν καταλαβαίνεις πόσο εκτίθεσαι που τα αναρτάς όλα αυτά; πόσο βλ@k@ς είσαι που γράφεις αυτές τις αερολογίες; ήσουνα εκεί βρε μπάζο; μία φιλική συμβουλή : προσπάθησε να μην ξεφεύγεις τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από τον πρωθυπουργό Ρουσόπουλο περάσαμε στον πρωθυπουργό Σουφλιά
    Για αντιπολίτευση είσαι μανούλα κύριε Καραμανλή σου ταιριάζει γάντι γιατί για πρωθυπουργό άλλους βλέπουμε μέχρι τώρα.
    Όσο και να σας πονάει ο Γιωργάκης θα κυβερνήσει
    Και μείς πονέσαμε το 2004β αλλά δεν κάναμε έτσι υπομονή όπου ναναι φτάνει στο τέλος η αγωνία σας
    Εγώ ένα δε καταλαβαίνω αφού σας χαλάει το Press-Gr γιατί το διαβάζετε; Δέστε και τι γράφει για τον αρχηγό σας το PRESSMME.

    Έβλεπε ποδόσφαιρο σήμερα, αραχτός στη Ραφήνα Είχε πάρει το τηλεκοντρόλ και ανέβαζε την ένταση με μανία. Το γκολ του ΠΑΟΚ δεν έμπαινε με τίποτα. Το σκεφτόταν συνέχεια. Οι Καραμανλήδες δεν γουστάρουν την αντιπολίτευση. Πρώτος διδάξας ο Θείος. Δεύτερος ο Κώστας... Δεν κάθεται με τίποτα η ανατροπή. Συναίνεση και μετά le poule

    Γεια και στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΖΕΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝ Η ΔΕΞΙΑ ΦΑΙΕΙ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΤΟΝ ΘΕΜΟ. ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ....ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. ο "υψηλός κυβερνητικός", υπό το βάρος του σκανδάλου, σύντομα θα είναι... και επίπεδος!


    Νέα Δημοκρατία,
    Σχολή Σκανδάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και πώς γίνεται, ωρέ μάγκες, να υπουργοποιηθούν οι στελεχάρες της νέας δημοπρασίας που ήταν τα κεφάλια στην εξεταστική;
    - μήπως για την επιστημονική τους κατάρτιση, μήπως για τη σεμνότητα και ταπεινότητά τους ή μήπως για τον πρότερο έντιμο βίο τους;
    - καθαρό μπόνους επιβράβευσης (προσυμφωνημένο), ωρέ σεις, αφού κατάφεραν να κλείσουν τις εργασίες της επιτροπής όπως-όπως, πριν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην κύπρο...
    (αλήθεια γιατί ακόμα περιμένουμε το άνοιγμα απο τον δεκέμβριο;)
    - και άραγες ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ που τους υπουργοποίησε, μάγκες μου;
    - μήπως ο μπασιάκος ή σάμπως ο ρουσώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ίδιο σας κάνει δεξιούλια
    θα δείτε την πλάτη του γιώργου σύντομα!!!
    βρίστε όσο θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καμαρώστε επίπεδο που έχουν οι δεξιό-συμμορίτες! Η Δεξιά δεν έχει αλλάξει καθόλου από την την δεκαετία του πενήντα τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε γιωργακη παλι με το σημιτη θες να συμπορευτεις??? δε σου φταναν αυτα που επαθες και ευτυχως βραθηκε ενας βλακας να γυρισει το ποταμι πισω και το 70-30 το εκανε 30-70 (ευαγγελος βενιζελος ο...αετος της πολιτικης) αλλιως θα ησουν ακομα στα αζητητα...αυτους τους λοποδυτες πληρωνεις ακομα και να μου το θυμασαι αυτο γιωργακη ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΤΟ Α Μ Μ Ε Σ Ο
    αυτους πληρωσε το πασοκ τοσα χρονια διωχτους με τον τροπο σου τωρα που εχεις μαζι σου τον κοσμο γιατι αυριο περα απο τη φυσιολογικη φθορα που θα εχεις ενδεχεται να εχεις με δαυτους κατηφορα που δεν θα εχει αυτη τη φορα γυρισμο και μην ξαχνας επισης οτι τις εκλογες δεν τις πηρες εσυ αλλα τις εχασε ο καραμανλης ελεω ρουσοπουλου οικογενειας βουλγαρακη πελεκη και τοσων αλλων απατεωνων που δυστηχως ακουλουθησαν τη σχολη σημιτη-λαλιωτη κ.α. που εκανα την απατη επιστημη
    προσεχε τους γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. kourdistoportocali.blogspot.com/,
    ρέ άνθρωπε μάς δουλεύεις ή μάς επεξεργάζεσαι?
    Γιά νά έχεις τέτοια πληροφόρηση είσαι
    μπανιστηρτζής μέλος τού συλλόγου ματάκιδων
    "Ο Πολύφημος",ή σού τά σφύριξε ο Δαίδαλος
    αιωροπτερών στά 69 πόδια.
    Αλλοιώς πώς νά εξηγηθεί τέτοια πληροφόρηση(μέ τό ν+σ),
    πού οί συνασπισμένες CIA,πρώην KGB,
    M16,EYΠ,MOSSAD,MT,BIΒ κλπ δέν θά
    μπορούσαν νά σού προσφέρουν?
    Ατιμούλικο,ούτε κόμα,ούτε
    περισπωμένη
    σού ξέφυγαν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αχ αυτα τα ''αγορακια'' παλι μαλωσαν?? τρελοπαιδα ε τρελοπαιδα θα σας φαει ο εγωισμος, βρε σεις η αγαπη δε κανει διακρισεις ο ερωτας ειναι τυφλος σαν τη...δικαιοσυνη
    να το παιρεις το αγορι μην το αφηνεις να ζει αλλο με τη πατσαβουρα
    να το παρεις το αγορι να το παρεις μη το παιδευεις
    ετσι κ αλλιως με τη πολιτικη τελέιωσατε και οι δυο
    η ολλανδια δυο ωρες ειναι ασε που θα εχεις και τσαμπα εισιτηρια με την αβαντα που εκανες στο αγνωστο πλουσιο νεο ωναση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. παλιπαιδα ολο ναζακια εισαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ο ρουσοπουλος οτι εκανε το εκανε για το καλο του τοπου και για το κολο της μαρας.....μπλιαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ
    ΤΩΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
    ΑΛΆΦΟΥΖΟΥ
    ΚΟΥΡΗ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ
    ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2010
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΞΑΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. σκεψου τι θα κανει ο πρωτομαστορας της απατης ο λαλιωτης μολις αναλαβει εργο... σου λεει εδω ο ρουσοπουλος ο χαζος και κονομησε κ εγω θα κατσω με σταυρωμενα τα χερια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. α ρε καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα αλητες, πολιτικοι, ''δημοσιογραφοι'' και ''αγωνιστες του πολυτεχνειου'', που σε κυβερνουν τα τελευταια 30 χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ρε μαλάκες δεξιοί των 800 - 1000 ευρώ, (οι πλούσιοι πάντα δικαιολογούνται και επιβάλεται να είναι δεξιοί),

    αν είναι όλα όσα γράφονται για τον πρωθυπουργό συκοφαντίες, γιατί δεν επεμβαίνει η δίκαιη δικαιοσύνη σας???

    γιατί δεν επεμβαίνει η τεράστια πολιτική μορφή της Κέρκυρας με τους εισαγγελείς του??

    μόνο τον πιλότο κυνήγησε ο φαλάκρας!!

    απλούστατα δεν έχουν τα κότσια!

    ο σύζυγος της doctor έχει καταγραφεί σε πολλές αμαρτίες!!

    και ρε γαμώτο ο επόμενος καραμανλής θα αργήσει να βάλει υποψηφιότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μωρη κουφαλιτσα Καψαμπελη μας απεκρυψες ομως την δικη σου συναντηση με τον Θοδωρο στου Πραπα την Κυριακη τ απογευμα..Πρατυχων ωτακουστης μας αφηγηθηκε τον εξης διαλογο: ΚΑΨ: Θοδωρε με συγχωρεις αν γραφω και καμια μαλακια..ΘΟΔ: ελα τωρα ασε τις μαλακιες και λεγε τι θελεις. ΚΑΨ: κανε κατι να με παρουν στην ψηφιακη της ΕΡΤ..ΘΟΔ:Φιλα μου τα παπαρια αυτη την σιγμη και τρεχα στον Παναγοπουλο...Φιλοι μου ο Καψαμπελης εσκυψε και φιλησε οντως τα παπαρια του Θ.Ρ. Στο τελος εφαγε κι ενα τριτο γαλακτομπουρικο και ανεχωτησε για την Ερτ..Οσονουπω προσλαμβανεται ο παπαριτσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΤΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

    ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΙΑ ΣΑΛΩΜΗ ΜΙΑ ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟ

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ

    ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παρατηρώ ένα στρεσάκι σε κάτι δεξιούληδες, ή κάνω λάθος?
    Φοβερή πάντως η ιστορία, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε Άρλεκιν, ή να γίνει και σαπουνόπερα. Όλα τα λεφτά.
    Τελικά, ο θίασος που μας κυβερνά θα μπορούσε να φανεί σε κάτι χρήσιμος για τη χώρα: Να γυρίσει σαπουνόπερα - εγγυημένες πωλήσεις σε όλον τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το κείμενο είναι προϊόν δημοσιογραφικών πληροφορίων ή κοιλιακό κατασκεύασμα εντεταλμένων σκουληκιών; Δηαλδή όλοι εσείς οι καραγκιόζηδες που γράφεται ότι αρλούμπα σας κατέβει στο κεφάλι αρκεί να βγάλετε το "μεροκάματο" είστε καλύτερη από τους καλοπληρωμένους παπαγάλους;
    Ντροπιάζεται όλους εμάς που αγωνιζόμαστε στο χώρο του τυπου.
    Ντροπή σας. Αλλά μάλλον δεν έχετε πέτσα πάνω σας. Ή ψυχίατρο θέλετε ή δεσμοφύλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΑΛΛΗ "ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ" !!

    Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!!

    ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παρακαλώ τους δεξιούς να προσέχουν πολύ τί γράφουν. Με αυτές τις αναρτήσεις τους υπερασπιζόμενοι μιά εμφανέστατα αποτυχημένη κυβέρνηση ντροπιάζουν ολόκληρη την δεξιά. Η αυτοκριτική είναι η καλύτερη δουλειά αυτή την στιγμή σύντροφοι απο τις χριστοπαναγίες στον αντίπαλο.
    Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα άν ανέβουν οι άλλοι που βρίζετε τώρα στην εξουσία θα μείνουν ολόκληρο τον 21ο αιώνα.
    Ένας απογοητευμένος δεξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παπακωνσταντίνου, ο επονομαζόμενος και "εθνικός τζιτζιφιόγκος" παίζει δύο κασέτες (πάντα τις ίδιες) ολημερίς και ολονυκτίς.
    Τελευταία, μάλιστα, τις έχει αποστηθίσει και δεν χρειάζεται κάν να κοιτάει τα χαρτιά του.
    Πρώτη, την κασέτα για το πόσο διεφθαρμένη και άχρηστη είναι η Ν.Δ., χωρίς επιχειρήματα (όπως οι σοβατζήδες, πέτα λάσπη και όπου κολλήσει).
    Δεύτερη, την κασέτα για το πώς "αισθάνεται" ο Ελληνικός λαός (απόγνωση, μιζέρια, φτώχεια, αγανάκτηση, ...)
    Κύριε "εθνικέ τζιτζιφιόγκο" κάνε μας τη χάρη.
    Το κόμμα σου δεν είναι ούτε ΚΚΕ, ούτε Σύριζα, ούτε Λαός. Έχετε κυβερνήσει και μάλιστα για 20 χρόνια.
    Σας ξέρουμε, μας ξέρετε, μην μας το παίζεις άλλο "μωρή παρθένα".
    Πριν σας πάρουμε στα σοβαρά, διώξτε τα λαμόγια των προηγούμενων δεκαετιών, φέρτε καινούργια πρόσωπα και εδώ είμαστε.
    Ά, και πού είσαι μικρέ, πέστε και κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για αυτά που σκοπεύετε να κάνετε.
    Κανείς δεν έχει ακόμη καταλάβει που το πάτε, ειδικά στα οικονομικά και τα εθνικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. KAI ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
    ΣΕ ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
    ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 7:02:00 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠΟ ΕΞΩ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΑΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ?ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καραμανλής-Ρουσόπουλος...

    Παρ ολίγο να πιασθούν στα χέρια, στο διαμερισματάκι του Λυκαβηττού, για το Βατοπέδι!

    Που ειναι οι μεγαλες ρουφιανοαγαπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρε παπαρα χαζοβιολη και ΠΑΝΗΛΊΘΙΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊς κια γραφεις σε υπολογιστη , ξύπνα τρόμπα , η ΝΣ είναι σήμερα κυβέρνηση με την ψήφο των ελλήνων . και όσες παπαριές και να γράψεις ειναι σε όλους γνωστο πως ο εν λόγω ήταν φερτό υλικό στη ΝΔ , σαν τα μπαζα που κατεβαζει το ποτάμι όταν φουσκωνει το νερο . Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ STAGE ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΡΕΑΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΡΧΙΛΑΜΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση