GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση, Τρ. Ελλάδος και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς...

Συγκαλύπτουν την Citibank... για τα τοξικά της Lehman Brothers! Με ερώτησή τους στους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης 34 βο...

Συγκαλύπτουν την Citibank...
για τα τοξικά της Lehman Brothers!

Με ερώτησή τους στους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης 34 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη καταγγέλουν «ανεξήγητη ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας της Κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά και ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ από την Κυβέρνηση ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, προς τους υπεύθυνους ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ σε βάρος 2.000 Ελλήνων πολιτών που ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 110 ΕΚΑΤ. ευρώ από σύνθετα δομημένα τοξικά προϊόντα της LEHMAN BROTHERS, τα οποία διακινούνταν από την CITIBANK χωρίς έγκριση από τις εποπτικές αρχές τις χώρας». Οι βουλευτές κάνουν λόγο για συγκάλυψη των ευθυνών της Citibank σε βάρος των Ελλήνων επενδυτών που έχασαν τα λεφτά τους.
Συγκεκριμένα, στην Ερώτηση αναφέρεται:
"Κύριοι Υπουργοί,
Όπως γνωρίζετε, τον Σεπτέμβριο του 2008 η αμερικάνικη επενδυτική τράπεζα LEHMAN BROTHERS κήρυξε πτώχευση, με αποτέλεσμα να χάσουν τα χρήματά τους, μεταξύ άλλων, και πάνω από 2.000 Ελλήνες πολίτες, το συνολικο απωλεσθέν κεφάλαιο των οποίων ανέρχεται περίπου σε 110 εκ ευρώ. Τα προϊόντα της LEHMAN BROTHERS ήταν σύνθετα δομημένα επενδυτικά προϊόντα (structured bonds) και διακινούνταν σχεδόν κατʼ αποκλειστικότητα από την CITIBANK χωρίς καμία προηγούμενη έγκριση ή πιστοποίηση από τις αρμόδιες Εποπτικές Αρχές της χώρας.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Τράπεζα CITIBANK φέρεται να έχει εμπλακεί σε μη νόμιμες, παραπλανητικές και καταχρηστικές πρακτικές στα πλαίσια της προώθησης και της διάθεσης των προϊόντων της LEHMAN BROTHERS στο ελληνικό κοινό και ιδίως σε μικροεπενδυτές, ηλικιωμένους ή στερούμενους της παραμικρής γνώσης ή εμπειρίας σχετικά με τα προϊόντα αυτά και τον τρόπο λειτουργίας τους. Μάλιστα και μετά τη διάθεση των προϊόντων αυτών, το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα φέρεται να μην ενημέρωνε τους πελάτες της για την δυσμενή πορεία της LEHMAN BROTHERS και την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της αξιοπιστίας από διεθνείς εκτιμητικούς οίκους, αλλά αντιθέτως να τους καθησυχάζει, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την εν λόγω τράπεζα, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια η CITIBANK φρόντιζε να καλύψει την δική της έκθεση στα προϊόντα της LEHMAN BROTHERS αποσύροντας από τη LEHMAN, προ της πτωχεύσεώς της, επενδύσεις ύψους 512 εκ.$.
ΕΠΕΙΔΗ σε διεθνές επίπεδο, οι έννομες τάξεις, μέσω των αρμοδίων αρχών τους, έχουν κινηθεί, εκτός από δικαστικά, και ΔΙΟΚΗΤΙΚΑ διερευνώντας ενδεχόμενες ευθύνες της CITIBANK για παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού, σχετικά με την διακίνηση των «τοξικών»προϊόντων της LEHMAN BROTHERS.
EΠΕΙΔΗ στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι ήδη από τον Οκτώβριο του 2008, έχουν υποβληθεί Αναφορές στον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Τράπεζα της Ελλάδος, οι Διοικήσεις των οποίων διορίζονται από την Κυβέρνηση Καραμανλή, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, σύμφωνα με καταγγελίες.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, όπως γνωρίζετε, η καθυστέρηση αυτή οδηγεί στη συγκάλυψη τυχόν ευθυνών όχι μόνο της CITIBANK αλλά και των ευθυνών των εποπτικών μηχανισμών των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης για την αδράνειά τους.
Ερωτάσθε:
1. Ποια μέτρα έχουν ληφθεί από τους ερωτωμένους Υπουργούς προς διερεύνηση τυχόν ευθυνών της CITIBANK και για την προστασία των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών - επενδυτών;
2. Οι διορισμένοι από την Κυβέρνηση Καραμανλή, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ Προβόπουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Πιλάβιος επελήφθησαν αυτεπαγγέλτως, μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με τον ρόλο της CITIBANK και διέταξαν, όπως όφειλαν, έρευνα σχετικά με τα
3. Για ποιο λόγο ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Οικονόμου, που υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης, δεν έχει απαντήσει ακόμη στην προσφυγή των επενδυτών, εν αντιθέσει προς την Ανεξάρτητη Διοικητική Αργή του Συνηγόρου του Καταναλωτή που υπέβαλε ήδη στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών Μηνυτήρια Αναφορά σε βάρος της Διοίκησης της CITIBANK;
4. Ποια η σχέση της καθυστέρησης, άλλως προσπάθειας συγκάλυψης των ευθυνών της CITIBANK, με τους φερόμενους στενούς δεσμούς που συνδέουν τα στελέχη της Κυβερνώσας παράταξης με την εν λόγω Τράπεζα;
5. Σε ποιες ενέργειες προέβη ο Υπουργός Οικονομικών προκειμένου να ελέγξει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Τράπεζα της Ελλάδος γιατί δεν είχαν ασκήσει, ως όφειλαν, τον εποπτικό τους ρόλο, σε όλο το χρονικό διάστημα διακίνησης των Προϊόντων της LEHMAN BROTHERS στη χώρα μας; Είναι δυνατόν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να αγνοεί προϊόντα που φέρεται να διαφήμιζε η CITIBANK με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον Τύπο και να εμφάνιζε ως δήθεν πιστοποιημένα; Είναι δυνατόν η Τράπεζα της Ελλάδος να δέχεται, όπως φέρεται, πώληση σύνθετων δομημένων επενδυτικών προϊόντων σε «επενδυτές» της τάξεως των 2000 ευρώ(!!!), ηλικίας 80 ετών, αγρότες, αποφοίτους Δημοτικού Σχολείου και σε δεκάδες άλλες κατηγορίες προσώπων που εξʼ αντικειμένου αδυνατούσαν να κατανοήσουν τη φύση, τη λειτουργία και το ρίσκο των προϊόντων αυτών και έμεναν στις διαβεβαιώσεις περί εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη;
Φαίνεται πως η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει επιλέξει συνειδητά και μεθοδικά το δρόμο της συγκάλυψης και πάλι των ευθυνών συγκεκριμένων «εκλεκτών» ισχυρών, υπό το πρόσχημα των αόριστων και αναποτελεσματικών ερευνών, αφήνοντας ανυπεράσπιστους στο έλεος και την ασυδοσία τους χιλιάδες έλληνες μικροεπενδυτές.
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γρηγόρης Νιώτης
Δημήτρης Κουσελάς
Μάρκος Μπόλαρης
Θάνος Μωραΐτης
Γιώργος Πεταλωτής
Χρήστος Αηδόνης
Δημήτρης Τσιρώνης
Γιάννης Δριβελέγκας
Χρύσα Αράπογλου
Γιώργος Ντόλιος
Βασίλης Γερανίδης
Γιάννης Διαμαντίδης
Γιάννης Κουτσούκος
Στάθης Κουτμερίδης
Μιχάλης Τιμοσίδης
Θεοδώρα Τζάκρη
Γιάννης Αμοιρίδης
Τάσος Σιδηρόπουλος
Βασίλης Τόγιας
Μιχάλης Κατρίνης
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Μανώλης Στρατάκης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Δημήτρης Βαρβαρίγος
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Χρήστος Χάϊδος
Σούλα Μερεντίτη
Μιχάλης Παντούλας
Σοφία Γιαννακά
Ελπίδα Τσουρή
Νίκος Ζωΐδης
Γιώργος Νικητιάδης
Παναγιώτης Ρήγας"

22 σχόλια

  1. Αυτός ο Αλήτης ο Καχριμάκης
    δεν έσκασε ακόμα απο το κακό του ?

    Το μπουρδέλο του το PRESS
    πάει κατά ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις φούσκες, έχει αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά ήταν η φιλελεύθερη ιδεολογία και τα δεξιά κατά πλειψηφία golden boys. Όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη τη γη.

    Στην Ελλάδα όποια λαμογιά απατεωνιά, κλεψιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ βρίσκεις το δεξιό μεταμφιεσμένο είτε σε ρασοφόρο είτε σε λαϊκό να κατακλέβει το εισόδημα του κόσμου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η καλύτερη ΝΔ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ ούτε στις χειρότερες στιγμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καλύτερος μαθητής του Λαλιώτη, του Επίτιμου Προέδρου της Σχολής Λασπολογίας Ελλάδος κατηγορεί τους άλλους για διαφθορά.
    Μιχαλάκη, δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο την εισαγγελέα να δείς πως πάει και η δική σου υπόθεση στη Σητεία;
    ¨Η απλά αγνωνίζεσαι με νύχια και με δόντια να έλθει ο Γιωργάκης μπας και θαφτεί το θέμα;
    26.000 στρέμματα είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.38
    ΕΙΣΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ-ΜΑΛΑΚΑΣ-ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΡΕΤΙΝΟΣ-ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-ΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΡΕΤΙΝΟΣ.

    ΒΡΕ ΖΩΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ.

    ΖΩΟ.ΖΩΟ.ΖΩΟ.ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΣΟΚ. ΖΩΟ.ΖΩΟ. ΖΩΟ.
    (βρίζουμε και τα ζώα και δεν κάνει ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Ο George Papandreou-Chad και η πάμπλουτη παρέα του που λένε ότι θα κτυπήσουν τη διαφθορά, άλλα έλεγαν μέχρι πρόσφατα (όπως συνήθως):

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:


    Άς θυμηθούμε μερικά από αυτά;

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεξια και Νεα Δημοκρατία ειναι το ιδιο και το αυτό. Δηλαδή ρεμούλε, φοροι, αστυνομικοι βία, διάλυση των πάντων, συκοφάντες, δοσόλογοι, ξενόδουλο, καταστροφείσ της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μαλάκες που γράφετε υπέρ της κυβέρνησης δεν σας φταίει κανένας που η κυβέρνησή σας, είναι με τα μπούνια χομένη στις αρπαχτές. ρε ξευτύλες πέντε χρόνια ο κωστάκησ και η παρέα του αντί να κυβερνήσουν τη χώρα έχουν πέσει με τα μούτρα στην κονόμα. δικαίωμά σας να παραμένετε βλάκεσ και μαλάκες. τομόνο που σασ σώζει είναι να πάψετε να λιβανίζετε τους ανίκανους κυβερνόντες, αλλά ικανότατα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΊΣΕΤΕ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Νεροδημοκρατες πειτε κατι αλλο πια σας βαρεθηκε η ψυχη μας 5 χρονια να τσαμπουνατε τις ιδιες μαλακιες.
    Δηλαδη τι λετε? αναφερεστε σε δηλωσεις στελεχων του ΠΑΣΟΚ και σκανδαλα του ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?
    Η κανω λαθος?
    Το ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ? ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ?
    Αυτο μας λετε ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    Πριν το ΠΑΣΟΚ μηπως θυμαστε ποσα χρονια στην εξουσια ξεσκιζατε το λαο?
    Δεν ειστε παρθενογεννεση ουτε χθεσινοι ειστε πολυ παλιοι και κουβαλατε πολλα αμαρτηματα που κανατε στον τοπο αυτο.
    Υπαρχει μνημη και δεν ξεχασαμε ολοι ποιοι ειστε.
    Επιασε το παραμυθι με τον μεσαιο χωρο αλλα βγηκαν πολυ νωρις οι δρακουλες να ρουφηξουν αιμα και σας πηραμε χαμπαρι.
    Παλιος γαιδαρος καινουργια περπατησια δεν παει.
    Ο λυκος και αν γερασει το χουι δεν το αλλαζει.
    ΛΥΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ.
    Οι προηγουμενοι δασκαλεψαν καλα τα βλασταρια τους τωρα που ειναι στην εξουσια με τα ιδια ονοματα και τις ιδιες πραξεις.
    Ωραιος συναγωνισμος !!!! Ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης !!!! με αυτα τα συνθηματα να κανετε εκλογες.
    Λυπαμαι τον κοσμο που πειναει και καταστρεφεται καθημερινα και εσεις ψωλαρμενιζετε ,ειναι γλυκεια η πουτανα η κουταλα ακομα και αν η κατσαρολα δεν εχει φαι.
    Κατι θα πεσει μεσα.
    Οσο για το παραμυθι με τις τραπεζες και την βοηθεια αστα να πανε στο διαολο.
    Ξεπατωνονται στις διαφημισεις για ταχα δηθεν δανεια ετσι για να βλεπει ο κοσμος οτι και καλα δινουν δανεια και μολις πας εκει τρως πορτα.Οχι καθαρος να εισαι οχι συνεπης τον κολο σου να χτυπας κατω ευρω δεν δινουν ,αλλα η προπαγανδα οτι και καλα η κυβερνηση πιεζει τις τραπεζες να δινουν δανεια και αυτες το φωναζουν αρα τι να κανει αλλο η κακομοιρη η κυβερνηση ? οι κολοτραπεζες φταινε!!!!
    Για ποσο μαλακες μας περνατε τελικα δεν εχω ακομα καταλαβει.
    Το να πει καποιος μαλακα τον εαυτο του το ξερει αυτος αλλα να στην λεει ο αλλος και εσυ να το δεχεσαι μαλλον θελει γροθια στο ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....


    ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ...

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣ ...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ....ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ....Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΙ ΧΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.


    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ.... ΣΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΒΡΩΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ, ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ, ΤΟΥ ΠΑΚΗ, ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ, ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΤΗΣ....

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ...

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.....

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
    Λένε αποτυχημένο τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΖΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ
    "ΚΥΚΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΠΑΣΟΚ??

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ?

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΑΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ,ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ(εμνότητα)
    Ε(πανίδρυση)
    Μ(ηδενική ανοχή)
    Ν(ατάσσα)
    Ά(πλετο φως)
    &
    Τ(ρομοκρατία)
    Α(λογοσκούφης)
    Π(ακιστανοί)
    Ε(φραίμ)
    Ι(διωτικοποιήσεις)
    Ν(ικήτας Κακλαμάνης)
    Α(βραμόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.23 μμ να πεις τον εαυτό σου κρετίνο,βοδι και ηλίθιο, γιατί είσαι δεξιός συκοφάντης, υβριστής, ρουφιάνος και προδότης, πολιτικός απόγονος χιτών ταγματασφαλητών και κουκουλοφόρων της κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά υπάρχουν ακόμα ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ
    απο την Κατοχή του 1941....... ??

    ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΣΑΝΕ ??????????

    ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1972.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9 Μαρ 2009 8:00:00 μμ
    "ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1972"

    Αλλά πες μου ειλικρινά ότι δεν κατάγεσαι και δεν είσαι πολιτικός απόγονος χιτών ταγματασφαλιτών κουκουλοφόρων της κατοχής και δεξιός συκοφάντης, υβριστής, ρουφιάνος και προδότης.

    Για να μπορέσεις να καθαρθείς πρέπει να βρεις το σθένος να αναγνωρίσεις τα λάθη του παρελθόντος και να τραβήξεις το δρόμο της αρετής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9 Μαρ 2009 12:28:00 μμ

    Με αυτά που γράφεις είναι φανερό ότι αναγνώριζαν τα προβλήματα και δεν έψαχναν για ασύμμετρες απειλές και εξωτερικές κρίσεις (ξέρεις εσύ) lol.

    Μιλάμε και στην αντιπολίτευση το ίδιο χάλια θα είστε αν κρίνω από αυτά που γράφεις lol

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση