GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνειρμοί και συγκρίσεις...

...ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Τολμώ να πω ότι στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η παρουσία τ...

...ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
.
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Τολμώ να πω ότι στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η παρουσία του υπουργού Οικονομίας είχε εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκλείπουν από τη πλειοψηφία του κυβερνητικού δυναμικού και είναι αυτό που χρειάζεται να έχει ο οποιοσδήποτε ρολίστας της πολιτικής σκηνής, ειδικά τη τρέχουσα περίοδο. Ξεκάθαρος, ειλικρινής, υπεύθυνος, στιβαρός, ενήμερος, εμπεριστατωμένος, προσεκτικός, επικοινωνιακός, ευθύς. (Δεν ψηφίζω στην εκλογική περιφέρειά του, ούτε ανήκω στο payroll του). Και αμέσως, συνειρμικά έκανα τη σύγκριση με την εν δυνάμει υπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον αντίστοιχο τομέα, κ. Κατσέλη, η οποία της τελευταίες μέρες απουσιάζει από το προσκήνιο, προφανώς για τη προστασία του κόμματος και της ίδιας από ατυχείς δηλώσεις που συνηθίζει.
Μπορεί πράγματι, η σημερινή κυβέρνηση να έχει το...
μοναδικό ίσως ανά τον κόσμο χαρακτηριστικό, στα αρμόδια δηλαδή υπουργεία (Οικονομίας και Οικονομικών, ΥΠ.Ε.ΧΩ.ΔΕ., Ανάπτυξης) να μην συμμετέχει ούτε ένας οικονομολόγος, αλλά αν όντως το πολιτικό αποτέλεσμα κριθεί στην οικονομία, η σύγκριση είναι αναπόφευκτα υπέρ της ΝΔ. Αναλογίζομαι τα σκοτεινά χρόνια αλχημείας των κυρίων του Cambridge, Παπαντωνίου και Χριστοδουλάκη, και διερωτώμαι πως θα καταφέρει το ΠΑ.ΣΟ.Κ, σε περίπτωση που επιστρέψει στην εξουσία, να πάρει εκείνα τα φιλολαϊκά οικονομικά μέτρα που ευαγγελίζεται, όταν οι αυστηρές Κοινοτικές Οδηγίες έχουν ορίζοντα λιτότητας τη 5ετία;!
Πώς οι ίδιες καρικατούρες, με μορφές όπως η κ. Βάσω Παπανδρέου, ο κ. Παπουτσής, κ. Χρυσοχοϊδης, κ. Σκανδαλίδης, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν εαυτούς τους και τον επιτυχημένο δρόμο της λαϊκίστικης μετριότητάς τους;! Μακάρι να με διαψεύσουν, αλλά είναι ήδη πολιτικά γερασμένοι και κουρασμένοι...

44 σχόλια

  1. Mr Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

    Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

    Γιατι ουτε ο Τοτος ειναι στο Payroll του κυριου Παπαθανασιου.
    Αντε και ολιγον τι λαικιστικα,να σε ρωτησω φιλε..."κλανει ο πεθαμενος?".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.
    Τελικα χεστε μας με αυτη τη σκυλα.
    Χεστε μας ρε λεμε!!!
    ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβαινε τι ελεγε..
    2.
    31 Μαρτιου σημερα!
    Τελικα δεν προκηρυχθηκαν..
    "προωρες εκλογες"..
    Δηλαδη ΕΓΩ μπορω να μηνυσω αυτο το αλλοιθωρο μισοτρελλο κακαουνακη για "διασπορα ψευδων ειδησεων"?????
    Ρωταω ..μπορω???

    3.
    Ο θεος ειναι μεγαλοδυναμος και παντοδυναμος..."(καλα λεμε τωρα!)"

    Γιατι λοιπον κραταει "εν ζωη" τον..διαβολο??
    Θα μπορουσε να κανει μια .."ετσι" και να τον ειχε εξαφανισει!!
    Ε?? Δεν θα μπορουσε??

    Τι λες και συ ρε .."Ν.Σ"??

    Αλλα ειμαι σιγουρος οτι τον κραταει .."εν ζωη"!!(Ημαρτον!!)
    γιατι θελει να φοβιζει το ..
    κοπαδι του,(σορυ το ποιμνιο του!)

    Κατι αναλογο με το κακαουνακη..

    Και καλα!
    Αμα ΕΓΩ ημην παντοδυναμος αυτο το "κακαουνακη" ...
    Καλα λεμε τωρα..

    Λοιπον "κακαουνακη" ,σου το λεω ξεκαθαρα!!!!:::::

    "Θα παρακαλεγες να πεθανεις"!!
    Επι λογω τιμης..

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τελικα δεν υπαρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κριση!

    Το ειπε ρε παιδια το χιτλερικο αποβλητο,πρωην γκεσταπιτης,πρωην υπαξιωματικος των Ες Ες του χιτλερ,μοχθηρο μισαλλοδοξο καθικι,νυν εκπροσωπος της συμμοριας πασοκοσκυλια,παπακωνσταντινου:
    "η χωρα δεν εχει κατευθυνση.
    Η χωρα δεν εχει πυξιδα"!
    Η χωρα χρειαζετια μια νεα διακυβερνηση"!!~

    Ετσι ειπε αυτο το χιτλερικο κακεκτυπο!!!!

    Και φυσικα ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!
    Οτι χρειαζεται "διακυβερνηση πασοκοσκυλιας"!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!!! ρε το σιχαμενο καθικι!!!

    ΓΙΑΤΙ?????

    Να σας πω εγω γιατι,φιλτατοι..

    ΓΙΑΤΙ οταν στις 14 Μαρτιου του 2011 γινουν (προωρες ) εκλογες και η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη,οπως λεει και το βλακογιοργο),ΚΕΡΔΙΣΕΙ τις εκλογες ...
    ΠΑΛΙ μετα μια εβδομαδα!...
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΛΙ μετα ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ η πασοκσοκυλια(που εκπροσωπειται απο αυτο το χιτλερικο καταλοιπο το παπακωνσταντινου)..
    ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΒΩ ,παλι εκλογες θα ζηταει!!!!!!

    Με εννοειτε ,αγαπητοι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Παπαγιώτης,
    Σας καταλάβαμε, ευχαριστούμε πολύ.
    Αν φτάσατε στο σημείο να θεωρείτε καλύτερη την οικονομική πολιτική της Ν.Δ. από την προηγούμενη, τότε τί να πούμε!!!
    Προφανώς το 53% των Ελλήνων που θεωρεί καλύτερη την οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, δεν καταλαβαίνουν .
    Ευτυχώς που καταλαβαίνετε εσεις (όπως επίσης καταλαβαίνουμε και εμείς το ρόλο σας)
    Ευχαριστούμε, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΝΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΠΩΣ?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΔΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑ?ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Απορία ψάλτου βήξ" και το συναφές "βήξ αντί πορδής" . Αυτή είναι η απάντηση του κ. Ανωνύμου στον ώριμο προβληματισμό του κ. Α. Μ. Παναγιώτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Συνειρμοί και συγκρίσεις...

    ...ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ"

    Tι να συγκρίνουμε ρε πονηρέ;

    Τους απατεώνες δεξιούς συκοφάντες, υβριστές, λαμόγια και προδότες με το ΠΑΣΟΚ που ο κόσμος πέρναγε 100 φορές καλύτερα;

    Ούστ από κει λαμόγιο που θα μας κάνεις και θεωρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ότι και να λέτε για Τοτούς, έχουμε δει και τον Αλογοσκούφη και το στυλ του, έχουμε υποστεί και τον προικοθήρα με τον "μοχλό της οικονομίας", ε, ο Παπαθανασίου ίσως να μην μπορεί να λύσει το πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά τουλάχιστον είναι ειληκρινής και δε μασάει τα λόγια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Παπαγιώτη
    Δυστυχώς για σένα οι πολιτικοί κρίνονται από το αποτέλεσμα κι όχι από το πόσο σε γλύφουν οι "δημοσιογράφοι". Το αποτέλεσμα του "έργου" του Κου Μπέζα είναι γνωστό, φτάσαμε στον πάτο ('εσοδα, φοροδιαφυγή, έλεγχοι κτλ). Πληρώνεσαι για να τα γράφεις ή είσαι αφελής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Παπαγιώτη,

    Μπορεί μέχρι χθές να μην είσασταν στο payroll του κ. Παπαθανασίου, αλλά ήδη από σήμερα είσθε. Το ολιγώτερον αθώο που μπορώ να εικάσω.
    Διότι γνωρίζετε ως δημοσιογράφος τι εστί ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και γνωρίζετε ασφαλώς και το ΠΑΡΕΛΘΟΝ του.

    Γνωρίζετε ότι αποτελεί και αποτελούσε πάντα τον ΤΡΑΓΟ του ΠΙΟ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, χαρίζοντας αφειδώς Δις σε έχοντες και μισών όλους τους μη έχοντες και ειδικά τους μικρομεσαίους συναδέλφους του.

    Είναι αυτός που κάποτε ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ-νταβατζη είχε πεί ότι πρέπει να χρεωκοπήσουν το 75% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    Και χθές με τα μέτρα του να επαναδιατύπωσε: Μεγάλες φοροαπαλλαγές για τα ΤΖΙΠ και τις Μερσεντές, καμμία αύξηση των φόρων στα υψηλά εισοδήματα, ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ στους εργαζόμενους και στους μικρομεσαίους.

    ΠΙΟ ΤΟΜΑΡΙ-στικη πολιτική, πιο ανάλγητη, πιο απατεωνίστικη δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ελεύθερη Ελλάδα. Ο αγαπητός σου φίλος ξεπέρασε και τους φοροεισπράκτορες της τουρκοκρατίας.

    Άξιος ο μισθός σου κ. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ και σου ευχόμαστε καλή καριέρα δίπλα στο νέο σου τσανάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα τα σχόλια είναι κατά της ΝΔ για τον Γιωργάκη δεν λέτε τίποτε ?
    Όλα στον Γιωργάκη είναι τέλεια και εσείς μούγκα ούτε κουβέντα για τον γιωταπέντε.
    Τώρα έχουμε πλέον καταλάβει ότι τον Γιωργάκη τον προωθούν πολύ αλλά μην περιμένετε τίποτε από κουτσό άλογο.
    Ο άνθρωπος είναι απλώς ηλίθιος και υποτακτικός των συμφερόντων.
    Οι συνεργάτες του στο ΠΑΣΟΚ θα μετανιώσουν που έχουν αυτόν για αρχηγό γιατί είναι ανθέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΓ.

    Και επειδή θα διαβάσεις το σχολιό μου, απάντησε σε παρακαλώ σε αυτά που σου γράφω.

    Μην κάνεις την πάπια γιατι θα γίνεις ανέκδοτο..
    ΠΑΠΙΑ-γιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σοβαρότητα φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια. Και από λόγια τα τελευταία 5 χρόνια άλλο τίποτε.
    Μήπως ο κ. Παπαθανασίου δεν τα έβλεπε όλα ρόδινα όταν ήταν υφυπουργός οικονομικών;
    Τώρα ξαφνικά σοβάρεψε και είδε το φως το αληθινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mr Papagalo-Gioti

    Ela na pareis ta lefta..


    Paparothanassis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παπαγιώτη μου,

    Ήλθες αργά,
    Θα δώ τι μπορώ να κάνω για σένα.

    Εκπρόσωπος τύπου για το ΠΙΚΠΑ σε ενδιαφέρει ??

    Η θέση έχει φράγκα.

    Φιλικά

    ΠΑΠΑΡΟΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ....3,30
    ΤΟΥ ΘΙΞΑΝΕ ΡΕ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ
    ΤΟΥ 1980. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ΑΡΣΕΝΗ.
    ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ !
    ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ.
    ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. "Ξεκάθαρος, ειλικρινής, υπεύθυνος, στιβαρός, ενήμερος, εμπεριστατωμένος, προσεκτικός, επικοινωνιακός, ευθύς."


    Ρε παπαριώτη, δεν μας είπες, φτύνεις ρε ή καταπίνεις;;;

    ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ! ΣΛΟΥΡΠ!

    9 ολόκληρα απανωτά ΣΛΟΥΡΠ!

    Ούστ ρε!
    Σαλιάρη, ε ΣΑΛΙΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Παπαγιώτη,

    ότι και να γράψεις ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙΣ με τίποτα.

    ΜΗΝ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ σαν ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ.

    Είδες την κατάντια του ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΣΠΙΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ..

    Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..

    Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ

    Ο ΚΟΤΑΣ-ΚΗΣ ΕΙΝΑΙ IQ0 ME TONO.

    λοιπον μας ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ-κοινώς τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε Παπαγιώτη είσαι άδικος.

    Μαζί με τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ πρέπει να εξυμνήσεις και το πνευματικό του τέκνο, τον ΜΙΧΑΛΟ (πρώην βοηθό του στο Υπουργείο), που τον διώξανε με τις κλωτσιές ακόμα και οι δικοί του για τη ΣΩΡΕΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

    Ο ΜΙΧΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΕΒΕΑ, ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κ.Τζων

    31 Μαρ 2009 5:49:00 πμ

    Κύριε Τζών, Βλέπω ότι αναβαθμίστηκες, έγινες κ. Είδες ο Γκιουλέκας ??

    Αυτό είναι το καλό νέο. Το άσχημο είναι ότι σε έβαλε νυχτερινή βάρδια..

    ..5.49 π.μ. = Γερμανικό ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Αξίζει τον κόπο για λίγους μισθούς ακόμα ???
    Άντε άλλους 5-6 μισθούς. Μετά το μαγαζί φαλήρισε..
    Τουλάχιστον σου κολάνε ένσημα ??

    ή θα την πατήσεις όπως οι ΙΝΔΟΙ του ΜΑΓΓΙΝΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Σας τρομάζουν τα γκάλοπς ?

    Φοβάστε ότι σε λίγους μήνες θα μπείτε φυλακή ??

    Εχετε ανασφάλεια μη σας δημεύσουν την περιουσία σας ???


    ........... No Problem ..........

    H Paliokostas Airlines Ltd είναι στη διάθεσή σας να λύση κάθε σας πρόβλημα.

    -Θα οργανώσει τη δραπέτευσή σας από κάθε φυλακή της ελλάδας και του εξωτερικού. Με το καλύτερο μέσον ιπτάμενο, πλεούμενο ή χερσαίο.

    -Θα σας βρεί τη χώρα των ονείρων σας για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας εν ειρήνη, χαρά και κότα.

    -Θα σας εκδόσει το διαβατήριο με το όνομα της επιθυμίας σας (Τριανταφυλλίδης).

    -Θα μεταφέρει τα κλεμμένα σας σε όποια τράπεζα του εξωτερικού θέλετε.

    -Θα φτιάξει την ΟΦΣΟΡ εταιρεία των ονείρων σας.

    -Θα φροντίσει μετά θάνατον να σας φτιάξει ένα ίδρυμα προς τιμήν σας.

    Εμπιστευτείτε την Paliokostas Airlines για την απόδρασή σας.

    -Τιμές φιλικές για ομαδικές αποδράσεις και για οικογένειες με παιδιά.
    -Δωρεάν φιλοξενία στη χώρα της προτίμησής σας για τα 25 πρώτα χρόνια.
    -Ευκολίες πληρωμής.
    -Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες της Mayo.

    Palikostas Airlines Ltd. Γιατί οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. !!!

    Στα εύκολα την ... κάνουν .... με ελικόπτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κύριε παπαγιώτη σε ευχαριστώ θερμώς
    θα δώ που θα σε βολέψω
    παπαθανασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Ξεκάθαρος, ειλικρινής, υπεύθυνος, στιβαρός, ενήμερος, εμπεριστατωμένος, προσεκτικός, επικοινωνιακός, ευθύς."

    και κυρίως ΣΦΡΙΓΗΛΟΣ και ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ

    Γιάννη τι πίνεις και μένα δεν μου δίνεις ??
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1950
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΕΡΤΕ ΡΕ
    ΚΑΙ ΤΟ 4 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ..ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ....ΠΕΙΝΑΜΕ ΡΕ....
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚ
    ....ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ......
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΑΤΟΙ ΣΤΟ ΦΑΓΩΜΑ...

    ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τζών τί σου έκανε ο μεγάλος αγωνιστής Κακαουνάκης?
    Τί σου έκανε ο Νικόλας?
    Άν έχεις πρόβλημα μαζί του την διεύθυνση της εφημερίδας Καρφί την ξέρεις όρμα μέσα να τον πλακώσεις στις φάπες.
    Δέν θα βγείς ζωντανός σε προειδοποιώ θα σε κλαίει μετά η μανούλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Απορία ψάλτου βήξ" και σαν συνέχεια και συνέπεια το αντίστοιχο "βήξ αντί πορδής" . Αυτή είναι η απάντηση του πρώτου ανωνύμου των 3:30 π.μ. στον ώριμο προβληματισμό του κ. Α. Μ. Παναγιώτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κωστάκι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η θεία σου





    Κωστάκι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η θεία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON


    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάσεις να στείλλεις λουλούδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φανερά γεννήθηκες μετά τό 1981.
    Αντιρήσεις,δεκτές από τό γρέκι καί
    τήν Ελένη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. min mpenete ston kopo na sxoliazete ths anartisis tou sigekrimenou kyriou parakalo .eine egathetos ths rigilis PROSOXI .opoios mpeni ston kopo na sxoliasi ths anartisis tou anthropou aftou aplos xanei ton xrono tou .ta psemata teliosan to pasok poli sintoma tha eine kai pali kivernisi .gia ena kalitero avrio mia nea prooptiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 09:53 ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θυμάστε, ορέ σείς, πότε θα μοιραστούν στους χαμηλομισθωτούς τα 300ευρα και τα 500ευρα;
    -σε 3 μήνες, παραμονές ευρωεκλογών…

    θυμάστε, πόσο θα ισχύει η μείωση τελών στα αυτοκίνητα;
    -για 4 μήνες, οι παραμονές ευρωεκλογών είναι μέσα…

    μήπως θυμάστε πότε μπαίναν οι φωτιές για να μοιράζονται καπάκι τα τριχίλιαρα;
    -πάλι παραμονές εκλογών…

    Ορέ σεις, ετούτοι εδώ, θα μας καίνε παντοιοτρόπως για να μας αλείφουν μετά με πασαλείμματα,
    έτσι …για να κρατηθούν …
    -η τραγίλα τραγάκι,
    -η βαρβατίλα βουλγαράκι και
    -η χαχανιά του ψευτοτσαμπουκά βαγγέλα ει μαράκι…

    ΟΜΠΡΟΣ !!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ
    ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΜΑΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. eftixos pou zoume kalutera me thn Nea dhmokratia
    Ti alo tha diavasoume kai tha kousoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πισωκολλητά :
    Πισωκολλητό νούμερο 1 "Ο Δονιτής" Πισωκολλητό νούμερο 2 "Καβάλα" · Πισωκολλητό νούμερο 3
    o
    Pasok poisinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοιμάται όρθιος αυτός ο ο Ζαγοροκοπρίτης (και μετά αναρωτιόμαστε γιατί επικοινωνιακά η ΝΔ είναι για τα μπάζα):
    .......
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στο συνταγμα βρεθηκε σημερα το βραδυ ο δρ κουτσουκος που γυρισε απο το πανεπιστημιο θεσσαλονικης οπου συμπαρασταθηκε στους εργαζομενους λαναρα που αναγνωρισαν στο προσωπο του τον εντιμο αγωνιστη
    Φανης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ KAI O ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ... Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΛΟΤΩΝ...

    ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ "ΧΟΡΕΥΕ" ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΔΟΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ!

    Η "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΝ "ΒΗΧΑ"...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤA ΦΟΡΑΓΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ
    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση