GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ...Πηνελόπη σαγηνεύει!

Χοντρές κονόμες μέσω αγροτικής εκπαίδευσης! . Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Μια Πηνελόπη σαγηνεύει Κοντό και Μαξίμου, για χ...

Χοντρές κονόμες μέσω αγροτικής εκπαίδευσης!
.
Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Μια Πηνελόπη σαγηνεύει Κοντό και Μαξίμου, για χοντρή κονόμα μέσω Αγροτικής εκπαίδευσης, σεμνά και ταπεινά μέσω Δήμητρας με πολλά… εκτός έδρας
Πηνελόπη Ράλλη, το στέλεχος που θα σώσει την αγροτιά!Αλιεύσαμε και τρελαθήκαμε!Η εκπαιδεύτρια Διευθύνων Σύμβουλος–φάντασμα του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ τα κονομάει σεμνά και ταπεινά, όπως κάθε κυβερνητικό στέλεχος του γνωστού πλέον καταλληλότερου της Ραφήνας. Εξαφανισμένη, σε δέκα άλλες δουλειές (απ’ τις οποίες θα έπρεπε να παραιτηθεί μετά τα κυβερνητικά καθήκοντα), αραχτή στη Βόρεια Ελλάδα (σπίτι της δηλαδή), πλασματικές μετακινήσεις ήταν αξίας 12.565 ευρώ… και με αρμοδιότητα τη στήριξη (δεξιότητα και γνώση) του αγρότη σε βάθος 2 – 6 ετών!Καλά ο Κοντός ίσως κάνει μια προσωπική εξυπηρέτηση σεμνά και ταπεινά.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ της Ραφήνας μήπως είναι απορροφημένος με...
το play station, ή μήπως επειδή είναι από Θεσσαλονίκη η κυρία έχει τα προνόμια Ζαχόπουλου και σια;Οι αγροτικές οργανώσεις, που πρόσφατα έφαγαν το ξύλο της αρκούδας, αφού έχουμε δικαστική-κοινοβουλευτική χούντα, μήπως πρέπει ν’ αναζητήσουν κάποιο εισαγγελέα, ίσως στην επαρχία, που θα τολμήσει να εφαρμόσει τον νόμο και ν’ αγνοήσει τον γραφικό Σανιδά;Οι ξεφτιλισμένη δεξιά και ο ξεφτιλισμένος αρχηγός της δεν καταλαβαίνουν πλέον από κοινοβουλευτικό έλεγχο, κανόνες και νόμους!
Όλο το σκάνδαλο σε τεκμηριωμένη «Ερώτηση και Αίτηση κατάθεσης εγγράφων για το Διευθύνοντα Σύμβουλο-φάντασμα του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» του βουλευτή Ιωαννίνων Βαγγέλη Αργύρη και δεκάδων άλλων βουλευτών.

12 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ sibilla

    ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ
    ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ

    ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ
    2.142.000 ΕΥΡΩ.

    ΤΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 2008.

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 2008.

    ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kamia fotografia exoume?einai kana xamilo kavalo bazo i kana mouni opote xalali i filaka re seis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ? ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΟΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΑΖΙ Μς ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΙΘΙΚΟΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΤΕ ΣΚΥΛΙΑ, ΦΑΤΕ.
    ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ¨ΕΝΑ ΦΊΛΟς ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΛΗΑ , μου έστειλε το πιό κάτω e-mail,ξέρον-
    τας ότι είμαι με το ΠΑΣΟΚ και όμως
    έχει δίκαιο,δεν αμφισβητώ τίποτα από όσα μου γράφει,είναι αλήθεια.
    Και, ΄ως έκ τούτου, θα αναθεωρήσω
    το πολιτικό μου πιστεύω.

    ΝΑΤΟΣ!!! ΝΑΤΟΣ!!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    α) Ιδού ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη, του BRAVO YORGOS, του Αμερικάνου Φιλέλληνα πολιτικού που έχει βάλει στόχο να αφανίσει ό,τι στοιχείο της ταυτότητάς μας έχει απομείνει ζωντανό.

    α) Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ.Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

    β) Εκ πεποιθήσεως άθεος!

    Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)
    Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
    «Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, είναι εκ πεποιθήσεως άθεος. Αυτό διαφαίνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
    Όμως, δεν το ομολογεί ανοικτά και προσπαθεί να συγκαλύψει την αδιαφορία του για εθνικές συλλογικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των πολιτών. Προσπαθεί να κρύψει την αδιαφορία κι απ' ό,τι φαίνεται, την άρνηση του, για την Ορθοδοξία και το Έθνος.

    «Η ταύτιση του Κράτους με την Εκκλησία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ο συγκεντρωτισμός στο χώρο της Παιδείας, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό μονοπώλιο στη χώρα μας. Αυτό το μονοπώλιο, ουσιαστικά, δεν επέτρεψε να τεθεί υπό το φως της καθημερινής κριτικής και συστηματικής έρευνας τόσο η Εκκλησία όσο και η Παιδεία μας». (Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», 3/1/2004).
    Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο στόχαστρο την Εκκλησία κι ότι επιθυμεί το διαχωρισμό της Παιδείας από την Ελληνοχριστιανική παράδοση. Απώτερος σκοπός: να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή από τα σχολεία.
    Και γενικότερα: στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, να εμποδίσει κάθε μορφής δημόσια εκκλησιαστική παρουσία, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Σύνταγμα της Αμερικής.

    γ) Ευθανασία
    .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει «εκσυγχρονιστικά»: «Η ευθανασία είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να κριθεί ξανά από τη σύγχρονη κοινωνία». (Πηγή: εφημερίδα «Βήμα», 17/12/2000)

    δ) Ναρκωτικά

    Ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίζεται «τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μία μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση». (Πηγή: περιοδικό «ΚΛΙΚ» αρ. 122, έτος 1997)


    ε) ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των
    «Στενών», σε «Τουρκικά Στενά»

    στ) ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).



    ζ) ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!!!!!!!!


    Εδώ έχουμε το πλήρες άδειασμα του Γιωργάκη από τους ίδιους τους Τούρκους. Όταν στις 25 Μαρτίου (μα το πώς διαλέγουν οι Τούρκοι τις ημερομηνίες για προκλήσεις είναι φοβερό!!) βγήκε στην εφημερίδα Σαμπάχ μία μαύρη λίστα προσωπικοτήτων που τους απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία - μεταξύ αυτών του Χριστόδουλου, πολλών βουλευτών κλπ - ο Γιωργάκης υιοθετώντας τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου του Τουρκικού Υπ. Εξ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξη της λίστας και είπε ότι αυτά προέρχονται από "ακραίους κύκλους". Την επομένη όμως ημέρα, ο κανονικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ως πραγματική την περιβόητη λίστα αδειάζοντας τον κ. Παπανδρέου!!!

    η) Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε

    Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.


    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! ΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ.

    Με παιντί πρωτυπουγό και το σίπρα
    με τις κουκούλες και την Αλέκα να κατευθύνει την άναρχία ,θα έχουμε
    πρωτυπο Χώρας μπρέ!!!Αϊντε ,μπρέ,
    να γκρεμίσετε την Ακρόπολη , να
    ευοδοθεί η ανθελληνική κίνησις
    του θείου Κίσσιγκερ΄΄.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλαξε ρε μαλακοκαυλη Κλειτσικα τα γραφομενα σου λιγο. Ολο τις ιδιες μαλακιες και με τα ιδια λογια λες. Αει σιχτιρ αναρχομαλακα σε βαρεθηκαμε με τις αναρχομαλακιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΚΑΙ ΤΟ ... ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΕΚΛΟΓΗΣ” ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, ...


    fititakos.wordpress.com/2007/08/09/eimaste-telika-ratsistes/ - 33k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    11 Μαρ 2009 4:21:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τρίτη, 10 Μάρτιος 2009
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!
    Κυρία Διαμαντοπούλου
    σας είχα μίλησει στην Αθηναίδα πριν την ομιλία Παπανδρέου, και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά,
    για την Υπόθεση Ασπαιτε και σας παρακάλεσα να κάνετε μια επερώτηση για την Σχολή αυτή.
    Από τότε ΄δεχομαι διαρκώς απειλές "ότι το φέρετρο είναι έτοιμο"!!
    ΕΠEΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ "ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!.
    Η προηγούμενη επερώτηση έγινε

    πολύ καιρό πριν ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!
    Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:
    ============

    Κύριε Υπουργέ,
    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαικών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.
    Σας παρακαλούμε
    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.
    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.
    3. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

    ===============
    Κυρία Διαμαντοπούλου,
    πρεριμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).
    Ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου έχει πεί "όλα στο φως"

    Με Τιμή
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
    Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Β ΄ Αθήνας
    6936369717


    Αναρτήθηκε από laikoyra.blogspot.com στις Τρίτη, Μάρτιος 10, 2009
    0 σχόλια:

    11 Μαρ 2009 4:31:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ"?

    Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" (ΓΕΛΙΑ) συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια ΚΛΠ....??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ "ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ"!!
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ!!
    ΛΑΔΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ!!
    EΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ κερδιζε + 3 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΙΣΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΑΝ "ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ??

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ "ΕΜΗΔΙΣΑΝ"

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    10 Μαρ 2009 11:52:00 πμ

    11 Μαρ 2009 3:53:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Kapsameli kane link ayto
    na doune oloi to skalndalo
    "Το τεστ της αλήθειας..."

    http://laikoyra.blogspot.com/2009/03/e.html

    11 Μαρ 2009 4:03:00 μμ
    **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανεπιστημιο στο Αgρινιο!!

    Να γινουν "καθηγητριες "
    οι
    νατασσα
    παναγιταρεα
    ευ μακρη μποτσαρη
    και λοιπα αγαμμμμμμμμματα κοριτσαια...
    "ακαδημαικοι" υ ψωλου βεληνεκους
    πρυτανης η ντορα μποθκογιαννη!!
    aggamatoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΩΝΕ,ΤΡΩΝΕ,ΤΡΩΝΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ:"ΦΑΓΑΝΕ,ΦΑΓΑΝΕ,ΦΑΓΑΝΕ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση