GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στο σημείο των επεισοδίων‏...

...υπήρχαν αστυνομικοί! . Από το http://24oresnews.blogspot.com/ Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο όπου το μεσημέρι έγιναν τα έκτροπα υπήρχ...

...υπήρχαν αστυνομικοί!
.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο όπου το μεσημέρι έγιναν τα έκτροπα υπήρχαν αρκετές πεζοπόρες ομάδες αστυνομικών οι οποίες απλά παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν με την αιτιολογία ότι έπρεπε να περιμένουν τις ομάδες των ΜΑΤ. Και το ερώτημα που γεννιέται είναι, τελικά η αστυνομία αδυνατεί να..
αντιμετωπίσει αυτούς του 50-100 που μέσα σε 10 λεπτά αναστατώνουν ολόκληρες περιοχές της Αθήνας ή φοβάται να τους αντιμετωπίσει; Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι και προσπαθούν απο μόνοι τους να βρούν τρόπο να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

25 σχόλια

  1. Το 1979 είχαμε μείνει εγώ και η οικογένεια μου στο Παρίσι για τρείς μήνες.

    Είχαμε πάει για δουλειά της μητέρας μου που είχε πάρει απόσπαση από την υπηρεσία της.

    Ενώ κυκλοφορούσαμε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους , είδαμε έναν μελαμψό άνδρα (γύρω στα 30) να ουρεί σε κάποια γωνία του δρόμου.

    Εν ριπή οφθαλμού,σε δευτερόλεπτα,ήρθε μια κλούβα της αστυνομίας και τον συνέλαβε η αστυνομία.

    Ο δρόμος είχε βλέπετε κάμερες παντού από τότε αλλά και κάμερες που είχε η αστυνομία από τότε δούλευε για τους πολίτες και όχι για πάρτυ της.

    Εδώ, σε αυτή τη χώρα, η κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται,απομακρύνει τους ήδη έμπειρους αστυνομικούς διευθυντές και τοποθετεί δικούς της.
    Εννοώ κομματόσκυλα δικά της.

    Στη περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, απομάκρυναν όλους τους επιλεγμένους και επιτυχημένους διευθυντές και στελέχη που υπήρχαν (και να είστε σίγουροι δεν ήταν ούτε οι μισοί ΠΑΣΟΚ) και τοποθέτησε κομματόσκυλα της ΝΔ και πρώην χουντικοβασιλικούς σε θέσεις που κανονικά θα έπρεπε να κατέχουν μεσήλικες εμπειρότατοι αστυνομικοί.
    Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα κομματόσκυλα που είχαν πάρει σύνταξη από 5-15 χρόνια πριν επανατοποθετήθηκαν σε καίριες θέσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει εικόνα διάλυσης της ελληνικής αστυνομίας και να καλούνται οι νέοι και οι υπεύθυνοι με φιλότιμο αστυνομικοί να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

    Αυτοί οι γέροι που έχουν τοποθετηθεί λοιπόν όπως σας έλεγα,είναι περισσότερο επικύνδυνοι από τους κουκουλοφόρους γιατί αδυνατούν όχι μόνο να σταματήσουν αυτές τις εξάρσεις βίας αλλά και να αδυνατούν να αποτρέπουν καινούργιες.

    Με μιά αστυνομία διαλυμένη και βαριά πληγωμένη, οι πολίτες ,όλοι εμείς που καθημερινά διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει σωστή και αποτελεσματική αστυνομία,να είστε σίγουροι ότι το ίδιο λένε και οι κλέφτες,οι απατεώνες,οι τρομοκράτες,οι κουκουλοφόροι διότι όλοι αυτοί είναι σάρκες εκ της σαρκός μας.Είναι άνθρωποι σαν εμάς,δίπλα μας,τριγύρω μας.Είναι ενδεχομένως οι συγγενείς μας,οι φίλοι μας και οι γνωστοί με τους οποίους έχουμε όλοι αποξενωθεί κυνηγώντας το χρήμα και τη δόξα .

    Απλά είναι τα πράγματα.
    Όταν παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία και τους λέω: Ελάτε να κάνετε έναν έλεγχο στο τάδε αυτοκίνητο ή στον τάδε άνθρωπο που θεωρώ ύποπτο στη γειτονιά μου και αυτοί έρχονται μετά από 30-60 λεπτά αργότερα,λογικό είναι να γελάνε ακόμα και οι σκύλοι.

    Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε αστυνομία.
    Το πρόβλημα είναι ότι η αστυνομία που έχουμε είναι αναποτελεσματική και δομημένη ειδικά σε κάποιες περιοχές της χώρας μας , με βάση τις δεκαετίες του 1970 και 1980.
    Ξεχνούν ότι έχουμε 2009 .
    Η ελληνική αστυνομία χρειάζεται πλήρη αναδιοργάνωση ,αυστηρότητα και να είναι σίγουροι ότι ο λαός και οι έλληνες πολίτες θα είναι όπως άλλωστε πάντα είναι , στο πλευρό της και στο πλευρό όσων δουλεύουν και εργάζονται σε αυτή.

    Επιτέλους, έξω οι ψυχοπαθείς απο την ελληνική αστυνομία,επιτέλους εκπαιδεύστε σωστά χωρίς να λυπάστε τα χρήματα τους αστυνομικούς και επιτέλους στείλτε στα σπίτια τους για τσαγάκι και παντόφλα τους γέρους και ανίκανους χουντοβασιλικούς αστυνομικούς που είναι ξένοι και άσχετοι με την εποχή μας.

    Ένας πολίτης.

    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δημόσια ελληνικά σχολεία λειτουργούν πλέον μόνο για τους αλβανούς και τους υπόλοιπους οικονομικούς μετανάστες.

    Η παιδεία για τα ελληνόπουλα είναι πλέον ιδιωτική γιατί απλά δεν αξίζει στα ελληνόπουλα μια τέτοιου είδους δημόσια παιδεία με αλβανόπαιδα και άλλα παιδάκια αχάριστα όπως οι γονείς τους που ήρθαν στη χώρα μας για να δουλέψουν και αντ'αυτού, μας σκοτώνουν και μας κλέβουν ενώ προκλητική είναι η αχαριστία τους για μια χώρα που τους δίνει ψωμί ενώ στις δικές τους μπουρδελοχώρες τα 700 και τα 1000 ευρώ που παίρνουν στη δική μας θα τα έβγαζαν σε 7 μήνες.

    Είναι αχάριστοι ,δολοφόνοι και κλέφτες.
    Πότε ο έλληνας κακοποιός δεν έμπαινε σε καταστήματα και σε σπίτια για να σκοτώσει.
    Η ώρα που ο ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί εναντίον όλων αυτών των αποβρασμάτων που ασελγούν στη χώρα μας και σε εμάς τους ίδιους δεν θα αργήσει να έρθει.

    Δεν κατάλαβαν όλοι αυτοί που ήρθαν ότι πρέπει να ελληνοποιηθούν αυτοί και όχι να αλβανοποιηθούμε,
    να γεωργιοποιηθούμε,να βουλγαροποιηθούμε,να πολωνοποιηθούμε,να αρμενιοποιηθούμε και τελικώς να αφρικανοποιηθούμε περαιτέρω,εμείς.

    Σκατά στα μούτρα τους λοιπόν και αλλαγή πλεύσης ως προς το πως βλέπουμε πλέον τους μετανάστες και όλες αυτές οι παπαριές και οι μαλακίες περί σεβασμού των μεταναστών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων σταματούν εκεί που τα δικά μας ανθρώπινα δικαιώματα έχουν ποδοπατηθεί.

    Η Ελλάδα ήταν καλύτερη χώρα πριν έρθουν όλα αυτά τα καραβάνια των μεταναστών που έφεραν και εξακολουθούν να φέρνουν όλο τους το σόι στην ελλάδα ,υπήρχε σεβασμός ανάμεσα στους έλληνες ,τα παιδιά μας ήταν καλύτερα και η εγληματικότητα σαφώς μικρότερη ποιοτικά και ποσοτικά.

    Να σταματήσουν να έρχονται μετανάστες και να κλείσουν τα σύνορα μας γι αυτούς.

    Λένε συνεχώς ότι είναι περίπου 1000000 μετανάστες αλλά δεν λένε τους παράνομους και τις οικογένειες τους που έχουν φέρει και ζουν σε κάθε σπίτι 10 άτομα.

    15000000 κατοίκους έχει η ελλάδα σήμερα και οι ξένοι είναι 1:5.

    Όπου και να κοιτάξεις έξω βλέπεις περισσότερους ξένους από έλληνες,μπαίνεις σε οποιοδήποτε Super market και νομίζεις ότι είσαι στη Βουλγαρία ή στην Αλβανία ή στην Γεωργία.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Οι ξένοι είναι πλεόν απειλή και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι οι έλληνες πολίτες και οι πολιτικοί να πουν την αλήθεια στον λαό και όχι να τον παραμυθιάζουν και να προτάσουν το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές.

    Ρατσιστής δεν είναι ο έλληνας αλλά όταν μας πειράξεις ασφαλώς και γίνεται.
    Ρατσισμό έχουν οι έλληνες όταν καθόμαστε και βλέπουμε στις 10 κακοποιές ενέργειες οι 7 να είναι αλλοδαπών ;

    Τελικά ποιός είναι ρατσιστής;
    Εμείς ή αυτοί που έχουν έρθει εδώ ;

    Ρατσιστές είναι όλα αυτά τα σούριελα που έχουν έρθει στη χώρα μου και όχι εμείς οι έλληνες που παραδοσιακά είμαστε φιλόξενοι και φιλότιμοι να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη.

    Τα μαθήματα ρατσισμού να τα κάνετε σε αυτούς που ήρθαν στη χώρα μου και δολοφονούν τους συνέλληνες μου,τα αδέλφια μου, τη κοπέλα εχθές στο κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" και πολλούς άλλους συνέλληνες.

    Αν δεν τους αρέσει η ελλάδα και οι έλληνες να γυρίσουν στις κωλοχώρες τους και να ξεκουμπιστούν από εδώ.

    Εδώ είναι ελλάδα και είτε τους αρέσει είτε όχι εδώ είναι η χώρα των επιστημών,της φιλοσοφίας και της δημοκρατίας και παρόλο που εδώ και 20 χρόνια η Ελλάς έχει πέσει σε κοινωνική υπανάπτυξη εν' τούτοις θα αναστηθεί όπως κάνει κάθε φορά .

    Βρισκόμαστε σε κίνδυνο εδώ και χρόνια και τώρα πλέον είναι ορατός.

    Έχει φέρει ο κάθε αλβανός και ο κάθε ξένος όλο του το σόι στην ελλάδα παράνομα και αντί να τους μπουζουριάσουν και να τους στέλνουν στις χώρες τους,κάποιοι πλουτίζουν από το σύγχρονο επίσημο και κρατικό Trafficking .

    Τι θα γίνει στο τέλος δηλαδή ;

    Θα αγοράσουμε όλοι όπλα και θα αρχίσουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλο ;

    Τα πράγματα είναι άσχημα.

    Συνέλληνες ανοίξτε τα μάτια σας και ξυπνήστε από το λήθαργο που σας έχει επιβάλλει το κράτος το οποίο εξυπηρετεί όχι εθνικά αλλά παγκόσμια συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html


    ....και δείτε διαφήμιση

    INVEST IN MACEDONIA !!!


    Η υποτιθέμενη ισχυρή ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας χαϊδεύει τα αυτιά κάποιων από τους οποίους παίρνει μίζες προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κυβέρνηση προσπαθεί νά εκμεταλευθεί
    τήν δημόσια αγανάκτηση εδώ καί 20φεύγα
    χρόνια,ώστε νά νά γίνει νόμιμα πιό
    σκληρή.
    Άς πούμε όσο σκληρή είναι σέ άλλες
    120+ χώρες.
    Όπου δέν υπάρχει νόμος πού καταδικάζει
    τόν αστυνομικό όταν πυροβολήσει τόν
    οπλισμένο πολίτη,πρίν ο πολίτης πυροβολήσει κρατώντας τό όπλο καί
    απειλεί.
    Δέν γουστάρετε αποτελεσματικότητα
    (μέ τά πολλά στραβά της),έ καί ο
    μπάτσος δέν θέλει νά χάσει τήν οικογένεια του.
    Η παραβατηκότητα καλπάζει,η αντιμετώπιση λαχάνιασε.
    Φυσικά ο νόμος δέν βοηθά καί τόν πολίτη.
    Π.Χ. άν είμαι στό μαγαζί μου καί τό
    σπάνε,πάνε νά μέ κάψουνε μέ μολότωφ
    καί πυροβολήσω αμυνόμενος είμαι
    κατηγορούμενος.
    ΕΕΕ,τί νά κάνουμε έπρεπε νά στήσω
    καί κώλο,αφού πρόσφερα καί τό άλλο
    μάγουλο??????????
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Τυχεροί όσοι δέν ήρθαν νά σπάσουν-
    κάψουν-κλέψουν εμένα γιατί αυτοί
    στό χώμα καί εγώ στή φυλακή.
    Άρα τυχερός καί εγώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τι να τους αντιμετωπίσει ρε πονηρίδη με τα χέρια; όταν αυτοί κρατούν ρόπαλα και σιδερολοστούς ή να βγάλουν τα όπλα για να περνάνε τηλεδίκες κανένα μήνα και βάλε.Χώρια που ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεί αφορμή να κάνει κάθε μέρα πορεία κατά της αστυνομοκρατίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μπάτσοι δεν επεμβαίνουν γιατί οι κουκουλοφόροι είναι δικοί τους. Τους χρησιμοποιούν ώστε μετά οι "αγανακτισμένοι πολίτες" να δώσουν το ελεύθερο στην αστυνομία να κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν παιζεστε ρε σεις
    Επεμβαινει η αστυνομια; Ντροπη της που επενεβη, φασιστες, να αφηνατε να εξελιχθουν τα πραγματα και τα παιδια θα φευγανε ηρεμα μονοι τους κλπ κλπ κλπ
    Δεν επεμβαινει η αστυνομια; Δεν υπαρχει κρατος, ανικανη η αστυνομια και η κυβερνηση να μας προστατεψει κλπ κλπ

    Με αυτα και με αυτα μην εκπλαγειτε εαν δειτε την εκρηξη του απλου πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα αφού ο Τσούπρας και οι αριστροκοκολωνακιώτες της πολυθρόνας, θέλουν να καταργηθεί η αστυνομία,τι μπορούν να κάνουν οι αστυνομικοί. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κάθονται στη γωνία και να πηγαίνουν κάθε 15 μέρες να παίρνουν το μισθό τους.Να μη δουλεύουν κι' αυτοί όπως δε δούλεψαν και μας δουλεύουν οι αριστεροκοκωνακιώτες του λάιφ στάιλ, της νέας τάξης, της ξεφτίλας και του ξεχαρβαλώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τι θέλεις να κάνουν οι Αστυνομικοί?? Αν πάνε και πλακώσουν τους αλήτες, θα βρίζετε εσείς τους Αστυνομικούς, αν σκοτωθεί κανένας αληταράς, θα κάνετε επανάσταση... θα αποκτήσει λόγο ύπαρξης ο Συνασπισμός. Αν, πάλι, τις φάνε οι Αστυνομικοί, θα θριαμβολογείτε ότι είναι ανεκπαίδευτοι... καλά κάνανε λοιπόν οι 3-4 που ήταν κοντά και σφύριζαν αδιάφορα. Σιγά μην θυσιαστούν για να έχεις εσύ θέμα απασχόλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διλλήματα του τύπου πως είτε η αστυνομία επεμβαίνει και τους κατηγορούν ως φασίστες , είτε δεν επεμβαίνει και δημιουργείται χάος, είναι για τους ανόητους και τους φασίστες που λειτουργούν εκ του πονηρού. Δεν μπορεί η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας να κρίνεται στο δίπολο δεν κάνουν τίποτα/δολοφονούν. Ας μάθουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να υπάρχουν θύματα. Όχι σαν τον άλλο τον βλάκα που ενεπλάκη με τον κακοποιό μέσα στο κατάστημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η υπάλληλος. Θέλουμε αστυνομικούς επαγγελματίες που να μπορούν να καταστείλουν καταστάσεις χωρίς να υπάρχουν θύματα.

    Επίσης θέλουμε αστυνομία που δεν θα κάνει πλάτες στους χρυσαυγήτες οι οποίοι το παίζουν αθώοι πολίτες για να σπείρουν το ρατσισμό και την διανοητική τους ανεπάρκεια. Βρίζουν όλοι το Σύριζα αλλά κανείς δεν τιμωρήθηκε για τους κουκουλοφόρους με τους αστυνομικούς ασύρματους (μπάτσοι/χρυσαυγήτες) που τα έσπαγαν στα γεγονότα του Δεκέμβρη.

    Γέμισε το Διαδίκτυο νεοναζί που το παίζουν αγανακτισμένοι πολίτες. Κι από πίσω η αστυνομία να τους χτυπάει φιλικά στην πλάτη. Ναι, αυτή την αστυνομία έχουμε. Να τη χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς:- YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Αθήνα, 06.03.2009
    ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.
    Υπ’ όψη κου. Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
    Υπ’ όψη κου. Χ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
    -Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
    Τ.Γ.Α/Γ.Ε.Ν.
    -Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
    Υπ΄οψιν Διοικητου Α.Τ.



    Θέμα: Η α/ 21.01.09 επιστολή σας με Α.Π.1026/3/14-α καθώς και η
    συνάντηση του κου Μαρκογιαννάκη με τους κατοίκους της περιοχής
    του Αγ. Παντελεήμονα.

    Μετά την επίσκεψη σας στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα, την συνάντηση σας
    μαζί μας και την διαβεβαίωση σας ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την
    αποσυμφόρηση της περιοχής από τον μεγάλο όγκο των Λαθρομεταναστών
    (και ότι αυτό συνεπάγεται) και όπως εσείς ο ίδιος ανακοινώσατε την
    λήψη έκτακτων μέτρων για την ελάφρυνση του βάρους που σηκώνουμε,
    γιατί την εξάλειψη δεν είστε σε θέση να την επιτύχετε, έχουμε να
    διαπιστώσουμε τα παρακάτω:

    Οι περιπολίες που μας αναγγείλατε στα πλαίσια των ‘Άμεσης λήψης
    μέτρων’ είναι ανεπαρκείς, αποσπασματικές , καθόλου ουσιαστικές και
    αναποτελεσματικές. Το να εμφανίζονται ομάδες αστυνομικών με αργό
    βήμα, συζητώντας μεταξύ τους, η με τα κινητά τους τηλέφωνα (που μάλλον
    βόλτα φαίνεται να κάνουν παρά να περιπολούν), από την μια μεριά της
    πλατείας και οι όποιοι μετανάστες να φεύγουν από την άλλη για να
    τους αποφύγουν(ούτε καν τρέχοντας) είναι τουλάχιστον αστείο .Η
    παρουσία των περιπόλων εξαντλείται στην πλατεία και όχι στους γύρω
    δρόμους, με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι γύρω και κάτω από την πλατεία
    να έχουν γεμίσει μετανάστες. ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η
    ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΔΕΙΑ αλλά ο ουσιαστικός έλεγχος καθώς και η σύλληψη και
    απομάκρυνση των λαθρομεταναστών. Στην περιοχή και τους δρόμους πάνω
    από την πλατεία η αστυνόμευση είναι εντελώς ανύπαρκτη. Αποτέλεσμα
    αυτής της απουσίας της αστυνομίας και των περιπολιών είναι η ύπαρξη
    παλιών οικημάτων και διαμερισμάτων που παρελαύνουν ανά εβδομάδα
    καινούριοι λαθρο-μετανάστες και κανένας δεν παίρνει μέτρα, ούτε
    έλεγχο κάνει.

    Οι περιπολίες γίνονται δυο ημέρες και μετά σταματούν για μια
    εβδομάδα και ξανά πάλι για 2 ημέρες και πάλι ανυπαρξία οποιουδήποτε
    αστυνομικού ελέγχου.

    Το αποτέλεσμα των ‘περιπολιών σας‘ είναι τέτοιο που η διακίνηση
    τεράστιου αριθμού αλλοδαπών συνεχίζεται ανεμπόδιστα. Όλη η περιοχή
    καθώς και η πλατεία ξαναγέμισε με μεγάλο αριθμό Αφγανών που
    συνωστίζονται και Αφγανών μικροπωλητών που πουλάνε φαΐ (και τους
    οποίους κανένας δεν ενοχλεί ούτε η δημοτική αστυνομία) καθώς και η
    παιδική χαρά .

    Κατόπιν όλων αυτών έχουμε να διαπιστώσουμε ότι , η παρουσία σας στην
    περιοχή μας, την οποία φροντίσατε να καλυφθεί ευρέως από όλα τα
    Μ.Μ.Ε, καθώς και οι εξαγγελίες των όποιων μέτρων από πλευράς σας ,
    εξυπηρέτησαν επικοινωνιακούς προσωπικούς σας λόγους και τίποτα
    ουσιαστικό .
    Το συμβάν της επόμενης ημέρας της επίσκεψής σας έρχεται να συνηγορήσει
    στην παντελή έλλειψη πρόθεσης λήψης μέτρων από πλευράς σας καθώς και
    για τον εμπαιγμό μας .

    Την επόμενη ημέρα ομάδα ‘αναρχικών‘;;; γνωστών αγνώστων;;;; γύρω στα
    40 άτομα, κατηφόρισαν την πλατεία, έφτασαν έξω από το Α.Τ. του Αγ.
    Παντελεήμονα, έσπασαν 10 αυτοκίνητα και έφυγαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ,
    ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ‘‘ΜΗΝ ΤΡΈΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ‘‘για να συνεχίσουν
    σπάζοντας το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και της Εμπορικής στην
    Αχαρνών. Την ίδια ώρα το Α.Τ. ήταν ενισχυμένο με 70 άτομα (λόγω των
    γεγονότων στο παρκάκι στην Πλ. Κύπρου) οι οποίοι μπήκαν μέσα στο
    Τμήμα και παρακολουθούσαν από τα παράθυρα τους ‘αναρχικούς‘ να σπάνε
    10 , όχι 2 η 3 αλλά 10 αυτοκίνητα. Όταν διαμαρτυρηθήκαμε για την
    αδιαφορία και ανυπαρξία της αστυνομίας καθώς και για την
    αδικαιολόγητη στάση των 70 αστυνομικών να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ
    μέσα από το Τμήμα τους αναρχικούς να σπάνε τα αυτοκίνητα μας, ο
    Διοικητής μας έδειξε το έγγραφο με την ρητή εντολή να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.

    Κατόπιν όλων αυτών, θεωρούμε απαράδεκτο τον εμπαιγμό των κατοίκων
    της περιοχής μας , από πλευράς του Υπουργείου και εσάς προσωπικά,
    προκλητική και εγκληματική την αδιαφορία σας και θεωρούμε ότι πλέον
    έχετε όλους τους κατοίκους ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. Δεν είστε σε θέση να
    προστατέψετε όχι μόνο την αξιοπρέπεια μας, την περιουσία μας, την
    διαβίωση μας αλλά ούτε την ίδια μας τη ζωή.
    Επίσης θεωρούμε χρέος μας την παρούσα να την κοινοποιήσουμε σε κάθε
    ενδιαφερόμενο , δηλαδή σε κάθε πολίτη της χώρας .

    Ευχαριστούμε για το ΤΙΠΟΤΑ που κάνατε και που κάνετε.


    Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

    agiospanteleimonas@gmail.com
    6930 304 442

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

    ΚΡΑ ,ΚΡΑ,ΚΡΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους βομβιστές, τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. asfalites me politika oi "koukouloforoi"
    to sxedio "sarkozi no 2 se exelixi"

    epeidi ton Dekembri oloi misousan toys mpatsoys tors tha tous "anazhtoun" me agaph oi plites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ετσι που την κατάντησαν την αστυνομία.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Αστυνομία για να επέμβει πρέπει να εχει αρκετή δύναμη ωστε να μην χρειασθεί να κάνει χρήση όπλων σε περίπτωση που βρεθεί προ κινδύνου ζωής.Αυτό διασφαλίζεται με την επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ που φέρουν ανάλογο εξοπλισμό και μπορούν να αντιμετωπίσουν με ήπια μέσα τους ταραξίες.Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχουν δυνάμεις σε διαφορα σημεία με ευέλικτα οχήματα μαζικής μεταφοράς, τα οποία θα σπεύδουν άμεσα στα σημεία που απαιτειται και θα ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ τους ταραξίες και θα τους συλλαμβάνουν.Τα δε περί ...ασύλου είναι γελοία και αυτή η ηλιθιότητα πρέπει να καταργηθεί αμέσως. Τα διαπραττώμενα αδικήματα πρέπει να αντιμετωπίζωνται ποινικά αναλόγως. Ομελέττα χωρίς να σπάσουν αυγά, δεν γίνεται.Πρέπει να λυθούν τα χέρια της αστυνομίας για να δεθούν αντίστοιχα τα χέρια των ληστών,κλεφτών,διαρρηκτών,ταραξιών κ.λ.π. που έχουν -μαζί με την "κυβέρνηση" διαλύσει τη Χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να πήγαιναν να έπιαναν τους δικούς τους ?
    Οι μισοί απ όσους τα έσπαγαν ήταν προβοκάτορες που έχουν εισχωρήσει μέσα σ αυτές τις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τον τρόμο του, που δεν είναι μόνο δικός του, μήπως χαθεί το μονοπώλιο της κρατικής βίας. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο που κάποιες δεκάδες πιτσιρικάδες τα έκαναν γυαλιά-καρφιά σε μια «σικ» περιοχή της Αθήνας. Αυτές είναι αντιδράσεις εκτόνωσης που δεν μπορεί να προκαλέσουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αλλού βρίσκετε ο φόβος του Μητσοτάκη αλλά και όλου του πολιτικού αστικού συστήματος.Μήπως μπροστά στην βαρβαρότητα του καπιταλισμού, που κάθε μέρα γίνετε και πιο έντονη οι μαζικές διαδηλώσεις αμφισβητήσουν το μονοπώλιο της κρατικής βίας. Τρέμει στην ιδέα το πολιτικό σύστημα ότι θα έρθει κάποια στιγμή που οι εργαζόμενοι που βγαίνουν στο δρόμο θα σταματήσουν να κάνουν ανούσιες παρελάσεις-διαδηλώσεις και θα περάσουν το χαντάκι της παραλυτικής αστικής νομιμότητας αμφισβητώντας έμπρακτα το μονοπώλιο της κρατικής βίας.Κι αυτό γιατί σήμερα ο ΜΑΤάς μπορεί να σου ανοίγει το κεφάλι με το γλομπ του και να σε στέλνει στο νοσοκομείο.Εσύ απαγορεύετε να χρησιμοποιήσεις το κοντάρι απ’ το πανό σου για να αντισταθείς.Οι ΜΑΤάδες επιτρέπετε να σε φλομώνουν στα χημικά, εσύ αν τους πετάξεις μια μολότοφ και σε συλλάβουν πας κατηγορούμενος για κακούργημα!! Αυτό που τρέμει ο Κ. Μητσοτάκης και οι πολιτικοί εκφραστές του συστήματος είναι να μην χαθεί «το δικαίωμα της επιβολής της τάξης και του μονοπωλίου της βίας» Το μονοπώλιο της βίας πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού. Να παραμείνει αποκλειστικό προνόμιο, περιουσιακό στοιχείο του αστικού κράτους. Γιατί διαφορετικά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλοι βγαίνουν και μιλάνε για αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας.
    Ποία είναι η αιτία αυτής της κατάστασης?
    Ποίοι έφεραν σ΄αυτό το χάλι την Αστυνομία?
    Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι αστυνομικοί.
    Ο κόσμος μπορεί να μην μιλά, αλλά όλοι συζητούν και όλοι συμφωνούν για το ποιός και τι φταίει.
    Κάποιοι δημοσιο-γραφικοί καλά θα κάνουν πρώτα να σκέπτονται και μετά να εκφράζονται. Ο κόσμος τους έχει αντιληφθεί και τους σχολιάζει δυσμενώς.
    Ας καθήσουν όλοι μαζί οι αρμόδιοι όλων των πολιτικών παρατάξεων και ας αποφασίσουν εαν πρώτα - πρώτα θέλουμε αστυνομία και τέλος τι αστυνομία θέλουμε.
    Απ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω οι δημόσιοι χώροι πολλών πόλεων της Ευρώπης, και βιντεοσκοπούνται και παρακολουθούνται επί 24/ώρου βάσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση