GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

΄Ερευνες από ΕΚΤ και διωκτικές αρχές...

Τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σ ε ποια χέρια Ελλήνων βρίσκονται; Αποκλειστικό: Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου http://ellinas-xoris-ellada.blog...

Τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ
σε ποια χέρια Ελλήνων βρίσκονται;

Αποκλειστικό: Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Πόσα και κυρίως σε ποια χέρια βρίσκονται τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ στην Ελλάδα; Την απάντηση θα δώσουν σύντομα οι έρευνες που άρχισαν από καιρό και συνεχίζονται από την Τράπεζα Ελλάδας, σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές και όλες τις τράπεζες που λειτουργούν στη πατρίδα μας. Στόχος η αποτελεσματική αντιμετώπιση της παραοικονομίας, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κάθε παράνομη συναλλαγή, η καταπολέμηση διακίνησης ναρκωτικών και ο περιορισμός χρηματοδότησης κάθε είδους τρομοκρατικής ενέργειας.

Το μέτρο είναι γενικό για τις χώρες μέλη της ευρωζώνης, με εντολή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε μια στιγμή που η οικονομική κρίση οδηγεί σε...
απόγνωση εκατομμύρια ευρωπαίους, αφού μένουν άνεργοι, χάνουν περιουσιακά τους στοιχεία και δεν έχουν ούτε να φάνε. Μέχρι και οι αμερικανοί χτυπούν καμπανάκι, κυρίως για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά και την χρηματοδότηση διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ισπανίας, όπου σύμφωνα με επίσημα στοιχεία στη χώρα αυτή βρίσκεται (φανερά ή κρυφά) το 30-33% του συνολικού αριθμού των εν κυκλοφορία χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ. Μάλιστα, οι έλεγχοι αποκάλυψαν χιλιάδες παρανομίες, κυρίως εταιριών, με πολλές συλλήψεις κακοποιών, επιβολή προστίμων, κ.λ.π. Ανάλογες εκτιμήσεις γίνονται και για άλλες χώρες που κυκλοφορούν τα ευρώπουλα. ΄Ετσι, λοιπόν, από την 1η του μήνα που μας μπήκε, σφίγγουν περισσότερο τα μέτρα των αυστηρών ελέγχων και:

-Για κάθε συναλλαγή σε ρευστό, πάνω από 3.000 ευρώ, η κάθε τράπεζα θα πρέπει να ενημερώνει την Τράπεζα Ελλάδας που με τη σειρά της και κατά την κρίση της θα ζητά …περαιτέρω εξηγήσεις. Παρόμοιους ελέγχους είναι υποχρεωμένη να κάνει και η διεύθυνση ασφαλείας όλων των εμπορικών τραπεζών.

-Τα χαρτονομίσματα των 500σίων θα έχουν την τιμητική τους, κυρίως όταν εμφανίζονται σε μεγάλη ποσότητα (γιατί τα περισσότερα δεν κυκλοφορούν, αν και οι τράπεζες ξέρουν κατά μεγάλη προσέγγιση σε ποιες χώρες βρίσκονται).

Αυτά, για να μην την πάθουμε σαν τον συμπατριώτη μας που έπιασαν προ μηνών σε μεγάλο αεροδρόμιο της Ευρώπης με 180.000 ευρώ (των 500 παρακαλώ). Όχι μόνο του έγινε κατάσχεση αλλά τον έβαλαν και φυλακή.

11 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΡΗΜΑΔΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ....(η σχεδον ολλοι)

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (μα τελειως ολοι)
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ MΑΧΑΙΡΙΑ.....
    ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑ???

    04-03-2009

    Το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, με τη χθεσινή απόφασή του, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή έκαστων:

    · ΑΓΓΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο του ΟΕΚ και της Επιτροπής Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε
    · Ι. ΜΑΝΩΛΑ πρώην Σύμβουλο του ΟΕΚ.
    · Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Σύνταξης Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών της Α.Ε. Ολυμπιακό χωριό.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το Σεπτέμβριο του 2005 απαίτησαν, ως μίζα, από τους υπεύθυνους κοινοπραξίας συμφερόντων, του επίσης γαλάζιου επιχειρηματία ΠΡ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, το «ασήμαντο» ποσό των 450.000 € (καλά διαβάσατε 450.000 €), προκειμένου να καταβληθούν στην κοινοπραξία τα δεδουλευμένα για εργασίες που είχε εκτελέσει στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια» είχαν τοποθετηθεί στις αναφερόμενες θέσεις, από τον τότε Υπουργό Εργασίας ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ τον επονομαζόμενο και «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Κάποιο πουλάκι μου κελάηδησε, ότι ο ένας εξ αυτών είναι κουμπάρος (ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ) και ο έτερος ξάδελφος (Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) του «κόκκινου» ΠΑΝΟΥ!!! ΠΑΝΟ αγόρι μου είναι αλήθεια???

    Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το χαχανητό κολλάει στην άμεση ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Μας έχει αφήσει άναυδους με την ταχύτητα αντίδρασης και την πολιτική ευθιξία ο «αδέκαστος» «κόκκινος» ΠΑΝΟΣ!!!

    Βρε και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το τραγικό όμως σε αυτή την ιστορία είναι, ότι, τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το έθαψαν το θέμα.

    Οι νταβατζήδες, σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic), που ελέγχουν τα ΜΜΕ έχουν στομώσει από τα έσοδα της κρατικής διαφήμισης, των κρατικών προμηθειών και των δημοσίων έργων. Και έδωσαν εντολή στους ενοίκους των τηλεπαραθύρων να μουγκαθούν και στους φιλοξενούμενους στα έντυπά τους να χαλάσουν τις γραφίδες τους.

    «Κύριοι» της ενημέρωσης (συγνώμη της παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάντας ήθελα να γράψω), σας πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεέ…

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΔΕΞΙΟΣΚΟΥΛΙΚΑ, ΑΠΕΧΘΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΠΛΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΛΩΠΑΙΔΑ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ψαχνετε αδικα ρωτηστε τον γιο του ταχυδρομου που δουλεψε σκληρα στην ζωη του για να αποκτησει τις ρημαδοβιλες.
    Χωρις καμια πανεπιστημιακη μορφωση και χωρις να εχει οτιδηποτε που να πιστοποιει εστω κατ ελαχιστον τις ικανοτητες του περα απο την πονηρια και την λαμογια που διακρινει αυτον και τους ομοιους του αυτη ειναι η αξιοκρατια που υποσχεθηκαν στον λαο να τους ψηφισει.
    Αν δεν εχει αυτος σιγουρα εχει ο πνευματικος του πατερας ΕΦΡΑΙΜ αυτος ο αγιος ανθρωπος με τις 10 off shores ετσι για τους φουκαριαρηδες καλογηρους οπως μας ειπε.
    Μου βγαινει αγανακτηση γιατι ειμαι κατοχος 4 πτυχιων οικονομικης κατευθυνσης ,δουλευω 27 χρονια και μενω στο ενοικιο χωρις να ξερω τι μου ξημερωνει- αφου πλεον ειμαι ανεργος- και αν ποτε παρω συνταξη απο αυτο το μπαχαλο κρατος που πληρωνω ανελλιπως αυτα τα χρονια χωρις να παρω ουτε μια ασπιρινη απο αυτο θα ειναι θαυμα.
    27 Ολοκληρα χρονια πληρωνω εφορια απο τους μισθους μου για να κλεβουν τα εκαστοτε κυβερνητικα λαμογια και να δημιουργουν ελλειματα και βιλλες και να μας κοροιδευουν και απο πανω ,να ειμαι περισσοτερο αναξιοπιστος στις τραπεζες απο ενα μεταναστη απο τα βουνα της Γεωργιας της αρμενιας και της αλβανιας που με μια ταυτοτητα και ενα ψευτικο εκκαθαριστικο και χωρις ποτε να εχει δωσει μια δραχμη σε αυτο το κρατος να ζητα ασφαλιστικα και συνταξιοδοτικα δικαιωματα να δανειοδοτειται με ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και εμεις να παραμενουμε απλοι θεατες στο θεατρο του παραλογου.!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ?ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ? Μας κατεστρεψαν καθε ονειρο ζωης σε εμας και τα παιδια μας ,ισοπεδωσαν αξιες και αρχες που χρονια ολοκληρα ηταν οι βασεις σε αυτο το κρατος. Ξεπουλανε χωρις κανενα ενδοιασμο τον πλουτο αυτης της χωρας λες και ειναι περιουσια τους. Φταιμε εμεις ο απλος λαος για την κακοδιαχειρηση και τις απατες που εχουν διαπραξει και καθε φορα πρεπει να πληρωνουμε φιλους κουμπαρους golden boys girls σφετεριστες και καταχραστες της εξουσιας καιροσκοπους του ευκολου πλουτισμου και της απατης ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! ΦΤΑΝΕΙ υπαρχουν και ορια !!!Ας καταλαβουν πλεον οτι απο εδω και περα παιζουν με την φωτια η οργη και η αγανακτηση ξεχυλλισε.
    Ολες οι κοινωνικες ταξεις πλεον ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης, ολοι οι τομεις του κρατους βρισκονται στα προθυρα της διαλυσης απο την διαφθορα και την δυσωδια ,τα νοσοκομεια ,τα σχολεια, τα πανεπιστημια, η οικονομια, η εργασια που απο δικαιωμα εγινε προνομιο, η ανεργια, τα ασφαλιστικα ταμεια υπο καταρρευση, η κοινωνικη προνοια ανυπαρκτη, κυνισμος και εγκληματικοτητα, διαβρωμενη δικαιοσυνη και σωματα ασφαλειας με τρελλους και ψυχολογικα προβληματα να οπλοφορουν, τρομοκρατικες οργανωσεις να ξεπηδουν σαν μανιταρια, συνταξιουχοι επαιτες με ξεφτιλισμενες συνταξεις και ανυπαρκτη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη στο τελος της ζωης των, μπραβοι,απαγωγεις, εκβιαστες,πορνεια ,βαμμενες αδελφες σε καθε εκπομπη της tv περνουν καθημερινα απο τα γυαλια των τηλεορασεων, αυλοκολακες και βολεμενοι δημοσιογραφοι ανδρεικελα με κατευθυνομενη πληροφορηση,αναξιοκρατια, πρεζα σε καθε δρομακι του κεντρου ,αστεγοι ολα αυτα συνθετουν την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    Δυστυχως για μας ολους μας συνεβη το χειροτερο να εχουμε την πιο ανικανη κυβερνηση με τους πιο αχρηστους πολιτικους στην δυσκολοτερη οικονομικη περιοδο που εζησε ποτε η ανθρωποτητα τα τελευταια 80 χρονια.
    Αεριτζηδες, μπαρουφολογοι, λαμογια,κλεφτες,απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου, αχρηστοι,ανικανοι,καλοπερασακηδες,αρπαχτικα , ξεφτιλες,μιζαδοροι,κομπιναδοροι,παλιατσοι,ψευτες αποτελουν τον δημοσιο και κυβερνητικο ιστο στον τοπο,εργαζομενοι και ανεργοι χωρις μελλον υπερχρεωμενοι και χωρις προοπτικη συσσωρευση πλουτου σε ολιγους και κυβερνητικους ντοπιων και ξενων συμφεροντων.
    Εμποροι που χαροπαλευουν με το κλεισιμο ,βιοτεχνες κατεστραμμενοι, περιουσιακα στοιχεια μιας ζωης εκποιουνται στο ονομα του χρεους και των τραπεζων.
    Η αδρανεια και η σιωπη η σταση του λαλιστατου προθυπουργου που θα εδινε προοπτικη και οραμα στην χωρα.
    Τιποτε δεν εμεινε πλεον ορθιο και το μελλον ειναι ζοφερο για ολους μας πριν αρχισουμε να τρωει ο ενας τον αλλο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !! ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ .ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ . Η Καμουφλαρισμενη ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ λαιλαπα που καταληστευε τον κοσμο μεσω των πολυεθνικων και των τραπεζων πεταξε το προσωπειο πλεον και ισοπεδωνει τα παντα.
    Η σημερινη κατασταση δινει απαντησεις σε ολα στους πολεμους οπερετες με τις ψευτικες κια προκατασκευασμενες αιτιες, στο σαπιο νομισματικο συστημα που ελεγχεται απο μια μικρη καστα ανθρωπων που πιστεουν οτι θα ζησουν αιωνια τα καθαρματα, στα ψευδη των κυβερνωντων πιονια της λεσχης μπιλτεμπεργκ ,της τριμερους επιτροπης ,των πολυεθνικων και ολων αυτων των αφανων εξουσιαστων.
    Ερχονται μερες που θα βλαστημουμε την ωρα και την στιγμη που ηρθαμε η φεραμε ανθρωπους στον κοσμο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ φίλοι δεν χρησιμοποιώ 500-ευρα γιατί είναι μεγάλα και εξέχουν από το πορτοφόλι μου. Να τους πείτε να τα κόψουν πιο μικρά, να μπαίνουν και σε γυναικεία σουτιέν ή σε κυλότες, όταν πηγαίνουμε στα μπαρ και στα ξενύχτια... Για να ανάβω το πούρο μου επίσης δεν κάνουν, βγάζουν καπνιά και ενοχλούν τη γκόμενα που σέρνω μαζί. Είναι από χωριό το κορίτσι και δεν ξέρει από καπνούς, αλλά κάτι βυζιά ναααα, σας λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.
    Κλείνω για να μην πώ καμμιά βαριά κουβέντα, γιατί τα πήρα πάλι στο κρανίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλάκες,ψάξτε στα χέρια των 50 οικογενειών - μαφιόζων που λυμαίνονται την χώρα και τους έλληνες για να βρείτε ποιοί έχουν τα 500εύρα.

    Μας έχετε περάσει εμάς για μαλάκες αλλά οι μαλάκες είστε εσείς που νομίζετε ότι είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10 + 22 ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    O ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ
    ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΔΙ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γουστάρω μα με δουλεύουναι και να μου τα παίρνουμε και έτσι θα ψηφίσω και πασοκ και νδ. θα ρίξω 2 ψηφοδέλτια!
    σωστός;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στενοχωρήθηκε χθές ο Γιωργάκης γιατί δεν τον αφήνει ο Καραμανλής να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση.
    Μέρες τώρα μας το λέει, έχει και σχέδιο.
    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις και τους μισθούς, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
    Δεν μας λέει όμως ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα τα καταφέρει όλα αυτά τα ωραία.
    Σςςς, είναι το μεγάλο του ΜΥΣΤΙΚΟ που θα μας το φανερώσει ΜΟΝΟ όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.
    ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ, για να μην του το αντιγράψει ο Καραμανλής ή ο Ομπάμα, ο Σαρκοζύ ή η Μέρκελ.
    Κύριε Παπαντρέου, η συνταγή σας για να τα πετύχετε όλα αυτά πρέπει να είναι τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
    Τα ούφο υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.10

    Ενώ για τον τεμπέλη, ψέφτη, ανίκανο, χαζό, λαμόγιο που ψηφίζεις αισθάνεσαι υπερηφανος, ε;

    Απορώ, η δεξιά ιδεολογία περιλαμβάνει και την βλακεία ως προαπαιτούμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση