GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώνουν το κόστος...

...στις ευρωκλήσεις για τα κινητά . Συμφωνήθηκε μείωση τιμών περιαγωγής σε κλήσεις και SMS από Κοινοβούλιο, Συμβούλιο και Κομισιόν. Η δυνατό...

...στις ευρωκλήσεις για τα κινητά
.
Συμφωνήθηκε μείωση τιμών περιαγωγής σε κλήσεις και SMS από Κοινοβούλιο, Συμβούλιο και Κομισιόν.
Η δυνατότητα να "κατεβάζουμε" δεδομένα στο τηλέφωνο χρησιμοποιείται κατά κόρον από ταξιδιώτες με επαγγελματικό σκοπό και τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση από το κινητό τους σε ένα αρχείο. Οι τιμές χονδρικής που προτείνονται στο συμβιβαστικό πακέτο έχουν να κάνουν με το μέγεθος του αρχείου και υπολογίζονται σε 1 ευρώ ανά μέγκαμπαϊτ το 2009, 0,80 ευρώ το 2010 και 0,50 ευρώ το 2011. Η συμβιβαστική τιμή αποστολής SMS ενώ βρισκόμαστε σε άλλο κράτος μέλος είναι 0,11 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), ενώ η λήψη SMS εξακολουθεί να είναι δωρεάν.
Όσον αφορά στις τιμές των κλήσεων, η τελική συμφωνία περιλαμβάνει...
περαιτέρω σταδιακή μείωση της ευρωχρέωσης κλήσεων περιαγωγής.
Οι νέοι τρόποι επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα τα γραπτά μηνύματα (SMS) ή η αποστολή εικόνας (MMS), καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε σχέση με την πρόσβαση του κινητού τηλεφώνου στο Διαδίκτυο, επέβαλλαν την ύπαρξη ενός νέου συμπληρωματικού Κανονισμού, που θα ρυθμίζει αυτές τις παραμέτρους.
Ήδη με τον πρώτο Κανονισμό για την περιαγωγή, οι τιμές για τους ταξιδιώτες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μειώθηκαν κατά 70%. Οι εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής μειώθηκαν σταδιακά από 0,49 ευρώ το 2007, σε 0,46 ευρώ το 2008 και 0,43 ευρώ το 2009 ενώ οι τιμές για τις εισερχόμενες κλήσεις μειώθηκαν από 0,24 ευρώ το 2007, σε 0,22 ευρώ το 2008 και 0,19 ευρώ το 2009.

1 σχόλιο

  1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση