GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τα μεσάνυχτα...

Πήρε φωτιά η Αθήνα!!! . Μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκαν επιθέσεις κουκουλοφόρων σε πολλά σημεία της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία άτομα που...

Πήρε φωτιά η Αθήνα!!!
.
Μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκαν επιθέσεις κουκουλοφόρων σε πολλά σημεία της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες έβαλαν γκαζάκια και πέταξαν βόμβες μολότοφ σε τράπεζες και αντιπροσωπίες αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές, όπως σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Ηράκλειο, της Eurobank στην Λ. Μεσογείων, σε αντιπροσωπίες αυτοκινήτων στην Ν. Φιλαδέλφεια και στο Μαρούσι ενώ κάηκαν οχήματα της ΔΕΗ στο Π. Φάληρο και ένα ΙΧ στο Μαρούσι.

8 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ
    Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, είναι αλήθεια ότι οι κουκουλοφόροι φοβήθηκαν να κάνουν επεισόδεια στο κέντρο της Αθήνας μετά τα καινούργια μέτρα.
    Τώρα πήγαν στις γειτονιές και αν ληφθούν και άλα μέτρα θα πιάσουν τα βουνά και τα λαγκάδια.
    Πάντως φάνηκε ότι ένας κεντρικός εγκέφαλος-πράκτορας τους οργανώνει και τους συντονίζει.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα πλέον καταλάβαμε ότι οι κουκουλοφόροι κατευθύνονται από πράκτορες και στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης με το να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας και δυσφορίας προς την κυβέρνηση.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ σκάβουν τα θεμέλια της χώρας μας. Δεν έχει σημασία ποιά κυβέρνηση έχουμε καλή ή κακή ή ποιά κυβέρνηση θα έχουμε οι πράκτορες παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ που κατευθύνουν τους κουκουλοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι κουκουλοφόροι.
    Όσο κι αν σας πνίγει η οργή για το σύστημα που σας έβγαλε στο περιθώριο, σκεφτείτε ήρεμα.
    Με το να δημιουργείτε ταραχές και εμπρησμούς στην Αθήνα εξυπηρετείτε αυτούς που θέλουν να υπάρχει αναταραχή και κλίμα ανασφάλειας. Ποιοί είναι αυτοί ? είναι αυτοί που έχουν την δύναμη να εκβιάζουν κάθε κυβέρνηση. Ουσιαστικά είναι οι ίδιοι που κατευθύνουν το σύστημα από τα παρασκήνια. Είναι το ίδιο το σύστημα. Εσείς με τους εμπρησμούς δεν πολεμάτε το σύστημα αλλά εξυπηρετείται μία μειοψηφία του συστήματος που αποτελεί την καρδιά του και είναι καλά κρυμμένη. Αυτή η καρδιά του συστήματος έχει πλοκάμια σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί με μαφιόζικο τρόπο. Μην αφήνεστε να σας εκμεταλεύεται το σκληροπυρηνικό αόρατο σύστημα και να λειτουργείτε κατά της Ελλάδας. Με τους εμπρησμούς χτυπάτε την κυβέρνηση και βοηθάτε τους πράκτορες να ανεβάζουν και να κατεβάζουν όποια κυβέρνηση θέλουν αφού ελέγχουν και τα ΜΜΕ.
    Όταν εσείς θα πραγματοποιήσετε τους στόχους του συστήματος τότε αυτό θα σκληρύνει πιό πολύ και θα σας βγάλει περισσότερο στο περιθώριο.
    Από εσάς τους κουκουλοφόρους θα ξεπηδήσουν οι μελλοντικοί τρομοκράτες που θα τους στρατολογήσει το αόρατο σύστημα και θα τους κατευθύνουν οι πράκτορές του.
    Μην αφήνετε τους πράκτορες να σας εκμεταλεύονται εκτός κι αν ότι κάνετε το κάνετε επί πληρωμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οχι ληγμένα




    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οχι ληγμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο συνταγμα βρεθηκε σημερα το βραδυ ο δρ κουτσουκος που γυρισε απο το πανεπιστημιο θεσσαλονικης οπου συμπαρασταθηκε στους εργαζομενους λαναρα που αναγνωρισαν στο προσωπο του τον εντιμο αγωνιστη
    Φανης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση