GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου...

Δικαιώνεται και ο Ζορμπάς! που είχε καταγγείλει ότι δεχόταν πιέσεις υπέρ του Εφραίμ και του Αρσένιου για το Βατοπέδιο... .. Στην επιστολή Αρ...

Δικαιώνεται και ο Ζορμπάς!

που είχε καταγγείλει ότι δεχόταν πιέσεις υπέρ του Εφραίμ και του Αρσένιου για το Βατοπέδιο...
..
Στην επιστολή Αρσένιου για το "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο" που είχε εγκρίνει τις ανταλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου, υπάρχει και η εξής φράση:
"Η δυνατότητα εξευρέσεως κτημάτων για την ανταλλαγή έχει ήδη προωθηθεί δεδομένου ότι τέτοια κτήματα έχει και το Υπουργείο Οικονομικών, και το Εθνικής Αμύνης και το Υπουργείο Γεωργίας."
Μέχρι τώρα ξέραμε για τα υπουργεία Οικονομικών και Γεωργίας. Τώρα επιβεβαιώνεται ότι πήγαινε να γίνει "παιχνίδι" και με το...
υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και δικαιώνεται ο Γ. Ζορμπάς ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι του έγιναν παρεμβάσεις για να δεχθεί τους Εφραίμ και Αρσένιο με σκοπό να προχωρήσουν ανταλλαγές, αλλά αυτός αρνήθηκε και τους έδιωξε. Αλήθεια, ποιος είχε πιέσει τότε τον κ. Ζορμπά; Θα το μάθουμε;

11 σχόλια

  1. Η Κοινωνία σε RSSΤα ιστολόγια στον δρόμο για το εδώλιο
    ΑΧ. ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ | Κυριακή 8 Μαρτίου 2009
    Τα blogs πάνε... δικαστήριο. Ολο και συχνότερα έρχονται πλέον τα blogs αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, αφού η εξάπλωση και η ολοένα αυξανόμενη επιρροή της μπλογκόσφαιρας ανοίγουν ένα ακόμη «παράθυρο» στον δημόσιο διάλογο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εσχάτως, πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά ιστολογίων, με κλασική πια κατηγορία τη συκοφαντική δυσφήμιση και την προσβολή της προσωπικότητάς τους, αφού νιώθουν θιγμένοι από δημοσιεύματα, συχνότατα ανυπόγραφα, που αφορούν το πρόσωπό τους. Πριν από δύο εβδομάδες, στις Σέρρες, αποκαλύφθηκε ότι τόσο η νομαρχία όσο και τηλεοπτικός σταθμός του νομού είχαν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες κατά δύο ιστολογίων. Τα συγκεκριμένα blogs, τα οποία «ξεκοκάλιζαν» την τοπική επικαιρότητα εμφανώς υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, έκλεισαν εν μια νυκτί, όταν η οσμή του εισαγγελέα και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν κοντά τους. Η υπόθεση μονοπώλησε για αρκετές ημέρες την τοπική μπλογκόσφαιρα και απέδειξε ότι ακόμη και ένας αγροτικός νομός μπορεί να συζητά για τα όρια της ελευθερίας της έκφρασης... α λα ηλεκτρονικά.

    Το περιστατικό στον Νομό Σερρών δεν ήταν το πρώτο για το 2009. Λίγες ημέρες πριν είχε δημιουργηθεί θόρυβος στο Ιnternet όταν ο νομάρχης Πειραιά κ. Γ.Μίχας κατέθεσε αγωγή για δυσφήμιση κατά του διαχειριστή του blog edo-peireas. Παρ΄ όλο που σίγουρα δεν πρόκειται για την πρώτη τέτοια προσφυγή στη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, υπάρχει μια στοιχειώδης διαφορά: ο συντάκτης του εν λόγω blog δεν κρύβεται πίσω από κάποιο ψευδώνυμο, όπως συνηθίζεται, αλλά υπογράφει τα κείμενά του με το κανονικό του ονοματεπώνυμο. Ο κ. Μιχ. Αγγελόπουλος, πρώην υπάλληλος της Νομαρχίας Πειραιά, κατηγορούσε τον κ. Μίχα για παραβιάσεις της νομοθεσίας και υποσχόταν ότι θα προχωρούσε σε αποκαλύψεις προσεχώς. Φαίνεται όμως ότι η συνέχεια θα δοθεί όχι μόνο στις οθόνες των υπολογιστών, αλλά και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

    ▅ Κλήθηκε για απολογία στη ΓΑΔΑ
    Οι διαμαρτυρίες για διαδικτυακές δημοσιεύσεις δεν περιορίζονται μόνο στα blogs, αλλά επεκτείνονται και σε συλλογικές ιστοσελίδες. Τo indy.gr, ένα εναλλακτικό σάιτ που χρησιμοποιείται εκτενώς και από τα λεγόμενα «κινήματα πόλης» αντιμετώπισε πρόσφατα τέτοια προβλήματα. Οπως ανακοινώθηκε « στα μέσα του Γενάρη του 2009, κλήθηκε στη ΓΑΔΑ ένα μέλος του για να απολογηθεί σχετικά με μαρτυρία κατοίκου της Καισαριανής που είχε δημοσιευτεί στο εν λόγω μέσο » και η καταγγελία αφορούσε σε « ρεπορτάζ σχετικά με τη διακοπή εργασιών της αναστύλωσης του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο πρώην Σκοπευτήριο Καισαριανής ». Στο indy.gr δημοσιεύουν κείμενα περίπου 1.300 πολίτες και ο διαχειριστής του σάιτ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη μήνυση που κατέθεσε ο θιγόμενος. Η περίπτωση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας εμπίπτει στο αλήστου μνήμης νομοσχέδιο για τα blogs περί « του κατά τον νόμο υπευθύνου », που απεσύρθη γρήγορα από την κυβερνητική ατζέντα. Στα τέλη του Αυγούστου, ένας 40χρονος «ιστολόγος» συνελήφθη, καθώς προέτρεπε τους αναγνώστες από το blogνα εκτελέσουν « τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο και τον γιο του » και μάλιστα προέτρεπε να του φέρουν « τα κεφάλια τους ». Ο διευθυντής Ειδήσεων του Μega κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, καθ΄ ότι η προτροπή σε δολοφονία συνιστά κακούργημα, ο εισαγγελέας διέταξε την άρση απορρήτου και έτσι ο μπλόγκερ συνελήφθη ταχύτατα στο σπίτι του, στα Κάτω Πατήσια. Ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος δήλωσε μετανιωμένος και παραδέχτηκε ότι έκανε και... « κάποιες υπερβασούλες ».

    Παρόμοιες περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν blogsπου ασχολούνται με την επικαιρότητα, όπως το press.gr και το troktiko. Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό ότι το καλοκαίρι γνωστός εκδότης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του troktiko για απειλή και εξύβριση κατά δικαστικών λειτουργών και μάρτυρος, καθώς και για απόπειρα εκβίασης δικαστικού λειτουργού. Τις ίδιες ημέρες του καυτού Ιουλίου του 2008, στο Αγρίνιο κατεγράφη και η πρώτη καταδικαστική απόφαση για μπλόγκερ στα ελληνικά χρονικά. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου καταδίκασε τον 25χρονο εκδότη της εφημερίδας «Παρόν Αιτωλοακαρνανίας» και μπλόγκερ κ. Ν.Μουρτζιάπη σε 10 μήνες με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση. Η μήνυση κατετέθη από τη βουλευτή του ΠαΣοΚ κυρία Σοφία Γιαννακά , καθώς είχε θεωρήσει ότι συγκεκριμένες αναρτήσεις του κ. Μουρτζιάπη στο προσωπικό του blog έθιγαν την τιμή και την υπόληψή της.

    ▅ Μηνύσεις και αποζημιώσεις
    Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε το 2007 και η κυρία Εύη Μπότσαρη, τότε αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της πρώην υπουργού Παιδείας κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου. Η ακαδημαϊκός κατέθεσε μήνυση κατά του indymedia της Αθήνας για διασυρμό της προσωπικότητάς της.

    Την ίδια χρονιά κινήθηκε νομικά κατά δύο ιστολογίων της Κομοτηνής και ο στενός συνεργάτης του σημερινού υπουργού Μεταφορών κ. Ευ.Στυλιανίδη, δημοσιογράφος κ. Γ. Καρανίκας. Ο καβαλιώτης δημοσιογράφος κατέθεσε αγωγή κατά των τοπικών blogs piazza del popolo και vavatsiklis, ζητώντας χρηματική αποζημίωση.

    Επίσης, εκκρεμεί ακόμη η εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο γνωστός από τις αμφιλεγόμενες τηλεοπτικές του εκπομπές κ. Δ. Λιακόπουλος κατά του blogme.gr, το οποίο όμως δεν ήταν blog, αλλά συναθροιστής, δηλαδή ευρετήριο. Σε ένα από τα ταξινομημένα μπλογκ εφιλοξενείτο, κατά τον κ. Λιακόπουλο, « άσεμνο και σατιρικό περιεχόμενο » που τον έθιγε προσωπικά. Ετσι, έκανε την αγωγή, όχι όμως κατά του συγγραφέα του κειμένου- που ήταν μάλλον απίθανο να βρεθεί- αλλά κατά του διαχειριστή του Βlogme κ. Α. Τσιπρόπουλου , ο οποίος πλήρωσε την ευθιξία του να έχει αναρτημένα τα στοιχεία επικοινωνίας του. Μάλιστα, η υπόθεση Τσιπρόπουλου πέρασε τα ελληνικά σύνορα και έφτασε να μνημονεύεται ακόμη και στην πρόσφατη έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην οποία εγκαλείται η χώρα μας για εμπόδια στην ελευθερία του λόγου.

    Σκοτεινή πλευρά σε φόντο κίτρινο
    ΤΑ ΒLΟGS,όπως κάθε τεχνολογική εξέλιξη, κρύβουν συχνά και μια σκοτεινή πλευρά. Εσχάτως, το όνομα κορυφαίου υπουργού έφτασε να διασύρεται με «αριστουργηματικό» τρόπο από blog σε blog, όχι όμως για κάποιο πολιτικό ατόπημα, αλλά για υποτιθέμενες πράξεις της προσωπικής του ζωής- κάτι που προφανώς δεν πρέπει να αφορά την κοινωνία. Τότε, πολιτικοί κύκλοι, οι οποίοι ενδεχομένως να «έπαιξαν» με την πλέον «γκρίζα» και «κίτρινη» πλευρά της μπλογκόσφαιρας, άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι μάλλον άφησαν να εκτραφεί ένα τέρας που τώρα απειλεί να τους φάει. Ο κίνδυνος πλέον να διασυρθεί αμετάκλητα μια προσωπικότητα από αγνώστους σε χρόνο μηδέν είναι όχι απλώς ορατός, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

    Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΣΗΕΑ σημείωνε ότι « αόρατες οργανώσεις,αόρατοι μπλόγκερ,ορατοί αρθρογράφοι » απειλούν και στοχοποιούν τους επαγγελματίες δημοσιογράφους. « Αν ο λόγος κάθε πολίτη,συνεπώς και ο δημοσιογραφικός λόγος,δεν είναι τεκμηριωμένος,απλώς δεν πρέπει να εκφέρεται δημοσίως ». Ετσι είχε αποφανθεί το 2007 το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Στο ιστολόγιο elawyer, που έχει εντρυφήσει όσο λίγα στο νομικό στάτους που διέπει την μπλογκόσφαιρα, υπάρχουν σαφείς απαντήσεις γύρω από τα ερωτήματα που σταδιακά δημιουργούνται.

    « Το Ιnternet αποτελεί ένα μέσο στο οποίο προωθείται η αρχή της διαφάνειας.Διαφάνεια σημαίνει σαφήνεια,ευθύτητα,απόδειξη και αντικειμενικότητα,ακόμη κι όταν δεν υπάρχει “υπογραφή” » αναφέρει ο elawyer. « Οι ύβρεις,η λάσπη,τα θολά κίνητρα, η υποκειμενικότητα, η συκοφαντική δυσφήμιση,η προσβολή της προσωπικότητας είναι φαινόμενα κατακριτέα,τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία του λόγου. Φαινόμενα κατακριτέα όχι μόνο νομικά και ηθικά,αλλά και αισθητικά,καθώς και στο πλαίσιο των στοιχειωδών κανόνων της διαλεκτικής: όλοι συμφωνούμε ότι με κραυγές δεν γίνεται διάλογος » συμπληρώνει.



    Google Ads

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τώρα επιβεβαιώνεται ότι πήγαινε να γίνει "παιχνίδι" και με το...
    υπουργείο Εθνικής Άμυνας."

    Όλα θα τα τρώγανε-αν δεν τα έχουνε φάει ήδη- τα δεξιά λαμόγια αν δεν τους παίρνανε χαμπάρι.Δεν θα αφήνανε ούτε ψίχουλο. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τα δομημένα ομόλογα.

    Αντί να τους κρεμάσουν στο σύνταγμα, τώρα έχουν το θράσος να ζητάνε και τη ψήφο του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VALTE KANENA AR8RO TOU DR KOUTSOUKOU NA GINEI XAMOS!!

    11 % H DIAFORA!!

    NIKH PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ


    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=258302&ct=1

    "Τα blogs πάνε... δικαστήριο. Ολο και συχνότερα έρχονται πλέον τα blogs αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, αφού η εξάπλωση και η ολοένα αυξανόμενη επιρροή της μπλογκόσφαιρας ανοίγουν ένα ακόμη «παράθυρο» στον δημόσιο διάλογο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εσχάτως, πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά ιστολογίων, με κλασική πια κατηγορία τη συκοφαντική δυσφήμιση και την προσβολή της προσωπικότητάς τους, αφού νιώθουν θιγμένοι από δημοσιεύματα, συχνότατα ανυπόγραφα, που αφορούν το πρόσωπό τους."....αναφερει ο δημοσιογραφος Αχ.Χεκιμογλου,στο αρθρο του στο Βημα της Κυριακης...

    Συνεχιζοντας τις παπαριες,κανει αναφορα στα blogs: edo-peireas.blogspot.com το οποιο ενυπογραφο,το indy το οποιο ειναι σε .gr,το Blog ενος ψυχακια που απειλουσε τον διευθυντη ειδησεων του Mega και ηταν στα Pblogs.gr,την περιπτωση ενος δημοσιοκαφρου με πολιτικες πλατες απο το Αγρινιο,το blogme.gr το οποιο ηταν aggregator και οχι blog και τελος τα press-gr και troktiko.

    Τι θα λεγατε ομως να δουμε τις περιπτωσεις αυτες ξεχωριστα;;;

    Το edo-peireas ειναι ενα ενυπογραφo blog το οποιο σχολιαζει τα κακως κειμενα του Πειραια σε πολιτικο-κοινωνικο επιπεδο...συνεπως ολοι ξερουν το ποιος ειναι απο πισω επειδη ο ιδιος το επιθυμει.
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για να βρεθει.

    Το Indy.gr δεν ειναι blog.
    Ειναι site και υπαγεται
    στην Ελληνικη νομοθεσια απο το .gr.

    Το Blogme.gr ουτε αυτο ηταν Blog αλλα aggregator οπως το sync και παρανομος τρεχει αυτη τη στιγμη στα δικαστηρια,
    εξαιτιας μηνυσης του Λιακοπουλου...

    To Blog του ψυχακια που απειλουσε τον διευθυντη ειδησεων του Mega ηταν επισης σε .gr και με το που εγινε η πρωτη καταγγελια τον μαζεψαν με την μια...καθως απειλουσε δημοσια την ζωη ενος ανθρωπου...

    Ο Νικολας Μουρτζιαπης "συκοφαντουσε" καποια πολιτικα προσωπα τς περιοχης του σε Αγρινιο και Μεσολογγι και εκανε την μαλακια να εχει το ιδιο e-mail στο Blog με αυτο που εχει και στην εφημεριδα του,η οποια εξακολουθει να κυκλοφορει...

    Τελος ας ερθουμε στα δυο μεγαλα blogs.

    Στο press-gr,εγινε αρση του απορρητου με το προσχημα του εκβιασμου με χρηματικο οφελος,απο ενα mail το οποιο πηγε σε δημοσιογραφο του Βηματος (Βασιλης Χιωτης)...το οποιο ομως δεν ηταν απο το επισημο Mail του Blog...
    Συνεπως πως σχετιζεται το ενα με το αλλο;;;
    Το μονο σιγουρο παντως,ειναι οτι δεν εγινε ποτε αρση
    του απορρητου απο την Google,αλλα απο...
    Τελος,το Troktiko,δεν εχει εκβιασει ποτε,διοτι θα τους ειχαν μαζεψει ολους με την μια...ουτε και εχει συκοφαντησει...ή τουλαχιστον οταν καποιοι θυγονται δημοσιευει και την δικη τους γνωμη.

    Συνεπως ποια ιστολογια απο τα παραπανω βρεθηκαν στο εδωλιο;;;
    Το Press-gr με συνοπτικες,βρωμικες και σκοτεινες διαδικασιες,ο ψυχακιας που απειλουσε, το edo-peireas επειδη ειναι ενυπογραφο,το press-gr και το Blog του Μουρτζιπη.

    Δηλαδη εχουμε να κανουμε με 4 blogs στα 40.000 Ελληνικα blogs που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.
    Με αλλα λογια το αρθρο μιλαει για το συνολο της Blogσφαιρας...χρησημοποιοντας ως παραδειγματα 4 περιστατικα...εκ των οποιων μονο το 1 ηταν για απειλη της σωματικης ακαιρεοτητας ενος ανθρωπου...

    Εαν αυτο δεν ειναι δημοσιογραφικη λασπη και αρθρο κατα παραγγελια,μιας εφημεριδας εναντιων του συνολου της Ελληνικης blogσφαιρας,τοτε τι ειναι;;;

    Τα blogs αποκτουν δυναμη,επισκεψεις,αναγνωσιμοτητα και αναγνωρισιμοτητα...εννοιες τις οποιες για να τις αποκτησουν οι σημερινοι δημοσιοκαφροι που εχουν καθημερινο βημα σε εφημεριδες και σταθμους...παλευαν για μια ζωη.

    Οι καιροι αλλαζουν και δυστυχως εαν καποιοι δημοσιοκαφροι και εκδοτες δεν προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα,πολυ συντομα θα τους φαει η μαρμαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οριστικό τέλος έλαβε μια ιστορία διαφθοράς, ευνοιοκρατίας, πράσινης διαπλοκής, χρεών και προστίμων. Οι διορισμένοι και οι βολεμένοι ενός συστήματος «κομματικού πάρε δώσε» είναι λογικό να λυσσάξουν. Λίγα όμως είναι τα περιθώρια που έχουν για αντίδραση. Ηττήθηκαν! Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά στην πραγματικότητα και αυτοί έχουν κάθε συμφέρον να τα βρουν με το Βγενόπουλο. Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους αν και η κυβέρνηση τους προσφέρει στο πιάτο οδό σωτηρίας.

    Τα πάντα δείχνουν ότι δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής. Η Ολυμπιακή περνά στον όμιλο MIG(Marfin Investment Group). Έτσι έπρεπε να γίνει, έτσι και έγινε! Ο Όμιλος δεσμεύθηκε να κρατήσει 5.000 εργαζόμενους στη νέα εταιρεία. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της ερχόμενης εβδομάδος κατά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων. Η Aegean δεν είχε καμιά πιθανότητα λόγω του παράγοντα μονωπώλιο που έρχεται σε σύγκρουση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τζάμπα πήγαν τα γεύματα. Σημαντική παράμετρος της συμφωνίας είναι η παταγώδης αποτυχία που φορτώθηκε το «σύστημα της Ιπποκράτους». Η παραπολιτική και οι μυστικές συμφωνίες δεν είχαν καμιά επιτυχία στο παρασκήνιο που προσπάθησαν να επιβάλλουν τα συμφέροντα που κινούνται πέριξ της αυλής του προέδρου Γιώργου.

    Σήμερα η οργάνωση ΠΑΣΟΚ χάνει τήν περιοχή Ολυμπιακή. Ενός λεπτού σιγή. Τιμή καί δόξα στόν άγνωστο πρασινοφρουρό πού έδρασε στήν περιοχή χρόνια τώρα...

    Μιλώντας γιά τήν οργάνωση ΠΑΣΟΚ όλα τα φώτα στρέφονται πάντα στα μεγάλα αφεντικά....Αυτό είναι δίκαιο ασφαλώς και σωστό....
    Οταν η οργάνωση ΠΑΣΟΚ μετέφερε τήν έδρα της απο τα δυτικά στα βόρεια προάστεια όμως τα μεγάλα αφεντικά ανταμείφθηκαν πλουσιοπάροχα απο την οργάνωση για τούς κόπους και τίς θυσίες τους.....
    Οι βίλες , οι πισίνες, οι καταθέσεις ήταν υπεραρκετή καί δίκαιη όμως ανταμοιβή....
    Λίγοι όμως εστιάζουν στόν άγνωστο πρασινοφρουρό....
    Τί θά ήταν τα μεγάλα αφεντικά εάν δέν υπήρχε ο πρασινοφρουρός, ο άγνωστος στρατιώτης τής οργάνωσης πού συνέβαλε και αυτός μέ τούς δικούς του αγώνες γιά τήν μεγάλη επικράτηση....
    Γεμάτα τά υπουργεία, γεμάτες οι ΔΕΚΟ, γεμάτε οι υπηρεσίες με τούς απλούς αυτούς , ανώνυμους στρατιώτες τής οργάνωσης πού με τούς αγωνες τους εξασφάλισαν την μεγάλη επικράτηση στον αμείλικτο πόλεμο για κυριαρχία....
    Ειδικά στήν Ολυμπιακή εχθροί και φίλοι αναγνωρίζουν ότι ο έλεγχός τής περιοχής εξασφαλίστηκε χάρι αποκλειστικά σχεδόν στόν άγνωστο πρασινοφρουρό....
    Με αντάλλαγμα κάποιους καλούς μισθούς, δωρεάν ταξίδια, καί κάποιες λίγες παροχές ακόμα οι άνθρωποι αυτοί (κοντά στα μεγάλα αφεντικά) συνέβαλαν καθοριστικά στον έλεγχο της περιοχής ακόμα και κάτω απο κεντροδεξιές κυβερνήσεις....
    Τιμή και δόξα...
    Ειδικά το σώμα τών αεροσυνοδών (με πρώτη πρόεδρο τη Ρούλα Βροχοπούλου) έγραψε ασφαλώς ιστορία....
    Τά μεγάλα αφεντικά αγάπησαν παράφορα το σώμα αυτό....
    Στά ξενοδοχεία τού εξωτερικού έδωσαν αγώνες πού έμειναν ιστορικοί....
    Μεγάλα ξενοδοχεία πολλών αστέρων (όλα πληρωμένα) θυμούνται και διηγούνται θρυλικές ιστορίες...
    Νέα Υόρκη,Λονδίνο, Παρίσι, Τόκυο....
    Πεδία αγώνων και δόξας λαμπρής...
    Τιμή και δόξα λοιπόν...
    Ενός λεπτού σιγή σήμερα....
    Η ζωντανή ιστορία τής οργάνωσης πενθεί σήμερα μιά μεγάλη απώλεια....
    Η οργάνωση χάνει τήν Ολυμπιακή....
    Γιά 3 λεπτά ανεβάζουμε τό επίπεδο, ακούμε Ρίτα καί στρέφουμε τή σκέψη στόν άγνωστο πρασινοφρουρό....
    Αξιοι, αθάνατοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι οι απατεωνεσ κανουν αγωγεσ στα μπλογκ για να φοβισουν τουσ ανεξαρτητουσ δημοσιογραφουσ να πουν την αληθεια...
    μη φοβαστε ωρε!!
    που ελεγε και ο Κολοκοτρωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το βημα εχει και αυτο μπλογκ!!

    καντε αγωγες ΜΟΝΟ στο "βημα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι την περασμένη εβδομάδα με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο (όπως ο Γιωργάκης με τον Κυριακού) και, κάτι μου λέει ότι θα τους κοστίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;
    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;
    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;
    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.
    Εκτός από Κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και πανύβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
    Λένε αποτυχημένο τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε εμετικέ Καψαμπέλη, νομίζεις ότι ξεχνάμε ποιός είναι ο Ματζουράνης που τα λέει αυτά για το Βατοπέδι;

    Είναι:

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ χοντρο-Κοσκωτά, μαζί με τον Κουτσόγιωργα και τη λοιπή κομπανία.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν υπερασπιστής των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αριστερών αναρχικών των εξαρχείων

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΜΗΣ που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που βγαίνει (μαζί με το άλλο μπουμπούκι το Βγότζα) στο Mega, τον Alpha, το ΣΚΑΙ, τον Alter και τον Ant-1 να βρίζει (εντελώς χυδαία) ΜΟΝΟ τη ΝΔ.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εργατολόγο Νικολιτσόπουλο (νάναι καλά τα 5 εκατ. μαύρα).

    ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

    Και μετά κάνετε και τους δημοκράτες, ξεπουλημένοι φασίστες του κερατά.

    Μη φοβάστε, ο λαός θυμάται . . .

    Όσο πιο πολύ αυτό-παραμυθιαζόσαστε με τις μαιμού δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρύβεστε την επόμενη των ευρω-εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση