GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα γίνουν περικοπές σ' αυτούς τους "χρυσούς" μισθούς;

9.450.000 ευρώ το χρόνο!!! στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο . Από τον Μενέλαο Αργυράκο . Πολλή συζήτηση γίνεται για τους μισθούς των στελεχών του...

9.450.000 ευρώ το χρόνο!!!
στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
.
Από τον Μενέλαο Αργυράκο
.
Πολλή συζήτηση γίνεται για τους μισθούς των στελεχών του δημόσιου τομέα, των λεγόμενων golden boys, που αμείβονται πλουσιοπάροχα ενώ η οικονομική κρίση μεγαλώνει. Προ ημερών ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε μάλιστα την περικοπή αυτών των αμοιβών, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιους ακριβώς αφορά.
Επειδή πάντως η πρωτοβουλία ακούγεται καλή και πρέπει να εφαρμοστεί, δράττομαι της ευκαιρίας για να θέσω μερικά εωτήματα και σας παρακαλώ να τα μεταφέρετε. Δεν θα πρέπει το "μαχαίρι" να πέσει άγριο σε όλη την πυραμίδα στελεχών των Τραπεζών και άλλων φορέων; Το να δίνουν το "καλό παράδειγμα" από μόνοι τους οι διοικητές δεν αρκεί. Στην Εθνική Τράπεζα, την ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, τον ΟΤΕ πόσοι είναι αυτοί που έχουν τεράστιες αμοιβές;
Είναι αλήθεια για παράδειγμα ότι και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπάρχουν τέσσερεις γενικοί διευθυντές με αποδοχές 15.000 ευρώ το μήνα που σε ετήσια βάση (καθώς υπάρχει και 15ος "μισθός" ως επίδομα ισολογιμού) σημαίνει 900.000 ευρώ;
Είναι αλήθεια επίσης ότι υπάρχουν εννιά αναπληρωτές διευθυντές με...
12.000 ευρώ το μήνα που σημαίνει σε ετήσια βάση 1.620.000 ευρώ;
Είναι αλήθεια επίσης έχουν προσληφθεί 14 γραμματείς με αποδοχές περίπου 3.000 ευρώ το μήνα που σημαίνει σε ετήσια βάση 630.000 ευρώ;
Είναι αλήθεια επίσης ότι έχουν προσληφθεί περίπου άλλα 70 στελέχη τα οποία, με μέσον όρον 6.000 ευρώ το καθένα το μήνα, σε ετήσια βάση στοιχίζουν περί τα 6.300.000 ευρώ;
Δεν αμφισβητώ ότι όλοι αυτοί, για να έχουν αυτές τις θέσεις, είναι χρήσιμοι. Ομως το πολιτικό μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν ξεκάθαρο. Όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες. Όλοι όμως. Οχι ορισμένοι. Κι όλα αυτά τα ποσά, αν θα αθροίσουμε είναι σχεδόν 9.450.000 ευρώ το χρόνο.
Αν λοιπόν αυτά ισχύουν, αναρωτιέμαι: Δεν πρέπει να γίνουν δραστικές μειώσεις και σε αυτά; Θα γίνουν; Και πότε;

20 σχόλια

  1. Όλοι οι πολιτικάντηδες δουλεύουν τον κόσμο, αναγκάζουν τους μη προνομιούχους να τρέχουν από δω κι από κει για να βρουν καμιά δουλειά του κώλου και την ίδια στιγμή τα διάφορα γαλαζόπαιδα απολαμβάνουν σα κηφήνες τους παχυλούς μισθούς τους. Και τουλάχιστον να πήγαινε καλά το κράτος να πεις ας τα πάρουν, εδώ το κράτος είναι έτοιμο για πτώχευση κι αυτοί κονομάνε μηνιάτικα που άλλοι δε παίρνουν ούτε σε 2-3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκάστοτε κυβερνώντες άλλο που δε θέλουν, να μπορούν να κλείνουν το στόμα όσων μιλάνε. Καλά κάνατε και μας το θυμήσατε, να θυμηθούμε ότι αυτό ήταν έμπνευση του Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ο νέος που περιμένεις να βρεις δουλειά και σου λένε ότι "είσαι μικρός ακόμα" ή ότι "δεν έχεις ακόμα αρκετά προσόντα", κοίτα αυτές τις αμοιβές για να τις θυμάσαι όταν θα πας στην κάλπη να ψηφίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια. Για παραδειγμα στον ΟΤΕ οι Διευθυντές Παίρνουν 180,000 χιλ. Ευρώ. Ενώ οι Γενικοί διευθυντές παίρνουν 240,000 χιλ. ευρώ το Χρόνο. Ο πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος παίρνει μόνο...580,000 χιλ. ευρώ το χρόνο!!!!Όχι γι' αυτόν αλλά για τους φουκαριάρηδες...τους συνδρομητές του ΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δένδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε μάς λες ρε μεγάλε, δηλαδή ΠΟΣΑ πρέπει να παίρνει ένας ΓΔ που διαχειρίζεται τεράστια ποσά και παίρνει κρισιμότατες αποφάσεις και δουλεύει 8 με 8;
    Αντε από δω λαϊκιστή του κερατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΗΝ 4ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΡΧΙΔΗ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕΛΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ.
    ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΑΜΟΛΥΣΕ ΤΟΝ "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ".

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΑ
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ? ΔΕΛ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑ ΧΩΡΑ..ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΖΩΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως αμφιβάλλω αν όντως όλα αυτά τα "στελέχη" δουλεύουν τόσο πολύ. Πιο πιθανό το κόβω τη δουλειά να τη βγάζουν αυτοί που είναι χαμηλά κι αυτοί να χαζολογάνε με ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:10 ΚΑΙ 10:12 ΞΥΠΑΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΞΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΧΡΥΣΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ??? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ??? Ο "ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ" ΧΙ!!! ΧΙ!!! ΧΙ!!!ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.57 AYTO KATΑΛΑΒΕΣ ΚΡΕΤΙΝΑΚΙ.

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΕΣ 500 ΦΟΡΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ? ΔΕΛ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑ ΧΩΡΑ..ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΖΩΟ!!
    Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό περι ζώου, αλλά είσαι τέτοιο ζουλάπι που δεν ξέρεις τι γράφεις (ήθελες να γράψεις "διπλά" αλλά έγραψες "μισά", ούτε αριθμητική δεν ξέρεις και ψηφίζεις και από πάνω). Τέλος πάντων έτσι είναι η ζωή: Οι μορφωμένοι και σε υψηλές θέσεις παίρνουν περισσότερα από αυτούς που ξέρουν λιγότερα και είναι χαμηλότερα στην ιεραρχία. Όταν ένας στη μεσαία ιεραρχία καθαρίζει με τις υπερωρίες €2000 τότε ο ΓΔ πρέπει να παίρνει ΠΟΛΛΑ λεφτά. Παγκόσμια αρχή του μάνατζμεντ. Αλλά τι να λέω τώρα τέτοιο ζούδι είσαι, πήγαινε στον κορύτο σου να φάς το πιτουράκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε άνθρωπέ μου, χαζός είσαι; Ο Κωστάκης είπε τα ΙΔΙΑ ακριβώς πράματα το 2004, όπως τό'χε πει και ο Παπανδρέου και ο Σημίτης κ.ο.κ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕ ακόμη τους πιστεύετε ανάθεμα την ύπνωση που σας έχουν κάνει;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ -ΛΕΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ PSP, 6 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ- ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 98 ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΚΕ Η ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πόσο δουλεύουν το είδαμε και από τις φωτογραφίες με τα τσιφτετέλια στα τραπέζια. Ξυπνάτε κορόιδα, όλοι οι "διευθυντές" περνάνε καλά, εσείς τα ζώα που τους ψηφίζετε πηγαίνετε στα γραφεία τους να δείτε πόσο δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ 13Η ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Α Ρ Χ Ι Δ Ι ΕΚΤΟΣ
    ΑΠΟ ΠΟΛΥ Μ Α Λ Α Κ Α Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΛΟΓΕΣ 3 ΜΑΗ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ!!
    ΛΕΤΕ??
    ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση