GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπετάν Κώστα...

...τη σαβούρα στη θάλασσα για να σωθεί το καράβι! . Συγκλονιστική επιστολή λοστρόμου στον “καπετάν” Κώστα Καραμανλή… . Αγαπητό press-gr βλέ...

...τη σαβούρα στη θάλασσα
για να σωθεί το καράβι!
.

Συγκλονιστική επιστολή λοστρόμου στον “καπετάν” Κώστα Καραμανλή…
.
Αγαπητό press-gr βλέπω σχεδόν καθημερινά τις καταγγελίες για υπέρογκους μισθούς σε δευτερεύοντα, αλλά κομματικά όργανα, και σήμερα μου έκανε φοβερή εντύπωση η ανάρτηση για τις «λαγάνες του λαού και τις πολυθεσίτισσες μαλαγάνες»… Ήθελα να ξέρω ο κύριος πρωθυπουργός δεν ρίχνει καμιά ματιά στα μπλογκς –που ευτυχώς υπάρχουν- και λένε κάποιες αλήθειες, που οι αυλοκόλακές του τις κρύβουν; Όπως τις έκρυβαν οι περί των προηγούμενων πρωθυπουργών και θα τις κρύβουν οι γύρω από τον επόμενο; Οι ίδιοι δεν έχουν μάτια και αυτιά και κυρίως κρίση, να καταλάβουν τι συμβαίνει στα πέριξ με τις μαλαγάνες της πολιτικής και των ΜΜΕ; Επιτρέψτε λοιπόν σε εμένα τον πολυφαμελίτη, με δύο παιδιά που έχουν υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό (το ένα με δίπλωμα δασκάλου, αδιόριστο, το άλλο με πανεπιστημιακές σπουδές,κάνει μεροκάματα γκαρσονιού και ταξιτζή) να απευθυνθώ στον κύριο πρωθυπουργό, που τον ψήφισα δις μάλιστα:
Κύριε πρωθυπουργέ,
το καράβι ΕΛΛΑΣ μπάζει νερά από παντού και οι τρύπες είναι...
τόσες πολλές, που ποιά να πρωτοβουλώσετε… Καθημερινά βλέπουμε κυρίως στα μπλογκς, αποκαλύψεις για υπέρογκους μισθούς σε κρατικούς οργανισμούς ( π.χ. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) που αν πάραυτα τους μετριάζατε, θα χάνατε τους διορισμένους κομματάρχες, αλλά θα κερδίζατε με μιάς πολύ περισσότερους που σας ψήφισαν και θα διστάσουν να σας ξαναψηφίσουν… Σε μακρόχρονη περίοδο ανεργίας, όπου νέοι ακόμη και με διπλά-τριπλά διπλώματα σχολών και πανεπιστημίων, αρχίζουν και γερνούν αδιόριστοι, υπάρχουν άτομα που κατέχουν ακόμη και πέντε θέσεις και μάλιστα κάποιες, κρατικές!!! Τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν σχολιάζουν τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και τις κουκουλώνουν, ίσως γιατί ουδείς αναμάρτητος…Γι΄αυτό Καπετάν Κώστα, απευθύνομαι σε εσένα , που δεν πετάς στη θάλασσα τη σαβούρα, για να σώσεις το καράβι και τα γαλόνια σου… Πάντως, 14.000 το μήνα από την κρατική τηλεόραση, 10.000 από το Ίδρυμα Ωνάση, αρκετά από δημοτικό Ραδιόφωνο και από κρατικό Πανεπιστήμιο και επι πλέον έξτρα πριμ επί πολλά χρόνια, πλησιάζουν τα 400,000 ευρώ τον χρόνο!!! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, εσείς, οι υπουργοί σας, ο πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Κράτους, πόσα παίρνετε;
Αυτά διαβάζω στα μπλογκς ( ο Τύπος και η Τηλεόραση κάνουν μόκο) και ευσεβάστως ως ναυτικός που γέρασα στις θάλασσες και στους ωκεανούς, σας ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΙΧΤΕ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ , με αγανάκτηση αλλά και δάκρυα στα μάτια.

Θοδωρής, λοστρόμος στα καράβια του Ωνάση, που χάρι σ΄αυτόν μεγάλωσα τα παιδάκια μου και τα σπούδασα… Και τώρα ζούνε με λαγάνες, για να τρώνε χαβιάρι οι μαλαγάνες… Το όνομά μου και η διεύθυνσή μου είναι στη διάθεσή σας.

27 σχόλια

  1. Θοδωρή συμφωνώ σε όλα μαζί σου, συμμερίζομαι την αγωνία σου αλλά δυστυχώς λυπάμαι που θα στο πώ άν το καράβι Ελλάς δέν αλλάξει καπετάνιο θα βλέπουμε καθημερινά όλο και πιό χειρότερες μέρες. Θοδωρή τσάμπα εκκλήσεις κάνεις, σε λάθος άνθρωπο απευθύνεσαι να βοηθήσει αυτός δέν έχει ακούσει κόσμο και κοσμάκη ούτε την ίδια του την μάνα εσύ δέν πρόκειται να είσαι η εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δένδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Συγκλονιστική επιστολή λοστρόμου στον “καπετάν” Κώστα Καραμανλή…"

    Λοστρόμε ο Ωνάσης τέτοιους καπεταναίους τους πέταγε στη θάλασσα και τους έκανε τροφή για τα σκυλόψαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τί νόμους θα κάνουν πιά οι συγλητικοί - οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν..." Καπετάν Κώστα οι βάρβαροι σου άρπαξαν πιά το τιμόνι, λαφυραγωγούν και νομοθετούν κατά πως γουστάρουν, θα σε πετάξουν στη θάλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ **ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ**ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΔ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ .ΟΥΣΤ !!!!!!!!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος που λέγεται πρωθυπουργός δεν ξέρει τι γίνεται; Ξέρει και πολύ καλά μάλιστα αλλά είναι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΣ να επιβληθεί ή δέσμιος των προεκλογικών του "μαφιόζικων" υποχρεώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ
    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ
    ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ.

    ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΣΗ
    ΣΑΛΤΣΑ ΟΣΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.
    ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Ο ΕΜΜΕΤΟΣ ΣΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΡΩΙΝΑΤΙΚΑ.

    ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ BLOG.
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ-ΚΡΕΤΙΝΟΙ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

    ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΜΠΩΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η επιτομη του ραγια σου ηπιε το αιμα ο"ΑΡΙΣΤΟΣ" σε ειχε και θαλλασοδερνοσουνα και ψηφιζεις και ΝΔ καλα να παθεις και λιγα ειναι,εμεις τι φταιμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΑΜΟΛΥΣΕ ΤΟΝ "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ".

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΑ
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το καράβι δεν σώνεται γιατι η μεγαλύτερη σαβούρα είναι ο ίδιος ο καπετάνιος. Ο Κωστάκης "Ακαταλληλότερος" Καραμανλής. Η απλώς, Μπούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΟ SWELL.

    HΛΙΘΙΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ
    ΟΛΟ ΔΙΑΝΟΥΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ
    ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ...
    ΠΑΛΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού είσαι τόσο θύμα που τον ψήφισες δύο φορές (και θα τον ξαναψηφίσεις) συγνώμη αλλα δεν φταίει ούτε αυτός ούτε οι δίπλα του.
    Αυτοί κάνουν την δουλειά τους, κονομανε και κλέβουν και εσείς τους ξαναψηφίζετε γιατί να ασχοληθούν; Εξακολουθείς να πιστεύεις πως έστω και ένας νοήμων άνθρωπος σε αυτήν την χώρα εμπιστευεται κάποιο απο τα δύο μεγάλα κόμματα; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ τιποτα εκτός του να ξαναβγούν. Όσο τους ψηφίζετε καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο μπούλης δεν κάνει ούτε για μούτσος...αλλά το καταλάβατε κάπως αργά...ένα επικοινωνιακό προϊόν ήταν, που δεν πουλάει πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ... φωτογραφίζεις ως πλούσια αμοιβόμενη την...Πασονάρια Αννα Παναγιωταρέα, μάλλοον άδικα κουράζεσαι. Αυτό το πρόσωπο εκνευρίζει το 98% των Ελλήνων, αλλά έχει βρει τον τρόπο διαχρονι κά να την τρώμε στη μούρη και να την πληρώνουμε χρυσάφι. επειδή άκουσα και βλέπω ότι άρχισε πάλι να ...πρασινίζει, άμα καταφέρει πάλι να ..εκφράσει το σοσιαλισμό, Τότε άντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:13 ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ Τ Α ΜΠΛΕ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΧΑΖΟΔΕΞΙΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ μοιραζόταν ανάλογα με την προσφορά του καθενός. Αν η αξιοκρατία γινόταν δικτατορικό καθεστώς. Αν ο τελευταίος στον κόσμο αυτό διέθετε τα στοιχειώδη να επιβιώσει αξιοπρεπώς. Αν όλοι με δικαιωματική πρόσβαση σε μια σύγχρονη Παιδεία και σε μια ανθρώπινη Υγεία όπως αξίζει σε κάθε ανθρώπινο ον. Αν τα μεροκάματα αρκούσαν για μια καθημερινότητα που θα τη ζούσαμε ως πολίτες και όχι σαν γλείφτες. Αν η δημοκρατία δεν τελείωνε εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα των ισχυρών. Αν ο ελεύθερος χρόνος δεν ήταν όνειρο απατηλό και προνόμιο των παράσιτων και των δυνατών. Αν οι συντάξεις εξασφάλιζαν τα γεράματα του καθενός. Αν η φοροδιαφυγή ήταν κακούργημα σαν να σκοτώνεις τον διπλανό σου εν ψυχρώ. Αν η ανεργία ήταν απαγορευμένη συνταγματικώς. Αν, αν, αν. Μα τι κάνω; Ονειρεύομαι; Όχι, διεκδικώ. Η ζωή μπορεί να γίνει ωραία. Αρκεί καθένας από εμάς να αγωνιστεί με τα δικά του χέρια για έναν κόσμο κανονικό.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα κάθε είδους φασιστοειδή βρίζουν ασύστολα, έχουν χάσει την ψυχραιμία, τους πονάει πολύ, πάρα πολύ που χάνουν την εξουσία χάνουν το μέλι, δυστυχώς έτσι λιγούρηδες που είναι πούλησαν και το βάζο δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Και ο Καταλληλότερος έδωσε συνέντευξη τρομάρα του, ήταν σα βρεγμένη γάτα ο άλλοτε κραταιός και τσαμπουκάς Κωστάκης βαδίζει αταλάντευτα στη πανωλεθρία.

    Εμείς δεν ξεχνάμε πως η μόνη κυβέρνησης της δεξιάς που παρέδωσε τη ΔΙΑΔΟΧΉ ΜΕ ΟΜΑΛΌ ΤΡΌΠΟ. ήταν εκείνη του ευπατρίδη της πολιτικής Ράλλη

    Εμείς δεν ξεχνάμε πως οι Καραμανλήδες στη κρίσιμη στιγμή την κάνουν για άλλες πολιτείες δεν αντέχουν να χάνουν.
    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καπετάνιο η σαβούρα είναι κατ'αρχήν ο Καραμανλής και η οικογένειά του όπως και ο Παπανδρέου και η οικογένειά του και οι διάφοροι άλλοι που σαν βασιλείς εδώ και δεκαετίες δυναστεύουν, τρώνε, καταστρέφουν την Ελλάδα. Αυτή την σαβούρα πρέπει να πετάξει ο λαός στην θάλασσα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Αλλάξτε το σύτημα! σταματήστε να φοβάστε να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί μου ραγιάδες. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Οι εξουσιαστές της Ελλάδας - κομματάρχες δεν είναι καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ανίκανοι. Έχουν σπουδάσει σε θρανία πανεπιστημίων και δίπλα σε γριές πουτάνες της πολιτικής. Απλά παριστάνουν τους ανήμπορους να κουμαντάρουν κράτος και τις κομματικές μαφίες διότι ο σκόπος τους είναι ένας και μοναδικός, και τον υπηρετούν διαχρονικά με στέρεη αφοσίωση και ατσάλινη επιμονή. Σκοπό έχουν, κατόπιν εντολών των αφεντικών τους, να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ την Ελλάδα και τα υπολλείματα ραγιάδων, κάφρων και λοιπών τετράποδων που την κατοικούν και παριστάνουν τους υπήκοους (λέω υπήκοους διότι ούτε καν ελεύθεροι πολίτες δεν προσπαθούμε να παραστήσουμε ότι είμαστε). Γι' αυτό με την παραμικρή ευκαιρία οι ίδιοι και τα διορισμένα κομματόσκυλα κλαψουρίζουν ότι "θέλουμε πολύ να κάνουμε το καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε, δεν τα καταφέραμε, μας ξέφυγε, το χάσαμε, κλπ.κλπ". Για δεκαετίες οι βοσκοί μας αρνούνται επίμονα να εφαρμόσουν την απλή λογική στο παραμικρό. Μας έχουν κάνει πια να πιστεύουμε ακράδαντα ότι είμαστε μοναδική περίπτωση μαλακισμένου λαού, ανίκανου για το παραμικρό. Μόλις η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, οι εξουσιαστές χρησιμοποιούν το δεύτερο τρίκ: Τους δήθεν ανίκανους διαδέχονται οι ηλίθιοι λωποδυτάκοι - κομματικά μεγαλοστελέχη. Έτσι εξασφαλίζουν ότι ο κόπος μας εγγυημένα θα εξαϋλωθεί, μην τυχόν και καλυτερεύσει καθόλου η ζωή μας. Ζούμε σε ένα υπέροχο πολίτευμα που έχουμε, με πολλές θυσίες και αίμα, κατακτήσει την ελευθερία να διαλέγουμε κάθε τέσσερα χρόνια αν θα πιούμε coca cola ή pepsi cola.
    Όποιος νομίζει ότι τα μέλη της κυβέρνησης είναι ανίκανοι διαχειριστές ή κακορίζικα κλεφτρόνια, ας αναρωτηθεί αν οι διάφορες λέσχες σατανιστών (Μπίλντενμπεργκ, μασονικές στοές, σιωνιστικές ομάδες, κλπ.) θα τους έκαναν ποτέ δεκτούς σαν μέλη;

    Ένας πρώην ραγιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λοστρόμε το ότι έχεις δυο που πήγαν φανταροι και σπούδασαν και είναι σε δουλιές κατώτερες των προσόντων τους, δεν είναι επαρκής δικαιολογία να τον ψηφίσεις δις. Αλήθεια κανένα από τα παιδιά σου δεν σου είπε ότι το δις εξαμαρτείν κτλ κτλ; ή μήπως και συ κάτι προσδοκούσες ως γνήσιος δεξιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΛΟΥ.

    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΥΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ.
    ΣΚΕΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ. 12Η ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ Α Ρ Χ Ι Δ Ι ΚΑΙ Μ Α Λ Α Κ Α Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση