GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην χώρα των Στρουμφ...‏

. Από το http://ourgreektv.blogspot.com . Στην χώρα με τα γαλάζια ανθρωπάκια, τη χώρα των Στρουμφ, μετά την αποχώρηση του Παπα-Στρούμφ, ο νέ...

.
Από το http://ourgreektv.blogspot.com
.
Στην χώρα με τα γαλάζια ανθρωπάκια, τη χώρα των Στρουμφ, μετά την αποχώρηση του Παπα-Στρούμφ, ο νέος αρχηγός Καραμα-Στρούμφ συγκαλεί συμβούλιο υπουργών. Από στιγμή σε στιγμή θα αρχίσουν να εμφανίζονται όλοι: Η Ντορίτα, πρώτη και καλύτερη (μη χάσει!), ο Γκρινιάρης (υ-πεύθυνος των οικονομικών), ο Προκόπης (για τις εσωτερικές υποθέσεις), ο Χουζούρης (με τα τρε-νάκια του), ο Χαχαρούλης (για τα παιδάκια), ο Λιχούδης (με τα μολυβένια στρατιωτάκια), ο Ξε-φτέρης (που μεριμνά για τον οικισμό του γαλάζιου Στρουμφοχωριού) κι ο Σπιρτούλης (με τα κα-ραβάκια του).
Ένα στρουμφο-σάντουιτς είναι απαραίτητο για τον αρχηγό που ήδη στέκεται μπροστά στον καθρέ-φτη και μασουλώντας αρχίζει να συλλογίζεται και να …προβάρει την εισήγησή του!…Δύσκολη κατάσταση! Πρέπει να πάρω επειγόντως μέτρα, αλλιώς μαύρο φίδι με περιμένει! Η Ντορίτα δεν είναι πια η Στρουμφίτα, το κοριτσάκι με το χαμόγελο, μεγάλωσε, έχει βέβαια ακόμη το χαμόγελο, αλλά θυμίζει πιο πολύ το...
χαμόγελο του …νεκροθάφτη όταν περιμένει πολλούς «πελά-τες»! Αμ, ο άλλος, ο Παπανδρούφ, που από το πολύ γκρέιπ φρουτ ξέβαψε και …πρασίνισε, στη γωνιά μού την έχει στημένη, αν γλιστρήσω και πέσω! Κι έχω και τα στρουμφάκια που, από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Δρακουμέλ, ξεθάρρεψαν, ξοδεύουν, ζητούν να τρώνε όλο και πιο πολύ, δεν χορταίνουν εύκολα, γκρινιάζουν και σιγομουρμουρίζουν. Ο Δρακουμέλ ήταν μια κάποια λύση, είχαν το φόβο του και ξεχνιόντουσαν. Αφού δεν υπάρχει πια, πρέπει να βρω, να ε-φεύρω έναν νέο Δρακουμέλ! Αν τους υποσχεθώ κι άλλα στρουμφο-ευρώ, σε λίγο τα οικονομικά μου δεν θα φτάνουν ούτε για μεταχειρισμένα παιχνίδια playstation! Είναι γεγονός, υπάρχει κρίση! Η στρουμφο-χώρα μας περνάει κρίση κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν! Είναι ανάγκη να επιβληθούν μερικοί φόροι ακόμη , λίγες περικοπές σε άσκοπες σπατάλες (γιατί να καταναλώνουν κρέας κάθε βδομάδα, να περιορίσουν τη σπατάλη σε μία φορά το 15μερο, μην πω το μήνα!) Θα εξηγήσω στον Γκρινιάρη και τον Προκόπη πώς πρέπει να τους ανακοινώσουν τα μέτρα. Αυτοί είναι πολυλογάδες και με το πολύ μπλα μπλα θα τους ζαλίσουν και στο τέλος θα πειστούν για την αναγκαιότητα της νέας στρουμφο-λιτότητας! Πρέπει να το παραδεχτώ, έχω όραμα και σχέδια για τη Στρουμφο-χώρα! Αρχίζω να …με θαυμάζω! Βέβαια, μαζί με τον Παπανδρούφ θ’ αρχίσουν να φωνάζουν τα βαμμένα κόκκινα, ροζ ή σκούρα μπλε στρουμφάκια! Θα ξεσηκώσουν τα στρουμφο-πιτσιρίκια και τους στρουμφο-διαμαρτυρόμενους και θ’ αρχίσουν να φωνάζουν, να τρέχουν και να κάνουν άνω κάτω τα μαγαζιά του στρουμφο-χωριού! Πρέπει και γι’ αυτούς να πάρω μέτρα! Ω, ναι! Θα στείλω τα στρουμφ με τις στολές να μαζέψουν μανιτάρια, να τα βράσουν και με το ζουμί τους που θα τους ρί-χνουν θα τα κάνουν να κλαίνε, μέχρι να μετανιώσουν που βγήκαν στους δρόμους! Και για να μην ξαναφορέσουν στρουμφο-μάσκες και στρουμφο-κουκούλες, θα βάλω μεγαλύτερο φόρο, τόσο που να μην τους φτάνουν τα λεφτά να ξαναγοράσουν μάσκες και κουκούλες ούτε κι όταν το θερμόμετρο δείχνει 20 υπό το μηδέν! Και για να μη μαθαίνουν από μικρά να κρύβουν το πρόσωπό τους, θα πω στο Χαχαρούλη να απαγορεύσει και το «κρυφτό» και το «φτου, ξελευτερία!» και κείνο το ύποπτο μωρο-παίχνιδο «Κούκου! Τσα!» Ε, όχι να μαθαίνουμε και τα μωρά να κρύβουν το πρόσωπό τους! Ένα στρουμφ δεν κρύβει ποτέ το πρόσωπό του, ακόμα και στο παιχνίδι! Και μην ξανακούσω ούτε να ξαναδώ στρουμφο-μπάτμαν και στρουμφο-ζορό! Φτάνει πια! Η χώρα πρέπει να πάει μπροστά! Και γι’ αυτό χρειάζεται ηγέτη με όραμα, με μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον, έναν ηγέτη που θα αφουγκράζεται τον παλμό και τις ανάγκες των Στρουμφ, έναν ηγέτη, δηλαδή, σαν εμένα……Πραγματικά, είμαι αχτύπητος! Με θαυμάζω! Με την εισήγησή μου θα τους αφήσω άφωνους ό-λους με πρώτη τη Ντορίτα με το χαμόγελο που σκοτώνει! Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε, είμαι καταπληκτικός!Μα, που είναι το playstation; Θα το πήραν τα μικρά! Τα μπαγάσικα, βιάζονται να κυβερνήσουν! Του μπαμπάκα τους έμοιασαν!

10 σχόλια

  1. Λιάνα,

    Καλό το παραμύθι σου,
    αλλά που είναι ο Δρακουμέλ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας από μικρομαγαζάτορα..

    Πυροβολημένος στην καρδιά βρέθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, από τους υπαλλήλους του, 47χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Στριγγάρη στη Δάφνη.

    Οι υπάλληλοι του καταστήματος εποχιακών ειδών «Επιλέγειν», κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

    Εντός του καταστήματος βρέθηκε ένας κάλυκας αλλά και σημειώματα του ιδιοκτήτη στα οποία εξηγούσε πως οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

    Τα ΜΜΕ θάβουν το θέμα: δεκάδες μικρομεσαίοι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ΜΟΝΟ ο Καραμανλής μπορεί να μας κυβερνήσει σήμερα.
    Μόνο το γεγονός ότι τον βρίζουν νυχθημερόν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, που μας πίνουν το αίμα δεκαετίες τώρα.
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟ.
    Ποιός άλλος να μας κυβερνήσει, βρε παιδιά;
    Ο Παπαντρέου;
    Ανεξάρτητα με την προσωπική γνώμη που έχει αποκομίσει ο καθένας μας γι' αυτόν τον άνθρωπο, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
    Πρώτο, από ακαδημαική κατάρτιση, άστα να πάνε, έχει σπουδάσει αμερικάνικη κοινωνιολογία, δηλαδή κάτι σαν αμπελοφιλοσοφία, αοριστολογία, συγκεχυμένα πράγματα. Υποψιάζομαι ότι σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να μπεί ούτε από την πίσω πόρτα.
    Δεύτερο, κατά δήλωσή του, έχει δουλέψει στην Αμερική (μάγειρας, οικοδόμος), στον Καναδά(κηπουρός, ελαιοχρωματιστής, ξυλοκόπος, βενζινάς) και στη Σουηδία (σερβιτόρος, καθαριστής δρόμων).
    Θα μου πείς -και πολύ σωστά- καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, το να προσπαθεί κάποιος να επιζήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τον τιμά.
    Αλλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι.
    Γιατί όσο ήταν στο εξωτερικό ο Παπαντρέου έκανε τόσες περιστασιακές δουλειές αλλά καμία δεν ήταν δουλειά υπεύθυνη, μάνατζερ, ή έστω μιά δουλειά γραφείου;
    Γιατί όταν γύρισε στην Ελλάδα έγινε υπουργός;
    Με ποιά εμπειρία, του κηπουρού ή του βενζινά, του μάγειρα ή του ξυλοκόπου;
    Mας δουλεύουν;
    Εάν αυτό δεν είναι ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ τότε τί είναι;
    Πριν από δύο μήνες, στο Ζάππειο, ζήτησε να τον κρίνουμε γι΄ αυτά που έχει κάνει.
    Ποιά ακριβώς;
    Φοβάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι να του δώσεις θέση ευθύνης, μπάχαλο θα τα κάνει όλα (όπως το Φεβρουάριο που μάθαμε ότι το πασόκ είναι καταχρεωμένο και ζήτησε άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ δάνειο από τις τράπεζες).
    Δεν είναι ότι δεν θέλει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε στο Ζάππειο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει. Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ.
    Δεν παίζεται.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος Παπαντρέου έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
    Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
    Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
    Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ακόμη το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα – απίστευτοι επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν, ο Ζαχαράτος, ο Βαλιανάτος και ο Χριστοφιλοπούλου).
    Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
    Εάν τώρα πχ. γυρίσω και τον ρωτήσω σε ποιά χώρα της γής έχουν καταργήσει τα σχολεία και τους καθηγητές και τους έχουν αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, θα μου απαντήσει ότι είμαι παλιοσυντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες.
    Τώρα τελευταία παίζει και η πράσινη ανάπτυξη. Φαίνεται ότι οι συμπατριώτες του αμερικάνοι σύμβουλοι τους έχουν δώσει τη συμβουλή να λέει αυτά που λέει και ο Ομπάμα για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές (το μόνο που δεν υπολόγισε είναι ότι οι Έλληνες δεν είναι αμερικανάκια).
    Στα οικονομικά να δείς πως σκίζει. Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το άλλο «παιντί» ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
    Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.
    Και μετά μου ήλθε η φλασιά.
    Βρε, μπας και μας δουλεύουν;
    Μπάς και πρόκειται για κάποια επιθεώρηση, σαν του Χάρυ Κλίν ή του Σεφερλή;
    Λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 7:06:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχα ανοίξει πριν λίγο την τηλεόραση και έπεσα πάνω στον...Γιωργάκη Παπανδρέου! Ωχ...Ηγέτης με τα...ούλα του έτσι; (Δεν έχει ούτε ένα δόντι, που έλεγε παλιά και ο Χάρρυ Κλυνν, καλή του ώρα...) "Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και ιδιαίτερα στους μετανάστες μας" είπε ο Αμερικανογραικύλος και πήγα να...χώσω μπουνιά στην οθόνη! Ρε πανύβλακα Αμερικλάνε...βρε ρομποτάκι του ΑμερικανοΣιωνισμού...επικοινωνεί η γλώσσα σου με τα...περιττώματα, που έχεις στον εγκέφαλό σου;!!!...Πίθηκε, έ πίθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sτη χώρα των στρουμφ και της αποχαύνωσης, στη χώρα που καταρρέει από τα προβλήματα που δημιούργησαν οι ανίκανες πολιτικές ηγεσίες, ο ...σωτήρας και τιμητής των πάντων Καρατζαφέρης, εκλιπαρεί την κότα τη γυναίκα του υστερικού Αδ. Γεωργιάδη, αυτήν με το αισχρό τηλεπαιχνίδι, να κατέβει βουλευτίνα με το κόμμα του.

    Μετά αναρωτιώμαστε που τελειώνει ο κατήφορος για την Ελλάδα...

    ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

    ΕΛΕΟΣ

    Δεν λυπάται κανείς αυτόν τον λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.57 7.02.7.03 prosoxi eine egatheti ths rigilis .min mpenete ston kopo na tous apantate aplos tha xasete ton xrono sas .allo ena skoupidi pou xrisimopioi h deksia gia propaganda .PROSOXI to PASOK sintoma tha eine pali kivernisi .gia ena kalitero avrio mia nea prooptiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση