GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράδοση ο χουλιγκανισμός...

Τι έκανε προ τριετίας ο ίδιος ο Γ. Βουλγαράκης... . Από τον http://bollywood-greece.blogspot.com/ . Εμείς δικαιολογούμε τον κάθε νέο να αντι...

Τι έκανε προ τριετίας ο ίδιος ο Γ. Βουλγαράκης...
.
.
Εμείς δικαιολογούμε τον κάθε νέο να αντιδρά και να εκφράζεται κατά κάθε εξουσίας ...μεταξύ αυτών και των δημοσιογράφων! Αλλά σημασία έχει ποιος τα λέει! Το να λέει ο γιος του Βουλγαράκη ότι είναι "πουτάνας γιοι οι δημοσιογράφοι" παρά πάει... Η Αποκάλυψη έγινε από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/...
Αλλά φαίνεται είναι οικογενειακή παράδοση ο "χουλιγκανισμός" , η πολιτική και η δημόσια έκφραση....Να θυμηθούμε τι έγινε στην ΔΑΠ πριν τρία χρόνια, όταν εν χορώ οι Δαπίτες τραγουδούσαν "το Βουλγαράκη Βουλγαράκη γαμ...τον πουσ... τον Γιωργάκη" και τι έκανε τότε ο Βουλγαράκης!

20 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,,,,,ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,,,,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ???ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,,,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ,,,,ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗΣΥΧΙΑ,,,,ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ,,,ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ,,,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ,,,,,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ,,,!!!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΕΧΟΥΜΕ???ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ Ο,ΤΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ,,,, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,,,,,ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ,,ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΘΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ,,,ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ,,,ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΕΙ,ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ,,,ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το ήθος της ΔΑΠ και της ΝΔ. Καμαρώστε τους τα ζώα που τους ψηφίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί ψάχνεις να βρείς φίλε μου.
    Γιατί, με τον πατέρα του τα ίδια δεν έκαναν οι Αμερικάνοι;
    Ξεχνάς που φώναζε εναντίον τους ο Αντρέας από το 1974 μέχρι το 1981 με το σλόγκαν "έξω οι βάσεις του θανάτου" και τον Ιανουάριο του 1982 υπέγραψε για την παραμονή των βάσεων για μία δεκαετία ακόμη;
    Δεν είχαν περάσει καλά καλά ούτε τρείς μήνες που είχε εκλεγεί ο Αντρέας (ο ντεμέκ αντιαμερικάνος) και τους βόλεψε δεόντως.
    Πιό γιές μάν δεν γινότανε.
    Η πλάκα ήταν όταν τον ρωτούσαν μετά "τί είναι αυτά που κάνεις, άλλα έλεγες προεκλογικά" αυτός απάντησε "τώρα άλλαξαν οι συνθήκες".
    Τί να πείς, τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι μπαγιάτικα πράγματα.Μόνο προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eftihws pou yparhei o sehta kai o epanastatikos agwnas wste kanena mounopano na min koimate isiho.perimenoume tin lytrwsi apo aytous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΟΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΑΕΙ ΚΙΧΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΥΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΙΛΕΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ 500 ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΥΥΣΣΣΤΤΤ πουστοφλωρακι

    καλομαθημενο πουστοπλουσιοπαιδο που το παιζεις και "ιστορια".

    2 γαμησια απο 2 μεταναστες θελεις να δεις τι θα πει ζωη, πουστοφλωρε.
    Ζεις με τους φορους μας και το παιζεις και επαναστατης, εσυ ο αρχιφλωρος.

    Αντε να μπει και ο κωλογερος σου στη φυλακη η να τον καθαρισει καμμια οργανωση να γουσταρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ bollywood.
    ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά είπε ετσι ειναι.

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΘΕΙΞΑΝΕ ΤΑΝ ΜΑΝΑ..

    ΟΤΑΝ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ..ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά είπε ετσι ειναι.

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΘΕΙΞΑΝΕ ΤΑΝ ΜΑΝΑ..

    ΟΤΑΝ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ..ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΠ.

    οταν η ΔΑΠ ψηφιζεται απο το 40%
    των ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

    Εσείς παίρνεται με το ΖΟΡΙ 20%.

    ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΟΥΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καράφλας από έξω και από μέσα !

    Καμαρώνει ο ηλίθιος
    την ποιότητα του ακροατηρίου του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια σιχαμένη οικογένεια, που εκπέμπει βαρβαρότητα, θράσος, αλητεία και χαμέρπεια. Με τέτοιους αμοραλιστές γονείς, τι παράδειγμα να πάρουν τα άμοιρα παιδιά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μή στέκεστε σε ψιλοπράγματα, φαντάζομαι γύρω στα 20 θα είναι έτσι γράφουν με mail όλοι σε αυτή την ηλικία. Κοιτάξτε το επίπεδο των δικών σας μυνημάτων καλύτερα, είμαι φανατικά εναντίον των υπουργών του Καραμανλή αλλά δέν είναι αυτός τρόπος να τους αντιμετωπίζετε. Μεθαύριο αυτοί θα βρούν κανέναν 20 χρονο γιό κανενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και θα κάνουν τα ίδια δικιολογημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο ΣΤΕΛΑΚΙ με αγαπη ελα μεγαλε παρε πνευματικη τροφη


    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατά τον πατέρα και ο γιος!

    Οσο για τα λαμόγια της ΔΑΠ, ξέρουμε τι κάνουν στις φοιτητικές εκλογές.

    Ουστ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε παιδιά λογικό είναι να έχει τέτοιου είδους άποψη το ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ με τα ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙΑ του πονάνε επειδή οι δημοσιογράφοι έβγαλαν τα κλεψιμέικα τους στην φόρα.
    Άντε να δούμε στις επόμενες εκλογές αν ο φαλάκρας ο Βούλγαρος θα είναι πάλι υποψήφιος.
    Ο Βούλγαρος έχει τελειώσει από την πολιτική και ο γιόκας του έχει διαπιστώσει ότι δεν θα έχει τις ανέσεις που είχε μέχρι τώρα.
    Μα κοιτάξτε στην φωτογραφία κάτι κωλόφατσες/βλαχόφατσες.
    Οι φάτσες των Βουλγαράκηδων μόνο Ελληνικές δεν είναι, πιο πολύ για Σλαβόφατσες μου κάνουν. Άλλωστε το λέει και το επίθετο τους "Bουλγαράκης" που σημαίνει ο μικρός Βούλγαρος.
    Το κανονικό τους επίθετο είναι Βούλγαρος γιατί έχει ρίζες Βουλγάρικες αλλά οι Τούρκοι κατά την Τουρκοκρατία αποκαλούσαν τους κατοίκους της Κρήτης με το επίθετο τους και την κατάληξη -ΑΚΗΣ (=μικρός).
    Tέλος, θα ήθελα να επισημάνω στον γιόκα του Βουλγαράκη ότι ο ίδιος και ο πατέρας του είναι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ που έχει κατακλέψει όλο τον κόσμο και έχει μούτρα να κυκλοφορεί σαν να μην έγινε τίποτα και όχι οι δημοσιογράφοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση