GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H πρώτη επίσημη...

. Σας προσκαλούμε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Athens Fringe Festival 2009, την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Art Tower Agora, στις 9 το βράδυ....

.
Σας προσκαλούμε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Athens Fringe Festival 2009, την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Art Tower Agora, στις 9 το βράδυ. (Διεύθυνση: 8ος όροφος, Αρμοδίου 10, Βαρβάκειος Αγορά, είσοδος από οδό Αθηνάς) Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για το φεστιβάλ, να γνωρίσετε από κοντά καλλιτέχνες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, τους χώρους που...
συνεργάζονται μαζί μας (ενδεικτικά: Booze, Art tower, Θέατρο Τόπος Αλλού, Θύρα Τέχνης, Μικρό Πολυτεχνείο, AthenStyle Hostel), τους συνεργάτες μας, τους εθελοντές μας και τους υποστηρικτές μας. Θα επακολουθήσει πάρτυ. Σας περιμένουμε!
Athens Fringe Festival 2009

7 σχόλια

  1. Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ!!!

    11-03-2009



    Η γαλάζια διακυβέρνηση του «καταλληλότερου» (sic) αφού βόλεψε:

    · Τους γαλάζιους κουμπάρους.
    · Τα γαλάζια παιδιά.
    · Τους/ις γαλάζιους/ες συζύγους, μέχρι και η γυναίκα του «καταλληλότερου» (sic) κα ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ορμώμενη από την Επανομή, έγινε από βρεφονηπιοκόμος χειρούργος ιατρός η αθεόφοβοι.
    · Τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια.
    · Τα γαλάζια «παπαγαλάκια».
    · Τους νταβατζήδες σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic) τρομάρα του θεομπαίχτη.
    · Τους κάθε λογής διαπλεκόμενους.

    Τώρα πήραν σειρά οι γαλάζιοι μπατζανάκηδες.

    Οι γαλάζιες συννυφάδες δεν πρέπει να ανησυχούν, ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, στον ελάχιστο χρόνο που τους απέμεινε θα σπεύσουν να τις τακτοποιήσουν και αυτές.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η Παναγιωταρέα ένα κρατικοδίαιτο γαλάζιο χρυσό κοριτσάκι είναι που βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της Ν(έας) Δ(ολοπλοκίας) και θέλει να αποκατασταθεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον Κωστάκη και το κόμμα του με τις απίστευτες λιβανοπαπαριές της που μας έχει σερβίρει από την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. μαλάκες δεξιοί ξυπνάτε, γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια σαν την Παναγιωταρέα μας ξεζουμίζουν και σας εκθέτουν καθημερινά. ρε χαζομαλάκες βγάλτε το γράσο από τα μάτια και την τσίχλα από τον εγκέφαλό σας και στείλτε στον αγύριστο τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια μαζί με τον ανίκανο Κωστάκη που τα διορίζει. Ξυπνάτε ρε κορόιδααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστε μας ρε παιδιά, πως συνεννοούντε αναμεταταξύ τους όλοι αυτοί;
    Το μόνο που έχουν κοινό και απ' αυτό όλοι τους τρώνε είναι το "Destroy Athens". Το θυμάστε; Ο τίτλος ήταν προφητικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ
    ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ...
    19η ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η Η ΓΡΑΜΜΗ ?

    Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΤΑΙΕΙ.... ΠΟΝΑΕΙ..!

    TA ZΩΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
    ΑΚΟΜΑ..............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε στέλεχος της ΝΔ που "άρα είσαι αυτό κι εκείνο και το άλλο"
    Ξέχασες να μας πεις ότι η πουτάνα η μάνα σου δεν μπορούσε να σε γεννήση από το αλβανοξεσκισμένο μουνί της και σε έχεσε από τον κώλο!
    ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση