GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Τριάντης εξηγεί και αποκαλύπτει...

Αρρωστο το περιβάλλον Φασούλα!!! Από τον Γιάννη Τριάντη . Επισυνάπτεται η συνέντευξη που έδωσα στο http://www.e-tetradio.gr/ και η δήλωσή μ...

Αρρωστο το περιβάλλον Φασούλα!!!

Από τον Γιάννη Τριάντη
.
Επισυνάπτεται η συνέντευξη που έδωσα στο http://www.e-tetradio.gr/ και η δήλωσή μου όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ίδιο site και εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής μου από το ΚΑΝΑΛΙ 1.
.
Γιάννης Τριάντης: Γιατί έφυγα από το Κανάλι 1
Συνέντευξη στον Δημήτρη Κανελλόπουλο, 3 Μαρτίου 2009

Δεν είναι δημοσιογραφική επιτυχία του e-tetRadio η συνέντευξη του Γιάννη Τριάντη. Το γνωρίζω. Στην ίδια εφημερίδα δουλεύουμε και οι δύο, ήταν εύκολο να τον βρω και να του ζητήσω να μας εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του από το Κανάλι-1 90,4 του Δήμου Πειραιά. Και να μην περιοριστεί μόνο σ΄ αυτό, αλλά να απαντήσει και σε διάφορα άλλα που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σε διάφορα blogs σχετικά με τη θητεία του.
-Ποιό είναι το τελικό συμπέρασμα;
Ήταν μία πολύτιμη εμπειρία γιατί πρώτη φορά...
άσκησα διοικητικά καθήκοντα. Κρατώ ως ανεκτίμητες όλες τις στιγμές, ακόμα και τις χειρότερες.
-Είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;
Απολύτως. Βέβαια, είμαι και στενοχωρημένος, γιατί δεν ολοκληρώθηκε αυτό το έργο με την κατάκτηση μίας αξιοπρεπούς ακροαματικότητας συμβατής με το σημερινό επίπεδο του σταθμού. Κι αυτό δεν έγινε, γιατί το πρόγραμμά του δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει γνωστό με τηλεοπτική διαφήμιση όπως είχαμε προγραμματίσει.
-Δέχτηκες παρεμβάσεις;
Από το Δήμαρχο ποτέ. Από τον άρρωστο περίγυρό του αρκετές, τις οποίες σε μόνιμη βάση αναχαίτιζα.
-Επομένως σαν να τους βολεύει η αποχώρησή σου;
Ως ερμηνεία είναι σωστή. Γιατί ξέρουν ότι δεν ενέδιδα και δεν ενδίδω σε μίζερες παλαιοκομματικές λογικές που θα καθιστούσαν το Κανάλι 1 υποχείριο ποικίλων σκοπιμοτήτων και προσωπικών επιδιώξεων. Αναχαίτιζα δηλαδή τη λογική κάποιων ανοήτων οι οποίοι νόμιζαν ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον Παναγιώτη Φασούλα ενώ κατ΄ ουσίαν, τον υπονόμευαν.
-Μέχρι πότε είχες συμβόλαιο;
Δεν υπέγραψα ποτέ, μου αρκούσε ο λόγος του δημάρχου και ο δικός μου.
-Επειδή πολλοί θα σταθούν στη χαμηλή ακροαματικότητα, πόσο καιρό πιστεύεις ότι χρειαζόσουν για να πετύχεις τα σχέδιά σου; Έμεινες ένα χρόνο σχεδόν στον Πειραιά...
Τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο. Αν υπήρχαν χρήματα για διαφήμιση, έστω το 1/100 άλλων σταθμών, η ακροαματικότητα του σταθμού θα εκτινασσότανε στα ύψη.
-Ήταν κρυφή η υψηλή αμοιβή σου; Γιατί πολλοί βγαίνουν και σε κατηγορούν γι' αυτό...
Ναι ήταν κρατικό μυστικό! Τι κρυφή μωρέ αφού είναι δημοτική επιχείρηση και όλα τα χαρτιά κατατίθενται στις αρμόδιες υπηρεσίες και το Δ.Σ. του Δήμου.
-Πιστεύεις ότι ήταν προκλητική η αμοιβή σου από τη στιγμή που βρισκόσουν σε ένα δημοτικό ραδιόφωνο, πόσο μάλλον όταν σε αυτό υπήρχαν οικονομικά προβλήματα;
Η αμοιβή μου συμφωνήθηκε με τον Παναγιώτη Φασούλα μέσα σε δύο λεπτά. Ήταν 5,800 ευρώ καθαρά. Σε αυτήν συμεριλαμβάνεται, πέραν των καθηκόντων μου ως διευθυντού, η εκπομπή που έκανα κάθε Σάββατο στο Κανάλι 1 και τα καθημερινά πολιτικά δεκάλεπτα σχόλια στην εκπομπή των Β. Σκουρή και Γ. Τζιοβάρα. Σου υπενθυμίζω ότι τη διαφήμιση που είχε το Κανάλι 1 επί των ημερών μου την έφερα εγώ με τις προσωπικές μου επαφές. Και είναι σχεδόν υπερτριπλάσια εκείνης που παρέλαβα και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο σταθμό. Τέλος, πρέπει να σου πω, ότι με δική μου πρωτοβουλία πρότεινα τη μείωση του μισθού μου μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο Δήμο. Και να σου αποκαλύψω, ότι όπως είπα στην τελευταία συνάντησή μου με τους ιθύνοντες του Δήμου, εγώ θα μπορούσα να μείνω στο σταθμό και με τη συμβολική αμοιβή του ενός ευρώ αν συνεχιζότανε η οικονομική δυσπραγία του Δήμου.
-Θεωρείς ότι υπάρχει ασύμβατο μεταξύ της θέσης του αρθρογράφου στην Ελευθεροτυπία και τη διεύθυνση ενός Δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού;
Όντως δημιουργείται πρόβλημα. Προσωπικά δεν το αντιμετώπισα μεν αλλά ειδικά για στήλες ανοιχτής και σκληρής κριτικής όπως είναι η δική μου στην Ελευθεροτυπία δημιουργείται τέτοιου είδους πρόβλημα ηθικής και πολιτικής τάξης. Το ζήτημα είναι βέβαια κατά πόσο η επιλογή να συνεργαστείς με κάποιον (π.χ. Δήμαρχο) είναι συμβατή με την ιδέα ή την εντύπωσξη που έχεις με αυτόν ή την πολιτεία του.
-Σ'ένα blog σε κατηγόρησαν α) για χλιδή και σπατάλες από τη στιγμή που ανέλαβες και β) για απαξιωτική συμεριφορά απέναντι στους παλιούς εργαζόμενους του σταθμού...
Είναι για γέλια οι αθλιότητες αυτές. Τηλεφώνησα στον υπεύθυνο του blog στο οποίο γράφτηκαν αυτές οι ανοησίες και τον προκάλεσα να έρθει στο γραφείο μου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν υπάρχουν... πανάκριβα χαλιά και πίνακες και πανάκριβα γραφεία. Και προκαλώ οιονδήποτε άθλιο να ρωτήσει όλους τους εργαζόμενους του σταθμού, μα όλους, για τα θέματα αυτά καθώς και για τη συμεριφορά μου απέναντί τους. Τέλος, θα ήθελα να σου πω επίσης, επειδή γράφτηκαν κάτι ανοησίες για το Pass To Port, ένα free press του Πειραιά, ουδέποτε υπήρξα... ιδιοκτήτης του αλλά συνεργάτης όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοι. Το εξαιρετικό αυτό free press δυστυχώς έκλεισε λόγω οικονομικών δυσχεριών και όπως και πολλοί συνάδελφοί μου, δεν πήρα τα περισσότερα από τα δεδουλευμένα και τα οποία ουδέποτε διεκδίκησα.
-Τώρα που τα είδες τα πράγματα από μέσα, τι πιστεύεις, υπάρχει μέλλον στα δημοτικά ραδιόφωνα;
Δυστυχώς όχι.
-Γιατί;
Διότι είναι ανίκητη η παθογένεια του χώρου της τοπικής αυτοδιοίκησης.
H επίσημη δήλωση αποχώρησης
Αποχώρησα από το "Κανάλι 1", διότι ένα υπαρκτό πρόβλημα, το οικονομικό, που ταλανίζει τον Δήμο Πειραιά, έγινε άλλοθι και πρόσχημα για αλλοίωση του Προγράμματος και εξοστρακισμό της λογικής που το χαρακτήριζε. Δυστυχώς, τους τρεις τελευταίους μήνες, χωρίς καμμία δική μου ευθύνη, το μείζον αυτό θέμα ουδέποτε συζητήθηκε με τους ιθύνοντες του Δήμου, παρά το γεγονός ότι είχα υποβάλει την παραίτησή μου για "λόγους ευθιξίας" στις αρχές Δεκεμβρίου 2008, με επιστολή μου προς τον Δήμαρχο Πειραιά. Ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος με τίμησε με την πρότασή του να αναλάβω την διεύθυνση του Δημοτικού Ραδιοσταθμού, είναι ένας ικανός, ευθύς και έντιμος άνθρωπος. Αλλά κινδυνεύει να πέσει θύμα μιας άρρωστης, παλαιοκομματικής λογικής που εκπορεύεται από τον περίγυρό του και την οποία, δυστυχώς, νομιμοποιεί και ο ίδιος...Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και όλους τους εργαζόμενους στο "Κανάλι 1" για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Επιτελέσαμε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έναν άθλο: ο Δημοτικός Ραδιοσταθμός του Πειραιά, που βρισκόταν επί χρόνια στην αφάνεια, ξεχασμένος και ανυπόληπτος, μετεβλήθη σε ένα αξιοπρεπές ραδιόφωνο, που έκανε αισθητή την παρουσία του στα ερτζιανά και απέσπασε πανταχόθεν κολακευτικά σχόλια.
Γιάννης Τριάντης

Πειραιάς, 3/3/2009

17 σχόλια

  1. ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΚΩΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ,ΙΣΩΣ ΚΩΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ρανταρ της πολιτικης αεροποριας ,χτυπανε στοχο πανω απο 2.500 ποδια περιπου πανω απο 825 μετρα υψος.

    Τα ρανταρ της πολεμικης αεροποριας δεν εχουν τετοια .."αβροτητα".

    Αυτα σαρωνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την επιφανεια της θαλασσης μεχρι 36.000 ποδια...

    Αυτα για τα πουστρακια
    "Bloopers-ακια"..

    Επι του θεματος τωρα.
    ΣΩΣΤΗ ,ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ η ερωτηση του Γεωργιαδη ..

    Μετα την αποδραση παλιοκωστα και του αλμπανο "φτωχου μεταναστη" (οπως θαλεγαν τα μπινεδες συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων), ο πιλοτος κριθηκε ..ΑΘΩΟΣ!!!

    Αυτο δεν δικαιολογογειται.
    Και βεβαιως η πολεμικη αεροπορια ,σαρωνει με τα ρανταρ της τα συνορα.
    Δεν μπορει π.χ ενα μεμετ ογλου χαμζιτ μεμετικο ελικοπτερο να μπει στον Ελληνικο εναεριο χωρο ,χωρις να εντοπισθει..

    Αλλα για τα ιδιωτικα ελικοπτερα που πεταν απο ιδιωτικα ελικοδρομια η ελικοδρομια κοινης χρησεως εντος της Ελλαδος ,
    το καθεστως ειναι πολυ ασαφες.

    Και σωστα ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ αναρωτιεται ο Γεωργιαδης ,αφου ενα ελικοπτερο πεταει πανω απο τις φυλακες ,.."απαγαγει" ενα κρατουμενο ,θα μπορουσε να συμβει και το εξης:
    "καποιος ναυλωνει ενα ελικοπτερο ,το γεμιζει βομβες ναπαλμ, και παει πανω απο το μπουρδελο της Χαρ.Τρικουπη ,οταν εχουνε "μαζωξη" οι πασοκοσκυλαιοι και τους ξεπαστρευει ολους μεχρις ενος..

    Η ακομα πιο τελεια σε κανενα π.χ σταδιο ειρηνης και φιλιας ,να εχουν μαζωξη οι πασοκοσκυλαιοι και να τους καψει ολους ,μεχρις ενος..
    ριχνοντας καμποσες βομβες ναπαλμ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ λοιπον ο πιλοτος του ελικοπτερου της απαγωγης παλιοκωστα να ειναι αθωος..
    Δεν μπορει να λεει οτι τον .."ναυλωσε" μια αλμπανια πουτανα για να παει εκδρομη στο Λουτρακι,χωρις να δωσει τα στοιχεια της..
    και μαλιστα καθ οδον του λεει:
    "κατσε να παρω και ενα φιλο μου που θελει να δει την ..θεα!!.

    Οτι τα "πηρε" και τα "πηρε χοντρα" δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις..

    Το θεμα ειναι ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ επρεπε να του επιβληθει ΑΜΕΣΑ.
    Υποθετω μεσα σε ενα ελικοπτερο και πανω απο 2.500 ποδια .."αντε και καλο ταξειδι" ..
    Να τον μαζευουν με τα κουταλακια μετα..

    Συμφωνουν τα πουστρακια "bloopers"???

    ο γαμιας των "bloopers"
    ===

    Υπαρχει και ενα αλλο στοιχειο που κανει την "αποδραση" παλαιοκωστα εξαιρετικα υποπτη ..

    Το οριο των 2.500 ποδιων που επικαλεστηκε καποιος .."αρμοδιος" της πολιτικης αεροποριας ειναι πολυ ασαφες..

    Ακριβως λογω του γεγονοτος οτι η Γη ειναι σφαιρικη ..

    Στα 2.500 ποδια π.χ ενα ελικοπτερο που ερχεται απο Ιτεα ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ..

    Δεν μπορει να γινει αλλιως..
    Του ζητουνται τα στοιχεια και αν αρνηθει να τα δωσει ειδοποιειται ΠΑΡΑΥΤΑ η πολεμικη αεροπορια ,απογειωνεται ενα πολεμικο αεροσκαφος επιφυλακης και το πλησιαζει ..
    Και τοτε το αναγκαζει να προσγειωθει και αν αρνηθει το καταρριπτει..
    "Νομος τους αερος" οπως λεμε "νομος της θαλασσας"..

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να γινει η απαγωγη παλαιοκωστα και του αλμπανο "φτωχο μεταναστη" των πουστηδων του συριζα, αν δεν ειχε βοηθεια απο υψηλα ισταμενους στην ιεραρχια της πολιτικης αεροποριας.
    Επεσε "χοντρο λαδωμα"..
    Και ειχε και πολιτικη καλυψη απο την πασοκοσκυλια...
    Οι πασοκοσκυλαιοι υπαλληλοι ειναι το 90% των δημοσιων υπαλληλων..

    Συμφωνουν οι γκομενες μου πουστρακια "bloopers"-ακια??

    ο γαμιας των "bloopers"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψομούνη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank, ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα, ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα, ο Γεράρδος του Πλαίσιου, ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα, ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία, ο Βασιλάκης της Aegean, ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά τα λέει ο κ. Τριάντης στέλεχος της Ελευθεροτυπίας, που χτυπάει τα Δημοτικά Ραδιόφωνα μέσα από συγκεκριμένη στήλη και κάθε φορά μας ζαλίζει το μυαλό με τους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους.
    Σας παρακαλώ κάντε μια έρευνα πόσοι δημοσιογράφοι της ¨Ε¨ έχουν δεύτερη δουλεία «αργομισθία» σε κρατικά ή δημοτικά μαγαζιά. Όχι τίποτα άλλο αλλά μην μας ζαλίζουν οι ψευτοκουλτουριάρηδες αριστεροί με δεξιές τσέπες.
    Ο κ. Τριάντης καλά κάνει και τους τα παίρνει αλλά διαβάζοντας την αρθρογραφία του προκύπτει μια αναντιστοιχία και θέμα δεοντολογίας από τα όσα γράφει και από τα όσα κάνει.
    Το μεγαλύτερο γέλιο έχει και η σελίδα για τα MEDIA που κάποιος παντελώς άσχετος κύριος έχει άποψη για τα ραδιόφωνα άλλα όταν πρόκειται για δικό τους άνθρωπο γαργάρα…(Δημοσιεύστε το σημερινό τετράδιο για να γελάσει ο κόσμος)
    Τέλος , σας παρακαλώ κάντε ακόμα μια έρευνα και δημοσιεύστε τα όσα γράφουν στις εφημερίδες τους και τα όσα παπαγαλίζουν στα κρατικά μέσα οι δημοσιογράφοι αυτού τους είδους.
    Στα κρατικά μαγαζιά όλοι είναι άχρηστοί πλην τον δικών μας παιδιών, όσοι δηλαδή εργάζονται στις δικές μας εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν τα δεξιά λαμόγια και τα αριστερά, μόνο που τα δεξιά τα ρίχνουν στην πυρά ενώ τα αριστερά είναι οι μάγκες…βρε ουστ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσοι δημοσιογράφοι από την Ελευθεροτυπία είναι κρατικοδίαιτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπασκετμπολίστας είναι ο άνθρωπος, δέν υπήρχε λόγος να τον σπρώξουν στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Eλευθεροτυπία που ασχολείται κάθε λίγο και λιγάκι με το πόσα σπαταλάει η ΕΡΤ , πόσα τα δημοτικά ραδιόφωνα γιατί δεν μας βγάζει μια λίστα με τους δημοσιογράφους της που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά; Πόσο δουλεύουν και πόσα παίρνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος είναι τελικά ο κ. Τριάντης και πάει να βγει και από πάνω; Καλά ήταν όταν τα έπαιρνε παχυλά, παχυλά εεε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο ίδιο κόλπο με τον Φασούλα ήταν και 30άντης.....

    Οι δήμαρχοι θέλουν λίγο έλεγχο, γιατί μας έχουν καβαλήσει χοντρά τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eλα μωρέ, μας λέει και αυτός ο επαναστάτης ο Τριάντης για 5.800 ξωροχιλιάρικα ευρω τον μήνα......
    πως κάνουμε έτσι..

    Και χάρη τους έκανε ο άνθρωπος.
    ΞΕΡΕΙΣ ρε πόσα στοιχιζει ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ
    -ΑΝ ΕΧΕΙ-
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. " ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΟΥ......."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριοι, το πρόγραμμα του συνδυασμού του κυρίου Φασούλα λεει οτι το ραδιόφωνο θα δινόταν στους νέους του Πειραιά... Παει και αυτο?... κριμα... το ξέχασε...όπως και σε λιγο θα ξεχάσει και που πεφτη ο Πειραιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μιλάνε όλοι, μιλάει κι ο... Τριάντης.

    ε, ρε κι ανοίξω το στόμα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα ρε Τριαντη την εκανες την μπαζα με τον παρα των δημοτων αλλα δεν καταλαβαινω την "γυριστη"! Δηλαδη καλος ο Φασουλας,καλη και η φασουλαδς αλλα φταιει ο φουρναρης1 Σαν δεν ντεπεσαι λιγακι που παριστανεις τον τιμητη,σχολιαζοντας τα κακως κειμενα,και αφηνεις στο απυροβλητο αυτους που στα ριχνουν χοντρα τα μπικικινια,Μα ειναι δημοσιογραφια αυτη ρε μαγκα να τα παιρνετε απο την εφημεριδα (την καταντησατε αναξιοπιστη κι αυτη)να τα αρπαζετε απο το ΤΟ διευθυντιλικι του ραδιοφωνου να παιρνετε και συμπληρωμα απο την εκπομπη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο! Σαν δεν ντρεπεστε ρε ξετσιπωτοι,εχετε μουτρα και γραφετε ακομα και δεν πατε να κρεμαστειτε σε καμια συκια,αν σας εμεινε ακομη κακαν δραμι φλοτιμο..Ρεταλια της δημοσιογραφιας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρασινα κοστουμια!!

    Στο "Πρωτο θεμα" ο Μακρυγιαννης Γιαννης "ραβει κοστουμια" σε 50 βουλευτες του πασοκ...που θα...εκλεγουν...
    Στα ονοματα φιφουραρουν οι ιδιοι και οι ιδιοι..
    Που είναι η ανανεωση??
    Με αυτα τα μυαλα θελετε να ξαναβγειτε??
    Μακρυγιαννη μηπως ξεχασες καποιους νεους και μαχητικους??
    Ξανασκευτειτε το για τι "πισω εχει η αχλαδα την ουρα"!!
    Φωτης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΤΟΣ!!! ΝΑΤΟΣ!!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ιδού ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη, του BRAVO YORGOS, του Αμερικάνου Φιλέλληνα πολιτικού που έχει βάλει στόχο να αφανίσει ό,τι στοιχείο της ταυτότητάς μας έχει απομείνει ζωντανό.

    α) Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ.Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

    β) Εκ πεποιθήσεως άθεος!

    Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)
    Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
    «Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, είναι εκ πεποιθήσεως άθεος. Αυτό διαφαίνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
    Όμως, δεν το ομολογεί ανοικτά και προσπαθεί να συγκαλύψει την αδιαφορία του για εθνικές συλλογικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των πολιτών. Προσπαθεί να κρύψει την αδιαφορία κι απ' ό,τι φαίνεται, την άρνηση του, για την Ορθοδοξία και το Έθνος.

    «Η ταύτιση του Κράτους με την Εκκλησία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ο συγκεντρωτισμός στο χώρο της Παιδείας, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό μονοπώλιο στη χώρα μας. Αυτό το μονοπώλιο, ουσιαστικά, δεν επέτρεψε να τεθεί υπό το φως της καθημερινής κριτικής και συστηματικής έρευνας τόσο η Εκκλησία όσο και η Παιδεία μας». (Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», 3/1/2004).
    Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο στόχαστρο την Εκκλησία κι ότι επιθυμεί το διαχωρισμό της Παιδείας από την Ελληνοχριστιανική παράδοση. Απώτερος σκοπός: να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή από τα σχολεία.
    Και γενικότερα: στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, να εμποδίσει κάθε μορφής δημόσια εκκλησιαστική παρουσία, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Σύνταγμα της Αμερικής.

    γ) Ευθανασία
    .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει «εκσυγχρονιστικά»: «Η ευθανασία είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να κριθεί ξανά από τη σύγχρονη κοινωνία». (Πηγή: εφημερίδα «Βήμα», 17/12/2000)

    δ) Ναρκωτικά

    Ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίζεται «τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μία μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση». (Πηγή: περιοδικό «ΚΛΙΚ» αρ. 122, έτος 1997)


    ε) ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των
    «Στενών», σε «Τουρκικά Στενά»

    στ) ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).



    ζ) ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!!!!!!!!


    Εδώ έχουμε το πλήρες άδειασμα του Γιωργάκη από τους ίδιους τους Τούρκους. Όταν στις 25 Μαρτίου (μα το πώς διαλέγουν οι Τούρκοι τις ημερομηνίες για προκλήσεις είναι φοβερό!!) βγήκε στην εφημερίδα Σαμπάχ μία μαύρη λίστα προσωπικοτήτων που τους απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία - μεταξύ αυτών του Χριστόδουλου, πολλών βουλευτών κλπ - ο Γιωργάκης υιοθετώντας τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου του Τουρκικού Υπ. Εξ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξη της λίστας και είπε ότι αυτά προέρχονται από "ακραίους κύκλους". Την επομένη όμως ημέρα, ο κανονικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ως πραγματική την περιβόητη λίστα αδειάζοντας τον κ. Παπανδρέου!!!

    η) Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε

    Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.


    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ….

    Υ.Γ
    ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ….ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άντε να έρθει η Αριστερά στην εξουσία, με το δίκιο του εργάτη στα 5.000 ευρώ θα χρεοκοπήσουμε σε ένα μήνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση