GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πιο κλασσικοί υπηρέτες...

. Του Γιάννη Παπαγιάννη από το pressmme.blogspot.com . Η δημοσιογραφία είναι ένα... υπέροχο επάγγελμα. Το μόνο επάγγελμα που ο ένας είναι π...

.
Του Γιάννη Παπαγιάννη
από το pressmme.blogspot.com
.
Η δημοσιογραφία είναι ένα... υπέροχο επάγγελμα. Το μόνο επάγγελμα που ο ένας είναι πιο βρώμικος από τον άλλο. Στην δημοσιογραφία υπάρχουν αυτοί που τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι (Τριανταφυλλόπουλος, στημένα θέματα, εκβιασμοί κλπ) και αυτοί που τα παίρνουν πάνω από το τραπέζι (Χατζηνικολάου, χορηγίες, διαφημίσεις, γλύψιμο στα αφεντικά και κόψιμο θεμάτων που αγγίζουν το σύστημα). Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά. Και οι δυο είναι οι πιο κλασικοί υπηρέτες του συστήματος.
Ο μεν Τριανταφυλλόπουλος με τις αρπαχτές, ο δε Χατζηνικολάου με την σπέκουλα στα μεγάλα αφεντικά. Και οι δυο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τηλεφωνούν στους εργαζόμενους μόνο όταν είναι για δουλειές. Στα δύσκολα είναι μεγάλοι χέστες. Βάζουν πάντα τους γλύφτες και τους υποτακτικούς για ν'απολύσουν τους εργαζόμενους. Δεν είχαν όμως υπολογίσει κάτι. Ότι εμείς ερχόμαστε από μια νέα γενιά. Αυτοί τελειώνουν δημοσιογραφικά. Θα ξοδεύουν εκατομμύρια για να τους διαβάζουν οι μισοί από αυτούς που διαβάζουν ένα απλό ειδησεογραφικό blog στο διαδίκτυο. Μέχρι που θα τελειώσουν και τα λεφτά. Και τότε και οι δυο μαζί, θα τα βάλουν εκεί που ξέρουν...

29 σχόλια

  1. Ολοι θυμόμαστε πόσο απαξιωτικά είχε φερθεί ο Χατζηνικολάου στον Βαξεβάνη, αλλά επίσης θυμόμαστε πόσο "σεμνά"και μισοκακόμοιρα καθόταν δίπλα στον Κοντομηνά,τότ που ο δεύτερος ήταν αφεντικό του.
    Είναι πολύ εύκολο να βάζεις φψνές στους αποκάτω και να σκύβεις το κεφάλι στους από πάνω.
    Το αντίθετο είναι το δύσκολο.
    Οσο για τον Μάκη,δεν φταίει αυτός.
    Τελευταία δεν έχει την αίγλη που είχε παλιά γιατί ειδικά μετά τον γάμο του έχει ενσωματωθεί απόλυτα στο σύστημα.
    Παλιά το έπαιζε επαναστάτης, ενώ τώρα αναλώνει τον εαυτό του σε δεξιώσεις επετείων με κοσμικούς καλεσμένους και φωτογραφίσεις στην Μύκονο.
    Δεν τα κατηγορούμε αυτά γιατί είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.
    Αυτό που κατηγορούμε είναι η εμπάθεια που δείχνει τελευταία σε όποιον δεν πηγαίνει με τα νερά του (βλ.και περίπτωση Γκιόλια).
    Παρουσιάζεται στα μάτια του κόσμου σαν να προσπαθεί να καταστρέψει τον άλλο. Λίγη μεγαλοψυχία δεν βλάπτει σε έναν άνθρωπο που ο Θεός του τα έχει δώσει όλα απλόχερα, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι με πολλαπλάσια προσόντα δεν έχουν τίποτα. Ας μην δείχνει τόση αχαριστία στον Θεό,για να μην τον βλάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άποψή μου είναι ότι έχουμε έλλειψη σοβαρής δημοσιογραφίας.
    Έχω σταματήσει να αγοράζω εφημερίδα και να ακούω ειδήσεις, δεν μου προσφέρουν τίποτα. Απ ότι ακούω σε συζητήσεις αυτό το κάνουν και άλλοι, εαν συνεχίσει σε λίγο βλέπω οι δημοσιογράφοι να ψάχνουν για μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιμάται όρθιος αυτός ο ο Ζαγοροκοπρίτης (και μετά αναρωτιόμαστε γιατί επικοινωνιακά η ΝΔ είναι για τα μπάζα):
    .......
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννάκη καλημέρα,
    Τι έγινε ,τα σπάσατε με τον Νικολάκη;
    Μετά το γλείψιμο ήρθε η ώρα για το φτύσιμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα Παπαγιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαγιάννη αφού ήξερες αυτά για τον βουτυρομπεμπέ γιατί δέχτηκες να γίνεις υπάλληλος του? Παντώς συμφωνώ με αυτά που γράφεις έστω και καθυστερημένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ1 Απρ 2009, 8:52:00 π.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο γελοίος γίνεται κάποιος, όταν χάνει τη δουλεία του ή την "κουτάλα"; Τόσο, όσο ο Παπαγιάννης! Μόλις τον έδιωξε ο Χατζηνικολάου, ανακάλυψε την Αμερική. Μόλις τον έδιωξαν από την επιτροπή του Υπουργείου όπου έτρωγε, άρχισε την αντιπολίτευση.
    Όχι και νέα γενιά της δημοσιογραφίας εσύ ρε Παπαγιάννη. Εσύ είσαι ο χειρότερος της παλιάς γενιάς. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν νομίζετε ότι κάποιος είναι τόσο κορόιδο ώστε να τα παίρνει με εκβιασμούς και να εκτίθεται σε κινδύνους γελιέστε. Γίνονται όλα τόσο νομότυπα που δεν μπορεί κανείς να τους ακουμπήσει. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος που δεν ασκεί απλώς τη δημοσιογραφία, δεν είναι δηλαδή μισθωτός, αλλά επιχειρεί, δηλαδή έχει τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίων από την επιχείρησή του για π.χ. δημόσιες σχέσεις, δημιουργία υλικού δημοσιότητας, παραγωγή διαφημιστικών σποτ, οργάνωση εκδηλώσεων κλπ. δεν είναι κορόιδο να κάνει εκβιασμούς. Αυτό που εσείς λέτε εκβιασμό δεν φαίνεται πουθενά. Αν θέλει κάποιος να το ψάξει, έτσι για να ενημερωθεί πως δουλεύει το σύστημα, μπορεί να ανακαλύψει πόσοι οργανισμοί ή εταιρίες έχουν τμήμα δημοσίων σχέσεων, marketing, και παρ' όλα αυτά αναθέτουν αλλού τις δουλιές του τομέα αυτού. Όσο για το Χατζηνικολάου θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα της διγλωσσίας του: Πριν από κάποιες ημέρες και όταν ανακοινώθηκε η έκτακτη εισφορά για εισοδήματα άνω των 60000 ευρώ μιλούσε για άδικο σύστημα αφού κάποιος που έχει εισόδημα έως 150.000 ευρώ θα πληρώσει 5000 ευρώ αλλά και εκείνος που έχει εισόδημα άνω των 150.000 ευρώ θα πληρώσει και αυτός 5000 ευρώ. Όλα καλά μέχρι εδώ. Προχθες όμως που συμμετείχε σε μία συνδιάσκεψη για τις διαφημσιτικές εταιρίες επέπληξε τον κ. Παπαθανασίου ότι στο θέμα αυτό της έκτακτης εισφοράς δεν εφαρμόζεται το Σύνταγμα σύμφωνα με το οποίο όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι και πρέπει να συνεισφέρουν ισότιμα. Δηλαδή εννοούσε υποθέτω να πληρώνουν όλα τα εισοδήματα και των 30000 ευρώ, και των 60000 ευρώ και των 150.000 ευρώ το ίδιο ποσό;
    Αν αυτό δεν είναι διγλωσσία τότε τί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «OXI ΡΕ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ!!!»
    Ρε παιδιά τι έγινε;

    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ REAL NEWS ΚΑΙ ΤΟΝ REAL FM;
    ΟΧΙ!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
    Και τώρα τι; Ποιος θα την πληρώσει;
    Μάλλον ο Χατζηνικολάου... που θα του βγάλει μερικά άπλυτα στη φόρα και μερικοί υπουργοί που θα πρέπει να του αυξήσουν το κασέ προκειμένου να ρεφάρει τα χαμένα έσοδα...

    Ρε τον Παπαρογιάννη τι έπαθε...
    Κάτσε να δεις πως το λέει; Πως το λέει; Α! Ναι!

    ΠΙΠΑ...

    αλλά γι' αυτόν αυτή τη φορά όχι για τους άλλους που καθυβρίζει καθημερινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ :

    ΖΗΤΩ KAI MΠΡABO ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παπαγιαννη πιθηκομουρη...Καταρχην πρεπει να αλλαξεις τον τιτλο του δελτιου σου.''Αποκαλυπτικό Δελτιο Πασοκ΄΄ να το λες ή ακομα ακομα Γραφειο Τυπου ΠΑΣΟΚ.Νομιζω ταιριαζει καλυτερα στο υφος σας αλλα και στις ανακριβειες που λετε εκει μεσα!!! Αποκορυφωμα δε...η προληψη των ...ανεμοστροβιλων!!! οπως ειπε η εξ'αριστερων καθημενη ομορφη συναδελφος σου....και τα βαζε για αλλη μια φορα με την κυβερνηση...
    Τωρα για την διαμαχη σου με τον Χατζηνικολαου ...για πες ??? εκει που εγλειφες... φτυνεις τωρα???? ΕΕΕ???ξεφτιλα....Τωρα ο Real FM δεν ειναι καλος?????

    Κατι ακομα...μια επισημανση...Στην τραγωδια .. που κανεις με την εγκριτη πολιτικη αναλυτρια κ.Μπαρμπα εχεις απο πίσω σαν σκηνικο...(ο Θεος να το κανει σκηνικο...) λογια που εχουν πει διαφοροι πολιτικοι.Στον σημερινο Πρωθυπουργο, τα λογια που εχεις γραψει στο σκηνικο περι κουρασης,δεν εχουν ειπωθει δημοσια εν αντιθεση με τα αλλων πολιτικων. Αλλη μια ανακριβια λοιπον που βγαζει τον κομπλεξισμο σου..γενικα!

    Αυτα προς το παρον(και πολυ σημασια σου εδωσα)

    ΥΓ:Ασ΄το καλυτερα,το να κανεις κοπλιμεντα σε γυναικα,δεν το χεις ,δεν σου βγαινει...Ασε που χρειαζεσαι και σαλιαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΣΠΣΓΙΣΝΝΗ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΛ..... .ΤΟ ΞΕΦΩΝΙΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΘΕ ΜΕΝ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΓΙΑΝΝΗ.....
    ΠΟΝΑΣ ΜΩΡΗ......ΠΟΥΣΤΡΑ ????
    ΠΟΝΑΣ.. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιά τόν Μάκη θά γράψω 2 λόγια.
    Ο φαντάρος χά χά χού χέ χέ Μάκης,
    παγίδευσε γιά τό θέμα τών φρουτακίων
    κάποιον πολιτικό στήν Πάτρα.
    Η κάμερά του είχε πιό πολλά μπέσα-αρχίδια
    από τόν ίδιο.
    Τώρα δημοσκοπεί υπέρ τού ΠΑΣΟΚ.
    Έχει τά "κονέξιονς" ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ
    ΜΕ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ
    ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.
    Άν δείτε τό ποιόν του,σάς παρακαλώ
    πληροφορείστε με,άν γνωρίζετε κάποιον
    πιό αριβιστή από αυτόν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ , ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ή ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΣ.

    ΘΥΜΙΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ(ΣΠΙΝΟΣ ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ένας αντιγράφει τον άλλον ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - 12:15
    ΑΡΧΙΚΗ WEB TV ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ MEDIA SPORTS ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    LIFESTYLE ΑUΤΟ-ΜΟΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ GAMES

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ZOUGLAPRESS ΤΑΡΖ@Ν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ







    ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ
    1 Απριλίου 2009, 03:25



    @ Σου τα ΄λεγα Γιαννάκη ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά και δεν με πίστευες…

    @ Πάρε τώρα τον κουβά και τρέχα να προλάβεις, γιατί εάν σου ‘ναι δύσκολο να κάθεσαι στο σπίτι σαν τη Μάρα για babysitting, φαντάσου πόσο δύσκολο θα σου φανεί να κάτσεις στο σκαμνί για τις παπάρες που γράφεις…

    @ Κι επειδή το ξέρω καλά το αφεντικό, μόλις είδα να χαμογελάει, κατάλαβα ότι ήρθε ή ώρα να ρίξει την πρώτη μηνυσάρα της ζωής του…

    @ Εκτός και έχεις αποδείξεις για ότι υπογράφεις, οπότε θα υποκλιθεί το σύμπαν μπροστά σου…

    @ Εγώ τουλάχιστον θα σκίσω τη μπούργκα μου…

    @ Διαφορετικά μπορείς να βάλεις τις πλερέζες από σήμερα…

    @ Μεταξύ μας έχω φοβερή ιδέα... Να σε προσλάβουμε στη "ζούγκλα" για να βρίζεις και να λέμε ότι δε μπορούμε να σε… ελέγξουμε καθαρόαιμο αραβικό άτι (γαϊδούρι) της ενημέρωσης…

    @ Ε ναι, να πάθει ένα ταράκουλο όποιος σε μάζεψε εκεί μέσα να γράφεις έγκυρα τις παπάρες σου…

    @ Όου real…good news!...

    @ Γιατί στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε, άλλο άλλα τις και άλλο …αλάτις…

    @ Μέχρι να σωφρονιστείς υπάρχει και συνταγή με χάπια από τη ζούγκλα -με αγάπη -για να ηρεμίσεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως και ο Παπαγιάννης ΄εχει κάνει τα λάθη του. Γιατί δεν ξεχνάμε την πρώτη φορά που τον έδιωξε ο Χατζηνικολάου, ενώ όλοι καταφερόντουσαν κατά του Νίκου, ο Παπαγιάννης διαφήμιζε από το Pressmme την Real News σε βαθμό...γλυψιματικό.Μας είχε σπάσει τα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν έδειξε εμπάθεια μόνο στο πρόσωπο του Γκιόλια.Την ίδια εμπάθεια είχε δείξει και στον πρώην φίλο του Θέμο.
    Το μίσος που έδειχνε τότε ήταν τόσο μεγάλο που έδινε την εντύπωση πως μόνο αν τον κατέστρεφε, θα ησύχαζε.
    Τα πολλά λεφτά αντί να ηρεμούν τον άνθρωπο τελικά φαίνεται ότι τον εξαγρειώνουν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ , ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ , ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και τώρα κάτι θυμήθηκα, δεν ξέρω γιατί.
    Την 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του πασόκ με τα ΜΜΕ.
    (Για άλλη μια φορά το χαζο-κούταβο πόνταρε σε λάθος άλογο)
    Γειά σου χαζοχαρούμενε Ευαγγελάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειδήσεις των 8 στον Alter το Δεκέμβρη.

    Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πραγματικά πόσο αποκρουστική ήταν η αντιμετώπιση του εκπροσώπου των αστυνομικών από τον εθνικό παπαρολόγο χατζηνικολάου και το εμετικό ραμολιμέντο τον τράγκα.
    Δεν προλάβαινε ούτε 5 δευτερόλεπτα απάντηση να δώσει ο κακομοίρης στις απανωτές τους ερωτήσεις επί 10 λεπτά.
    Και να φανταστείς ότι όλα αυτά τα κάνουν για να ενημερωθούμε!
    Εάν αυτοί οι δύο είναι δημοσιογράφοι εγώ είμαι η Κάρλα Μπρούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ.Ο ΕΝΑΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.
    Ο ΜΕΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ...
    Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΣΣΑΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΡΙΖΕ ΣΛΙΠΑΚΙΑ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γιατι ο τριανταφυλοπουλος κυκλοφορει με σωματοφυλακες-μπραβους αν ειναι καθαρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δημοσιογράφοι αρχίστε να ψάχνετε για δουλειά τελειώσατε. Με το μακαρόνι θα ψάχνετε αναγνώστη ή ακροατή. Ο κόσμος δεν σας ακούει ούτε σας πιστεύει, βγήτε πιο έξω να δείτε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ.ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση