GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O βουλευτής της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλος ζητά...

. "Να παραιτηθεί ο Αρ. Παυλίδης και να ζητήσει ο ίδιος την παραπομπή του"! . . Να ζητήσει ο ίδιος ο Aρ. Παυλίδης την παραπομπή το...

.
"Να παραιτηθεί ο Αρ. Παυλίδης και να
ζητήσει ο ίδιος την παραπομπή του"!
. .
Να ζητήσει ο ίδιος ο Aρ. Παυλίδης την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη και να υποβάλλει την παραίτησή του, κάλεσε τον πρώην υπουργό ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και τούτο όπως είπε «όχι ως ομολογία ενοχής, αλλά αντιθέτως για να αποδείξει την αθωότητά του. Να μην τον ακολουθούν σκιές στην πολιτική του διαδρομή. Γιατί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο για έναν πολιτικό είναι το όνομά του. Τέτοιες ώρες χρειάζεται γενναιότητα και αυτοθυσία».
Ο βουλευτής Λάρισας μιλώντας στη ΝΕΤ είπε ότι...
«κανείς βουλευτής της συμπολίτευσης, ανεξαρτήτως τι πιστεύει για την υπόθεση, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης να οδηγήσει με την ψήφο του τη χώρα σε εκλογές εν μέσω μιας οικονομικής φουρτούνας που σαρώνει την παγκόσμια οικονομία». Υπογράμμισε ότι «αν ο κ. Παυλίδης δεν ήταν «ο κύριος 151» που σχηματίζει την κυβερνητική πλειοψηφία, η ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας για την πολύκροτη υπόθεση, που επί μήνες μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ δεν θα είχε το δραματικό τόνο που έχει προσλάβει. Και τούτο διότι αν ο βουλευτής Δωδεκανήσου παραπεμφθεί, η κυβέρνηση -καίτοι τυπικά και με 150 βουλευτές δεν χάνει τη δεδηλωμένη- θα κατηγορηθεί ότι στηρίζεται στην ψήφο ενός βουλευτή που απασχολεί τη δικαιοσύνη με τη βαριά κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση. Και οι εκλογές είναι μονόδρομος».
Σύμφωνα με τον Μ. Χαρακόπουλο «η παραπομπή ενός πολιτικού στη δικαιοσύνη σίγουρα δημιουργεί εντυπώσεις, που δύσκολα διασκεδάζονται ακόμη και με πανηγυρική αθώωσή του από τους φυσικούς δικαστές. Αν, όμως στιγματίζεται ένας πολιτικός που παραπέμπεται στη δικαιοσύνη, το στίγμα είναι πολύ μεγαλύτερο όταν εδραιώνεται η εντύπωση στον κόσμο, της συγκάλυψης, του κουκουλώματος μιας υπόθεσης. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών όπως καταγράφεται στις έρευνες της κοινής γνώμης είναι πεπεισμένη ότι η μη παραπομπή θα συνιστούσε επιχείρηση συγκάλυψης. Γι’ αυτό και τη λύση οφείλει να δώσει ο ίδιος ο κ. Παυλίδης».

28 σχόλια

  1. Τετάρτη, Απρίλιος 29, 2009
    Πάλι σκοτώνονται οι δημοσιογραφικές λυκοφιλίες.....

    από το nonews-news [όλα ειναι copy paste]

    Στα μαχαίρια Αναστασιάδης-Καραμήτσος... Τρίβει τα χέρια του ο Τριανταφυλλόπουλος.
    Αναστασιάδης και Καραμήτσος έχουν πλακωθεί άσχημα. Για ποιο λόγο?

    Ο Θέμος ήθελε να αγοράσει το troktiko... Ο Σωκράτης τον έβριζε χυδαία. "Υπόδικο" τον ανέβαζε, "κομιστή" τον κατέβαζε. Γνωστά αυτά. Από την άλλη ο Θεμιστοκλής (πρωταθλητής σ' αυτό το είδος) άφηνε χυδαία υπονοούμενα σε βάρος του ("θεούσα σιγανοπαπαδιά" κλπ. ) .
    Ξαφνικά αυτοί οι δυο τα βρήκαν. Γιατί; Ο Θεμιστοκλής ήθελε να αγοράσει το troktiko. Από την πίκρα, την οργή και τις εκατέρωθεν συκοφαντίες, πέσαν στα μέλια. Πιο πολύ ο Καραμήτσος.
    Ψυχρός και υπολογιστής (στη λατρεία του παρά, δεν τον φτάνει κανείς) ο Θεμιστοκλής τον προσέγγισε για να του "πάρει" το troktiko. Ξαφνικά, όμως, μαθαίνει πως "η σιγανοπαπαδιά" το παζαρεύει αλλού (τρώει και πίνει και αλλού πάει και το δίνει) . Και γίνεται Τούρκος. Ο Καραμήτσος κοιμάται ύπνο βαθύ. Ο Αναστασιάδης πλακώνεται μαζί του. Και ο Σωκράτης άνετος τους δουλεύει και τους δυο.
    Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, ή όπως νομίζει (πως τα ξέρει) ο Θεμιστοκλής. Ο Σωκράτης το γράφει μεν το troktiko, όμως, ως διαχειριστής εμφανίζεται και δεύτερο πρόσωπο. Ποιο;

    ΜΑΝΟΣ ΝΙΦΛΗΣ, ο ιδρυτής του Τρωκτικού, διεκδικεί το μερίδιό του... Ετοιμάζει αγωγή σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας...
    Το σούρουπο μιας Δευτέρας, ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής είπε στο Σωκράτη Γκιόλια, "ρε μαλάκα (τελευταία έχει αφαιρέσει από την προσφώνηση το ρε) , δεν ανοίγουμε ένα blog να κάνουμε την πλάκα μας; " . Ο "ρε, κλπ. " του είπε πως δεν έχει ιδέα από αυτά τα πράγματα. Ο Νιφλής τότε του απάντησε "μη σε νοιάζει, θα σου δείξω εγώ" κι έτσι άρχισε να βγαίνει στον αέρα της blogοσφαιρας το troktiko. Ο Σωκράτης μόλις (η γριά γλυκάθηκε στα σύκα) έμαθε, άρχισε να γράφει συκοφαντικά και άκρως επικίνδυνα (για ποινικό κολασμό) κείμενα.
    Ο Νιφλής προσπάθησε να το συγκρατήσει. "Θα πάμε φυλακή" , του είπε. Ο Σωκράτης του απάντησε πως "αν φοβάσαι, φύγε" και συνέχισε απτόητος. Ο Νιφλής, όμως, σήμερα, που ο Σωκράτης προσπαθεί να πουλήσει (μπορεί να το 'χει κάνει κιόλας) το troktiko, εγείρει οικονομικές αξιώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει καταφύγει σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας και ήδη έχει στη διάθεσή του μαρτυρικές καταθέσεις (έχουν δοθεί σε συμβολαιογραφείο) φωτιά.
    Η ιστορία με το troktiko τώρα μόλις αρχίζει. Έχουμε πολλές και καυτές λεπτομέρειες. Θα επανέλθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ,
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;
    ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NO PROBLEM MY FRIEND, GEORGE IS HERE.

    Μία μέρα, την περασμένη εβδομάδα, που ο Γιωργάκης έπινε τον καφέ του εκεί στη Μηλιώνη με τη λοιπή χαζοπαρέα, ο μέγας σφουγκοκολάριος Ραγκούσης, του λέει:

    -Πρόεδρε, σφίξανε τα πράγματα, η οικονομική κρίση είναι μεγάλη. Ακόμα περιμένει ο λαός εκείνο το σχέδιο για την οικονομία. Τους είπαμε ότι θα το δώσουμε μόλις προκηρυχθούν εκλογές αλλά δεν τσιμπήσανε. Οι πιο πολλοί μας πήρανε και στο ψιλό. Πρέπει κάτι να κάνουμε.

    -Και τι να σου κάνω εγώ ρε Ραγκούση, τάξερα και από χθές; Εγώ πάντα σε δεξιώσεις σε πρεσβείες πήγαινα, κάνα ποδηλατάκι, τέτοια πράγματα. Τι λές και σύ βρε Παπακωνσταντίνου, που τάχεις σπουδάσει κιόλας; Να πούμε κανα όμορφο παραμύθι, you know, τα γουστάρουν αυτά οι φτωχοί, ή να κάνουμε τον κινέζο πάλι;

    - Ο Ραγκούσης έχει δίκιο, Πρόεδρε, λέει ο λιμοκοντόρος. Μας πήρανε χαμπάρι. Να ρωτήσουμε τη Λούκα μπας και έχει καμιά ιδέα;

    -Άσε, βρε Παπακωνσταντίνου, άμα ρωτήσουμε τη Λούκα μετά θα ζητάει υπουργείο και έχω να βγάλω και κάτι υποχρεώσεις στο Μπόμπολα. Άστη Λούκα, έχουμε κανα άλλο;

    -Όχι Πρόεδρε, πέντε – δέκα πραγματάκια ξέρει εκείνος ο Μπεγλίτης αλλά και αυτός από περιοδικά τα έμαθε, you know…

    -Oh shit! Και τώρα τι κάνουμε;

    -Πρόεδρε, να ρωτήσουμε την Αννούλα ή τον Παπουτσή; πετιέται ο Ραγκούσης.

    -Α πα πα, καλά, πόσα καντάρια μαλάκας είσαι; Πάλι τα ίδια; Δεν είπαμε, ότι κάνουμε μεταξύ μας. Όποιος λέει έστω και καλημέρα στο Χοντροβαγγέλα είναι κομμένος από χέρι. Όλοι αυτοί οι loosers κάνουν μόνο για τη λάτρα, να βγαίνουν στα κανάλια προεκλογικά και να δουλεύουν για μας. Μιλώντας για loosers, εκείνος ο Λοβέρδος τι λέει;

    -Δεν κάνει, Πρόεδρε. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, μιλούσε κανονικά με τον Βενιζέλο, παρόλο που με είδε ότι τον είχα καρατσεκάρει.

    -Καλά που μου τόπες, θα τόχω υπόψη μου. Ο Γιωργάκης βγάζει το μπλοκάκι, κάτι σημειώνει και κτυπάει το χέρι στο τραπέζι. What the fuck, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Δηλαδή πρέπει να ξέρει κανείς κωλονούμερα για να κάνει ένα σχέδιο; Όλα εγώ πρέπει να τα κάνω σε αυτό το μπουρδελο-κόμμα. Παπακωνσταντίνου γράφε:

    Βρίσκει μια χαρτοπετσέτα ο μικρούλης και παίρνει ένα μπίκ από το διπλανό τραπέζι.

    -Έτοιμος πρόεδρε, είμαι όλος αυτιά.

    -Well, αυτά είναι παλιά κόλπα, μου τα είχε μάθει ο ντάντυ. Προσέξτε με να μαθαίνετε, είναι απλό. Σκέφτεσαι τι θέλει ο κόσμος και βάζεις μπροστά ένα ΘΑ. Άντε, τζάμπα σεμινάριο σας κάνω σήμερα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
    Ι WILL bring prosperity,
    I WILL improve the economy,
    I WILL pour millions in public education,
    I WILL bring transparency in public spending,
    I WILL improve health care,
    I WILL promote the green economy,
    I WILL fight bureaucracy,
    I WILL fight corruption,
    I WILL make all pensioners rich,
    Ι WILL attract foreign investments,
    I WILL reduce taxation,
    I WILL . . . . Τι συμβαίνει Ραγκούση;

    -Μα Πρόεδρε, αν μας ρωτήσουν που θα βρεθούν τόσα λεφτά;

    -Τα γνωστά, ρε Ραγκούση, ακόμα να το μάθεις το ποίημα; Θα τα πάρουμε από τους πλούσιους. Μετά θα τους πούμε ότι φασίστες και θα τελειώσει εκεί.

    -Πρόεδρε, δεν είπαμε τίποτε για τα εξωτερικά θέματα. Τα σκόπια, το κυπριακό, τους ρώσικους αγωγούς και τις συμφωνίες με τους κινέζους για τα λιμάνια, πετάχτηκε πάλι ο Ραγκούσης.

    -Ραγκούση, δεν πάς καλά. Πρώτο εδώ μιλάμε οικονομικά, είμαι πολύ ανεβασμένος σήμερα και με κόβεις. Δεύτερο, να μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν, έχουμε και υποχρεώσεις παιδάκι μου, είσαι εντελώς γκάγκα; Σούχω πεί τόσες φορές να είσαι πιο low-profile, μουλωχτός άνθρωπέ μου, έχεις λαλήσει μου φαίνεται.

    -Βλέπει την ευκαιρία ο έτερος γλύφτης, ο Παπακωνσταντίνου, και την αρπάζει από τα μαλλιά. Τέλειο, φανταστικό σχέδιο Πρόεδρε, έχω πάθει την πλάκα μου με την ευφυϊα σου. Δύο γιγαντοτεράστια μυαλά γεννήθηκαν στη γή, ο Αϊνστάϊν και εσύ, αλλά αυτός πέθανε.

    -Μπράβο παιδί μου, θα πάς μπροστά, του λέει συγκαταβατικά ο Γιωργάκης. Γράψε τα υπόλοιπα μόνος σου και στείλτο στα κανάλια, να το παίξουν στις ειδήσεις των 8.

    -Το μεταφράζω και το στέλνω αμέσως, Πρόεδρε. Να κάνω και ζωντανό να το παρουσιάσω το βράδυ στον Πρετεντέρη;

    -Βρείτε τα με το Ραγκούση, μισά κανάλια ο ένας, μισά ο άλλος, πρόσταξε ο Γιωργάκης. Waiter, another coffee, please, φώναξε στο γκαρσόνι.

    Ο Ραγκούσης χαμογέλασε με ανακούφιση.

    -Θα σκάσει απόψε από τη ζήλεια του εκείνος ο κουρασμένος, Πρόεδρε. Γκαρσόν άλλο ένα καπουτσίνο παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιωργάκης συμμετείχε τόσα χρόνια στα πράσινα υπουργικά συμβούλια.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΟΛΦΟΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    Οι φαταούλες καναλάρχες και φίλοι τους επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΅ΑΝΘΡΩΠΟΣ΅ ΣΑΝ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ.

    Συνταγματικός Πραξικοπηματίας
    Φύλο: Άντρας
    Κλάδος: Τηλεπικοινωνίες
    Απασχόληση: IT Security Administrator
    Τόπος: Καναδάς

    Τα ιστολόγιά μου Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Βουλευτής Urfurslaag the Bloopers team (Μ.Γ.Δ) Πορδομανής Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) the Bloopers team, (the Narrator) the Bloopers team (Μ.Γ.Δ) bloopers (ath.proxy.svr) ο αγιος

    Ιστολόγια που παρακολουθώ
    Λες Μαλακίες
    ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΑΜΕ ΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Κύριε Καραμανλή, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega :

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από προχθές το βράδυ οι γαλάζιοι βουλευτές προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί ή σιχαθεί την ενασχόληση με τα σκάνδαλα. Υποστηρίζουν ότι αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι κάποια δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι η διερεύνηση των σκανδάλων κατατάσσεται τέταρτη στις προτεραιότητες της κοινής γνώμης. Αρα δικαιούμαι να υποθέσω ότι η εξωτερική πολιτική, που κατατάχθηκε πέμπτη, θα πρέπει να διαγραφεί τελείως από τα ενδιαφέροντά μας και ότι η υγεία, που βρέθηκε στην τρίτη θέση, δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα.
    Κι αυτά ως προς το γελοίο της υπόθεσης.
    Υπάρχει, όμως, και η σοβαρή πλευρά: Τι κάνουμε με υποθέσεις όπως αυτές που μας απασχολούν; Το Βατοπέδι, για παράδειγμα. Θεωρούμε ότι δεν έγινε τίποτα ή υποδυόμαστε τις καφετζούδες, όπως ο Σανιδάς που αποφάνθηκε προκαταβολικά ότι οι υπουργοί είναι αθώοι; Κι αν κάποιος πολίτης καταγγείλει με αποδείξεις υπουργό για κάποια παρανομία, τι θα πρέπει να κάνουμε; Να τον ακούσουμε ή να τον καταγγείλουμε ότι εκτρέπει τη δημόσια ζωή σε ανεπίτρεπτες ατραπούς;
    Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που θα συμφωνήσω.
    Ναι, ο κόσμος έχει σιχαθεί.
    Μόνο που δεν έχει σιχαθεί την προσπάθεια διερεύνησης των σκανδάλων.
    Εχει σιχαθεί την προσπάθεια συγκάλυψής τους, Και αυτή που γίνεται από την κυβέρνηση και αυτή που προωθείται από στελέχη της Δικαιοσύνης, αλλά και αυτή που επιχειρείται από φερέφωνα της κυβερνητικής προπαγάνδας. Κι αν υπάρχει ένα νούμερο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης που αγγίζει την ουσία του προβλήματος, είναι ότι πάνω από το 80% των ερωτηθέντων δεν πιστεύουν ότι θ αποκαλυφθεί η αλήθεια για το Βατοπέδι ή τον Παυλίδη ή... ή... ή...
    Αυτήν τη δυσπιστία είναι που πρέπει να διαλύσουμε για να επιβιώσουμε ως λαός.
    Οχι να την ενισχύσουμε, επειδή βολεύει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΟΦΟ!!!!!!
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από προχθές το βράδυ οι γαλάζιοι βουλευτές προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί ή σιχαθεί την ενασχόληση με τα σκάνδαλα. Υποστηρίζουν ότι αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι κάποια δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι η διερεύνηση των σκανδάλων κατατάσσεται τέταρτη στις προτεραιότητες της κοινής γνώμης. Αρα δικαιούμαι να υποθέσω ότι η εξωτερική πολιτική, που κατατάχθηκε πέμπτη, θα πρέπει να διαγραφεί τελείως από τα ενδιαφέροντά μας και ότι η υγεία, που βρέθηκε στην τρίτη θέση, δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα.
    Κι αυτά ως προς το γελοίο της υπόθεσης.
    Υπάρχει, όμως, και η σοβαρή πλευρά: Τι κάνουμε με υποθέσεις όπως αυτές που μας απασχολούν; Το Βατοπέδι, για παράδειγμα. Θεωρούμε ότι δεν έγινε τίποτα ή υποδυόμαστε τις καφετζούδες, όπως ο Σανιδάς που αποφάνθηκε προκαταβολικά ότι οι υπουργοί είναι αθώοι; Κι αν κάποιος πολίτης καταγγείλει με αποδείξεις υπουργό για κάποια παρανομία, τι θα πρέπει να κάνουμε; Να τον ακούσουμε ή να τον καταγγείλουμε ότι εκτρέπει τη δημόσια ζωή σε ανεπίτρεπτες ατραπούς;
    Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που θα συμφωνήσω.
    Ναι, ο κόσμος έχει σιχαθεί.
    Μόνο που δεν έχει σιχαθεί την προσπάθεια διερεύνησης των σκανδάλων.
    Εχει σιχαθεί την προσπάθεια συγκάλυψής τους, Και αυτή που γίνεται από την κυβέρνηση και αυτή που προωθείται από στελέχη της Δικαιοσύνης, αλλά και αυτή που επιχειρείται από φερέφωνα της κυβερνητικής προπαγάνδας. Κι αν υπάρχει ένα νούμερο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης που αγγίζει την ουσία του προβλήματος, είναι ότι πάνω από το 80% των ερωτηθέντων δεν πιστεύουν ότι θ αποκαλυφθεί η αλήθεια για το Βατοπέδι ή τον Παυλίδη ή... ή... ή...
    Αυτήν τη δυσπιστία είναι που πρέπει να διαλύσουμε για να επιβιώσουμε ως λαός.
    Οχι να την ενισχύσουμε, επειδή βολεύει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ !!
    «Πάντρεψαν» κοπέλα με ψυχολογικά προβλήματα με τον ηθοποιό που λατρεύει
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ....

    Πρέπει να τελέσεις τους γάμους του
    Δρ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ με την ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ.
    Και πριν τις Ευρωεκλογές...γιατί μετά πάει και το κορίτσι και το αγόρι.....για ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ!!!
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΘΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!
    ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ!!!
    ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ???
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ>???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. malakes dexioi, osi vazelini kai na valete stin kolara sas, i poutsa pou tha fate apo enan akoma papandreou tha sas ponesei gia ta kala. oti malakia ki an grafete, einai pleon anofelo. katalavete to

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φφφφφφφφφφ....Ηλίθιο φφφφφφ....
    Όπως φτού...φτούσου..φτύσου...
    Βλαμένο τσιβφο θερέφωνο του παθοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MA KALA GIA MALAKA TON PERNATE TON PAYLIDH??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Επανεμφάνιση Τσουκάτου
    29 Απριλίου 2009, 17:41

    Με μια έκθεση φωτογραφίας της συζύγου του, Πόπης, ακριβώς την ίδια μέρα που καλούνται σε απολογία οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση «Siemens» (12 Μαΐου), θα κάνει μια δημόσια εμφάνιση που ο ίδιος θέλει να είναι εντυπωσιακή, ο Θ. Τσουκάτος. Ο «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη, έχει καλέσει στα εγκαίνια της έκθεσης της συζύγου του, κόσμο και κοσμάκη και θα καταγράψει τους φίλους του σε μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο. Πάντως, έχει δηλώσει ότι το 10% των πωλήσεων από την έκθεση θα διατεθούν για τους σκοπούς της ActionAid Hellas, πρόεδρος της οποίας είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή της υπουργού Εξωτερικών...

    ΠΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΡΑ.
    ΣΚΕΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. DEXIOYLHDES H POYTSA ERXETE.GRAFTE OTI MALAKIES THELETE.OSO GRAFETE TOSO MEGALONI.POYTSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AΚΟΥΣΑΤΕ..ΑΚΟΥΣΑΤΕ...

    1998:Η Νατασσα Καραμανλη,μετα το γαμο της
    με τον Καραμανλη,αποφασιζει
    απο Νηπιαγωγος...να γινει Γιατρος.
    2004:Στη τελευταια εξεταστικη,
    ενδιαμεσα της προεκλογικης περιοδου,
    δινει και περναει 14 μαθηματα μαζι...!!!!!!!!!!!!!
    ενω παραλληλα εξεταζεται προφορικα μονη της,
    την ιδια στιγμη που οι υπολοιποι φοιτητες
    εμπαιναν στην αιθουσα να εξεταστουν
    ανα πεντε ατομα!!!(KΑΛΟ ΕΕΕΕ….)
    2002:Γινεται Διδακτωρ Ιατρικης,
    πριν καν παρει το πτυχιο Ιατρικης.!!!!!!!!

    Επισης:"Η καθηγήτρια Ιατρικής
    (που πέρασε τη διατριβή της)(ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ)
    έγινε Πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών
    και ο γιός της υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ο.Π.Α.Π.
    με μηνιαίο μισθό 24,000 ευρώ (και 500,000+ ευρώ)!

    Ακομη,ο φιλόλογος της Χρήστος Ζαχόπουλος
    στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη,
    έγινε Γ.Γ. Υπουργείο Πολιτισμου...!!!!!!!!!!
    Τελος,το 1998 ηρθε η σειρά της «Ανέμης»,
    που βαπτίσθηκε ως μη κερδοσκοπική
    και μη κυβερνητική οργάνωση,
    επικεφαλής της οποίας ως πρόεδρος τέθηκε η Ν. Παζαϊτη
    με αντιπρόεδρο τον Χρ. Ζαχόπουλο.

    Κατα τα αλλα σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης, της πολιτικής ανευθυνότητας, της πολιτικής χρεοκοπίας.

    - Κ. Καραμανλής, 21 Δεκεμβρίου 2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: "Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!"

    - Κ. Καραμανλής, 1η Μαρτίου 2009, απάντηση σε ερώτηση για το αν θα μπουν νέοι φόροι: "Σας είπα ότι, όπως επανειλημμένα έχω πει, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας".

    - Κ. Καραμανλής, 20 Μαρτίου 2009, σε ερώτηση για τους...νέους φόρους: "Νέος φόρος δεν μπαίνει. Μιλούμε για μια έκτακτη εισφορά..." (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σ(εμνότητα)
    Ε(πανίδρυση)
    Μ(ηδενική ανοχή)
    Ν(ατάσσα)
    Ά(πλετο φως)
    &
    Τ(ρομοκρατία)
    Α(λογοσκούφης)
    Π(ακιστανοί)
    Ε(φραίμ)
    Ι(διωτικοποιήσεις)
    Ν(ικήτας Κακλαμάνης)
    Α(βραμόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ αναγνωστη υποστηρικτη της δεξιας, θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια


    δείξετε ΕΝΑ ΕΡΓΟ
    και να πείτε: ορίστε, αυτό το φτιάξαμε εμείς;

    Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η Εγνατία και οι κάθετοι άξονές της στην περιφέρεια;
    Γιατί δεν ξεκίνησαν καν οι δύο Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στη Σιάτιστα και στον Πολύμυλο;
    Γιατί καθυστερεί η αντικατάσταση των παλαιών μονάδων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας;
    Γιατί δεν έγινε ο δρόμος Κοζάνης – Σερβίων;
    Γιατί δεν λειτουργεί η ΒΙΠΕ Κοζάνης;
    Γιατί δεν έγινε το Πανεπιστήμιο;
    Γιατί δεν έδωσε ακόμα νερό η Πραμόριτσα στο Βόιο;
    Γιατί δεν έγινε τίποτα για την τουριστική ανάπτυξη και γενικότερα για την ανάδειξη της Λίμνης Πολυφύτου;
    Γιατί δεν έγιναν οι βιολογικοί καθαρισμοί Ελίμειας – Βελβεντού – Σερβίων;
    Γιατί έμειναν στο μισό τα μεγάλα αρδευτικά έργα;
    Γιατί δεν έγινε τίποτα για τα τρία ερευνητικά ινστιτούτα που εξαγγέλθηκαν από τον περιφερειάρχη με τυμπανοκρουσίες, παρά μόνο άλλαξε όνομα το ΙΤΕΣΚ;
    Θα θέλαμε να ρωτήσουμε επίσης τι γίνεται με εκείνο το περίφημο χιονοδρομικό του Βελβεντού, όπου δήθεν θα είχαμε Ελβετούς επενδυτές, λιφτ, τελεφερίκ και άλλα μεγαλεπήβολα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΤΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΣΒΟΥΡΙΧΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΪΝΚ ΓΡΟΥΜΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση