GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γρίπη των χοίρων...

. Γράφει ο Χειρουργός http://www.xeirourgeio.blogspot.com/ Ακούσανε λέει μερικοί για την γρίπη των χοίρων και αρχίσανε να αποφεύγουν ότι χοι...

.
Γράφει ο Χειρουργός
http://www.xeirourgeio.blogspot.com/

Ακούσανε λέει μερικοί για την γρίπη των χοίρων και αρχίσανε να αποφεύγουν ότι χοιρινό έβλεπαν στον δρόμο τους. Ρε σεις, δεν είναι όλοι οι χοίροι προς αποφυγή!
Μια και είπαμε για γουρούνια, βλέπω αρκετούς να μην αισθάνονται και πολύ καλά…Γούτσου-γούτσου βρε ατιμούληδες!
Εμ, φωνάζατε σαν υστερικοί εδώ και μήνες, «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», είδαν κι απόειδαν τα έρημα τα ζωντανά, έσκασαν από τον καημό τους!
Λέτε να ξεφορτωθούμε κάνα γουρούνι από αυτά που μας κοπρίζουν τις ζωές μας; Σιγά που ψοφάνε τούτοι…
Φαντάζομαι χαρές τα αιγοπρόβατα τώρα με την γρίπη των χοιρινών! Το Πάσχα, τα αιγοπρόβατα υπέφεραν από την καζούρα των χοιρινών. Τα γουρούνια, ως γνήσια γουρούνια, εύχονταν στα αιγοπρόβατα καλή Ανάσταση. Τώρα όμως γύρισε ο τροχός. Η εκδίκηση και η μπριζόλα είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…
Αλήθεια, πόσο σοβαρά να πάρω την φετινή γρίπη των χοίρων όταν...
η προηγούμενη γρίπη των πουλερικών σκότωσε μόνο 150 ανθρώπους παγκοσμίως; Και λέω μόνο γιατί η απλή γρίπη σκοτώνει γύρω στους 100.000 παγκοσμίως – τουλάχιστον έτσι μας λένε αυτοί που θέλουν να μας πουλήσουν ως απαραίτητα τα αντιγριπικά εμβόλια. Και η αθώα ασπιρίνη σκοτώνει 1000 άτομα κάθε χρόνο. Αλήθεια! Υπόψιν ότι οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι από την γρίπη των χοίρων είναι ΜΟΝΟ 7, οι υπόλοιποι 143+ θάνατοι δεν έχουν αποδοθεί επίσημα στην γρίπη των χοίρων.
Τόσος πανικός για 150 ανεπιβεβαίωτους θανάτους πως δικαιολογείται; Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές: Από τον (εύλογο) φόβο του αγνώστου, έως τις παντοδύναμες φαρμακευτικές, υπάρχουν φωνές που μιλάνε για πανικό ο οποίος σπέρνεται τεχνηέντως είτε για να κυβερνούν ευκολότερα οι κυβερνήσεις όπως ο τσοπάνης που με τον φόβο του λύκου μαντρώνει τα πρόβατα, είτε για να πλουτίζουν ορισμένοι. Για τα λεγόμενα περί πλουτισμού, αξίζει να αναφερθούν λίγα λόγια για το tamiflu. Το εν λόγω φάρμακο που έχει μέτρια αποτελέσματα (και άσχημες παρενέργειες) στην κοινή γρίπη αλλά είναι παντελώς άχρηστο στην γρίπη των πουλερικών και των χοίρων, με το ξέσπασμα του πανικού της γρίπης των πουλερικών το 2005, προωθήθηκε ως η σωτηρία και απέφερε ιλιγγιώδη χρηματιστηριακά κέρδη στην δημιουργό εταιρεία Roche. Δεν θεωρείται τυχαίο ότι εμπλεκόμενος με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι και ο φιλάνθρωπος Ραμσφελντ, ο υπουργός εθνικής άμυνας της κυβέρνησης Μπους. Το ίδιο γίνεται και τώρα βέβαια. Έχει στηθεί ένα πάρτι κερδοφορίας στις πλάτες των πανικόβλητων, και πλουτίζουν αυτοί που πουλάνε τα φάρμακα και τα εμβόλια. Α! Και μια και είπαμε για εμβόλια, κλείνω εδώ το άρθρο μου να πάω στο φαρμακείο μπας και προλάβω να αγοράσω εμβόλια πριν εξαφανιστούνε!
Υ.Γ. Στην γρίπη των πουλερικών του 2005 παραλίγο να ψοφήσει και το δικό μου πουλί. Τώρα άραγε τι με περιμένει;

9 σχόλια

  1. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ!!!
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΘΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!
    ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ!!!
    ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ???
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ>???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠO ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ?ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΣΤΑ Μ.Μ.ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ,ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γρίπη των χοίρων αποτελεί μεγάλη πληγή για τη χοιροστάσιο της ΝΔ το οποίο αυτοαποκαλείται "πολιτικό προσωπικό" και "πολιτικό (σας) σύστημα".

    Μεγάλη ανησυχία μου προκαλούν όλα αυτά.

    Τα γουρούνια δεν έχουν συνείδηση, άρα, είναι πολύτιμοι υποστηρικτές συμπαγών πλειοψηφικών τούβλων.

    Ισχύει, και ισχύει στο ακέραιο!
    Αυτή είναι η αλήθεια!
    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γρίπη των χοίρων αποτελεί μεγάλη πληγή για τη χοιροστάσιο της ΝΔ το οποίο αυτοαποκαλείται "πολιτικό προσωπικό" και "πολιτικό (σας) σύστημα".

    Μεγάλη ανησυχία μου προκαλούν όλα αυτά.

    Τα γουρούνια δεν έχουν συνείδηση, άρα, είναι πολύτιμοι υποστηρικτές συμπαγών πλειοψηφικών τούβλων.

    Ισχύει, και ισχύει στο ακέραιο!
    Αυτή είναι η αλήθεια!
    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χοιροστασιακά Νέα: Γρίπη κατά συνείδηση...


    Αισιοδοξία επικρατεί στο χοιροστάσιο, η γρίπη θα μεταδίδεται κατά συνείδηση...

    Άρα, ουδείς κίνδυνος για μετάδοση και επιδημία. Η συνείδηση, το μοναδικό μέσον μετάδοσης δηλαδή, ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, άρα και συνεπώς στον εν λόγω πληθυσμό χοίρων είναι είναι εντελώς ανύπαρκτο.

    Η σίτιση και η παραγωγή βιοκαυσίμων από κοπριά θα συνεχιστεί κανονικά.

    Το ένστικτο αυτοσυντήρησης του ζώου που επανδρώνει τον πληθυσμό που αυτοαποκαλείται "προσωπικό", και που στον άνθρωπο είναι χρήσιμο μόνο για φιλέτο, άντε το πολύ για μπέικον και μπριζολάκια...

    Pigs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. THN GRIPH THS MAΛΑΚΙΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ????ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ειδικά οι τούρκοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι εμπροσθοφυλακή τακτικού στρατού είναι ηλίθιος.
    Ομοίως, το ίδιο ισχύει και για τους αλβανούς λαθρομετανάστες.
    Εάν δε, αυτός που λέει ότι δεν το πιστεύει αυτό, τυχαίνει να είναι και στέλεχος της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Και η θέση του είναι στο Γουδί και στα έξη μέτρα.
    Ανεξάρτητα δε από το τι κρύβουν και τι θα πράξουν ενεργά οι τούρκοι στρατιωτικοί, η κατάληψη της Ελλάδας ένεκα του εισαγόμενου υπερπληθυσμού είναι μακροπρόθεσμα σχεδόν δεδομένη, διά "ειρηνικών μέσων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ 4:47:00 μμ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΖΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Τον φωνάζουν στο
    Ψυχιατρείο.... ΝΑΠΟΛΕΩΝ
    Βοήθειά μας.
    ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
    Προχωράνε στην οργάνωση.
    ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ
    ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    Αλλά προέκυψε ένα προβληματάκι.
    Κάποιοι πασόκοι. Κλέψαν τις
    ΜΠΕΤΟΝΟΒΕΡΓΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση