GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ολόκληρη την Κρήτη...

Τι συνέβη με τα κινητά; . Από το http://vasiliastismonaxias.blogspot.com/ . Χθες, από το απόγευμα μέχρι τις 23:15, ήταν αδύνατον να κάνεις κ...

Τι συνέβη με τα κινητά;
.
.
Χθες, από το απόγευμα μέχρι τις 23:15, ήταν αδύνατον να κάνεις κλήση από κινητό τηλέφωνο προς κινητό ή σταθερό, σε ολόκληρη την Κρήτη.
Όποιον αριθμό και να καλούσες, σου έγραφε στην οθόνη"δίκτυο απασχολημένο" ή "η κλήση δεν είναι εφικτή". Μέσα σ' αυτό το διάστημα, πρόλαβα να διαπιστώσω οτι το ίδιο συνέβαινε στην Κοζάνη, στην Πάτρα, και στη Σαντορίνη, οπότετο πιθανότερο είναι να συνέβαινε σε όλη την Ελλάδα.
Εντελώς συμπτωματικά, χθες έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ...
Ελλάδας και Ισραήλ, ο οποίοςτελείωσε στις 23:15, ενώ είναι γνωστό οτι από μέρες πριν βρισκόταν στο Ηράκλειο η ελληνική αντιτρομοκρατική και η Ισραηλινή Μοσάντ.
Δεν τα συνδέω, μόνα τους συνδέονται.
Αν υποθέσουμε οτι επρόκειτο γιά παρακολούθηση, θα μου πείτε "και τι έγινε ρε φίλε, αφού μόνιμα μας παρακολουθούν" κι εγώ θα σας πω οτι δεν ξέρω αν κάποιος, έστω και ένας Έλληνας πολίτης κινδύνευσε ή έχασε τη ζωή του μέσα σ' αυτό το διάστημα, επειδή το κινητό του ήταν αδύνατον να πιάσει γραμμή.

15 σχόλια

  1. Είναι βέβαια επανάληψη αυτό το link:
    http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/03/mossad.html
    Επίσης και κάτι ενδιαφέρον, πέρα από το ότι συνεργαζόμαστε μαζί τους και πιο πολύ οι κοινοί μας φίλοι Αμερικανοί: http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw

    Καπετάν Μακρής. Οι "φίλοι" δεν κατασκοπεύονται μεταξύ τους ;-)
    http://www.youtube.com/watch?v=iV8RbuedLIc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα φίλε πάντως. (Μακεδονία είμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mesologgi Agrinio yphrxe problhma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalo, tha itan na anafereis, kai apo poia proerxontan to provlima, giati i wind stin opoia eimai kai upallilos, den eixe tetoio provlima,

    diladi, an eixan provlima ta kentra tis cosmote, tote de sou ftaiei oute i mosad oute kai to israil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα φωνάζετε να φύγουν οι κεραίες "του θανάτου", και μετά φωνάζετε γιατί εν έχει σήμα ή "αν κινδύνεψαν άνθρωποι επειδή δεν λειτουργούσε το κινητό τους".
    Αθάνατη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ναι έβγαλες και πόρισμα εσύ.

    ότι θυμηθεί ο καθένας χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ
    ΚΡΗΤΗ.

    Στην Κρήτη ήτανε και ένας δωσίλο-γος, μαυραγορίτης , βενζινάς, που με πρόσχημα την απεργία των βυτιοφόρων τους πούλαγε την αμόλυβδη 1.60 Ευρω!!!!!!!
    Φόραγε και μαντίλι κρητικό και στιβάνια, αλλά και string , απο μέσα.
    Καί όμως , οι φίλοι μας οι Κρητικοί
    τον έχουν το δωσίλογο ακόμη και τον
    λιβανίζουν, και πάνε στο μπουρδέ-
    λο του και του κάνουν και τζίρο !!!
    Απο τότε που οι Κρητικοί λάτρεψαν
    τον αείμνηστο Ανδρέα, τον ηγέτη που
    είχε ως χόμπυ , ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ, πάει ο κόσ-μος, χάλασε.
    Προς 2 Απρ 11.42μμ
    Ρε φίλε ποιός σου είπε ότι, ότι διαβάζεις εδώ μέσα έχει σχέση με την πραγματικότητα ????
    Π.χ. Δές το γκάλοπ , ποια είναι η
    δύναμη των κομμάτων. Στις εκλογές του 2007 την Ν.Δ. την βγάζανε 3ο
    κόμμα.Και τους πίστεψα ο ΜΑΛΑΚΑΣ και πήγα και έβαλα στοίχημα ,και οι
    δεξιοί μου πήραν τα λεφτά, και μου κάνανε και πλάκα, ότι σώνει και καλά, αμέσως μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ μας έστειλε στην Casablanca για χειρουργική επέμβαση. Απο τότε τα blog τα έχω για να σκουπίζω τα φλόκια μου.

    Ο ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο πεοπαίχταρακο! Οι κακοί Ισραηλινοί και οι ποιό κακοί Αμερικάνοι μας κάνουν ότι θέλουν και μας μπλοκάρουν τα τηλέφωνα όποτε θέλουν... Αλλά τις μαλακίες που γράφεις δεν μπορούν με τίποτα να τις σταματήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ,ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ολη την Ελλαδα ειχε προβλημα η cosmote οχι μονο στην Κρητη φιλε οποτε οσα λες ειναι λιγο (πολυ ακυρα).Μονο sms μπορουσες να στειλεις εκεινη τη μερα οταν εκανες κληση ελεγε δυκτιο απασχολημενο.Δηλαδη αν ξανα γινει που εχει ξανα γινει το πρωτο που θα σου ερθει στο μυαλο ειναι η συνομοσια ολων των κακων εναντιων μας και οχι οτι το δυκτιο της cosmote τα τελευταια χρονια ειναι για τον χαμο???Ελεος πια οτι θελει λεει ο καθενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σόρος και η νέα τάξη πραγμάτων έχουν βαλθεί να αφανίσουν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ
    ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΥ.
    ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΛΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.
    ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ...
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΙΑ ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ...ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ...

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ... ΗΛΙΘΙΕ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ..ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
    ΒΛΑΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ3 Απρ 2009, 12:24:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    · Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    · Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    · Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    · Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε εγώ είχα πρόβλημα, αλλά εδώ απ'ό,τι κατάλαβα το θέμα δεν είναι τα κινητά, αλλά να την πούμε πλάγια γιά τους κακούς Εβραίους... Πες λοιπόν αυτό που θέλεις, φίλε, και άσε τις περικοκλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2009 08:18

    Μετά από διαδικασία που κράτησε πολλές ημέρες κατόπιν διακοπών, ολοκληρώθηκε χθες η δίκη του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Α΄ Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών, για το περίφημο βιβλίο του «Εβραίοι: Όλη η Αλήθεια». Η εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου, για όλες τις πράξεις. Το δικαστήριο, μετά από διάσκεψη ανακοίνωσε στις 13:45 την απόφασή του, με την οποία ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κηρύσσεται κατά πλειοψηφία αθώος για τις πράξεις, για τις οποίες είχε κατηγορηθεί και κριθεί ένοχος στον α΄ βαθμό. Ένα μέλος του Δικαστηρίου μειοψήφησε, θεωρώντας ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος, όχι όμως για την κατηγορία της προτροπής σε τέλεση πράξεων βίας, αλλά για τους χαρακτηρισμούς που περιείχε το βιβλίο. Για την κατηγορία της προτροπής σε τέλεση πράξεων βίας, κηρύχθηκε ομόφωνα αθώος.

    Ήττα Δημητρά και ΚΙΣ
    Η απόφαση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου του ότι στην ουσία αποτελεί νίκη των εθνικών ιδεών και απόψεων. Η προσπάθεια του ΕΠΣΕ του Δημητρά και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου για ποινικοποίηση ιδεολογικών θέσεων και ιστορικών απόψεων, έπεσε στο κενό. Η απόφαση αυτή, σε συνδυασμό με την αθωωτική απόφαση του «Ελεύθερου Κόσμου» για την ίδια δίκη στον πρώτο βαθμό και σε συνδυασμό με την αθώωση στη δίκη με τους γύφτους, δημιουργεί προηγούμενο και για ανάλογες δίκες που είναι πιθανό να γίνουν στο μέλλον.

    Ένταση μετά την απόφαση
    Η αίθουσα του εφετείου ήταν κατάμεστη τόσο από οργανωμένες ομάδες αντιρατσιστών, όσο και από δεκάδες Έλληνες που είχαν έλθει για να συμπαρασταθούν στον Κώστα Πλεύρη. Με το που ανακοινώθηκε η αθωωτική απόφαση, οι τελευταίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, πράγμα που προφανώς ενόχλησε εκείνους που ήθελαν να δουν να καταδικάζεται ο Πλεύρης και μαζί με αυτόν η ελευθερία του λόγου. Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο μια «κυρία» κατευθύνθηκε απειλητικά εναντίον του και το επεισόδιο αποφεύχθη την τελευταία στιγμή καθώς την συγκράτησαν οι ομοϊδεάτες της. Η πράξη αυτή, όσο και η γενικότερη στάση των διάφορων αντιρατσιστών και δήθεν ανθρωπιστών, δείχνει πόσο πολύ εκτιμούν την ελληνική Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις αυτής, όταν δεν τους συμφέρουν.
    Ο Κώστας Πλεύρης έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου δήλωσε στον «Ε.Κ.»: http://youtube.com/watch?v=1stJsS2IzTA «Η σημερινή αθωωτική απόφασις, απέδειξε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη αποτελεί κόσμημα για την ελληνική Πολιτεία. Η εισαγγελεύς και οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου απέδωσαν το Δίκαιο χωρίς να φοβούνται τον οποιονδήποτε. Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι αυτή η απόφασις δικαίωσε τους αγώνες μου εναντίον των εχθρών της Ελλάδος και της ορθοδόξου Εκκλησίας. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων προς το δικαστήριον διότι με εδικαίωσε. Θέλω να τονίσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι το δικαστήριον με αντικειμενικότητα εξακρίβωσε την αλήθεια και απέδωσε Δικαιοσύνη. Ευχαριστώ επίσης όσους μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό τον καιρό και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο και την εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" που σήκωσαν μαζί μου τον σταυρό του μαρτυρίου ενάντια στον Εβραιοσιωνισμό».
    Ο συνήγορος του Κώστα Πλεύρη, γιος του και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης δήλωσε αποκλειστικά στον "Ε.Κ.": "Η απόφαση αποδεικνύει ότι τα δημοκρατικά καθεστώτα δεν φοβούνται την ελευθερία έκφρασης, όσο ακραία και πολλές φορές κριτική είναι. Δεν είναι δυνατόν σε μια Δημοκρατία να απαγορεύουμε σε κάποιον να έχει αντιλήψεις και να τον καταδικάζουμε γι' αυτές.
    Στο επόμενο τεύχος διαβάστε αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Πλεύρη με όλο το παρασκήνιο της δίωξης του

    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1110:2009-04-03-08-19-04&catid=87:epikairotita&Itemid=277

    Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook
    http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

    Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    http://www.thermopilai.org/content/ilektronika-entypa

    οιΕβραίοι όλη η αλήθεια - Κωνσταντίνος Πλεύρης
    μέρος 1ο
    http://scribd.com/doc/6355803/-1
    μέρος 2ο
    http://scribd.com/doc/6356487/-2

    http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

    http://eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=2029

    http://youtube.com/watch?v=d494zbv00YQ

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245
    The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - English dub.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση