GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηνικολάου για Τριανταφυλλόπουλο:

"Είναι βρωμιάρης" . Από το pressmme.blogspot.com/ . Το κινητό που βλέπετε είναι ένα nokia E66. Είναι το ένα από τα δυο κινητά τηλέ...

"Είναι βρωμιάρης"
.
Από το
pressmme.blogspot.com/
.
Το κινητό που βλέπετε είναι ένα nokia E66. Είναι το ένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη. Ο βουτυρομπεμπές συνηθίζει να στέλνει μηνύματα χωρίς τόνους. Το μήνυμα αφορούσε την προηγούμενη ανάρτηση* για την συνάντηση του Μ. Τριανταφυλλόπουλου με τον πατέρα του Ε. Βενιζέλου. Το έστειλε ο βουτυρομπεμπές στον Γ. Παπαγιάννη. Τα έχει όλα στη μνήμη του κινητού και όλα έχουν φωτογραφηθεί...
----------------------
*Ποτέ δεν ήταν φίλοι. Λυκοφιλία είχαν πάντα. Ο ένας εξύβριζε τον άλλον. Πριν από αρκετούς μήνες, την Πρωτοχρονιά του 2009, ο Γιάννης Παπαγιάννης έστειλε μήνυμα στον βουτυρομπεμπέ για να του επισημάνει ότι συγγενικό του πρόσωπο είχε δει τον πατέρα του Ε. Βενιζέλου να εισέρχεται στο δωμάτιο του Ηλέκτρα Παλάς της Θεσσαλονίκης, στο οποίο διέμενε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την...
οικογένειά του. Ο άνθρωπος που τον είχε δει το είπε αμέσως στο δημοσιογράφο. Την επομένη το έγραψε το pressmme. Αμέσως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προσπάθησε να το διαψεύσει. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης έστειλε μήνυμα στον βουτυρομπεμπέ που του επεσήμαινε το γεγονός και τον προειδοποιούσε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Η απάντηση του βουτυρομπεμπέ ήταν άμεση με sms που του έστειλε αμέσως : "Γιάννη θα μας αρχίσει τα ίδια προβλήματα. Είναι βρωμιάρης! Τον ξέρεις και θα σου δημιουργήσει πρόβλημα πάλι". Μιλάμε για... πραγματική φιλία...

33 σχόλια

  1. να ρωτησω και γω κάτι; τα εισερχόμενα μηνύματα πριν το όνομα του αποστολέα γράφουν "από". σε αυτό το μήνυμα γιατί γράφει "προς";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά σε αυτήν εδώ τη κοινωνία δεν υπάρχει φιλία.Αλλά και πότε υπήρξε?
    Αν θυμηθούμε τον στίχο από τα Ρουμπαγιάτ του Ομάρ Καγιάμ που γράφτηκε πριν από πολλούς αιώνες:
    "Σ΄αυτήν εδώ τη ζήση, σίγουρο καταφύγιο ποτέ μη στοχαστείς.
    Το χέρι πούπιασες σφιχτά, λέγε στον εαυτό σου,
    πως κάποτε, να σε χτυπά
    μπορεί και να το δεις".
    Αν πριν από αιώνες ίσχυε κάτι τέτοιο,τι μπορούμε να πούμε για σήμερα. Τα πάντα είναι λυκοφιλίες
    που τρέφονται από το συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως επειδή ετοιμάζεται να ανταπαντήσει? Δεν έχουμε ιδέα για τους νεώτατους προγραμματισμούς που έχουν εξοπλίσει τις καινούργιες συσκευές.
    Όποιος έχει Νόκια, ας απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati sta sms meso kiniton mporeis na valeis tonous?
    Anyway...kai pera apo tin paratirisi auti... as min asxolumaste me ton orismo ton karagiozidon tora!An prepei na mas provlimatizei kati...einai oti vazume autus tus karagiozides sta spitia mas...anti na allaksume kanali i kalytera na kelisume to xazokuti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι παράδειγμα όχι το αυθεντικό όπως ισχυρίζεται μήνυμα. Εκείνο είναι για την εσηεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pios asxolite me ta arpaxtika ths dhmosiografias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άφησαν τον κόσμο και ........μεταξύ τους. Σε λίγο καιρό θα έχουν τέτοια απαξίωση που ούτε οι ίδιοι θα το πιστεύουν. Ο κόσμος πια δεν τους διαβάζει ούτε τους ακούει, τους βλέπω στην ουρά για το ταμείο ανεργίας. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τελικα ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    Η παγκοσμια κριση ειναι ..αποτελεσμα των κακων χειρισμων της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο)....

    Ναι ρε λεμε!
    Η χρεωκοπια της Αμερικανικης τραπεζας "Lehmann's brothers",επηλθε λογω της .."πολιτικης" της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη ,οπως λεει και το βλακογιοργο)...

    Συμφωνα με απορρητη εκθεση του Γιοχαν Κιουμπιτς,ανωτατου στελεχους της CIA,together with leaked information from the U.S Pentagon,η εμπιστοσυνη του Αμερικανικου κοινου προς την "Lehmann's brothers",χαθηκε μετα την εκταση που πηρε το .."σκανδαλο Μαρκογιαννακη"!!!
    Ισως δεν θυμαστε εσεις, αλλα εγω (και οι Αμερικανοι πελατες της εν λογω τραπεζας εννοειται!) ,θυμομαστε πολυ καλα αυτη την ..αποτυχημενη πολιτικη της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας(του κ.Καραμανλη ,οπως λεει και το βλακογιοργο)...

    Λοιπον ο τυπος ειπε σε καποια ταβερνα (σε κλειστο κυκλο ,αν με εννοειται!),οτι ..
    "Σιγα ρε τωρα ,θα μας μαθει και γραμματα ο λινος,αυτος ο αγραμματος...κλπ)
    η κατι τετοιο!!
    Καποιο δημοσιοκαφρο ,ειρησθω εν παροδω,βοδι στην εμφανιση και βοδι και στον εγκεφαλο,.."κατεγραψε" την εν λογω .."ρηση"!!
    Την κραταει ,που λετε , αυτο το βοδι στην εμφανιση (και στον εγκεφαλο) 8 ΜΗΝΕΣ!!,,και καποια στιγμη λεει στη "μαμμα του":
    "μαμμα,καναμε την καλη μας"!!
    Την πουλαει λοιπον μετα απο 8-9μηνες στο ΜΕΓΚΑ-νισταν,
    (για κανα 20αρικο φανταζομαι,και υποσχεση ..μελλοντικης ..
    "προσληψης"!!)
    και ο Μαρκογιαννακης παραιτειται/απομπεπεται...

    Αυτο το γεγονος ,οπως ειναι φυσικο,κλονισε την εμπιστοσυνη του Αμερικανικου κοινου προς την τραπεζα "Lehmann's brothers"..
    Kαι η τραπεζα χρεωκοπησε!!!

    Αυτη ειναι μια απο τις αποτυχημενες πολιτικες της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο!!)..

    Και φυσικα η αυτοκινητοβιομηχανια "CHRYSLER" απελυσε 5.000 εργατες,και φυσικα η "FORD" σκεπτεται κατι αναλογο,και φυσικα η "TOYOTA" εκανε κατι αναλογο κλπ κλπ ...
    Αλλα αυτα εχουν να κανουν φυσικα με το σκανδαλο..ζαχοπουλου!!!

    Αλλη μια λαθος πολιτικη της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας(του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο!!)!!!

    Και φυσικα η τωρινη "συσκεψη" των "G20",φυσικα ,φυσικωτατα εχει να ασχοληθει με το σκανδαλο βατοπεδιου του κοντομηνα!!!
    Ναι !
    ΝΑΙ ΡΕ! ετσι ειναι!!

    Οι πολιτικες της κυβερνησης της Νεα Δημοκρατιας (του κ.Καραμανκη οπως λεει και το βλακογιοργο)εχουν φερει την παγκοσμια κριση!!!

    Που ,οπως λενε οι πασοκοσκυλαιοι,δεν υπαρχει!!

    Την κριση την εφερε η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας(του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο)!!!!

    Τι λετε και σεις ,Ω! φιλτατοι????

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρχηγέ της Αστυνομίας ΑΜΕΣΩΣ, να αποσύρεις τους αστυνομικούς που είναι στην φρούρηση των δημοσιογράφων και όχι μόνον και να τεθούν στην πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος. Εσύ ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις στους δρόμους και άλλους αστυνομικούς.
    Εαν θέλουν φρουρά οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί να προσλάβουν φύλακες και να τους πληρώνουν οι ίδιοι, και όχι ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ.κ. Υπουργοι διώξτε τώρα από τα γραφεία σας όλους τους μισθοδοτούμενους δημοσιογράφους, δεν τους χρειάζεσθε.
    Κάντε σωστά την δουλειά σας και αφήστε τους να λένε. Τα χρήματα που θα γλυτώσετε θα βοηθήσουν την οικονομία. Ο κόσμος θα σας χειροκροτήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίος κόσμος , ο κόσμος των δημοσιογράφων. Έρχομαι να πιστέψω αυτό που λέει ο Κακαουνάκης πως ο καλύτερος από δαύτους έχει σκοτώσει τη μάνα του.

    Γιάννη γερά, το κάδρο του Νικολάκη αρχίζει να ξεθωριάζει

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όπως δείχνουν τα πράγματα ο παπαγιάννης πάει για αντικαταστάστης του ακατανόμαστου μάκη και τώρα του κτίζουν αντιστασιακό προφίλ οι μάνατζερ σαν τον χατζηπαπάρη.
    Μάγκες μιλάμε για επίπεδο που ξεπερνάει τα όρια της πιό τολμηρής φαντασίας και τα λαμόγια αυτά ζούν μέσα στην χλίδα κ συνομιλούν με μεγαλοσχήμονες κλπ παράγοντες.
    Δηλαδή μιλάμε για συνδικάτο και παρακράτος που ο παλιοκώστας και οι του κορυδαλού είναι λευκά περιστέρια μπροστάτους.ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έλεος πια..ο καθένας θα μπορούσε να κατασκευάσει ένα τέτοιο sms...
    γράφουμε ότι παπαριά θέλουμε, και ετοιμαζόμαστε να τη στείλουμε στον "παραλήπτη" "XAZINIKOLAOU".!!??..
    βγάζουμε στη συνέχεια και μια χαριτωμένη φωτο της οθόνης και όλα είναι εύκολα...
    ότι δηλώσεις: το sms ήρθε από τον γνωστό δημοσιογράφο και αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα...
    εντάξει μας πείσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ- ΟΙ ΜΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕ - ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ο Παπαγιάννης τι καριέρα έκανε και με ποιους τόσα χρόνια. Και γιατί δεν μιλούσε και ποιους υπηρετούσε με ποιους τους υπηρετούσε. Γιατί μιλάει τώρα. Γιατί δεν μιλούσε πριν. Τι του έδιναν και δεν μιλούσε. Τι προοπτική και έκανε μόκο. Γιατί μιλάει τώρα.
    Ξεκατίνιασμα ολέ. Press-gr stay away. Εκτός αν είσαι και εσύ "από μέσα" από το σύστημα. Όχι άλλες βρωμιές και ξεκατίνιασμα. Θα σας σιχαθούμε πιο πολύ από τώρα. Τα βρώμικα σας παιχνίδια πληρώνουμε και τις συμφωνίες σας κάτω από το τραπέζι.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ !
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ!
    Ξέρετε τόσα πολλά ο ένας για τον άλλον που είστε όμηροι ο ένας του αλλουνού και αυτή η ομηρία είναι παντα lifetime.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ EΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    Π.Χ. Η ΟΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Η ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θυμήθηκα σήμερα τη δήλωση του ΓΑΠ στο Χατζηνικολάου το Γενάρη, που έλεγε (πρωτοσέλιδα παρακαλώ) "ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ".
    Έχουμε τρελλαθεί ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Παιδιά, ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΥΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.

    ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΙ ΦΑΙ
    ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ
    ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιάννη τάβαλες με τον Μάκη , πρόσεχε γιατί

    -Αν κάνεις αναπάντητη στο Μάκη με απόκρυψη
    σε παίρνει τηλέφωνο

    -Ο Μάκης ξέρει για ποιον χτυπά η καμπάνα

    -Ο Μάκης τολμάει να πάει στο σπίτι του κρεμασμένου
    και να μιλάει για το σκοινί.

    -Μάκης ξέρει ποιος είναι ο 'Άγνωστος Στρατιώτης.

    -Ο Μάκης Δεν Πήγε Στρατό Γιατί Γεννήθηκε Εκπαιδευμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχουν δίκιο οι πασόκοι για τον παυλίδη, είναι ξεφτίλα η κατάσταση.
    Κοτζάμ υπουργός και να καταδέχεται μίζα 100 ψωροχιλιάρικα, δηλάδή ούτε 35 εκατ. δρχ.
    Ο Αντρέας μίζες έως και 500 εκατ. δρχ δεν τίς θεωρούσε κάν μίζες, απλά δωράκια στον εαυτό μας τα ονόμαζε.
    Πάνω από τα 500 εκατ. οι υπουργοί έπρεπε να ενημερώνουν και το κόμμα για να μοιράζεται η δουλειά σε περισσότερους ενδιαφερόμενους.
    Χάλασε ο κόσμος!
    Ακόμη και οι μίζες ξεφτιλίστηκαν επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρέ παιδιά,
    γιατί ασχολείσθε μέ βοθρολύμματα???
    Όλοι οί δημοσιοκάφροι,από τόν ίδιο βόθρο έχουν αναδυθή,επομένως τό ίδιο άρωμα έκπέμπουν.
    Ή μήτρα τής δημιουργίας τους,είναι ό ""ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ"".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o kosmos peinaei kai emeis asholoumaste me poustoflorous pou trogane fapes sto panepistimio kai vriskane gomena otan legane ti douleia kanei o mpampas tous.florous pou i gynaika tous den ehei erthei pote se orgasmo kai to kanei moni tis otan leipei i antroukla tis.florous pou tous akous sto radio kai kaneis emeto apo tis arloumpes tous kai ta salia tous se epiheirimaties kai politikous.apaxiosane to leitourgima tis dimosiografias opote kai oi politikoi ehoun pio eykolo ergo stin listeia tou ethnikou ploutou.anarotithike pote kaneis an ola ayta peirane diastaseis meta tin syllypsi tis 17 noemvri?tote xesalosane ola ta skoulikia.opote pou mas odigoune?na eyhomaste nanai kala o epanastatikos agonas kai i sehta gia na niosoume tin ikanopoiisi kai tin idoni tis ekdikisis otan katharisoun merikous apo daytous,i allios na perimenoume tin epanastasi tou kosmou me to epomeno erethisma san tou mikrou allexi na vgoume stous dromous kai na apodosoume emeis tin apoliti dikaiosini pou tous axizei se politikoius kai dimosiokafrous.kremala sto syntagma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένας είναι ο πραγματικός δημοσιογράφος, ο ήρωας, ο αγωνιστής που δέν τα παίρνει απο πουθενά αγωνίζεται μόνο για το καλό του λαού δέν ακολουθεί συμφέροντα, νταβατζήδες, εκδότες.

    ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ

    Όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην υπόθεση Παυλίδη, σίγουρα η μίζα είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά και όταν βάλεις το δάκτυλο στο μέλι ξέρεις ότι θα σε θυμούνται και τα δισέγγονά σου.
    Χρόνια τώρα έχουν δοκιμάσει το μέλι όλα τα κολητάρια του Γιωργάκη, ο Πάχτας, ο Άκης, ο Παπαντωνίου, η Βασούλα, ο Ρέππας, ο Λαλιώτης, ο Χρυσοχοίδης, ο Χριστοδουλάκης, ο Βερελής, είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Νάσαι καλά που μας θύμισες τους έμπειρους επαγγελματίες γιατί τούτοι οι τωρινοί είναι τόσο κότες που ούτε να το σκεφτούν δεν τολμάνε.
    Και εκείνος ο χοντρούλης έχει την κακή συνήθεια να τα στέλνει όλα στη δικαιοσύνη, δεν κάνει όπως ο κοντοελιάς που έβαζε καπάτσους υπουργούς δικαιοσύνης σαν τον Πετσάλνικο, το Ρέππα ή τον Γιαννόπουλο και καθαρίζανε την κατάσταση νωρίς-νωρίς, ωραία και παστρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1-2,1-2
    λουλούδες,τή σκαπουλάρατε καί εγώ μέ
    πολλούς άλλους φιλούσα τόν κώλο σας
    από τούς γείτονες.
    2.222 ώρες σκοπιά έκανα στήν Ανεμόεσσα.(Νά είναι καλά τό Δημοκρατικό
    ΠΑΣΟΚ καί οί προγραφές του.)
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mas epises papagianni...... Apo ta arthra sou pou dimosieueis sta blogs tis teleutaies meres kai apo tin oraia fotografia me to dithen minima fenete to apipedo sou.
    Na poumai omos kai tin alitheia. To brisko polu diaskedastiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. να ρωτησω και γω κάτι; τα εισερχόμενα μηνύματα πριν το όνομα του αποστολέα γράφουν "από". σε αυτό το μήνυμα γιατί γράφει "προς";;;

    και δικη μου απορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αγαπητε υπευθυνε του press gr
    Εγραψα και εγω ενα μικρο ,σχετικα, σχολιο αλλα βλεπω οτι το απορριψατε.
    Να υποθεσω επειδη δεν περιειχε βωμολοχιες και διαφορες γλοιωδεις εκφρασεις που δυστυχως εν ονοματι της ελευθεροτυπιας τις δημοσιευετε επιτρεποντας στον καθε ηλιθιο φιλοσοφο της δεκαρας να ασελγει και να βγαζει τα εσωψυχα του με διαφορου λογης εμμετικες ρητορειες...
    Φανταζομαι τι ιδια τυχη με το προηγουμενο σχολιο μου θα εχει και αυτο αλλα δεν βαριεσε....Δημοκρατια εχουμε παιδια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανωνυμε-2 Απρ 2009 11:19:00 πμ

    Αυτο δειχνει ποσο ασχετοι ειναι οι ψηφοφοροι της Ν.Δ.Να θελουν εναν μπουχεσα αβουλο και κουρασμενο....χαλαλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτή είναι η εποχή που οι ειδήσεις είναι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, τι άλλο θα δώ σε αυτόν τον τόπο... αι σιχτίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση