GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κύπρος τιμά σήμερα...

...την επέτειο του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 . Γράφει ο Δρ. Νίκος Κρεμμύδας . Σαν καί σήμερα, χαράματα της 1ης απριλίου του1955...

...την επέτειο του απελευθερωτικού αγώνα
της ΕΟΚΑ 1955-59
.
Γράφει ο Δρ. Νίκος Κρεμμύδας
.
Σαν καί σήμερα, χαράματα της 1ης απριλίου του1955, ξεκίνησε στην Κύπρο ο απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ με ξεκάθαρα καθορισμένο σκοπό: την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού.
«Η Ρωμιοσύνη εν’ να χαθεί όντας ο κόσμος λείψει» - «Η Ρωμιοσύνη θα χαθεί όταν τελειώσει ο κόσμος», έγραψε ο μεγάλος Κύπριος ποιητής Βάσος Μιχαηλίδης που μάλιστα πολέμησε και σαν εθελοντής στην Θεσσαλική Επανάσταση του 1878 (σύμφωνα με μερικούς και στην μάχη της Ματαράγκας). Τρανή απόδειξη αυτής της τεράστιας αναγεννητικής δύναμης που κρύβει μέσα του ο Ελληνισμός, είναι και ο αγώνας της ΕΟΚΑ.
Τον Μάρτιο του 1953, ιδρύεται 12μελής επιτροπή Κυπριακού αγώνος και ο στρατηγός Γεώργιος Γρίβας με πλούσια εμπειρία αντιστασιακής δράσεως κατά την κατοχή, πηγαίνει στην Κύπρο όπου ιδρύει την Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ) η οποία μετά προσεκτική προετοιμασία εξαπολύει την 1η Απριλίου 1955, με σωρεία χτυπημάτων, ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα εναντίον των Άγγλων κατακτητών. Λίγες εκατοντάδες αγωνιστών πολλές φορές αμούστακοι μαθητές, έχοντας όμως στο πλευρό τους το...
σύνολο του ελληνικού πληθυσμού του νησιού, δημιούργησαν αυτό που δίκαια χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς το πιο επιτυχημένο αντάρτικο όλων των εποχών μαζί με αυτό του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα. Απαράμιλλες πράξεις ηρωισμού και αυτοθυσίας των αγωνιστών της ΕΟΚΑ συνόδευσαν πλήθος προσεκτικά σχεδιασμένων και εκτελεσμένων πράξεων δολιοφθοράς, επιθέσεων σε στρατιωτικούς στόχους, εκτελέσεως προδοτών και Άγγλων στρατιωτικών, οργανώσεως του αμάχου πληθυσμού, μαχητικών διαδηλώσεων κ.λπ. και συνέθεσαν ένα πραγματικά εφιαλτικό για τους Άγγλους κλίμα, οι οποίοι παρά την βιαιότητα της κατασταλτικής τους δράσεως δεν κατάφεραν τελικά να το αντιμετωπίσουν, με αποτέλεσμα το 1959 να παραχωρήσουν την ανεξαρτησία στην Κύπρο.
Θάθελα όμως ιδιαίτερα να σταθώ στόν πρώτο νεκρό. Λέγονταν Μόδεστος Παντελή κι ήταν 32 χρονών. Πέθανε από ηλεκτροπληξία τα χαράματα της 1ης Απριλίου, ενώ επιχειρούσε να καταστρέψει τα ηλεκτροφόρα καλώδια, χρησιμοποιώντας σκοινί το οποίο είχε υγρανθεί από την νυχτερινή ανοιξιάτικη νοτιά... Η αφήγη του τού πατέρα του κατόπιν, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γνήσιας αυτοθυσίας γιά τίς μέρες μας :
« είχα τέσσερις γιούδες .Ούλλοι γεωργοί τζιαι παντρεμένοι με παιδιά. Εγύμνασεν τους ο Αυξεντίου. Όταν άρκεψεν ο αγώνας επήαν τζιαι οι τεσσέρις μαζί του την πρώτη νύκτα. Ο ένας δεν εξαναφάνηκεν πιον. Ο άλλος ευρέθη στη φυλακή. Θυμάμαι σαν να΄ταν τωρά...»

15 σχόλια

  1. Βλέπω στο διπλανό ΓΚΑΛΟΠ για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ..

    ότι μετά τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..

    ..ΠΡΟΗΓΕΪΤΑΙ ο "ΝΤΟΜΠΡΟΣ' και "ΕΝΤΙΜΟΣ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους, ακόμα και από τον ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ως επιστέγασμα των αγώνων των Κυπρίων, εμείς οι Ελλαδίτες στείλαμε λίγα χρόνια αργότερα στην Κύπρο τον ημι-δοσίλογο Γρίβα Διγενή (sic), αρχηγό των Χιτών, δηλαδή της προδοτικής και δολοφονικής οργάνωσης Χ, έναν άνθρωπο με περιορισμένη νοημοσύνη και γεμάτον μίσος για να κάνει την Κύπρο Ελληνική και την έκανε ... τρικολόρε !

    Τα λάθη μας κόστισαν πολύ στους Κυπρίους.

    Να δούμε πότε και αν θα τα ξεπληρώσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ .ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΟΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΧΤΙΠΙΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΠΤΕ ΜΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ .ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ .ΤΙ ΔΑΚΡΥΑ ΤΙ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΠΕΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ( ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ) ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ( 15 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ).ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

    Π.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΜΙΣΘΟΥΣ bloopers ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ" ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και πέντε χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξάρτηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε._Κίνας.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι να γνωρίζουν μερικοί μερικοί ότι τη Ρομιοσύνη την έχουμε γραμμένη!

    Εδώ είναι Ελλάδα, και όποιος το παραβλέπει αυτό, καλά θα κάνει να πάρει δρόμο πριν φύγει σηκωτός!
    Ξηγηθήκαμε βυζαντινοειδή σκουπίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπανδρέου και Γρίβας έχουν κάτι κοινό: είναι αλλοδαποί.
    Και όμως είναι διαφορετικοί αρκετά.

    Είναι γνωστό σε αρκετό κόσμο ότι τα "αμερικανικά" (εβραιογερμανικά ) συμφέροντα είναι διαφορετικά από αυτά των Ελλήνων. Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε ότι αυτομάτως τα δικά μας συμφέρονται είναι ταυτόσημα με άλλων, φερ' ειπείν με των Ρώσσων.
    Αναγκαστικά πρέπει να θεωρηθεί προπαγάνδα η υποβολή ότι σώνει και καλά είμαστε με τους Μοσχοβίτες.

    Αυτά να τα ξεχάσετε, εσείς οι Βλάντιμιρ.
    Προχτές ακόμα ήσασταν αναλφάβητοι, και σήμερα τολμάτε να μας κάνετε και μαθήματα λογικής, ανόητοι?

    Και ένα τελευταίο:
    Να πάρετε τη ρομιοσύνη και να κλαφτείτε στο Ιτάλια, πικολι ποντικομαφιοζι.
    Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να σας ανεχτεί άλλο. Έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1 Απρ 2009 6:32:00 μμ

    ΜΠΛΟΥΠΕΡΑΚΙ ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ντροπή που τα κανάλια δεν μας δείχνουν εκπομπές για το έπος του 1955-59 όπου οι Έλληνες της Κύπρου ξεσηκώθηκαν ενάντια στους Άγγλους κατακτητές με σκοπό την ένωση με την μητέρα Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Π.Β

    1 Απρ 2009 5:20:00 μμ

    Περι ΣΑΜΨΩΝ ξερεις κατι να μας πεις ρε φασιστομουτρο? αντε να χαθεις κοπριτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ 7.20 Π.Β.
    ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ;
    ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ , ΒΓΑΛΤΗΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ !
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Gia to Sapswn tha sou pw egw agoraki mou pio panw kai o m.B ta grafei poly kala kai den einai oute kopritis oute fasistomoutro opws ton les esy anwnime
    O sapswn itan enas patriotis pou polemise jia tin kypro kai jia tin enwsi epese wmos stin pagida tis xountas na analabi tin proedria tis kyprou jia 8 meres avta wmws tha grapsi akoma i istoria to pws kai giati.
    telos pantwn na eiste oloi kala
    kai afiste ta kosmitika epitheta jiati katevazete to epipedo edw xamila.
    Matheos apo berolino
    Matheou@alice-dsl.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εξω οι εγγλεζοι ιμπεριαλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 1 ΑΠΡ 7,20 μμ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΣΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.ο ΣΑΜΣΩΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ.ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ .( ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΝΤΑΝΑΛΙΑ ) ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ.ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΡΩΑ .ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ''ΝΙΚΟ''ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΜΟΧΩΣΤΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ''ΚΟΠΡΙΤΕΣ'' ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ NORATLAS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΛΗΤΗΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ 60% ΑΝΑΠΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕΡΙΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ !!!!!!!


    Π.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. grsail
    Άντε βάλε ένα σπινακόξυλο στον κώλο σου ρε μαλάκα κι αν δεν σου φτάνει, βάλε και την μάτσα!
    Ρε πουστρόνι τους αγώνες των Κυπρίων ο Γρίβας δεν τους ξεκίνησε?
    Ο ραδιοσταθμός της Μοσχας δεν αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα αφού υπόγραφε σαν ΔΙΓΕΝΗΣ?
    Τρικολόρε έκαναν την Κύπρο κάποιοι πουστόμυαλοι σαν εσένα και κάποιοι πραγματικοί πούστηδες σαν τον Μακάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση