GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Αριστερή Πρωτοβουλία"...

. Από το http://www.blogger.com/ . Στελέχη της με τους Οικολόγους Πράσινους στις εκλογές; Σήμερα το απόγευμα (15:00), συνεδρίασε στο ξενοδο...

.
.
Σήμερα το απόγευμα (15:00), συνεδρίασε στο ξενοδοχείο Imperial (Πλ. Καραϊσκάκη) η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα σε πολλά συζητήθηκε και η κάθοδος στις έκλογές, όποτε κι αυτές να γίνουν, με τους Οικολόγους Πράσινους.
Μάλιστα, ο Κ.Π. πρώην Νομάρχης Καρδίτσας, έχει ήδη προσεγγιστεί για να είναι υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων.
Μήπως είναι ώρα να δείξει το ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει...
προσχωρήσει οριστικά στον μηχανισμό του Κ. Σημίτη και να προσχωρήσει σε μια αριστερή πορεία; Άλλωστε, σ’ αυτό είχε δεσμευτεί κι ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής εκλογής προέδρου…

6 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι
    Εκπλήσομαι γιατί σχολιάζετε μόνο τους κκ Κωστάκη και Γιωργάκη ,αλλά δεν μου λέτε ποιά σοβαρή πρόταση ακούσατε από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που κοσμούν το Κοινοβούλιό μας ;;;
    Κανένας δεν τολμά να θίξει τις πατροπαράδοτες αμαρτίες – καρκινώματα του Ελληνικού Κράτους .
    Δεν τολμά κανένας να μιλήσει για δεκάδες ΔΕΚΟ που είναι τελείως άχρηστες .Δεν προσφέρουν ουδεμία υπηρεσία στους Έλληνες πολίτες αλλά συντηρούνται μόνο για να τρέφουν χιλιάδες αργόμισθους Δημοσίους Υπαλλήλους .
    Δεν τολμά κανένας πολιτικός να πεί ότι υπάρχουν ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ .
    Ποιές υπηρεσίες προσφέρει πχ το Υπουργείο Βορείου Ελλάδας (που αντί να το καταργήσει όπως μας είχε υποσχεθεί ο Ανδρέας ) απλώς το μετονόμασε σε ... Μακεδονίας Θράκης;
    Τις όποιες υπηρεσίες του δεν μπορεί να τις προσφέρουν οι Νομαρχίες ;
    Ποιό παράλιο κράτος στην Ε.Ε. έχει υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ; η Λιμενικό Σώμα του δικού μας στυλ;; Όλοι έχουν Ακτοφυλακές και όχι χιλιάδες Λιμενοφύλακες που φυλάνε τις προβλήτες μην τις κατουρήσουν οι γλάροι .

    Το Πασοκ διόγκωσε τον Δημόσιο τομέα με δανεικά και εκτίναξε το Δημόσιο Χρέος .
    Δικαίως κατηγορούσε το Πασοκ η Ν.Δ.
    Δεν διόρθωσε όμως η Ν.Δ. τίποτε από τα κακά του Πασοκ . Τα διόγκωσε αυτή περισσότερο για να ‘’τακτοποιήσει ‘’ τα γαλάζια τέκνα και ανάστησε την ... Αγροφυλακή !!!
    Κανένας πολιτικός αρχηγός δεν αγγίζει τις πραγματικές αμαρτίες του Ελληνικού
    Κράτους .
    Μας πήραν χαμπάρι και οι Ευρωπαίοι γιαυτό μας τρίβουν στην μούρη μας τα ‘’σταθεροποιητικά σχέδιά ‘’ μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ειναι παλι αυτοι οι οικολογοι; απο τας βρυξελλας-στρασβούργους-λουξεμβούργους; κατι μου ρχετε, αλλα απ τους πολυ σκονισμένους νευρώνες του μυαλού...
    πού χαζευαυνε τοσα χρόνια; τωρα θελουνε ψηφαλάκια για να ξαναπάνε στας εξοχάς των ευρωπαικων κοινοβουλίων;
    ε, ρε βίτσα που θένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, ακόμα ο παπατζής σας εμπνέει? καταλαβαίνω μυαλό που φοράτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η είσπραξη μισού μισθού από τους Δημ. Υπαλλήλους και επιβολή κρατήσεως 2% στα επιδόματα, ήταν πρόταση της ΑΔΕΔΥ στον Ρέππα, όταν βρισκόταν στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα που κάνει την ίδια πρόταση η κυβέρνηση, η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει επανάσταση! Παλιά έπαιζαν το λαγό, για να πει η κυβέρνηση ότι μας το προτείνει η ΑΔΕΔΥ και αναγκαζόμαστε να το κάνουμε. Τώρα κάνουν τις παρθένες... Είναι κομματικά τσόλια... λειτουργούν κατ' εντολήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα την περιβαλλοντική ευαισθησία του πατσοκ

    θα κλαψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση