GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα για τη δίκη...

Μυστικά η μεταγωγή των Ζωνιανών! . Από το iraklio web radio . Με το δάχτυλο στη σκανδάλη πάνοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν πριν λίγες ημέρες σ...

Μυστικά η μεταγωγή των Ζωνιανών!
.
Από το iraklio web radio
.
Με το δάχτυλο στη σκανδάλη πάνοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν πριν λίγες ημέρες στη διάρκεια έκτακτης μεταγωγής από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά τα μέλη της συμμορίας των Ζωνιανών που αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη την ερχόμενη Τρίτη.
Αν και είχε χαρακτηριστεί ως μία μεταγωγή «υψηλού κινδύνου» εξαιτίας των μεταχθέντων και των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν, ωστόσο οι ίδιοι οι αστυνομικοί παραδέχονται πως ήταν ίσως από τις ευκολότερες μεταγωγές που έχουν συμμετάσχει, παρά τους αρχικούς τους φόβους για την επικινδυνότητα της.Δώδεκα συνολικά αστυνομικοί και από ειδικές υπηρεσίες του Ηρακλείου και του Λασιθίου συνόδευαν τους περίπου 12 Ζωνιανούς που ταξίδεψαν με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά.
«Ήταν σαν να συνοδεύαμε μαθητές κάποιου σχολείου που ήταν γεμάτοι χαρά για το ταξίδι τους. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα. Άτομα διαφόρων ηλικιών ζητούσαν μονάχα φαγητό, γλυκά και ποτό. Ως προς το...
φαγητό δεν υπήρξε κανένας περιορισμός, το ποτό όμως δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό. Αρνηθήκαμε να τους το προσφέρουμε κι εκείνοι απλώς εξέφρασαν το παράπονό τους και τίποτα άλλο» ανέφερε αστυνομικός συνοδός.Οι μεταχθέντες ήταν άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση των ΑΤΜ, την απόπειρα δολοφονίας κατά των ειδικών φρουρών και άλλα αδικήματα.
Οι Μυλοποταμίτες κατηγορούμενοι όπως λένε αστυνομικοί έδειχναν από χιλιόμετρο πως κυκλοφορούσαν με γεμάτα πορτοφόλια. «Κάθονταν στα αεροπορικά καθίσματα. Όταν ήρθε η ώρα του φαγητού δεν τους οδηγήσαμε στην τραπεζαρία. Τα καθίσματα έχουν και τραπεζάκια και οι σερβιτόροι του πλοίου πηγαινοέρχονταν με τους δίσκους. Μετά το φαγητό, ζητούσαν γλυκό. Μας ζήτησαν να τους επιτραπεί η είσοδος σε μία άδεια αίθουσα δίπλα από την τραπεζαρία για να παίξουν χαρτιά, αλλά και πάλι δεν τους ικανοποιήσαμε αυτή την επιθυμία».
Οι νεαροί Ζωνιανοί, όπως λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί, δεν ήξεραν τι να πρωτοπαραγγείλουν για να φάνε. «Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ένας εξ αυτών είπε στους άλλους: «φάτε καλά τώρα, γιατί στη φυλακή το φαγητό δεν τρώγεται». Μας έκαναν να καταλάβουμε ότι δεν είχαν συναίσθηση του που βρίσκονται και για ποιο λόγο ταξιδεύουν. Ίσως πάλι να έχουν πειστεί πως θα είναι μία απλή διαδικασία η εκδίκαση των υποθέσεών τους».
Η δίκη: Η ώρα για την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των Ζωνιανών έφτασε, καθώς την προσεχή Τρίτη, 28 Απριλίου, λίγο πριν εκπνεύσει το 18μηνο της προφυλάκισης των περισσοτέρων από τους 45 περίπου κατηγορουμένους, ξεκινά η ακροαματική διαδικασία.Οι δεκάδες κατηγορούμενοι, οι δικηγόροι τους, οι εκατοντάδες μάρτυρες και φυσικά οι συγγενείς των ανθρώπων, που θα καθίσουν στο εδώλιο θα μεταβούν στην Αθήνα, εκεί όπου βρέθηκε η καταλληλότερη αίθουσα για να "φιλοξενήσει" μία από τις μεγαλύτερες δίκες των τελευταίων ετών, μετά από αυτή της 17 Νοέμβρη.
Η μεταφορά σε χώρο του Εφετείου Αθηνών έγινε επειδή τα δικαστήρια Πειραιά δεν διαθέτουν αίθουσα τέτοια που να έχει την δυνατότητα φιλοξενίας του μεγάλου αριθμού παραγόντων της δίκης, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα ξεπερνούν τους 300.Μεταξύ των μαρτύρων θα βρίσκονται και οι περισσότεροι από τους Ειδικούς Φρουρούς, που συμμετείχαν στην επιχείρηση της 5ης Νοεμβρίου, η οποία ολοκληρώθηκε άδοξα μετά τον τραυματισμό του συναδέλφου τους, Στάθη Λαζαρίδη και δύο ακόμα ειδικών φρουρών από τα πυρά κατοίκων των Ζωνιανών.
Φυσικά, θα καταθέσουν και οι αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων, που δύο ημέρες μετά έφτασαν στο νομό Ρεθύμνου και συμμετείχαν στις πολυήμερες έρευνες, από τις οποίες προέκυψαν διάφορα σημαντικά ευρήματα, που τελικά "έστειλαν" στο εδώλιο πολλούς από τους κατηγορουμένους.
Οι περισσότεροι από τους κατηγορουμένους παραπέμπονται να δικαστούν με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

15 σχόλια

  1. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ,ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΖΩΟΝΙΑΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΝΑΚΟΥ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ"
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΦΕΡΕΤAΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΝΔ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι,

    Φέρω εις γνώσιν υμών, ότι συνεστήσαμεν συμμορίαν απαρτιζομένη υπό πολιτευτών, δικαστικών και εισαγγελικών επιόρκων, τεχνοκρατών και άλλων τινών στελεχών, τα οποία δύνανται να αντικαθιστώνται χωρίς να μεταβάλλεται η επιχειρησιακή ικανότης της συμμορίας μας.

    Ετάχθημεν υπέρ του σκοπού της καταληστεύσεως της δημοσίας και της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών και του κράτους. Μέθοδός μας είναι η σταδιακή νόθευσις έως αλλοίωσεως, μέχρις δε και του τελικού ορίου της καταργήσεως των δημοκρατικών θεσμών της χώρας.

    Εθέσαμεν υμάς εις γύψον δια να σας καταληστεύσωμεν.

    Μην κινήστε, μην αντιστέκεστε ενόσω ο χειρουργός επιχειρεί επί της κλίνης υμών, άλλως θα λάβετε υπό των Μαρκογιαννάκηδων και υπό των Κορκονέων ημών, την απάντησιν η οποία σας αρμόζει.

    Η κυβέρνησις και η μη εξηρτημένη κομματική ηγεσία της κατ' ευφημισμόν αποκαλουμένης δικαιοσύνης, προτίθενται ίνα εκδικηθώσι τους αντιστεκομένους αλήτας μαλλιάδας απλύτους αναρχικούς βουλευτάς της δήθεν αντιπολιτεύσεως, καθώς και τας λοιπάς άλλας δυνάμεις, αίτινες έχουσι αντεθνικιστικάς θέσεις, δυνάμεις αναρχοδημοκρατικάς, κειμένας υπέρ των προηγουμένων της αρχής ημών θεσμών, καθώς και της φαυλότητος των θεσμών της δημοκρατίας.

    Ο κομματικός στρατός της δικαιοσύνης, ως η μόνη πραγματικώς ουδετέρα δύναμις της χώρας, ανέλαβε να βγάλει την παράνομον συμμορίαν, την αυτοαποκαλουμένην "κυβέρνησιν", από το αδιέξοδον εις το οποίο είχε περιέλθει.

    υπογραφή:
    Ο καθεστωτικός αρχισυμμορίτης
    δια τον κουκουλάρχην δ' Ενδείας προσόντων,
    αμίν σιχτίρ και νταντά όλους,

    ΝΔ regime,
    Imperial Attorney General

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε καψαρχιδη αρρωστημένε
    ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ.
    Καινούργιο ψώνιο ανακάλυψες ?
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το Impereal .....
    φρούτο...
    Πάλι απο Ψυχιατρείο ψώνισες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΧΧΧΧΧΧ.. αρωμα ΘΕΣΠΕΣΙΟ
    ΜΠΩΧΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑΣ
    ΚΑΙ Πράσινης ευκοίλιας....

    Aχχ. Αχχ... ανοίξανε την Αποχέτευση απο τα γραφεία
    του ΠΑΣΟΚ.
    Αντε θα γεμίσουμε σκατίλα.
    Και αυτόν το ΒΟΘΡΟ δεν τον
    καθαρίζεις κανείς.
    ΟΥΤΕ ο Καψαμπέλης, ούτε ο Παπαγιάννης.
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΟΛΕΡΑ ΡΕ χολεριασμένα
    χεσμένα του Πασόκ, τελικα.
    Και θα σας χάσουνε απο τις
    εκλογές του.....Σεπτεμβρίου, τώρα.
    Κατούρησε κατά λάθος ο Ραγκούσης
    τα πόδια του. Και άλλαξε πάλι η γραμμή.....
    ΝΑ και ( γελείο) ΣΚΑΤΟ του ΠΑΣΟΚωλου.
    Βγήκε στον αφρό....
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καί πώς εγώ ο βλάξ,πήστικα από πράσινα
    λαχανί λουλούδια,νά ενδώσω?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η καμορα ειναι μεσα στη βουλη με αρχηγο τον καραμανλη οπως τους το ειχε πει και στη βουλη ο αλαβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπάφο δεν τους ανάψανε;;;

    αχ αυτοί οι ζωνιανοι, άλλη ράτσα ρε παιδάκι μου. τους πάνε για 10 χρόνια κι αυτοί χαίρουνται σα παιδάκια...

    τριτη - πέμπτη μακαρονια και τσαμπα κούρεμα, τι άλλο να θεναι οι αθρώποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση