GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Υόρκη: Aπάντηση στην πρόκληση...

Από το http://www.greekamericannewsagency.com ./ Τα όσα είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος ενώπιον της Τουρκικής ενθοσυνέλευσης δεν μπορεί και δεν π...

Από το http://www.greekamericannewsagency.com
./
Τα όσα είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος ενώπιον της Τουρκικής ενθοσυνέλευσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουν αδιάφορο κανέναν! Δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας έλληνας σε όλο τον κόσμο να αφήσει να περάσει απαρατήρητο αυτό το γεγονός. Είναι εθνική προσβολή. Ατίμωση των νεκρών και των ηρώων μας. Το κύμα και η θέλλα των αντιδράσεων αντικατοπτρίζει την οργή και το θυμό για αυτή την συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας!
Η ιστορική λήθη σκοτώνει τους λαούς. Καταποντίζει έθνη και εκμηδενίζει πολιτισμούς.
Οι έλληνες έχουμε ιστορία. Έχουμε πολιτισμό. Έχουμε να επιδείξουμε αγώνες. Θυσίες. Αίμα που χύθηκε από...
απλούς αλλά αγνωνιστές άνδρες της ιστορίας. Αγωνιστές που αργότερα ένθη και λαοί τους είπαν ήρωες. Ο κάθε ένας μας οφείλει όπου και αν βρίσκεται να αντιδράσει! Με κάθε τρόπο και μέσο. Δεν αρκούν τα άρθρα, οι δηλώσεις και οι αναλύσεις αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας. Δεν φτάνει να τα λέμε εμείς για να τα ακούμε εμείς!
Δεν αρκεί η απλή γνωστή καθιερωμένη αντίδραση μέσα από το laptop το email και το pc.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε! Δυναμικά! Όλοι μας! Το πρώτο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να διατρανώσουμε την ιστορική αλήθεια. Να αντιπαραθέσουμε τα γεγονότα. Να δείξουμε την αλήθεια. Να δείξουμε τις σφαγές και τις θυσίες των προγόνων και προπατόρων μας. Οφείλουμε να μην ξεχνάμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαδόσουμε τα εγκλήματα και τις σφαγές των Τούρκων.

Το Greek American news Agency την ημέρα της επισκέψεως του Obama στην Τουρκία και Κωνσταντινούπολη για την εγκαθίδρυση της νέας συμμαχίας ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ αποκάλυψε ένα ιστορικό ανεκτίμητο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ όπου εκεί περιγράφονται οι σφαγές των Ελλήνων της Πόλης και της Σμύρνης.
Αποκαλύψαμε επίσης το ιστορικό ντοκουμέντο της έκθεσης του Γενικού Προξένου των ΗΠΑ G. Horton Τούρκοι «Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ». Δεν αρκούν αυτά. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο. Οφείλουμε να απαντήσουμε σε όλους εκείνους που έγραψαν την ομιλία που εκφώνησε ο Obama ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης παίζοντας τα δικά τους ύποπτα και σκοτεινά παιχνίδια φρόντισαν να διαστρεβλώσουν την ιστορία. Να αθώωσουν την Τουρκία για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει κατά της ανθρωπότητας. Εγκλήματα κατά λαών και εθνών. Εγκλήματα εναντίον θρησκευτικών και εθνικών κοινοτήτων. Ο Αμερικανός πρόεδρος διέπραξε ένα μεγάλο ολίσθημα!

14 σχόλια

  1. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα πατέντα 2004-2006: Προσπάθεια "ηρωωποίησης" του Ανδρέα Παπανδρέου και εν συνεχεία τών Παπανδρέου. Με την συγκεκριμένη πατέντα ολοκληρώνεται το σχέδιο αλλαγής ηγεσίας του Φεβρουαρίου 2004! Με την συνεργασία επώνυμων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, το κίνημα προσπαθεί να αλλιώσει την ιστορική αλήθεια της περιόδου 1989-1990 και να παρουσιάσει τον ηγέτη του κινήματος ως "θύμα" σκευωρίας η οποία στήθηκε απο τον Κ.Μητσοτάκη. Στόχος η "ηρωωποίηση" ή καλύτερα η "αγιοποίηση" του Ανδρέα Παπανδρέου, ωστε κατα πρώτον να μετατοπισθούν οι ευθύνες των "κακών ημερών λιτότητας" στις κυβερνήσεις Κ.Μητσοτάκη και Κ.Σημίτη, και εν συνεχεία να ταυτιστεί (στην συνείδηση της κοινής γνώμης) το πρόσωπο του Ανδρέα με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ωστε να κερδιθούν οι εκλογές του 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΟΝΗ παράταξη που πάγια στρέφεται κατά των συμφερόντων της χώρας είναι το πασόκ.
    1.Προσχεδιασμένα ρίχνουν τη χώρα στην ακυβερνησία, αλλάζοντας τους εκλογικούς νόμους όταν βλέπουν ότι χάνουν τις εκλογές (1989 κουτσόγιωργας, 2003 σκανδαλίδης).
    2.Αφήνουν πάντα πίσω τους τεράστια χρέη κάθε φορά που τους μαυρίζει ο λαός (το 1990 ουσιαστικά η χώρα πτώχευσε, το 2004 το ίδιο).
    3.Ξεδιάντροπα αντεθνικός ο ρόλος τους και ιδιαίτερα του γιωργάκη στα κρίσιμα εθνικά θέματα (σκόπια, κυπριακό, αγωγοί, λιμάνια).
    4.Ειδικά τη δεκαετία του 80 δίχασαν το λαό σε "εμείς" και "εκείνοι" και διόρισαν κάθε αγράμματο συγγενή και φίλο στο δημόσιο, προφανώς ψηφοθηρικά. Έτσι δημιουργήθηκε ένας τερατώδης δημόσιος τομέας που θα μας δημιουργεί ελλείμματα για πολλά χρόνια ακόμη.
    ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι άλλαξε και οι Αμερικανοί συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο σε Ελλάδα και Κύπρο?
    Μήπως, λέω μήπως, φταίμε εμείς με την συμπεριφορά μας και ποία συμπεριφορά?
    Για την συμφορά της Κύπρου γιατί έκλεισαν τα πάντα?
    Υπάρχουν κάποια μελλοντικά σχέδια για την Ελλάδα και ποία μπορεί να είναι αυτά?
    Με προβληματίζουν τα γεγονότα, που αφορούν την Ελλάδα, των τελευταίων ετών και που μπορεί αυτά να μας οδηγήσουν?
    Καλόπιστα τα λέω όλα αυτά, χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζούμε μέρες ΔΟΞΑΣ.

    Ζούμε ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"-ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΝ σε πλήρη εξέλιξη.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.


    και τα 3 κρατικά κανάλια μεταδίδουν ποδοσφαιρο.

    XOYNTA ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ

    ΕΥΩΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

    και ο ΠΟΥΤΙΝ που έστησε το κωστάκι στη ΣΟΦΙΑ..

    Δάκτυλος της CIA το στήσιμο του κωστάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με μια λεξη εισαι "ΒΟΥΡΛΟ"...ολα τα αλλα περισευουν.Βρε ανοητε μεχρι και τις ημερομηνιες αλλαζεις σε ολα και βγαζεις δικα σου συμπερασματα,μα τι καφρος εισαι?.

    Γιατι ο Μπουχεσας τωρα ερχεται σε επαφη με τα λαμογια των καναλιων και των Μεδια? Εισαι πολυ βλημα και η προπαγανδα που προσπαθεις, ειναι για τα μπαζα...ουτε για παπαγαλακι δεν κανεις βρε μαγκουφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε είσαι εντελώς αφελής. Και για αν μη χάνουμε το χρόνο μας με ανοησίες, σου λέω απλώς να ψάξεις να βρεις ποιός έχει αναλάβει όλα τα οδικά έργα που εκτελούνται σήμερα. Κι όσο για τις ΗΠΑ και τις άλλες ανοησίες που γράφεις, χέστηκαν οι αμερικάνοι για τον μπουχέσα τον Κωστάκη. Αλλά μήπως είναι κι ο Εφραίμ Αμερικανός πράκτορας? Για πες μας ακόμα, οι οφσορ εταιρείες του Βουλγάρκη τι υψηλούς εθνικούς σκοπούς εξυπηρετούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα δηλ. με αυτές τις παρελάσεις με τις φουστανέλες και τα καραγκιοζιλίκια θα υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια? Αυτά κατακτώνται και κατοχυρώνονται με επιθετική εξωτερική πολιτική και παρεμβάσεις και διεθνείς γνωριμίες και όχι με τέτοιες κατάντιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά αυτός ο "Ανώνυμος" είναι ανιστόρητος? Σιγά ρε φίλε μη θέλουν οι αμερικανοί να ρίξουν τον ... Καραμανλή. Πού θα βρουν πιο άχρηστο για να μην κάνει τίποτε στην εξωτερική πολιτική και να τους αφήνει να αλωνίζουν? Τα περί ρώσσων και Πούτιν, είναι λιακοπούλειες φαντασιώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

    Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
    Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

    Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας ενώ λέγεται ότι στην Ευρωβουλή θα μετακομίσει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος, λόγω της αφοσίωσής του στον Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάρχουν άραγε τόσο ανόητοι που να πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ "πολεμάνε" το μπουχέσα?

    Δεν το πιστεύω. Το πιο σίγουρο είναι πως κάποια γαλάζια κομματόσκυλα αναπαράγουν ένα ράδιο αρβύλα που προωθείται από τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση