GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι σκέπτεται ο Ρουσόπουλος...

. -Την άλλη φορά που θα πάω στην Πάρο να μην ξεχάσω να πάρω το άλλο καπέλο που κρύβει περισσότερο το πρόσωπό μου. Θα έχουν γίνει και οι ευρω...

.
-Την άλλη φορά που θα πάω στην Πάρο να μην ξεχάσω να πάρω το άλλο καπέλο που κρύβει περισσότερο το πρόσωπό μου. Θα έχουν γίνει και οι ευρωεκλογές...

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

25 σχόλια

  1. Άλλα αντ'άλλων οι ψευτο-δημοσιογράφοι που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970.

    Όπως επίσης για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!

    Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.

    Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.

    Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;

    Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τετραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προσωποποίηση του θράσους και της κυνικότητας. Η αποχαύνωση της κοινωνίας εκτρέφει τέτοια νεόπλουτα υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή το έπιασε πάλι κρίση
    αυτό το γελοίο παλαιόσκυλο
    Γαββ...γουβ..Παπαγιάννη.
    Ας θυμηθούμε.

    Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2009
    «Κανένας ΠΑΣΟΚος δεν τολμάει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Ρουσόπουλο»

    Πανικός έχει πιάσει τους ΠΑΣΟΚους με την επανεμφάνιση του Ρουσόπουλου τον τελευταίο καιρό... Έτσι ο Παπατζής τα φορτώνει τώρα στον Ευαγγελάτο αφού προηγουμένως τα είχε φορτώσει στον Χατζηνικολάου και στο Λοβέρδο.

    «Από την σημερινή συνέντευξη-μονόλογο στον ΑΝΤ1 επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο Ν. Ευαγγελάτος είναι πολύ λίγος για να σηκώσει στις πλάτες ένα βαρύ πολιτικό ρεπορτάζ. Είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας και να συντρίψει με τις ερωτήσεις του τον Θ. Ρουσόπουλο. Στριμωγμένος στην άγνοιά του για το πολιτικό ρεπορτάζ και τις εξελίξεις, του έγραψαν τρεις τέσσερις έτοιμες ερωτήσεις τις οποίες διάβασε όπως τα παιδάκια του Δημοτικού διαβάζουν τα ποιήματά τους. Έχασε την μοναδική ευκαιρία να εκθέσει τον Ν. Χατζηνικολάου για την προηγούμενη συνέντευξη με τον Ρουσόπουλο και τον Λοβέρδο.Όμως, όχι μόνο δεν τον εξέθεσε αλλά τον ανέδειξε ως τον καλύτερο άνκορμαν αυτή την περίοδο.»

    Βέβαια επειδή η μαλακ... που τον δέρνει είναι απερίγραπτη, αφού λέει ότι ο Ευαγγελάτος είναι ανίκανος και δεν μπόρεσε να στριμώξει το Ρουσόπουλο καταλήγει με το εξής εκπληκτικό και άσχετο:

    «Το αποτέλεσμα; Όποιος Νεοδημοκράτης είδε σήμερα τον Ρουσόπουλο θα πρέπει να σιχάθηκε τον εαυτό του που ψήφισε μια παράταξη στην οποία ήρθε σώγαμπρος και έγινε Νο2 από το πουθενά ο περίφημος Ριρής. Χειρότερη ζημιά στον Καραμανλή δεν θα μπορούσε να γίνει...»

    Στόκος είναι ότι θέλει συμπεραίνει... έχει το ακαταλόγιστο...

    Πάντως είναι γεγονός το τρέμουλο που πιάνει τους ΠΑΣΟΚους μόλις ακούνε Ρουσόπουλος... ενδεικτικό είναι ότι χθες βγήκε στον Ευαγγελάτο μόνος του μιας και κανένας ΠΑΣΟΚος μετά την ξεφτίλα που υπέστη ο Λοβέρδος, δεν τολμάει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια...

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    -----------------------------------

    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΥΨΟΥ ΓΥΦΤΟΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ. ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ...
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ

    ΚΑΤΩ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξιούληδες, έλεος

    Γράφτε κάτι καινούργιο και αφήστε τα copy-paste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ???

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΖΟΕΒΕΡΤ

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΥΓ.ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ??
    ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ??
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ...
    ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλος Ακαταλληλότερου28 Απρ 2009, 12:38:00 μ.μ.

    Οι κυβερνώντες νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι τελείως ανόητοι διότι δεν μπορεί να λέει κανείς σοβαρά ότι τα «ομόλογα» έγιναν λόγω «ανίδεων διοικήσεων» ή το «Βατοπέδι» γιατί συνωμότησε από μόνη της η δημοσιοϋπαλληλία του κράτους!

    Και κάτι ακόμα.
    Εάν οι αποτελούντες την Κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας ήσαν σοβαροί, θα έπρεπε οι ίδιοι οι γαλάζιοι Υπουργοί που κατηγορούνται, να ζητήσουν να κριθεί η αθωότητά τους, από τους φυσικούς δικαστές και όχι να κρύβονται πίσω από το κόμμα τους.
    Είναι οι ίδιοι που από τη μία θέλουν ν αλλάξουν τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» και να δικάζονται από την τακτική δικαιοσύνη, αλλά από την άλλη κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποφύγουν, τη στιγμή που είναι να εμφανισθούν ενώπιόν της.

    Τέλος, τα σκάνδαλα είναι σκάνδαλα. Είτε μπλε, είτε πράσινα, πρέπει να διαλευκανθούν πλήρως. Είτε «φρέσκα», είτε «κατεψυγμένα». Είναι θέμα τιμής για το πολιτικό σύστημα. Εκείνο που ενοχλεί είναι η επιλεκτική διερεύνηση (π.χ. Siemens μέχρι το 2004 και όχι μέχρι το 2008) και η συμψηφιστική χρησιμοποίησή τους.

    Αυτό το παράλογο σκηνικό, που έχει στήσει η κυβέρνηση, είναι τελικά εκείνο που την αναγκαία κάθαρση και αναστήλωση της δημόσιας ηθικής τη μετατρέπει σε... φτηνή σκανδαλολογία και την εμφανίζει ως δήθεν ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.
    Και το πιο εξωφρενικό, θέλει να τη «χρεώσει» στην αντιπολίτευση!

    Φίλος Ακαταλληλότερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ;

    Παπάρες Καψαμπέλη και Παπαγιάννη, γράψτε όσα ψέματα και υπερβολές θέλετε.

    Την επόμενη εβδομάδα όμως θα γελάσει κάθε πικραμένος.

    Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον dr. Κουκούτσικο..
    πως τον φωνάζουν στο Ψυχιατρείο ?
    Μήπως ΝΑΠΟΛΕΩΝ....
    Βοήθειά σας.

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    KΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-press.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑ:

    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρέμη, χατζηνικολάου, τριανταφυλόπουλος, οικονομέας, καμπουράκης, τσίμας, ευαγγελάτος. βερύκιος, αναστασιάδης, κύρτσος, μακρή, τράγκας, καψής.
    Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
    Δημοσιοκάφροι είναι!
    Έμποροι ψυχασθένειας είναι!
    Κουβαλάνε τεράστια αποθέματα ψυχασθένειας επάνω τους και προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν όση μπορούν και σε μας.
    Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
    Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κάθε μέρα.
    Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
    Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
    Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;
    Νόμιζα ότι οι συχνότητες εκπομπής των καναλιών είναι δημόσιο αγαθό, τί στο διάολο θα γίνει πιά με την ιδιωτική τηλεόραση;
    Σκουπίδια, πραγματικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεταφέρω εδώ μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση.

    Έλληνες πατριώτες, διαβάστε τη και ό,τι μπορείτε κάνετε..

    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

    Αντιμετωπίζοντας την Οικονομική Κρίση
    Γράφει ο Κωνσταντίνος Μαυρίκος
    Λίγο έως πολύ, νομίζω πως όλοι έχουν αντιληφθεί την μεγάλη οικονομική κρίση που εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο. Δεν θα προχωρήσωσε αναλύσεις των αιτιών και ούτε σε προβλέψεις επιδείνωσης, που λίγο πολ;y όλοι τις αναμένουν.

    Αντίθετα κρίνω πολύ σημαντικό να δώσω μια κρίσιμη σύσταση που μπορεί να εμποδίσει σε ένα βαθμοό την επιδείνωσει που όλοι περιμένουμε...
    Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
    Σκεφτείτε μερικά απλά παραδείγματα αλλαγών και τις επιπτώσεις τους:

    a.. Αντί για τυρί gouda ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
    b.. Αντί για Coca Cola, Pepsi Cola, αγοράστε αναψυκτικά Lux, Εψα.
    c.. Αντί για Heineken και Amstel, αγοράστε Kraft, Βεργίνα ή προτιμήστε ελληνικά κρασιά.
    d.. Αντί για μακαρόνια Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μακαρόνια Μέλισσα.
    e.. Αντί για ...... προσούτο, αγοράστε ελληνικά αλλαντικά.
    f.. Αντί για σκληρό τυρί Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος).
    g.. Αντί για γάλα εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl αγοράστε γάλα, ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, Όλυμπος, ΔΕΛΤΑ.
    h.. Αντί για Ουίσκυ, αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά.
    i.. Αντί για σοκολάτες Nestle, αγοράστε σοκολάτες ΙΟΝ.
    j.. Αντί για ταξίδια εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα και μόνο!!
    k.. Αντί για Marlboro, Camel των αγαπημένων αμερικάνων, αγοράστε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ.
    Δείτε τις επιπτώσεις τους:

    1.. Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών, αποδυναμώνετε τις ελληνικές παραγωγές. Αποδυναμώνοντας Ελληνικές
    Παραγωγές, βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας. Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές Παραγωγές σε τόσο δύσκολους καιρούς, βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας!!
    2.. Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε ένα 50% των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που απασχολούν
    αποκλειστικά αλλοδαπούς.
    Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε χίλιες oικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ και θα δημιουργηθεί μαι τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου
    4.500.000 ευρώ στην αγορά!!

    Ή πιο απλά, 1000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!!! Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα. Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100,000-150.000 συμπατριωτών μας!!!

    Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή
    την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων. Αγαπητοί Συμπατριώτες
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντάξει... Σας διαβάζουν σε 70τόσες χώρες... Αλλά αυτό το "αδέσμευτο και ανεξάρτητο", τι τό 'θελες το ευλογημένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1. Το σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο σκάνδαλο ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου. Με την υπογραφή υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή ανταλλάχθηκαν με αστραπιαίο τρόπο φιλέτα δημόσιας γης με νερό και ψάρια της λίμνης Βιστωνίδας. Με την υπογραφή και τη συνενοχή της κυβέρνηση Καραμανλή, μοναχοί μετατράπηκαν σε μεσίτες, διασύροντας την Ορθοδοξία.

    2. Όλοι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πώς το σκάνδαλο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τον αξιοθαύμαστο για τα δεδομένα αυτής της κυβέρνησης συντονισμό υπουργείων που έγινε με υψηλή καθοδήγηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να συγκαλύψει την υπόθεση. Ποδοπατώντας Σύνταγμα, νόμους, ακόμα και την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης ιστορικής παράταξης. Φτάνοντας ακόμα και στον αυτοεξευτελισμό.
    - Στην αρχή, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος πρωτοστατεί στην προσπάθεια συγκάλυψης, κράτησε επί ένα χρόνο το φάκελο στο ψυγείο.
    - Όταν τον Αύγουστο του 2008, το σκάνδαλο δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο, ο κ. Σανιδάς έσπευσε να μιλήσει για παραπλανημένους υπουργούς τους οποίους αθώωσε προκαταβολικά λόγω...μειωμένης αντίληψης.
    - Στη συνέχεια, ο ίδιος, άσκησε αφόρητες πιέσεις για να μην πάει, όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο φάκελος στη Βουλή.
    - Οι πιέσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά παραίτηση τον περασμένο Οκτώβριο των δύο εισαγγελέων που ερευνούσαν την υπόθεση. Κάτω από το βάρος της πίεσης της κοινής γνώμης αναγκάστηκε να στείλει για...ενημέρωση το φάκελο στη Βουλή.
    - Κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική, ο πρωθυπουργός σύρθηκε να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή, την οποία μέχρι τότε απέρριπτε με το αστείο επιχείρημα ότι θα εμπόδιζε τη δικαστική έρευνα.
    - Και όταν ήρθε η ώρα, δύο φορές, να ψηφίσει η Βουλή για σύσταση προανακριτικής, ο κ. Καραμανλής υποχρέωσε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. σε ατιμωτική, πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά, αποχώρηση.
    3. Χθες έγινε γνωστό, κατά παράδοξο τρόπο, πρώτα από κυβερνητικούς «κύκλους», ότι και οι νέοι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση έκριναν ότι θα πρέπει ο φάκελος του σκανδάλου να πάει στη Βουλή. Ο κ. Σανιδάς έχει, πάλι, αντίθετη γνώμη. Κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην πάει ο φάκελος στη Βουλή. Με τη στάση του όμως καταδικάζει ακόμη περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών την κυβέρνηση που προσπαθεί να προστατεύσει.
    4. Όσο και να προσπαθούν, ό,τι και να κάνει ο κάθε Σανιδάς, σανίδα σωτηρίας δεν υπάρχει ούτε για την κυβέρνηση, ούτε για τον πραγματικό πρωταγωνιστή της απέλπιδας προσπάθειας κουκουλώματος, τον κ. Καραμανλή. Ο οποίος, για να μην ξεχνιόμαστε, στις 16 Δεκεμβρίου του 2008, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., με τους βουλευτές του να τον χειροκροτούν όρθιοι και ενθουσιωδώς, μίλησε μόνο για «αντικειμενική πολιτική ευθύνη» και κάλυψε τους πάντες, δηλώνοντας κι αυτός...παραπλανημένος:
    - «Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν».
    - «Η Κυβέρνηση έχει αντικειμενική, πολιτική ευθύνη για κάθε ζήτημα που πληγώνει τους πολίτες... Αναλαμβάνω λοιπόν με ευθύτητα το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί...Δεν δέχομαι όμως υπαινιγμούς που αποβλέπουν στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα μπλε ανθρωπακια ετοιμαζουν χιλιαδες προσληψεις !!! Μου ειπε καποιο αριθμο στελεχος νομαρχιακης της ΝΔ αλλα τρομαζω να το πιστεψω ... (6ψηφιο ηταν !!!)

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ...

    Υποθηκευσε το ΠΑΣΟΚ το μελον μας και των παιδιων μας με τους διορισμους και τα βολεματα ... αντε να υποθηκευσουμε και το μελλον εγγονιων και δισεγγονων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιά είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ την σήμερον ημέρα ???

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.

    -Να είσαι άνεργος ??

    -Να είσαι φτωχός ??

    -Να είσαι χωρίς σύντροφο ??

    -ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΚΑΙ ΤΙ σκεφτεται....ο Γιωργάκης-
    δηλαδή ο λόγος το λέει.... -
    άλλοι σκέφτονται για Αυτόν...

    Φοβούνται προφυλακίσεις στο ΠΑΣΟΚ για sιemens.

    Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για το θέμα της Siemens, αφού πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε μέχρι και προφυλακίσεις. Γι' αυτό ο Παπανδρέου προσπάθησε να θολώσει τα νερά με την πρόταση για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
    Η άρνηση Καραμανλή έχει περιπλέξει τα πράγματα για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αφού εν μέσω προεκλογικής περιόδου θα κληθεί να απολογηθεί για χρήματα που εισήλθαν -σύμφωνα με την παραδοχή Τσουκάτου- στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Πέραν αυτού λέγεται ότι ο Σημίτης είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι η σημερινή ηγεσία του κόμματος κρατά αποστάσεις τόσο από τον Τσουκάτο, όσο και από...
    τα υπόλοιπα στελέχη που φέρεται να εμπλέκονται.
    Η ουδετερότητα του Γιώργου δεν αποκλείεται να προκαλέσει ακόμη και το δημόσιο ξέσπασμα του πρώην πρωθυπουργού. Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο προφυλάκισης στελεχών του ΠΑΣΟΚ με την κατηγορία ότι πήραν χρήματα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, θα αποτελέσει μια νέα παράμετρο στα μέχρι στιγμής πολιτικά δεδομένα.

    ΑΞΙΖΕΙ: Η έρευνα που είχε ανακοινώσει ο Παπανδρέου στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωθεί από τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο; Και, αν ναι, τι προέκυψε;

    www.parapolitika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τον dr. Κουτσούκο..
    πως τον φωνάζουν στο Ψυχιατρείο ?
    Μήπως ΝΑΠΟΛΕΩΝ....
    Βοήθειά σας.

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    KΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-press.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑ:

    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 28 Απρ 2009 12:57:00 μμ

    Τα φλωρια της ΝΔ συνειδητοποιησαν την δυναμη του δρ Κουτσουκου και επιτιθεντε με εκφρασεις καφενειου...
    καλα ρε τσολια...ετσι θα αντιμετωπισετε τον δρ...???
    Εχετε τιποτα πολιτικο να πειτε ???

    Ουστ παλιολινατσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιβεβαιώθηκε....
    Τον dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Τον φωνάζουν στο
    Ψυχιατρείο.. ΝΑΠΟΛΕΩΝ
    Βοήθειά μας.
    ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
    Προχωράνε στην οργάνωση.
    Η
    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.
    είναι γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 29 Απρ 2009 1:51:00 μμ


    Τα φλωρια της ΝΔ συνειδητοποιησαν την δυναμη του δρ Κουτσουκου και επιτιθεντε με εκφρασεις καφενειου...
    καλα ρε τσολια...ετσι θα αντιμετωπισετε τον δρ...???

    den toy stelnete tin Fevronia na toy parei kamia piqa??

    Εχετε τιποτα πολιτικο να πειτε ???

    Ουστ παλιολινατσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τράπεζες: Πως κερδίζουν 1 δισ. Ε χωρίς να «κοπιάζουν»





    Στο πρώτο τραπέζι ενός τεράστιου πάρτι ραντιέρηδων έχουν καθίσει οι Έλληνες τραπεζίτες, προσβλέποντας μέχρι το τέλος του χρόνου σε κέρδη που μπορούν να φθάσουν και το 1 δις. ευρώ, χωρίς μάλιστα να ρισκάρουν τα πολύτιμα –εν μέσω κρίσης- κεφάλαιά τους!Αναλυτές που παρακολουθούν στενά τις τραπεζικές μετοχές επισημαίνουν ότι η κρίση έχει και μια κερδοφόρα πλευρά για τις ελληνικές τράπεζες, που δεν έχει γίνει αρκετά ορατή ως τώρα: ενώ χάνουν από τη μειωμένη πιστωτική επέκταση σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, από την αύξηση των επισφαλειών και από τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια, κερδίζουν τεράστια ποσά εκ του ασφαλούς, από την τεράστια διόγκωση των δανειακών αναγκών του Δημοσίου.

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια οι ελληνικές τράπεζες απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο το πρώτο τετράμηνο του έτους στις νέες εκδόσεις χρεογράφων του Δημοσίου, αγοράζοντας σχεδόν τους μισούς τίτλους που διατέθηκαν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, οι ελληνικές τράπεζες αγόρασαν ομόλογα αξίας σχεδόν 20 δις. ευρώ, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου ανακοίνωσε χθες, ότι μέσα στο πρώτο τετράμηνο το Δημόσιο κάλυψε ήδη τον ετήσιο στόχο δανεισμού (42 δις. ευρώ) και στοχεύει να δανεισθεί σύντομα άλλα 8 δις. ευρώ, για να δημιουργήσει «μαξιλάρι» προστασίας από τη διεθνή κρίση.

    Ακόμη και αν ο συνολικός δανεισμός μείνει στα όρια που έχουν τεθεί, των 50 δις. ευρώ, οι ελληνικές τράπεζες εκτιμάται ότι θα ανεβάσουν κοντά στα 25 δις. ευρώ την αξία των νέων θέσεών τους σε κρατικά ομόλογα. Και θα κερδίσουν διπλά από τις εξελίξεις στις αγορές, καθώς αφενός οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα και αφετέρου οι τράπεζες χρηματοδοτούν τις αγορές τους με όλο και χαμηλότερα επιτόκια (το βασικό επιτόκιο του ευρώ είναι σήμερα 1,25% και προβλέπεται από τους αναλυτές ότι θα πέσει στο 0,50% μέχρι το τέλος του χρόνου).

    Το σημαντικότερο, όμως, για τις τράπεζες είναι ότι αυτά τα κέρδη εγγράφονται στην τελευταία γραμμή του ισολογισμού χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύουν πρόσθετα κεφάλαια, όπως θα συνέβαινε αν πρόσθεταν στη σύνθεση του χαρτοφυλακίου τους περισσότερα δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών, αντί για τα ασφαλή χρεόγραφα του Δημοσίου. Τελικά, δηλαδή, όπως εύστοχα παρατηρεί τραπεζικό στέλεχος, οι τράπεζες ουσιαστικά μεσολαβούν για το δανεισμό του Δημοσίου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και σε αντάλλαγμα αποκομίζουν μεγάλα κέρδη, με σχεδόν μηδενικό κίνδυνο.

    Αυτό εξηγεί και την απροθυμία των τραπεζιτών να αυξήσουν τις χορηγήσεις δανείων σε επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, για τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να κρατούν «στην άκρη» αρκετά ίδια κεφάλαια για την κάλυψη των κινδύνων. Ο διοικητής της Εθνικής, Τάκης Αράπογλου, ήταν χθες αρκετά σαφής στην πρόβλεψή του, ότι ο αρχικός στόχος, για πιστωτική επέκταση 10% φέτος, δεν πρόκειται να επιτευχθεί, κάτι που άλλωστε έχει δηλώσει πρόσφατα και ο διοικητής της ΤτΕ κ. Γ. Προβόπουλος.

    Οι τραπεζίτες φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να αντλήσουν κι άλλη ρευστότητα από τη διεθνή αγορά, αξιοποιώντας και τις εγγυήσεις του Δημοσίου για να μειώσουν το κόστος δανεισμού, για να κατευθύνουν μεγάλο μέρος της πρόσθετης ρευστότητας σε… νέες αγορές κρατικών ομολόγων.
    Ήδη η Εθνική και η Alpha ανακοίνωσαν ότι θα δανεισθούν 2,6 και 1 δις. ευρώ αντίστοιχα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα στην ίδια οδό και οι άλλες τράπεζες. Όλα δείχνουν ότι οι τραπεζίτες εγκατέλειψαν την αξίωσή τους να μειωθούν οι κρατικές εγγυήσεις του «πακέτου» των 28 δις. ευρώ, ώστε να τους δοθούν περισσότερα κρατικά ομόλογα, αλλά η ρευστότητα που θα αντλήσουν με την εγγύηση του Δημοσίου δεν θα φθάσει ποτέ στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, αφού θα την… «παρκάρουν» στην ασφάλεια των κρατικών χρεογράφων.

    Το μόνο πρόβλημα που διαπιστώνουν αναλυτές ότι ίσως αντιμετωπίσουν στην πορεία του χρόνου οι τραπεζίτες-ραντιέρηδες, από την «ασφαλή πτήση» τους προς τα κέρδη από τα κρατικά χρεόγραφα, είναι ότι η δραματική μείωση των ροών ρευστότητας, ιδιαίτερα προς τις επιχειρήσεις, οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη επιδείνωση της θέσης των δανειοληπτών και τροφοδοτεί την αύξηση των καθυστερήσεων στις πληρωμές υφιστάμενων υποχρεώσεων και των επισφαλειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση