GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγόρασε η ΓΣΕΕ...

...νέα πολυτελή BMW για τον πρόεδρό της; . Από τον Χρυσόστομο Περσίδη . Eίναι αλήθεια αυτό που διάβασα; Οτι δηλαδή η ΓΣΕΕ αγόρασε νέα πολυτε...

...νέα πολυτελή BMW για τον πρόεδρό της;
.
Από τον Χρυσόστομο Περσίδη
.
Eίναι αλήθεια αυτό που διάβασα; Οτι δηλαδή η ΓΣΕΕ αγόρασε νέα πολυτελή BMW για τις μετακινήσεις του προέδρου της Γ. Παναγόπουλου ενώ του διαθέτει επίσης ένα θωρακισμένο ΑUDI 2.500 κ.ε.; Δεν το πιστεύω ότι είναι αλήθεια και περιμένω μια διάψευση.

11 σχόλια

  1. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
    KAI ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

    Μετά και το τελευταίο Γκάλοπ της VPRC σύμφωνα με το οποίο η Ν.Δ προηγείται του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, ο Κώστας Καραμανλής αλλάζει όλους τους σχεδιασμούς του.

    Η άμεση προκήρυξη εκλογών θα αναγγελθεί στον Ελληνικό λαό, απόψε με διάγγελμα του πρωθυπουργού στα δελτία των 8 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί δηλαδή ρε φίλε δεν το πιστεύεις; Αποτελούν πρώτυπα οι συνδικαλιστές και δεν το ήξερα; Κάνουν ζωή ταπεινή, χωρίς σπατάλες, μήπως δουλεύουν κιόλας, και δεν το ήξερα; Έχεις δει τις κοιλιές τους; Έχεις δει τα lacoste μπλουζάκια των προέδρων της;'Η μήπως στόχος τους δεν είναι να γίνουν όλοι βουλευτές; Από τον Πρωτόππαπα, τον Λάμπρο Κανελόπουλο, τον Πολυζωγόπουλο, τον Μανώλη, και όλους. Οπότε, που είναι η έκπληξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ :

    ΖΗΤΩ KAI MΠΡΑΒΟ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μαύροι δεξιοί τι έχετε πάθει, να τα έχει κάνει μπαλαμούτι ο καταλληλότερος σας και να μην θέλετε και την ακαταλληλότερη στη θέση του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΑ...ΤΖΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!!

    Νόμιζες ότι είχες πιάσει το θεό από τ’ αρχίδια !!!

    Αλλά μάλλον έχεις σοβαρό ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!!

    Σου θυμίζω τι έλεγες για την Δρούζα και τώρα κάθε λίγο και λιγάκι είσαι στην εκπομπή της

    Σου θυμίζω ότι αποκαλούσες τον Χατζηνικολάου ``πνευματικό σου μέντορα`` - σε εκπομπή στην τηλεόραση και τώρα .......

    Σου θυμίζω πως στο γυαλί σε πρωτόβγαλε ο Χίος και τώρα τον βρίζεις λές και σου μπίπ την μάνα ......

    Σου θυμίζω πως με όσους έχεις συνεργαστεί στο EXTRA , αφού φύγουν τους θάβεις κανονικά …..

    Σου θυμίζω τις παπαριές που έλεγες για το γιο του Κασίμη και μετά τα μάζευες πίσω ...λέγοντας ότι ποτέ δεν είπες τίποτα γι’αυτόν .

    Βρίζεις , συκοφαντείς και μετά κάνεις την πάπια ....
    Και άλλα πολλά ...

    Τώρα τσίμπα ένα αρχίδι και μην μιλάς .

    Έρχεται και η απόλυση σου από το extra....
    Μαζί με τις αγωγές που θα φάς...
    Σε βλέπω με πανεράκι στην οδό Αθηνάς !!!

    Πάπαλα ... το έργο.

    ``Finito la musica
    pasato la …extra``

    ``Σε μάγεψε η dolce vita
    αυτό που λεν γλυκιά ζωή ...``

    Υστερόγραφο :
    1. Μην ανακατεύεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να σε λυπηθούνε.
    2. Σταμάτα να γλύφεις τώρα το ΠΑΣΟΚ.
    3. Τα τρία μεταπτυχιακά κάντα κορνίζα.

    χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ
    1 Απριλίου 2009, 03:25

    @ Σου τα ΄λεγα Γιαννάκη ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά και δεν με πίστευες…

    @ Πάρε τώρα τον κουβά και τρέχα να προλάβεις, γιατί εάν σου ‘ναι δύσκολο να κάθεσαι στο σπίτι σαν τη Μάρα για babysitting, φαντάσου πόσο δύσκολο θα σου φανεί να κάτσεις στο σκαμνί για τις παπάρες που γράφεις…

    @ Κι επειδή το ξέρω καλά το αφεντικό, μόλις είδα να χαμογελάει, κατάλαβα ότι ήρθε ή ώρα να ρίξει την πρώτη μηνυσάρα της ζωής του…

    @ Εκτός και έχεις αποδείξεις για ότι υπογράφεις, οπότε θα υποκλιθεί το σύμπαν μπροστά σου…

    @ Εγώ τουλάχιστον θα σκίσω τη μπούργκα μου…

    @ Διαφορετικά μπορείς να βάλεις τις πλερέζες από σήμερα…

    @ Μεταξύ μας έχω φοβερή ιδέα... Να σε προσλάβουμε στη "ζούγκλα" για να βρίζεις και να λέμε ότι δε μπορούμε να σε… ελέγξουμε καθαρόαιμο αραβικό άτι (γαϊδούρι) της ενημέρωσης…

    @ Ε ναι, να πάθει ένα ταράκουλο όποιος σε μάζεψε εκεί μέσα να γράφεις έγκυρα τις παπάρες σου…

    @ Όου real…good news!...

    @ Γιατί στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε, άλλο άλλα τις και άλλο …αλάτις…

    @ Μέχρι να σωφρονιστείς υπάρχει και συνταγή με χάπια από τη ζούγκλα -με αγάπη -για να ηρεμίσεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα να ξέρω τί σκέπτεται αυτό το κορίτσι, η mother.
    H Margaret Chad, ντε.
    Έχοντας ζήσει τόσο χρόνια δίπλα στον Αντρέα, αναρωτιέμαι τί να σκέπτεται για τον κανακάρη.
    Τι πήγε λάθος;
    Τον έτρεφε υγιεινά.
    Τον έντυνε καλά.
    Τον πήγε στα πιό ακριβά σχολεία.
    Τον έστειλε στην Αμερική.
    Τον έστειλε στη Σουηδία.
    Τόσα χρόνια πρωθυπουργός ο μπαμπάς τούκανε συνεχώς φροντιστήριο.
    Τον έκανε και υπουργό για καμιά δεκαριά χρόνια μπάς και αποκτήσει λίγη πρακτική εμπειρία.
    Και τί κατάφερε μετά από 57 χρόνια;
    Ένα κουραμπιέ με τσιγκελωτό μουστάκι.
    Φτωχή κυρία Chad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσύ είχες πάρει βρε παπάρα τον τηλεφωνικό κατάλογο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. LEXUS, έπρεπε να πάρετε, [το πληρώνει ο εργαζόμενος λαός] που είναι και πιο σπανιο αυτοκίνητο να κάνετε ΜΠΑΜ.
    Θα σας αναγνωρίζουν αμέσως και θα σας κάνουν χώρο να περνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση