GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε σχολή του ΟΑΕΔ...

Μαθητής πυροβόλησε συμμαθητές του! . Σήμερα το πρωί αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις σχολές του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη. 19χρονος μαθητής τ...

Μαθητής πυροβόλησε συμμαθητές του!
.
Σήμερα το πρωί αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις σχολές του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη. 19χρονος μαθητής των σχολών, χωρίς λόγο, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε συμμαθητή του. Αμέσως μετά ο δράστης κατευθύνθηκε σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, όπου τραυμάτισε δύο πολίτες, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Ο δράστης χρησιμοποίησε δύο όπλα, ενώ είχε...
αφήσει και σημείωμα στο οποίο αναφέρει τους λόγους της πράξης του.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστο Μπαρκονικο, τόσο ο δράστης, όσο και ο συμμαθητής του, είναι σοβαρά τραυματισμένοι και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη. Εχουν διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενώ τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

6 σχόλια

  1. σημεία των καιρών.
    τι άλλο να πει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δράστης ήταν ομογενής από την Αμπχαζία. Δυστυχώς πολλοί ομογενείς είναι μπλεγμένοι με ναρκωτικά και όπλα και τελικά την πληρώνουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα αριστερός θα'τανε.

    Αφού όλοι οι δεξιοί είναι βολεμένοι (και καλά)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Λήστευε φορώντας μάσκα του Κώστα Σημίτη

    Ιδιαίτερη προτίμηση στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, φαίνεται πως είχε ο 24χρονος κακοποιός που συνελήφθη προχθές μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στον Κολωνό.

    Στο αυτοκίνητο του νεαρού είχε εντοπιστεί ένα μικρό οπλοστάσιο, όπως επίσης και αποκριάτικες μάσκες, μια από τις οποίες ήταν του Κώστα Σημίτη.

    Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, ο 24χρονος… μασκαράς μαζί με τον συνεργό του είχαν διαπράξει τον τελευταίο ενάμιση μήνα τουλάχιστον τέσσερις ληστείες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22 10680 ΑΘΗΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.
    Αθήνα, 10 Απριλίου 2009

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    Κύριοι . Το κίνημά μας, ο Πρόεδρος και εγώ προσωπικά. Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήασουμε
    τον Ανώνυμο Αγωνιστή τοy press. block. Για τους συνεχείς και έντονους αγώνες του.
    Η ακατάβλητη Χυδαιολογία του. Η ανεξάντλητη Αισχολογία. Το απύθμε-νο Μίσος. Η ατελείωτη Βωμολοχία του. Μαζί με τον υπάρχων Τραμπου-κισμό και την απεριόριστη Αλητεία του. Είναι άξια επαίνου και θαυμασμού απο όλους μας.
    Ο Σύντροφος εκφράζει όλους μας.
    Το μίσος.Η αισχρολογία. Η συκο-φάντηση. Η λασπολογία. Η κλεψιά και η Αλητεία είναι οι μεγάλες Αρχές της Μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είσαστε.
    Μαζί θα αγωνιστούμε. Για να φάμε και τα υπολοιπα. Για να διοριστούν και οι υπόλοιποι μας. Για να διοικήσουμε τα πάντα. Ολα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολα. Και τα θέλουμε τώρα.
    Ζήτω το Πασόκ. Ζήτω ο Ανώνυμος του Καψαμπέλη και του Παπαγιαννη.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση