GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περνάει φάση τραγική...

...o N. Χατζηνικολάου . Από το http://nonews-news.blogspot.com/ . Ο Χατζηνικολάου περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του. Του 'χει γ...

...o N. Χατζηνικολάου
.
Από το http://nonews-news.blogspot.com/
.
Ο Χατζηνικολάου περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του. Του 'χει γίνει έμμονη ιδέα η ιστορία με τον Παπαγιάννη και θέλει να τον συντρίψει. Να τον καταστρέψει. Γνωρίζουμε πολύ καλά, από δύο άτομα που μίλησαν μαζί του, τη διάθεσή του.
Είναι χάλια. Περνάει φάση τραγική. Για τον Παπαγιάννη λέει πως...θα τον γαμ...ει. Από χθες το βράδυ δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του από αυτό. "Είναι παράφρων και μαλ...ας. Έχει κόψει όλες τις γέφυρες" , λέει. Ένας Χατζηνικολάου πραγματικό ράκος. Θα επανέλθουμε...

20 σχόλια

  1. Καλα εσυ ρε Παπαγιαννη αυτα δεν τα ξερες οταν πηγες στο realfm;
    Αυτος που ειναι για κλοτσιες ειναι ο Τραγκας που εμφανιζεται σα καραγκιοζακος στο alter και πουλαει ειρωνια. Ο κοσμος τραβαει κουπι και αυτος παιρνει εκατομμυρια κρατικες διαφημισεις για την κολοφυλλαδα του. Ο Μακης απ οταν πηρε το πακετο κανει τον κινεζο και ασχολειται με μαλακιες. Η κοντρα με το χοντρο ξαφνικα εληξε. Συμφωνια λαμογιων...
    Αυτιας καιΠαπαδακης τοπρωι καμωνονταιτους πικραμενους επειδη η γρια παιρνει 400 ευρω το μηνα, ενω στην πραγματικοτητα χεστηκαν αφου ευτοι τσεπωνουν εκατομμυρια.
    Μη μιλησουμε για τα αρχιγλυφτρονια του Μεγα. Ολα τα σκατα μαζεμενα στην τηλεοραση.
    Ρε Παπαγιαννη, αυτος ο Σπινος ψιλολαμογιο μου φαινεται...Ονειρευεται να γινει Ρουσοπουλος; Πολυ στο γλειψιμο το χει ριξει.
    Αν ο κοσμος δε "δικτυωθει" να ξεστραβωθει διαβαζοντας κανενα αρθρο ,ειδησεις και ανταλλαγη αποψεων στο internet θα ψηφιζει τα ιδια κοπροσκυλα και θα τρωει τα σκατα που του σερβιρουν οι διαπλεκομενοι. Σφουγκοκολαριοι, γλειφτες, πουστηδες, ξεκολιαρες,καραγκιοζακια,αμορφωτοι,
    χαζογκομενες, και οτι ηλιθιο κυκλοφορει στην ελληνικη κοινωνια εχει μαζευτει στη τηλεοραση.
    Μια απορια: Ποιος μαλακας θα (ξανα)ψηφισει ΝΔ μετα το μπουρδελο που καταντησαν τη χωρα;Ηταν κι αλλοι αλλα αυτοι δεν παιζονται. Η μαλακια παει συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια γιατί η μόνιμη επωδός των απειλών όλων αυτών των "κυρίων"είναι η φράση "θα σε γ....ω"?
    Πώς τα καταφέρνουν? Εχουν τόσο μεγάλες δυνατότητες?
    Να μας πουν το μυστικό της επιτυχίας τους, γιατί εμείς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με επιτυχία, λόγω του στρες, από τα πολλά προβλήματα που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η φωτο της ανάρτησης, πολύ επιτυχημένη. Με τα λοιπά δεν ασχολούμαι τα λέει όλα η φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Ραχωβίτσα να απαιτήσεις όλοι οι αστυνομικοί που φρουρούν δημοσιογράφους να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους και να διατεθούν στην πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.
    Ο κόσμος αυτό ζητά.
    Τόλμησε.
    Οι δημοσιογράφοι γιατί να χρειάζονται φρουρά, εαν την θέλουν να προσλάβουν φύλακες και να τους πληρώνουν οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο φωτογράφε τον έπιασες σε ωραία έκφαση!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ένωση αστυνομικών πρέπει τώρα να βγη και να ζητήση να αποσυρθούν όλοι οι αστυμομικοί που φρουρούν δημοσιογράφους και άλλους και να διατεθούν σε μάχιμες υπηρεσίες προστασίας των πολιτών.
    Η απαίτηση πρέπει να είναι δυναμική και όχι στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηθελα να ήξερα ηφωτογραφία της ανάρτησης είναι πραγματική? εάν ναι θεωρώ ότι λέει πολλά.
    Μια φωτογραφία δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε με 1000 λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eγω θελω να γραψω δυο λογια για αυτον τον ηλιθιο Γ.Αυτια.Τι πραμα ειναι αυτος ρε παιδια ?ετσι και παει να πει κατι Ο συμπαθης Γ.Βλαχος η ο επισης συμπαθης Δ.βερυκιος κανει τα παντα να τους σταματησει,χτες ειπε ,Ακου να δεις εμενα εχει εδω πρωτο ονομα το καναλι και για να μην ακουστουν μιλαει συστηματικα πανω στη φωνη τους και μορφαζει με εκεινο το βλεμμα το ρουφιανιζε που βλεποντας το σε πιανει αναγουλα.Αχ βρε Δημο Βερυκιε να δω ποτε θα παρεις επιτελους τις "αναποδες" σου και μαζι με τον Γ.Βλαχο τον κανετε ασηκωτο στην σφαλιαρα.
    Που ειστε ρε γιγαντες της δημοσιογραφιας,,,Μοχοβιτης,Φρεντυ Γερμανος,Γιαννης Διακογιανης...κλ..
    "φυγατε" ταξιδι μακρινο αρκετοι απο σας και μας αφησατε παρακαταθηκη τους ξενερωτους λεμεδες και τον καθε γλυψιματια του κερατα να μας ζαλιζει τα @@ μας καθε πρωι.......
    Οπως θα ελεγε και ο αγαπητος Γεωργιου.....ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ανώνυμε, δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλεις το μπορντέλο, συγκρίνοντας την Ελλάδα, η οποιουσδήποτε χώρους που δεν συμφωνείς με τη λειτουργία τους. Διότι το μπορντέλο λειτουργεί πάντα με τάξη. Μπαίνεις, πηδάς, σε πλένει, πληρώνεις, φεύγεις. Άρα…..! Όλα λειτουργούνε τέλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
    ΟΙ ΑΠΕΤΑΙΩΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΟΙ
    ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΦΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ
    ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

    Η Λ Ε Υ Κ Η Α Π Ε Ρ Γ Ε Ι Α.

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ Η
    ΘΑ ΚΤΗΠΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ
    ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστά λευκή Απεργία
    ή να πάρουμε σημαιάκια και να τα κουνάμε στις πλατείες με την φράση "ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ".
    Να τα βλέπουν τα αφεντικά και οι πολιτικοί που ως γνωστό πρωταγωνίζονται στην ηθική και διακρίνονται στην ευαισθησία να μας λυπηθούν μπας και μας πετάξουν ένα ξεροκόμματο ακόμα
    Δεν το καταλάβατε ότι μας θεωρούν όχι απλά πρόβατα αλλά "ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ"
    Αυτό λένε τα αφεντικά και οι φίλοι τους οι πολιτικοί όταν τρώνε και πίνουν και τύχει να σας βάλουν στο στόμα τους γιατί απλά δεν ασχολούνται με την ΜΠΑΣ-ΚΛΑΣΑΡΙΑ!!ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννη τάβαλες με τον Μάκη , πρόσεχε γιατί

    -Αν κάνεις αναπάντητη στο Μάκη με απόκρυψη σε παίρνει τηλέφωνο

    -Ο Μάκης ξέρει για ποιον χτυπά η καμπάνα

    -Ο Μάκης τολμάει να πάει στο σπίτι του κρεμασμένου και να μιλάει για το σκοινί.

    -Μάκης ξέρει ποιος είναι 'Άγνωστος Στρατιώτης.

    -Ο Μάκης Δεν Πήγε Στρατό Γιατί Γεννήθηκε Εκπαιδευμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ SMS EINAI Ψ Ε Υ Τ Ι Κ Ο!!!!! ΛΕΕΙ Προς:ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΧΙ Από

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχουν δίκιο οι πασόκοι για τον παυλίδη, είναι ξεφτίλα η κατάσταση.
    Κοτζάμ υπουργός και να καταδέχεται μίζα 100 ψωροχιλιάρικα, δηλάδή ούτε 35 εκατ. δρχ.
    Ο Αντρέας μίζες έως και 500 εκατ. δρχ δεν τίς θεωρούσε κάν μίζες, απλά δωράκια στον εαυτό μας τα ονόμαζε.
    Πάνω από τα 500 εκατ. οι υπουργοί έπρεπε να ενημερώνουν και το κόμμα για να μοιράζεται η δουλειά σε περισσότερους ενδιαφερόμενους.
    Χάλασε ο κόσμος!
    Ακόμη και οι μίζες ξεφτιλίστηκαν επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. prota sas pidane oi politikoi meta oi papades kai tora oi dimosiografoi,kala sas kanoun afou ta thelei o kolos sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανωνυμος-2 Απρ 2009 11:13:00 πμ

    Πολυ κατατοπιστικος,σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o glykanalatos froulis xatzinikolaou thimose!!

    axx kale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δηλαδή έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ ενός βουτυρομπεμπε και ένός αλητοκοπρίτη;
    Βρε ουστ χασισοδόντοβουτυρομπεμπέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση