GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επειδή άσκησε κοινοβουλευτικό έλεγχο...

Έκαναν αγωγή στον Μ. Μπόλαρη! . Από τον http://sibilla-gr-sibilla.blogspot./ . Δεν έχουν ιερό και όσιο! Κάνουν αγωγή στον Μάρκο Μπόλαρη, για...

Έκαναν αγωγή στον Μ. Μπόλαρη!
.
.
Δεν έχουν ιερό και όσιο! Κάνουν αγωγή στον Μάρκο Μπόλαρη, γιατί τόλμησε να ασκήσει κοινοβουλευτικό λειτούργημα!
Όχι δεν έχουμε χούντα, δεν έχουμε δικαστική-κοινοβουλευτική δικτατορία, δεν έχουμε απλώς επισήμως απατεώνες υπουργούς, δεν έχουμε ανίκανο πρωθυπουργό (σωστότερα μαριονέτα των δικών του νταβατζήδων)…
Τι έχουμε; ΜΑΦΙΑ;
Ο Μάρκος Μπόλαρης, γνωστός βουλευτής του Ν. Σερρών κι όχι βολευτής και υπηρέτης συμφερόντων (ας θυμηθούμε την υπόθεση Βατοπεδίου…), κατάθεσε «Ερώτηση» στη βουλή, δηλαδή άσκησε το κοινοβουλευτικό λειτούργημα (έτσι λέγεται κατ’ ευφημισμό, όταν βολεύει το σύστημα), για τη «Στέγη Γερόντων Σερρών» και το κινηματοθέατρο «Κρόνιο» και τι συνέβη;
Του έκαναν αγωγή και μάλιστα ζητούν «αποζημίωση» που δεν φαντάζεται ανθρώπινος νους! (λέτε να νομίζουν ότι έχει...
offshore εταιρίες όπως ο υπουργός Βουλγαράκης, ή κάνει συμβόλαια-απάτες με τη στοά Βατοπεδίου και σκέφτηκαν να κάνουν μπάζα;).
Μια ακόμη υπόθεση που προσβάλλει τον τελευταίο πολίτη της χώρας.
Αυτοί δεν έχουν κατεβάσει τανκ, όπως η ομογάλακτη φασιστική δεξιά της αμερικανοκίνητης χούντας, έχουν ξεφτιλίσει τα ΠΑΝΤΑ!
Μήπως θέλουν να οδηγήσουν και τον πιο συντηρητικό πολίτη -αφού ούτε οι βουλευτές δεν επιτρέπεται να ασκούν κοινοβουλευτικά καθήκοντα-, να σκεφτεί «άλλους» τρόπους αντιμετώπισης του σάπιου καθεστώτος του Καραμανλή;

10 σχόλια

  1. Τ Ε Λ Ο Σ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα περί μαφίας τα γράφεις επειδή είσαι παντελώς άσχετος. Μόνο ποινικά δεν μπορεί να διωχθεί ένας βουλευτής, όσο έχει αυτή την ιδιότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται από την ευθύνη. Όποτε πάψει να είναι βουλευτής, θα κινηθεί η δίωξη, ανάλογα με το παράπτωμα. Υπάρχει πιο δημοκρατική και φιλελεύθερη αρχή;

    Τώρα, επί της ουσίας: ο ανακριτής και ο εισαγγελέας που μελετούν τη μήνυση, είτε τη βάζουν στο αρχείο, είτε τη στέλνουν στη Βουλή. Πού βλέπεις λοιπόν το περίεργο και το χουντικό;

    Βγήκες μαλάκα μου στη δημοσιότητα ενώ αγνοείς και τα πιο απλά θέματα λειτουργίας του κράτους και της δημοκρατίας. Είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι "βουλευτής = ασύδοτος" και εκπλήσσεσαι ξαφνικά που δεν είναι έτσι. Μετά όμως θίγεσαι σε άλλες περιπτώσεις και βρίζεις πάλι (είσαι γνωστός ηλίθιος), που δεν διώκουν τους "παρανομούντες" βουλευτές.

    Μάλλον για μπογιατζής κάνεις χαζομαλάκα, έτσι που πασαλείβεις, και όχι για δημοσιολόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΟΥΔΙΤΣΑ

    Η Ρ Θ Ε ΤΟ Τ Ε Λ Ο Σ

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ....Λ Α Μ Ο Γ Ι Α

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O γελοιος Κλειτσικας η Sybilla η κουνιστη,ειναι ενας ηλιθιος αναρχοαριστερος και νομιζει οτι εχει δικαιωμα να λεει και να κανει οτι θελει. Μεχρι να βρεθει καποιος να του κοψει τα αρχιδια (που μαλλον δεν εχει σαν αδελφη), θα λεει τις παπαριες που λεει. Υπομονη μεχρι να τον περιποιηθει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξύδι πράσινα παιδάκια, θα τον τρώτε στη μάπα τον Καραμανλή για πολλά χρόνια.
    Το κακό με σας είναι ότι δεν ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημά σας.
    Νομίζετε ότι το πρόβλημά σας είναι ο Καραμανλής, επειδή είναι ο ιδεολογικός σας αντίπαλος.
    Φίλτατοι είστε λάθος.
    Το πρόΒΛΗΜΑ είναι το ΒΛΗΜΑ που έχει στο πάνω μέρος του σώματός του ο παμμέγιστος ηγέτης, ο γιός της κυρίας τσάντ.
    Με τόση υποστήριξη από τα κανάλια ακόμη και ο κεκές ο Αλευράς θα ήταν σήμερα πρωθυπουργός.
    Κακό πράγμα το ΒΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε μαλάκες νεοδημοκράτες, με τέτοιες μαλακίες που λέτε και γράφετε αυτοικανοποιείστε;1 Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλειτσικας=Sybilla= ενα ηλιθιο μουνοπανο, δηθεν προοδευτικος αλλα αναρχικος, δηθεν δημοκρατικος αλλα της χουντικης αναρχοαριστερας, δηθεν νοιαζομενος για τους αδικημενους της ζωης αλλα ο ιδιος κοιταει τη τσεπη του και τη βολη του. Ενα σκατενιο μυαλο, γεματο βοθρολυμματα που τα ξερναει δημοσιως και μαγαριζει το τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 300 Χρόνια συμπληρωνονται
    το 2009
    απο την γέννηση του ΔΑΡΒΙΝΟΥ.

    ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    εδώ μέσα
    τον ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε πανηγυρικά. Μετά όμως τι έκανε? Η εκλογή δεν εξαγιάζει τα πάντα.

    Οι διαπλεκόμενοι της ΝΔ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο - υπερέβησαν κατά πολύ κάθε κακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα τα όργανα της κλεπτοκρατίας απαγορεύουν και την άσκηση του κοινοβουλευτικού έργου.

    Όποιος τους υποστηρίζει έχει πάψει να φαίνεται στον κόσμο ως οπαδός του κόμματος της ΝΔ. Φαίνεται σαν ένας διαπλεκόμενος κλεπτοκράτης και μόνο. Προσέξτε, λοιπόν, ορισμένοι - εξαιρούνται όσοι έχουν βουτήξει αρκετά ή βουτάνε ακόμα, οπότε δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση