GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα περάσει το Πάσχα...

"Κλειδωμένος" στη Ραφήνα... ο Καραμανλής... . Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Στο σπίτι του, στη Ραφήνα, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ...

"Κλειδωμένος" στη Ραφήνα...
ο Καραμανλής...
.

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Στο σπίτι του, στη Ραφήνα, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Το βαρύ πολιτικό και εσωκομματικό κλίμα τον αναγκάζει να "κλειδωθεί" κατ' οίκον, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που έφευγε, τέτοιες μέρες, εκτός Αθηνών. Εξάλλου, επικοινωνιακά θα ήταν άσχημο να εμφανιστεί ότι εκδράμει όταν υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση αλλά και το κόμμα του αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Θα είναι αυτό το πιο δυσάρεστο, πολιτικά, Πάσχα για τον ίδιον.

30 σχόλια

  1. το αρχιδι ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ
    ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν πάει στο διάολο ο κοπρίτης, ο κηφήνας...

    Στα παπάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να του πείτε τις ευχές μας:
    καλή ανάσταση, και με τη σούβλα στο κώλο.

    σιχτίρ το λαμόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε θα βγει γιατι η Νατασα έχει εφημερίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ερθει καιρος που θα στηθουν γκιλοτινεσ εξω απο το συνταγμα

    ενα εκατομμυριο απεγνωσμενους- πεινασμενους δεν τους σταματαει ουτε η ομαδα ζδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. <>
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΥΦΛΑ ΔΑΙΔΑΛΕ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ
    ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
    ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ
    ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΥΛΕ!
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Skaste re!! pasinoroyfianoi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΕΙΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ..ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΕΣ..ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ..ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ..ΛΑΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ..ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΛΑΟΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..ΚΑΙ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΜΑΙ PASINOROUFIANOS ...ΕΙΜΑΙ PASINOROUFIANOS,,και οχι γαλαζιο φασιστοειδες λαμογιο που στηριζει φασιζουσες ειλωτευουσες κυβερνησεις ομοφυλλωφυλων και παει στο διαλο η προτιμηση τους στο sex..το πηδημα 10000000 ελληνων τι στο διαολο φταινε εξ αιτιας σας φασιστογαλαζα καθηκια να το τρωμε καθημερινα?Συνεργατες της ολιγαρχιας ..της χουντας των γερμανων -δοσιλογοι και ταγματασφαλιτες-μαυραγοριτες..εκφραστεσ των πιο απαισιων και σκοταδιστικων κυκλων-διασπαστες και με μηχανισμους παρακρατικους εκφοβιζατε -τρομοκρατουσατε και εξαγοραζατε συνειδησεις...ειμαι pasinoroufianos eimai pasinoroufianos αλλα ειμαι ανθρωπος οχι ΤΕΡΑΣ.. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EINAI ENA ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΔΗΛ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...ΑΧ..ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ.. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ???????!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα βγει επειδή κάνει δίαιτα για να αδυνατίσει λίγο εν όψη ευρωεκλογών ή εθνικών εκλογών;

    Θέλει να δείξει προφίλ ενός αδυνατισμένου και υγειούς πρωθυπουργού,με πυγμή και τσαμπουκά κουνόντας χέρια και πόδια επί σκηνής για να τον δει ο μαλάκας ο λαός και να αναφωνήσει,καταπίνοντας βατράχια για τις 7.5 και πλέον μονάδες διαφοράς από το ΠΑΣΟΚ: Νάτος- Νάτος ο πρωθυπουργός !

    Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;
    Το ισχυρό του χαρτί είναι ο Σουφλιάς ο οποίος ως κουφάλογον το μόνο που λέει τελευταία είναι τα έργα που έχει γεμίσει η μαμά Ελλάς από την καλή Νέα Δημοκρατία που τόσο μας αγαπάει όλους και ιδιαίτερα τους αγρότες που παρόλο που τους έχει στη πείνα τους χειροκροτούν.

    Η χαρά του πολιτικάντη δηλαδή γιατί ξέρετε ποιά είναι η χαρά των ελλήνων πολιτικών και όχι μόνο ;

    Αμόρφωτος λαός = Ακίνδυνος λαός

    Κύριε Σουφλιά επειδή δεν μας ακούτε, τολάχιστον διαβάστε μας όσο ακόμα μπορείτε να βλέπετε.
    Τα έργα που κάνετε είναι η συνέχεια των δημοσίων έργων που ξεκίνησαν επί ΠΑΣΟΚ και αλοίμονο αν σταματούσαν με την οποιαδήποτε κυβέρνηση.

    Εσείς,σαν Νέα Δημοκρατία ούτε ένα πεζοδρόμιο δεν έχετε φτιάξει 5 χρόνια και αυτά που λένε τα στελέχη σας ότι δήθεν οι ευρωεκλογές αφορούν την ευρώπη και όχι την ελλάδα είναι διακαιολογίες του κώλου όπως λέω στο χωριό μου.

    Καιρός είναι να πέσετε στη παγίδα που είχατε στήσει για το ΠΑΣΟΚ ,κύριε Σουφλιά και άλλοι γαλάζιοι.

    Βρίζατε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν έμεινε στην εξουσία και έγινε καθεστώς ενώ δεν έκανε τίποτα για τον τόπο και τους πολίτες.

    Τώρα ήρθε ο καιρός να ξεκουμπιστείτε εσείς μετά από 5 χρόνια ανυπαρξίας διότι δεν μπορεί ο λαός να περιμένει άλλα 20 χρόνια μέχρι να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχετε κάνει τίποτα.

    Ο Λαός λοιπόν θα δώσει ένα διπλό μήνυμα και σε εσάς τους ανύπαρκτους και στο ΠΑΣΟΚ που κοιμάται ύπνον βαθύ.

    Εσάς θα σας διαολοστείλει από την κυβερνητική καρέκλα (τη ΝΔ εννοώ και όχι εσάς προσωπικά) και το ΠΑΣΟΚ θα το φέρει στην εξουσία έστω και "βιαίως",ξυπνώντας το από τον λήθαργό του και πάλι περιμένοντας στη γωνία για να το διαολοστείλει και αυτό με τη σειρά του αν δεν κάνει τίποτα από ότι υπόσχεται.

    Πρέπει να καταλάβετε ότι η εποχή της ανέχειας έχει περάσει.

    Ο λαός μπορεί τη μια να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και την άλλη ΝΔ γιατί εφόσον δείχνετε ότι είστε άχρηστοι γιατί ο λαός και οι πολίτες να σας έχουν δούλους τους για περισσότερο από 3-4 χρόνια τον καθένα σας ;

    Δούλοι είστε του λαού και γι αυτό σας ψηφίζει ο λαός.
    Για να τον υπηρετείτε ψηφίζεστε ρε ρεμάλια,το καταλάβατε;

    Πάρτε το χαμπάρι.Είστε Δούλοι των Πολιτών και όχι όπως έχει επικρατήσει Άρχοντες που κάθονται στα κεφάλια τους.

    Η Δημοκρατία έτσι όπως την εφηύραν οι αρχαίοι έλληνες που δεν τους μοιάζετε ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι,σημαίνει ότι ο λαός ψηφίζει κάποιους με δημοκρατικές διαδικασίες για να τον υπηρετούν.
    Οι υπηρέτες είστε εσείς ,η κρατική εξουσία που σας δίνει ο λαός.

    Αν δεν σας αρέσει τότε τσακιστείτε να φύγετε κοπρόσκυλα του κερατά γιατί νομίζετε ότι η εξουσία αποτελεί εφαλτήριο οικονομικής και κοινωνικής δύναμης.
    Σκατά στα μούτρα σας αποτελεί αν το νομίζετε αυτό και επειδή το νομίζετε τότε και εγώ σας λέω ότι είστε Κωλάνθρωποι,σκατάνθρωποι, θλιβερά τσιμπούρια και βδέλες της Δημοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας μπουχέσας με τα όλα του μας κάνει να ντρεπόμαστε για την ίδια την χώρα μας.
    Αίσχος, αίσχος στους έλληνες που τον ψήφισαν και δεύτερη φορά άν και είχαν δεί τί παλιόμουτρο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ15 Απρ 2009, 5:11:00 μ.μ.

    15-04-2009

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ» (sic) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

    Στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ο «καταλληλότερος» (sic), πιστός στο παραμύθι του σεμνά και ταπεινά, για ασήμαντες αφορμές και προκειμένου να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον Ελληνικό Λαό, διέγραφε όποιον λοξοδρομούσε από το επικοινωνιακό παιχνίδι του π.χ. ΠΟΛΥΖΟΣ.

    Στη συνέχεια περιορίστηκε, στο να διαρρέουν τα «παπαγαλάκια» του ΜΑΞΙΜΟΥ την έντονη ενόχλησή και δυσαρέσκεια του, για όσα γαλάζια «σαΐνια» παρεκτρέπονταν ή εξασκούσαν το «επάγγελμα» του μιζαδόρου. (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ.λ.π.).

    Αφού περάσαμε στο επόμενο στάδιο της πλήρους κάλυψης, από τον «καταλληλότερο» (sic), των γαλάζιων χρυσών παιδιών, αλλά και κυβερνητικών στελεχών που παρανομούν ή είναι ανίκανοι. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΟΡΑΣ). Ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα.

    Σήμερα που αποδεδειγμένα πλέον:

    • Οι κουμπάροι καταδικάστηκαν, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), σιωπά και ανέχεται το ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ που δηλώνει ακόμη φίλος τους???
    • Τον ΠΑΥΛΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον ανέχεται??? Ενώ η κόρη του και ο αδελφός του κατέθεσαν πως ο μπαμπάς και ο πολυαγαπημένος αδελφός είναι ψεύτης, άρα επίορκος.
    • Την ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τη διατηρεί στη θέση της??? Αφού αποδεδειγμένα διέλυσε, με το νόμο έκτρωμα, τα ασφαλιστικά ταμεία???
    • Τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον διατηρεί στη θέση του??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά τα μπουζουκοπερπατήματα του αναφερόμενου υπουργού, το μοιραίο βράδυ, που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού οι ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις την επομένη που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού, οι πολυδάπανες και προκλητικές διακοπές στο Παρίσι μετά της συζύγου του???

    Τόσο κουρασμένος είναι ο «καταλληλότερος» (sic), που δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει???

    Όχι κυρίες/οι δεν είναι κουρασμένος ο Κωστάκης!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι ανίκανος, άχρηστος, συμμέτοχος στις αρπαχτές και απασχολημένος με το αγαπημένο του παιχνιδάκι το playstation… (τρομάρα του)!!!

    Δυστυχώς με τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ ο «καταλληλότερος» (sic), μας παραπλάνησε και αναρριχήθηκε στο τιμόνι της χώρας. Το τίμημα για όλους μας, παραπλανηθέντες και μη είναι:

    • Η ανασφάλεια, η ακρίβεια, η ανέχεια, η αναξιοκρατία, η αδικία.
    • Η διάλυση των κοινωνικών ταμείων και του κράτους πρόνοιας.
    • Το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών.
    • Το πάρτι πάνω από το Αιγαίο των αεροσκαφών του πρωθυπουργικού κουμπάρου Ερντογκαν.
    • Το ξεσάλωμα των Σκοπιανών.
    • Ο εξευτελισμός της Χώρας στη διεθνή σκηνή.
    • Το ξεζούμισμα του πλούτου της χώρας από τους κουμπάρους, τις θυγατέρες, τους γιους, τους/οις συζύγους, τους/οις πεθερους/ες των γαλάζιων στελεχών και υπουργών, από τα χρυσά γαλάζια αγοράκια και κοριτσάκια.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δυο εκατομμυρια εξαγριωμενοι πεινασμενοι ορμανε στην βαστιλλη και κρεμανε τον Λουδοβικο και την Αντουαννετα υπο τισ οδηγιεσ του δρ κουτσουκου και στηνονται λαικεσ δικεσ οπου δικαζονται σε απαγχωνισμο οι κλεφτεσ τραπεζιτεσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ:
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΟΙ !!

    ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    Δρ ΚΟΥTΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...

    ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ.

    Το ΠΑΣΟΚ μετά την ατυχή ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΗ σύνδεση των ΒΟΘΡΩΝ
    Ιπποκράτους και PRESS.
    (τα λαμογια του Τ.Ε.Ε> φταίνε.
    Και την αδυναμία των σκλάβων του Οικονομάκη να καθαρίσουν τα σκατά.
    Τα αναρχικά τον κυνηγάν λόγω ΚΟΥΝΕΒΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΞΕΧΥΛΙΣΑΝ
    Η ΜΠΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

    ΖΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ :
    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ BOΘΡΩΝ- ΦΡΕΑΤΙΩΝ- ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ...ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΥΠΟΝΟΜΩΝ, ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ PRESS.

    Tα έξοδα θα βαρύνουν τους βρωμιάρηδες του blogs. sibilla-hakis-epikairo-piazzapopolo k.l.p.
    TO ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δαιδαλάκο,
    ώς συνήθως δέν ασχολούμαι μέ τό σαμάρι(σχόλια)
    αλλά μέ τό γαϊδούρι (ανάρτηση-εσύ).
    Τσικλιντίκ-τσικλιντάκ άκουσες καί τή
    κλειδαριά ατιμούτσικο.
    Καί "επικοινωνιακά",ζήλεψες καί σύ.
    Μένει..,γράφεις μπαρμπούτσαλα.
    Εκδράμει.,-πού πάει μεσ΄τή κρίση- γράφεις πάλι μπαρμπούτσαλα.
    Κορώνα κερδίζεις,γράμματα χάνει στό post ο οποιοσδήποτε.
    Κάθε sec,100 κεραυνοί χτυπούν τή γή,αλλά εσύ αστραπόβροντο ούτε από
    χίλιους χαμπαριάζεις.
    Είσαι γειωμένος.
    Γράφεις 5 αράδες χαρτομάνδυλα καί
    αναμένεις νά βαρύνουν από..σχόλια.
    Μετά στά σκουπίδια.
    Είμαι σίγουρος ότι κάποια παρόμοια
    παπαριά θά ξαναγράψεις,έτσι σέ συμβουλεύω
    έν μέσω κρίσεως νά μήν ξοδεύεσαι σέ χαρτομάνδυλα.
    Τόσους νεολαίους(?) ξεσηκώνης-εκτονώνεις.
    Αφού σχολιάσουν,πάρε τή λεκάνη μέ
    τό νερό καί σάν καλή τσατσά νά τούς πλύνεις.
    Στό κόσμο αυτό κάποιοι γεννήθηκαν από τό νερό τής λεκάνης πού χύθηκε
    στήν...τούρκικη.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Αυτά γράφτηκαν,αφού διάβασα λίγα
    σχόλια-εκκρίσεις.
    Καί δέν πάνε γιά ψάρεμα πανάθεμα τους.
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ.

    ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.. ΕΛΕΟΣ..
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΒΑΛΕ ΦΩΝΗ....

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ.

    Το ΠΑΣΟΚ μετά την ατυχή ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΗ σύνδεση των ΒΟΘΡΩΝ
    Ιπποκράτους και PRESS.
    (τα λαμογια του Τ.Ε.Ε> φταίνε.
    Και την αδυναμία των σκλάβων του Οικονομάκη να καθαρίσουν τα σκατά.
    Τα αναρχικά τον κυνηγάν λόγω ΚΟΥΝΕΒΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΞΕΧΥΛΙΣΑΝ
    Η ΜΠΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

    ΖΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ :
    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ BOΘΡΩΝ- ΦΡΕΑΤΙΩΝ- ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ...ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΥΠΟΝΟΜΩΝ, ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ PRESS.

    Tα έξοδα θα βαρύνουν τους βρωμιάρηδες του blogs. sibilla-hakis-epikairo-piazzapopolo k.l.p.
    TO ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. oi diafora toy pasok me th nea dhmokratia einai h parakatw

    to pasok einai diftharmeno
    oi nea dhmokratia einai diaftharmenh kai epikyndhnh epipleon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ Y-MAGAZINE ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...
    ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ...
    posted by ΠΡΕΖΑ TV at 2:57 μμ

    Αγαπητή Αλέκα
    Έχω δει τις ματιές που μου ρίχνεις τελευταία όταν κάνω σαρδάμ στο βήμα της βουλής. Επίσης παρατήρησα ότι ψήλωσες και λίγους πόντους. Χαίρομαι για σένα, όμως με πιάνει το παράπονο όταν βλέπω να ασχολείσαι τόσο πολύ με τον Θοδωρή. Πονάω Αλέκα. Στο κάτω κάτω εγώ δεν είμαι ο αρχηγός; Εμένα ποτέ δεν μου μίλησες έτσι όπως μιλάς στον Θοδωρή.Γιατί Αλέκα; Τι έφταιξε και έφτασε εδώ η σχέση μας; Δεν με αναγνωρίζεις; Είμαι ακόμα ο Τζέφρι σου.

    O Αλέξης δεν σημαίνει τίποτα για μένα Αλέκα. Μόνο ψήφοι και τίποτα άλλο. Θυμάσαι όταν έκανες τον αριστερό ψάλτη της Δεξιάς και εγώ σου έριχνα τον εξάψαλμο; Με εμπνέεις Αλέκα.

    Είσαι για μένα η ορθοφωνία στη ζωή μου.
    Μαζί μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Ο ψηλός και ο κοντός. Ο χοντρός και ο λιγνός. Ο κακός και ο άσχημος.
    Εγώ και εσύ.

    Χέρι-χέρι.Χωρίς τον Καρατζαφέρη.Πώς να σου το πω για το καταλάβεις; Χωρίς εσένα δεν αξίζει να ζει κανείς σε μια καπιταλιστική κοινωνία.

    Με απέραντη αγάπη
    Ο Τζέφρι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Μετά τη μετακόμιση και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανωνυμος-15 Απρ 2009 3:57:00 μμ

    Απο την μια πορτα θα βγει η Νατασα να παει για τις εφημεριες και απο την αλλη η Σαλωμη θα μπει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, παραμιλάτε ατέλειωτα για τη siemens.

    Όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    Αφού βρωμάς Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Θα περάσει το Πάσχα...

    "Κλειδωμένος" στη Ραφήνα...
    ο Καραμανλής..."

    Aφού θα γυμνάσει το σώμα του και το μυαλό του στο play-station, μετά θα πάει για ύπνο αφού είναι πολύ κουρασμένος και χρειάζεται ξεκούραση.

    Μακάκες νουδούληδες κουράσατε τον αρχηγό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ψηφίστε μαλάκες το πασοκ. να πάτε την χώρα 100 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση