GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα Γέρικα Βουβάλια των media...

Δεν έχουν σωτηρία... . . Από το kourdistoportocali.blogspot.com . Τα πράγματα είναι απλά κι έχουν ως εξής: Tα Γέρικα βουβάλια, οι Μηντιάρχες...

Δεν έχουν σωτηρία...
. .
Από το kourdistoportocali.blogspot.com
.
Τα πράγματα είναι απλά κι έχουν ως εξής: Tα Γέρικα βουβάλια, οι Μηντιάρχες, είτε απο φυσικό γήρας είτε απο βίαιο θάνατο (βλέπε γλίστρημα και πέσιμο πάνω στο χέσιμο) θα φύγουν απο τη μέση, όπου νάναι.
Το κενό των Γέρικων βουβαλιών, ετοιμάζονται να καλύψουν απο τώρα τα γνωστά νεόπλουτα τσογλάνια. Οι σεσημασμένοι. Οι τελευταίοι βλέπουν με δέος κάτι τύπους σαν τον Παπαγιάννη-χάρη στη Google-να τους αποσπούν μερίδιο απο την εξουσία που θέλουν ν αποκτήσουν στα ΜΜΕ, με σκοπό να συνεχίσουν το βρώμικο παιγνίδι των Γέρικων βουβαλιών.
Τα blogs ενοχλούν τα Γέρικα βουβάλια αλλά και τα νεόπλουτα τσογλάνια, που ετοιμάζονται να...
τους διαδεχθούν. Οχι όλα τα blogs. Tους ενοχλούν τα blogs που έχουν καταλυτική παρέμβαση στη πολιτική ζωή του τόπου. Και πολιτική είναι τα πάντα.
Τους ενοχλεί το "Press-gr", με τις διαρκείς αποκαλύψεις του, τους ενοχλεί το κατά ριπάς εξοντωτικό γράψιμο του "Nonews" , τους ενοχλεί το "Pressmme" με τ αποκλειστικά του, τους ενοχλεί ο "θανατηφόρος" σαρκασμός το "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" , τους ενοχλεί η "γνώση" της νεώτερης πολιτικής ιστορίας του "Antinews". Τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Μιχάλης Καρχιμάκης, επικοινωνεί καθημερινά με 30000 blogs απ όλη την Ελλάδα.
Τους ενοχλεί το γεγονός ότι τα κομματικά επιτελεία , οι δημόσιες υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένης της ΓΑΔΑ και της ΕΥΠ) είναι κολλημένες στα blogs. Tους αρρωσταίνει η ιδέα της δύναμής τους που ξεφτίζει. Μια ημερήσια εφημερίδα ζήτημα να την ξεφυλλίσει κανείς, να φθάσει ως τη τελευταία σελίδα, στα blogs μπαίνει δεκάδες φορές στη διάρκεια μιας μέρας. Τους ενοχλεί ο γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα στηρίξει την προεκλογική του καμπάνια στο διαδίκτυο-έχει προηγηθεί ο Ομπάμα. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι ακόμη και το γεροντοφρικιό ο Σιούφας, η ο ροκαμπίλλυ ο Ζαγορίτης, με τα blogs ασχολούνται.
Τους ενοχλούν τα blogs και γι αυτό πιέζουν τα media shops και τον δουλικό κρατικό μηχανισμό, να μην μας δίνει διαφημίσεις.
Μόνο που τα Γέρικα Βουβάλια και τα νεόπλουτα τσογλάνια, πολύ γρήγορα θα χάσουν σχεδόν όλη τους τη δύναμη. Κι αυτό γιατί όλο και περισσότεροι πολίτες θ αποκτούν τη δική τους ιστοσελίδα. Ανάμεσα σ αυτούς και άνθρωποι του πνεύματος που έχει ανάγκη το διαδίκτυο. Στο τέλος οι πολίτες θα νικήσουν τα βουβάλια: Για κάθε έναν Παπαγιάννη που απολύεται, θα πετάγονται δεκάδες πιο οργισμένα blogs-σαν τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας.
Δεν εχουν σωτηρία...

13 σχόλια

  1. Θάθελα να ρωτήσω τους οργισμένους του μπλόγκ να μου πουν που θα βρώ ,για αξιολόγηση , όλο το πακέτο των κατηγοριών του κ.Παπαγιάννη αλλά και που θα βρώ τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ .
    Πάντως ,προσωπικά , παρότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΔ-ΚΡΑΤΗΣ θεωρώ τον ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ (που ξέρω πως είναι δεξιός) ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

    κΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ

    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμην και να το δούμε μπας και γλυτώσουμε από τους νεοταξίτες και επιβιώσει η χώρα και έννοιες όπως αξιοπρέπεια,αξιοκρατία, συνέπεια σε αρχές,ελευθερία και ικανότητα σκέψης,πραγματική δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα για ποιά δήθεν «οργισμένα» και «ανεξάρτητα» blogs μιλάει;

    Για τα «παραμάγαζα» επαγγελματιών δημοσιογράφων, όπως το παρόν; για τους οχετούς παραπολιτικής λάσπης που υπηρετούν κάποιο από τα πασινομπλέ οχυρά της ολιγαρχίας;

    Την ώρα που η «δημοκρατία» τους βγάζει την κουκούλα και οργανώνεται για την επίσημη πάταξη κάθε άλλης άποψης, τα όργανά της φοράνε την δική τους και παριστάνουν τους «μπλόγκερς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό τό ζώο είναι βύσωνας.
    Πάνε στήν Κερκίνη νά δείς βουβάλια.
    Καί ο άνθρωπος διαφέρει από τόν χιμπατζή
    μόνο 2% τού DNA,αλλά δέν μοιάζουν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....χα χα χα.....


    για κοίτα τι κατεβάζει ο (α)νους του αποτυχημένου κρατικοδίαιτου Γιομπαζολιά... με τη φιλική συμμετοχή του ψυχάκια Καψαμπέλη και του κωλοτούμπα Παπαγιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ BLOGGERS ?

    ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ ΤΟ ΚΟΡΔΙΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ. ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ PRESS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ'ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ SIBILLA ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕ-ΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ...
    ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤV. ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
    ΤΟ ΓΡΕΙΚΙ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ-diaporon-ΚΡΟΓΙΑΣ-hakis hakis κ.λ.π. ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ.
    STOXASMOS-POLITIKI. PIACA
    POPPOLO. ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΙΝDYMEDIA ΤΩΝ ΅ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ΅ ΤΟΥ SOROS...
    ΤΟ troktiko. ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    KAI ΤΑ ΑΛΛΑ.. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ... ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΙ BLOGGERS ?

    ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ ΤΟ ΚΟΡΔΙΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ. ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ PRESS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ'ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ SIBILLA ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕ-ΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ...
    ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤV. ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
    ΤΟ ΓΡΕΙΚΙ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ-diaporon-ΚΡΟΓΙΑΣ-hakis hakis κ.λ.π. ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ.
    STOXASMOS-POLITIKI. PIACA
    POPPOLO. ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΙΝDYMEDIA ΤΩΝ ΅ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ΅ ΤΟΥ SOROS...
    ΤΟ troktiko. ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    KAI ΤΑ ΑΛΛΑ.. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ... ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε κάθειρξη 8 ετών καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, τον 23χρονο
    Γιώργο Βούτση,
    για ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη, τον Οκτώβριο του 2007.

    Δικαστές και ένορκοι δεν του έδωσαν αναστολή και αρνήθηκαν να του αναγνωρίσουν ελαφρυντικά.
    Μετέτρεψαν ωστόσο το αδίκημα της κατοχής εκρηκτικών, δηλαδή μιας χειροβομβίδας, σε παράνομη οπλοκατοχή που είναι πλημμέλημα.

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΗΛΕΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.....
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ....
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βουβάλι κι αν ξεπέσει πάλι αξίζει ένα βόιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 300 Χρόνια συμπληρωνονται
    το 2009
    απο την γέννηση του ΔΑΡΒΙΝΟΥ.

    ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    εδώ μέσα
    τον ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση