GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύστερα από 102 ημέρες...

Δικαίωσαν στα ...μουλωχτά τον Τενέζο! . Από τον Θεόδωρο Τενέζο Σύμφωνα μέ δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ, εδώ και δυόμισυ μήνες η Ολομ...

Δικαίωσαν στα ...μουλωχτά τον Τενέζο!
.
Από τον Θεόδωρο Τενέζο

Σύμφωνα μέ δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ, εδώ και δυόμισυ μήνες η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, είχε δώσει εντολή διερεύνησης των καταγγελιων τού Απεργού, για καρτέλ χάλυβα, αφήνοντας τον εν τω μεταξύ νά πεθαίνει!
Έχοντας πλήρη αίσθηση της βαρύτητας τού περιεχομένου τού δημοσιεύματος, το οποίο αν επιβεβαιωθεί δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της προστασίας τού καρτέλ τού χάλυβα και των υπολοίπων, και με την αντίληψη σοβαρότητας και ευθύνης, το αναδημοσιεύουμε προς το παρόν χωρίς σχόλια και προεκτάσεις, αναμένοντας κάποια ανακοίνωση από τούς ....αρμοδίους .
Το «ΠΑΡΟΝ» αποκαλύπτει κρυφή εντολή από την Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού να ελεγχθούν οι καταγγελίες του επιχειρηματία για καρτέλ χαλυβουργιών. Έπρεπε να εξαντληθεί στο πεζοδρόμιο της Πατησίων ο καταγγέλλων, για να κάνει η Επιτροπή τη δουλειά της.
Ύστερα από τρεις μήνες απεργίας πείνας στο πεζοδρόμιο της Πατησίων, έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος βλέπει σήμερα τον αγώνα του να δικαιώνεται, όχι από μια ανακοίνωση της Επιτροπής, αλλά από...
μια αποκάλυψη του «Π»!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, εδώ και δυόμισι μήνες η Ολομέλεια της Επιτροπής έχει δώσει εντολή στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού να προχωρήσει σε έρευνα, με βάση τις καταγγελίες Τενέζου, για παραβάσεις του άρθρου 1 του αντιμονοπωλιακού νόμου 703/77. Έτσι, οι μεγαλύτερες χαλυβουργίες της χώρας και οι χονδρέμποροί τους θα ελεγχθούν για παράνομες συμπράξεις και εναρμονισμένες πρακτικές, δηλαδή -απλούστερα- για τον σχηματισμό καρτέλ.
Η εντολή αυτή της Επιτροπής δεν έχει αποκρυβεί μόνο από την ευρύτερη κοινή γνώμη, αλλά και από την ίδια την εταιρεία Iron Tenco, του Θ. Τενέζου, η οποία θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί αρμοδίως, ως διάδικος στην υπόθεση. Δεν γνώριζε ότι δικαιώθηκε Έτσι, ο απεργός πείνας παρέμενε εδώ και δυόμισι μήνες στο πεζοδρόμιο, χωρίς να γνωρίζει ότι έχει ήδη δικαιωθεί, σε ό,τι αφορά το βασικότερο αίτημά του, δηλαδή την πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας του, ώστε να «ξεσκεπαστεί το ελληνικό καρτέλ του χάλυβα», όπως ο ίδιος λέει.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η εντολή ελέγχου δόθηκε ταυτόχρονα με την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής, με την οποία απορρίπτονται πλήρως οι καταγγελίες Τενέζου για παραβάσεις του άρθρου 2 του ν. 703/77 (κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και οικονομικής εξάρτησης), χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά στο σκέλος των καταγγελιών του που αφορούσε εναρμονισμένες πρακτικές των χαλυβουργιών. Ήδη η Επιτροπή είχε ξεκινήσει τη δική της, αυτεπάγγελτη έρευνα για καρτέλ από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να αξιοποιεί τις καταγγελίες Τενέζου, τις οποίες έκρινε ως ανεπαρκείς.
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας επιμένει ότι η απόφαση για τη διεξαγωγή αυτεπάγγελτου ελέγχου είχε στόχο να αποκλείσει τον ίδιο και την εταιρεία του από τη διαδικασία, αφού σε αυτήν την περίπτωση έχανε την ιδιότητα του διαδίκου και η Επιτροπή θα είχε τη δυνατότητα να προωθήσει την έρευνα χωρίς εξωτερική πίεση. Παρότι έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την έναρξη αυτής της αυτεπάγγελτης έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν και έφοδοι ελεγκτών στις μεγαλύτερες χαλυβουργίες (Σιδενόρ, Χαλυβουργική, Χαλυβουργία Ελλάδος), ακόμη η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού δεν έχει συντάξει εισήγηση και μόλις προ διμήνου πήρε την εντολή να διερευνήσει και τις καταγγελίες Τενέζου - σε άλλες περιπτώσεις, όπως της έρευνας για καρτέλ στην ακτοπλοΐα, η εισήγηση συντάχθηκε σε λίγες εβδομάδες...
Οι άλλες πλευρές της δικαίωσης. Η δικαίωση του πεισματάρη απεργού πείνας φαίνεται, όμως, ότι έχει και άλλες πλευρές:
- Πρόσφατα η απεργία πείνας και η εν γένει στάση της Επ. Ανταγωνισμού σε αρκετές υποθέσεις απασχόλησαν την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία έδωσε εντολή στην Επίτροπο Ανταγωνισμού Νέλι Κρουζ να στείλει αυστηρή επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση για να ζητηθούν εξηγήσεις.
- Νωρίτερα, ο οικονομολόγος Χρήστος Ιωάννου, μέλος της Επ. Ανταγωνισμού, είχε αντικρούσει με σοβαρά επιχειρήματα την απόφαση της πλειοψηφίας για την απόρριψη των καταγγελιών Τενέζου, ζητώντας να διερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες του για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και οικονομικής εξάρτησης, που οδήγησαν στο κλείσιμο της επιχείρησής του. Μάλιστα, διέψευδε με επιχειρήματα τους ισχυρισμούς ότι ο επιχειρηματίας ήταν «μπαταχτσής», τονίζοντας ότι η αδυναμία του να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις ήταν συνέπεια της καταχρηστικής συμπεριφοράς χονδρεμπόρου μεγάλης χαλυβουργίας.

16 σχόλια

  1. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ = ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ "ΡΕΥΜΑ" ΥΠΕΡ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ!!

    ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΒΕΡΓΗ = ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ27 Μαΐ 2009, 12:36:00 μ.μ.

    ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»

    22-05-2009

    Στη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεις για την οικονομία, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο «καταλληλότερος» εγκαλούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για έλλειψη μνήμης ή σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας.

    Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του κουρασμένου Κωστάκη είναι αποκαλυπτικό και συνάμα αδιάψευστο ντοκουμέντο, για την ποιότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτει ο «σεμνός» και «ταπεινός» πρωθυπουργός μας.

    ( ……. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να λέει, ότι τάχα μου προκηρύξαμε πρόωρες εκλογές το 2007 εν μέσο πυρκαγιών, δεν τα θυμάστε καλά και καλλίτερα να μην τα θυμάστε καλά, γιατί αλλιώς σκόπιμα διαστρεβλώνετε χονδροειδώς τα πράγματα, πρώτα προκηρύχθηκαν οι εκλογές και μετά ήλθαν οι πυρκαγιές, γιατί δεν λέτε την αλήθεια? για ποιο λόγο τη διαστρεβλώνετε? ….. μπλα μπλα μπλα)

    Εμείς όμως που τα θυμόμαστε εξίσου καλά με τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπενθυμίζουμε στον «παπαγάλο» και αρχηψευταρά «καταλληλότερο», ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν στις 28 - 06 - 2007 με τη βοήθεια του «στρατηγού άνεμου» επικουρούμενος από τις «ασύμμετρες απειλές», σύμφωνα με τις μπαρούφες του αρχηπραίτορα «κου» ΠΟΛΥΔΩΡΑ, που παρίστανε τότε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και εξέτεινε την ποινή του όπως έχει δηλώσει ο άχρηστος.

    Οι πρόωρες εκλογές και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή προκηρύχθηκαν στις
    17 - 08 - 2007.

    Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας «παπαγάλε» και αρχηψευταρά «καταλληλότερε».

    Εμείς επειδή έχουμε ισχυρότατη μνήμη, ενημερώνουμε από τώρα τους «παπαγάλους», τους αρχηψευταράδες, τους κουρασμένους, τους ανίκανους, τους «καταλληλότερους», τους μιζαδόρους, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τα λογής – λογής θερέφωνα της Ν(έας) Δ(υστυχίας), ότι στις Ευρωεκλογές αλλά και στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα τους μαυρίσουμε.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ...

    άπιστος Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    Ο Γιώργος Αλογοσκούφης ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!

    -Αύξηση των ακάλυπτων επιταγών κατά 267% είχαμε το 2009.

    -Στα 3 δίς θα φθάσουν φέτος οι ακάλυπτες επιταγές.


    Ξεσκίσαμε κάθε άλλη οικονομία στον κόσμο.


    Και αυτά τα θαυμαστά αποτελέσματα είανι αποτέλεσμα της πεντάχρονης πολιτικής του Γιώργαρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
    Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ


    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κώστας Καραμανλής
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    Yπουργός Παυλόπουλος Προκόπης
    Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Δημόσιας Τάξης Μαρκογιαννάκης Χρήστος
    Υφυπουργός Νάκος Αθανάσιος
    Υφυπουργός Ζώης Χρήστος
    Υφυπουργός (αρμόδιος για τα ΜΜΕ) Κωνσταντίνος Γκιουλέκας

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Υπουργός Ιωάννης Παπαθανασίου
    Υφυπουργός Μπέζας Αντώνιος
    Υφυπουργός Λέγκας Νίκος
    Υφυπουργός Μπούρας Αθανάσιος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Υπουργός Μπακογιάννη Ντόρα
    Υφυπουργός Βαληνάκης Ιωάννης
    Υφυπουργός Κασσίμης Θόδωρος
    Υφυπουργός Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    Υπουργός Μεϊμαράκης Ευάγγελος
    Υφυπουργός Τασούλας Κωνσταντίνος
    Υφυπουργός Πλακιωτάκης Ιωάννης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    Υπουργός Χατζιδάκης Κωστής
    Υφυπουργός Βλάχος Γεώργιος
    Υπουργός Μπούγας Ιωάννης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΧΩΔΕ
    Υπουργός Σουφλιάς Γιώργος
    Υφυπουργός Καλογιάννης Σταύρος
    Υφυπουργός Ξανθόπουλος Θεμιστοκλής

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Υπουργός Σπηλιωτόπουλος Άρης
    Υφυπουργός Λυκουρέντζος Ανδρέας
    Υφυπουργός Ταλιαδούρος Σπυρίδων

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    Υπουργός Πάλη Πετραλιά Φανη
    Υφυπουργός Καλαντζάκου Σοφία
    Υφυπουργός Κοντογιάννης Γεώργιος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    Υπουργός Αβραμόπουλος Δημήτρης
    Υφυπουργός Παπαγεωργίου Γιώργος
    Υφυπουργός Σαλμάς Μάριος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Υπουργός Χατζηγάκης Σωτήριος
    Υφυπουργός Κιλτίδης Κωνσταντίνος
    Υφυπουργός Παπαδόπουλος Μιχαήλ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    Υπουργός Νικόλαος Δένδιας
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    Υπουργός Σαμαράς Αντώνιος
    Υφυπουργός Ιωαννίδης Γιάννης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
    Υπουργός Στυλιανίδης Ευρυπίδης
    Υφυπουργός Μπεκίρης Μιχαήλ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
    Υπουργός Παπαληγούρας Αναστάσιος
    Υφυπουργός Καμμένος Παναγιώτης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    Υπουργός Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
    Υπουργός Καλαφάτης Σταύρος


    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον στο blog θα πρέπει να φέρετε μια γάτα για να πετάξει έξω τα ανεγκέφαλα χρωματιστά παπαγαλάκια τα οποία κάθε μέρα γράφουν τα ίδια σχόλια παντού άσχετα με το θέμα. ελπίζω να παίρνετε κάνα φράγκο για τον κόπο σας θλιβερά κομματόσκυλα.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MAΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ... ΟΛΟΥΣ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    Ο πολιτικός που έκανε party στην παραλιακή

    Ποιος πολιτικός μας έκανε party σε κλάμπ της παραλιακής; Είναι αρκετά γνωστός και το έκανε λόγω έναρξης της περιόδου. Του καλοκαιριού!
    Είναι ο ...

    Χρ. Βερελής. Ο πρώην υπουργός (και πρώην βουλευτής) συνηθίζει να εορτάζει την έλευση του θέρους με πάρτι σε κλαμπ της παραλιακής. Το εφετινό πάρτι έγινε προχθές το βράδυ. Μου λένε ότι ο κ. Βερελής είχε «ρεύμα». Δέχθηκαν να πληρώσουν 5 ευρώ είσοδο για να υποδεχθούν το πολιτικό καλοκαίρι αρκετοί πολιτικοί φίλοι του, μεταξύ των οποίων οι κυρίες Συλβάνα Ράπτη, Μιλένα Αποστολάκη και Σοφία Γιαννακά , καθώς και οι κκ. Ευ. Βενιζέλος, Αθ. Μωραΐτης και Ι. Κουτσούκος. Και του χρόνου!
    ΝΕΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ
    ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ... ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΜΟΥΑΡ.
    ΑΙ ΣΙΚΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα να ξέρω τί σκέπτεται αυτό το κορίτσι, η mother.
    H Margaret Chad, ντε.
    Έχοντας ζήσει τόσο χρόνια δίπλα στον Αντρέα, αναρωτιέμαι τί να σκέπτεται για τον κανακάρη.
    Τι πήγε λάθος;
    Τον έτρεφε υγιεινά.
    Τον έντυνε καλά.
    Τον πήγε στα πιό ακριβά σχολεία.
    Τον έστειλε στην Αμερική.
    Τον έστειλε στη Σουηδία.
    Τόσα χρόνια πρωθυπουργός ο μπαμπάς τούκανε συνεχώς φροντιστήριο.
    Τον έκανε και υπουργό για καμιά δεκαριά χρόνια μπάς και αποκτήσει λίγη πρακτική εμπειρία.
    Και τί κατάφερε μετά από 57 χρόνια;
    Ένα κουραμπιέ με μουστάκι.
    Φτωχή κυρία Chad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λέτε βρε εκεί στο Press;
    Ούτε καν που έχετε καταλάβει το μέγεθος της κρίσης.
    Ποιο επιτελείο του πασόκ;
    Όλοι μπάζα είναι.
    Συγκρίνεις τη δασκαλίτσα τη Λούκα, τον τηλεστάρ Χριστοδουλάκη, το ρετάλι τον Παπαδόπουλο ή τον σοβαροφανή αρλουμπολόγο Παπαντωνίου με ανθρώπους της πραγματικής αγοράς όπως ο Παπαθανασίου;
    Για το μωράκι τον Παπακωνσταντίνου δεν θέλω να πώ τίποτε.
    Εάν με τέτοιους ανθρώπους σκέφτεται ο βλακογιώργος να προστατεύσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική κρίση σωθήκαμε.
    Όλοι μετανάστες στη Γερμανία θα ξαναπάμε.
    ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ φωτογραφία του
    Γιωργάκη, σε Πράσινη ΚΗΔΕΙΑ ..

    Κάνανε προεκλογικό
    διαφημιστικό spot στο ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕΧΡΙ και οι διαφημιστές του
    κόμματος, του κάνουν πλάκα,
    του καθυστερημένου.

    Αντε στο επόμενο spot.
    Να βάλετε τον Γιωργάκη στο
    μαζί με τον + Σιδερένιο και τον
    + Κουτσόγιωργα, στο Υπερπέραν.

    Τα κόλλυβα (τα δηλητηριασμένα)
    Θα τα μοιράζει το Σούργελο
    Μαρία Δαμανάκη (γνωστή
    στην ΠΙΑΤΣΑ, σαν.... η Εβραία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρέ,ζεί ακόμη ό βασιλεύς....Θεόδωρος Τενέδος?????
    Έσπασε κάθε ρεκόρ ανθρώπινης επιβίωσης.
    Σουβλάκιααααααα!!!!!
    Πίτσεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πιο βαρύ φορτίο είναι το υπέρογκο δημόσιο χρέος, που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Ήταν στο 30% το ’81, και το έφτασαν στο 100% το 2004. Μόνο για τους τόκους του πληρώνουμε φέτος 12 δις ευρώ. Έχουμε βαθιά συναίσθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι η ανεργία. Ήταν στο 3% το ’81 και το έφτασαν στο 11,3%, το 2004. Τριπλασίασαν τα χρέη την ώρα που η χώρα δεχόταν τεράστιους κοινοτικούς πόρους. Τριπλασίασαν την ανεργία κάτω από τις πιο ευνοϊκές διεθνείς οικονομικές συνθήκες.

    Άφησαν πίσω τους προβλήματα, που δεν αντιμετωπίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Προβλήματα που βρίσκουμε μπροστά μας στο σημερινό, τον ανηφορικό δρόμο της διεθνούς συγκυρίας. Και, όμως! Οι υπαίτιοι των προβλημάτων -οι υπαίτιοι των πιο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων- επιμένουν στο λαϊκισμό. Υπόσχονται τώρα τα πάντα στους πάντες. Δεν λένε όμως ούτε ποιές είναι οι λύσεις που προτείνουν, ούτε πώς θα βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι. Δεν καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις, ποτέ και για τίποτε.

    · Προτάσσουν ένα ανεύθυνο «ναι» σε κάθε αίτημα. Απ’ όπου κι αν προέρχεται. Όσο κι αν κοστίζει.

    · Αντιτάσσουν ταυτόχρονα ένα επίμονο, μηδενιστικό «όχι» σε κάθε αναγκαία αλλαγή. Θεωρούν ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Και ο σκοπός τους, το μόνιμο άγχος τους, είναι η κατάληψη της εξουσίας. Έφτασαν στο σημείο να δυσφημούν, χωρίς κανένα δισταγμό, τη χώρα.

    - Τη μια διαδίδουν ότι «η Αθήνα έγινε Καμπούλ».

    - Την άλλη διακηρύσσουν ότι «η χώρα δεν θα μπορέσει να δανειστεί».

    - Την επομένη γίνονται αναμεταδότες εξτρεμιστικών συνθημάτων σε ξένα Μέσα.

    - Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι πρόκειται, τάχα, να καταρρεύσει η Οικονομία μας.

    - Καταλήγουν, στο τέλος, να χαρακτηρίζουν «βάρβαρους» όλους τους Έλληνες που δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Δεν υπήρξε ποτέ μια τόσο ανεύθυνη στάση. Δεν ξέρω πόσο καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνουν στα συμφέροντα της χώρας. Δεν ξέρω πόσο η βουλιμία της εξουσίας συσκοτίζει τα πλάνα της πολιτικής πρακτικής τους. Δεν ξέρω ποιους έχουν -αν έχουν- σαν τελευταίους φραγμούς. Αυτή όμως δεν είναι πολιτική κριτική. Είναι δυσφήμηση της χώρας. Είναι υπονόμευση στις προσπάθειες για νέες επενδύσεις και νέες θέσεις δουλειάς. Είναι πλήγμα στην προς τα έξω εικόνα της Πατρίδας μας.

    Και ρωτώ: Έχει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επαφή με τη διεθνή οικονομική πραγματικότητα; Έχει αντίληψη των συνεπειών που παράγει η αντιπολιτευτική αμετροέπεια; Έχει συναίσθηση ευθύνης; Επιτέλους, λοιπόν: Έως πότε το μικροκομματικό θα επιβάλλεται στο εθνικό; Έως πότε οι κομματικές σκοπιμότητες θα θυσιάζουν το κοινωνικό συμφέρον; Έως πότε ο λαϊκισμός θα γίνεται εμπόδιο στην πορεία της Πατρίδας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5005883772856983579 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΠΩΣΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση