GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος Αμπράμοβιτς...

. Ποιοι Ροκφέλερ και Αμπράμοβιτς μπροστά στους Αγγελόπουλους! ΒΕΡΟΛΙΝΟ ανταπόκριση Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έφτασαν στο Βερολίνο και κατ΄ευθ...

.
Ποιοι Ροκφέλερ και Αμπράμοβιτς
μπροστά στους Αγγελόπουλους!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ ανταπόκριση

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έφτασαν στο Βερολίνο και κατ΄ευθείαν από το αεροδρόμιο βρέθηκαν στην εξέδρα της σάλας «02 World» τη στιγμή της προπόνησης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τεχνοκράτης Γερμανός παράγοντας του μπάσκετ, σχολίασε ότι: "Στο κραχ του 1929 πτωχεύσανε και οι πρόεδροι των αθλητικών συλλόγων, αλλά ογδόντα χρόνια μετά στο τωρινό κραχ, ενώ στην Αμερική κλείνουν αυτοκινητοβιομηχανίες και γενικώς πτωχεύουν στο κόσμο οι Ροκφέλερ και οι Αμπράμοβιτς, στην Ελλάδα καπνίζουν πολεμοχαρώς οι καμινάδες των εργοστασίων και των πλοίων των Αγγελόπουλων, που κάνουν πάρτυ στο Βερολίνο, ενώ την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν οι εργάτες της γερμανικής πρωτεύουσας..."
Η Ελλάδα είναι ζάπλουτη χώρα, είπε Αμερικανός μάνατζερ που...
βρίσκεται στο Βερολίνο και διαπραγματεύεται με τους Αγγελόπουλους την αγορά άσσου του αθλήματος σε αστρονομικό ποσό. Εντύπωση κάνει εδώ ότι ο Ολυμπιακός έχει καλέσει στο πάρτυ του Βερολίνου αστέρια του από το παρελθόν, όπως τους Έντυ Τζόνσον, Ντέιβιντ Ρίβερς, Αλέκο Σπανουδάκη, Αργύρη Καμπούρη και τον Παναγιώτη Φασούλα.
Οι Γερμανοί σχολιάζουν ότι οι φίλαθλοι της Ισπανίας και της Ρωσίας, που συμπληρώνουν την τετράδα των ομάδων, θα είναι πολύ λιγότεροι από τους Έλληνες οπαδούς του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού που είναι 8.000.

9 σχόλια

  1. texnokratis germanos paragontas tou basket? ti kitrinila einai afti re mages???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο αφελείς πολίτες νιώθουν υπερήφανοι γιατί έχουν Ωνάσηδες, Αμπράμοβιτς και Αγγελόπουλους, που επιδεικνύουν τον πλούτο τους. Γερμανική εφημερίδα έγραφε ειρωνικά πως ενώ η καλύτερη γερμανική ομάδα μπάσκετ, η ALBA Βερολίνου έχει ένα προϋπολογισμό 7,5 εκατομμυρίων ο προϋπολογισμός των δύο πρώτων ελληνικών ομάδων ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια. Ο προϋπολογοσμός της ALBA είναι σχεδόν ίσος με την ετήσια αμοιβή του Τσίλντρες. Πρέπει να είναι κανείς πολύ βλαξ για να νιώθει υπερήφανος με τέτοιες ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΡΟΚ,ΑΜΠΡΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛ,ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ.ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ολυμπιακός αν και με πολλές ελλείψεις 'επαιξε στα ίσα τον Παναθηναικό, που ανεξάρτητα τι θα κάνει στον τελικό του Βερολίνου, θα χάσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, γιατί θα το πάρει η ομάδα των Αγγελόπουλων... Η Ελλάδα διαθέτει πλέον ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΞΙΑΣ και δύο ζευγάρια αδελφών (ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ) που χώνουν βαθειά το χέρι στη τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μιά ψωροκώστενα σαν την Ελλάδα, έχει πάντα ζάπλουτους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και στο τελικό και καινούρια φάρμακα για τον ιό των χοίρων!!! σαμποτάρισμα ακόμη και στις ασπιρίνες γάβροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον 10.01
    Ποιος θα χάσει το πρωτάθλημα Ελλάδας ρε μάπα???
    Τόσες σφαλιάρες έχετε φάει και φέτος και όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα να βάλετε μυαλό..... ακόμα και τώρα μιλάτε?
    Ρε, πάρ' τε το χαμπάρι:
    Ο Μεγάλος Παναθηναικός θα χάσει πρωτάθλημα όταν γουστάρει αυτός!!!!!

    Όσο για τη σύγκριση Αμπράμοβιτς- Αγγελοπουλέων, δεν θα πω τίποτα.
    Δεν μας νοιάζει κανένας και τίποτα... όσο υπάρχει κάποιος τύπος που λέγεται Παύλος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση