GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομάδα της Ντόρας και στη ...Μεσσηνία!

Από το http://trifylianews.blogspot.com/ . Η ομιλία Σαμαρά στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αλλά κυρίως η παρουσία οργαν...

Από το http://trifylianews.blogspot.com/
.
Η ομιλία Σαμαρά στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αλλά κυρίως η παρουσία οργανωμένων… όψιμων φίλων του υπουργού Πολιτισμού από τη Μεσσηνία στο ξενοδοχείο «Caravel», άγγιξαν τις χορδές σ’ ένα… άλλο βιολί, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την ορχήστρα για την πολυπόθητη αρχηγία στη Ν.Δ. από τον Μεσσήνιο βουλευτή.
Όμως, οι εκτός «ορχήστρας» Μεσσήνιοι Νεοδημοκράτες χορεύουν πλέον σ' έναν άλλο σκοπό. Ο σκοπός αυτός δεν είναι άλλος από τη δημιουργία «κίνησης» φίλων υπέρ της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη.
Φυσικά η κίνηση αυτή δημιουργείται στη Μεσσηνία από Νεοδημοκράτες, οι οποίοι
θέλουν να παραμείνουν στο κόμμα (δεν είναι από αυτούς που... αλληθωρίζουν προς ΛΑΟΣ ή την αποχή - αποστασιοποίηση). Όμως, αφενός μεν δεν μπορούν να ξεχάσουν την «πτώση» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφετέρου δε δεν μπορούν να δεχθούν το «καπέλωμα» του τοπικού κομματικού μηχανισμού από... όψιμους φίλους του Αντώνη Σαμαρά. Το ίδιο και...
από δυσαρεστημένους, είτε διότι τους «ξεγέλασαν» με υποσχέσεις, είτε διότι βλέπουν με πίστη ότι έχει δημιουργηθεί πρόωρα και άκαιρα η ανάδειξη νέου αρχηγού στη Ν.Δ., όταν ο Κώστας Καραμανλής είναι ακόμα πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος.
Η επιθυμία για δημιουργία πυρήνα της Ντόρας στη Μεσσηνία είναι πέρα κι έξω από τις επιθυμίες της υπουργού Εξωτερικών και του περιβάλλοντός της.
Είναι καθαρά πρωτοβουλία Νεοδημοκρατών, που βλέπουν από άλλη οπτική γωνία τη διατήρηση του κόμματος και στην εξουσία.
Οι ίδιοι πιστεύουν ότι, ο Καραμανλής θα είναι αρχηγός της Ν.Δ. ακόμη κι αν στις ευρωεκλογές επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις.
Όμως, αρνούνται την οποιαδήποτε τάση (η οποία άλλωστε έχει δημιουργηθεί) με σκοπό την αντικατάσταση Καραμανλή, ενώ ο βασικός αντίπαλος είναι το ΠΑΣΟΚ.
Ποιοι αποτελούν τον πυρήνα;
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κίνηση υπέρ της Ντόρας γίνεται με το ίδιο σκεπτικό, το οποίο προωθούν οι φίλοι του Σαμαρά. Δηλαδή, όπως διαδίδουν (σ.σ. οι τελευταίοι) ότι δήθεν ο Καραμανλής επέλεξε τον Αντώνη για «ισορροπία» απέναντι στην Ντόρα, με το ίδιο σκεπτικό και οι ίδιοι κινούνται στη Μεσσηνία υπέρ της Ντόρας, για ισορροπία απέναντι στον Αντώνη!
Μέχρι στιγμής υπάρχουν 5 δήμαρχοι, 25 εκλεγμένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 4 εκπρόσωποι Φορέων του κοινωνικού, οικονομικού και συνδικαλιστικού χώρου και αρκετοί συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, συνεταιριστές κι επιστήμονες. Κάποιοι επιχειρηματίες (φίλα προσκείμενοι στην οικογένεια Μητσοτάκη) απέχουν προς το παρόν της «κίνησης», αλλά είναι σίγουρο πως διακριτικά θα συμφωνήσουν, όταν κι εφ' όσον δοθεί «πράσινο φως» από την Αθήνα.
Οι «ανοιξιάτικοι»
Έχει αποφασιστεί να μη γίνει καμία πρόταση στους παλαιούς και πιστούς φίλους του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της «Πολιτικής Άνοιξης».
Αυτό για έναν και μοναδικό λόγο. Αυτοί παραμένουν πιστοί στον Αντώνη, παρά το γεγονός ότι έχουν παραγκωνιστεί από τους «όψιμους» φίλους του κι έχουν να τον δουν ή να τον ακούσουν από την... προπαραμονή των εκλογών!
Το κόμμα και ο κομματισμός
Σε ό,τι αφορά στον τοπικό κομματικό μηχανισμό, θεωρούν ότι έχει ξεφύγει των προσδοκιών και ταυτίζεται σε λογική και λειτουργία με τον αντίστοιχο κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, ως εξυπηρέτησης συγκεκριμένων βουλευτικών γραφείων και της παρέμβασης σε οποιαδήποτε τοπική δραστηριότητα προς... ίδιον όφελος!
Υπάρχει, επίσης, η εκτίμηση πως η οποιαδήποτε διαρροή προς τον ΛΑΟΣ είναι επιζήμια, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι... Καρατζαφερικοί διατείνονται πως θα στηρίξουν τη Ν.Δ. και τον Καραμανλή, εάν κι εφόσον χρειαστεί. Εν κατακλείδι, στο άμεσο μέλλον μέχρι τις ευρωεκλογές, αλλά, κυρίως στο αμέσως μετά διάστημα προβλέπονται κινήσεις τακτικής από πλευράς και των δύο πόλων, που έχουν διαμορφωθεί στο εσωτερικό της Ν.Δ., που πολλοί θα... τρίβουν τα μάτια τους!
Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"

11 σχόλια

  1. Ο καψαμπέλης να σκουπίσει τώρα απο το μπλόκ του...τα ψοφια πράσινα παπαγαλάκια του...θα πάθει χολέρα.
    ΟΧΙ οτι μας νοιάζει... αλλά έτσι
    για ΠΛΑΚΑ. ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες τώρα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ επίσημο, πράσινο παπαγαλάκι... που "ενδιαφέρεται και για την Ντόρα"..

    Τα στοιχεία του ΠΡΑΣΙΝΟΚΩΛΟΥ>>>>
    trifylianews
    Τόπος: Κυπαρισσία : - Τριφυλία - Μεσσηνία
    Τα ιστολόγιά μου Μέλη Ομάδας
    ΣΕΛΙΔΑ AYTO-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ BLOGGERS psi-action nasosgr Aνεμος laikoyra.blogspot.com ellinaspatriotis BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ Παραπολιτική ANARXOKOMMOUNI MEGALOPOLIS megalopoli
    TRIFYLIANEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ...

    Για αυτο ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..
    ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΤΙΚΟ
    ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ
    ΤΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΕΣ ΣΑΣ
    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ...
    Ευχαριστώ πρέπει να λέτε.. που σας έκανε και σαν... τα συμπαθή πτηνά.
    ΟΡΝΙΑ εεε... ΟΡΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρσς προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ενοχλήθηκαν τόσο,
    τα πράσινα παπαγαλάκια
    που είδαν τον εαυτό τους
    στην τηλεόραση...
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ..
    Σημαντικό το θέμα πληρώνομαι
    για ένα πασόκο !

    Λοιπόν. Επειδή δεν μπορούν να χωνέψουν την σκατόφατσά τους.
    Και επειδή οι παπαγάλοι για να χωνέψουν τρώνε και ασβέστη και πετρίτσες..

    Αντε βούρ..
    Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ να
    αρχήσουν να τρώνε απο τα
    μπαλκόνια τους Σοβάδες
    και τα χαλικάκια.
    Και το καλύτερο για αυτούς ..ΣΤΟΚΟ !
    Στόκο λοιπόν.. ΣΤΟΚΟΙ,
    για χώνεψη. Αλλιώς θα σκάσετε.
    Ήδη πολλοί απο εσάς.. Καπούτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κυριότερα παπαγαλάκια της Ντόρας στη Μεσσηνία είναι η δαπ-νδφκ του τει και του πανεπιστημιου.Σκληρος μηχανισμός της Ντόρας!!!
    Αφιερωμένο http://www.youtube.com/watch?v=my0A4AT3WGY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fprofile.php%3Fid%3D541713879&feature

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον στόκο είπαμε τον Στόκο
    βλάκες Πασόκοι..
    Μπερδευτήκατε στο ίσιωμα..
    Να χωριστείτε σε παρασινα παπαγαλάκια
    και σε πράσινα ΟΡΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε γουρουνάκια παντός είδους, παπαγαλάκια γαλάζια, κόκκινα , πορτοκαλί, παρδαλά ότι στο διάολο είσαστε.
    Σοσιαλισμός ή η Βαρβαρότητα του καπιταλισμού που δεν έχει τις περισσότερες φορές ηθικούς φραγμούς;
    Ξέρετε πόσοι έχουν αυτοκτονήσει μόνο στην πατρίδα μας την Ελλάδα εξ αιτίας του σκληρού, ανάλγητου καπιταλιστικού συστήματος;
    Με τι τόκο παίρνεις ένα δάνειο από μια τράπεζα και τι τόκο σου δίνει στα δικά σου χρήματα που της εμπιστεύτηκες;
    Τι τόκο πληρώνεις για μια πιστωτική κάρτα;
    Σε «σκοτώνει ή δεν σε σκοτώνει» μια τράπεζα για ένα μικρό σου χρέος;
    Και ζητά και ο καραμανλής με μικρό το κάπα από τον Παπανδρέου να ανακαλέσει την δήλωση του!
    Να σκύψει ο ίδιος ο καραμανλής, και να κάνει σαράντα μετάνοιες ζητώντας συγνώμη από εκείνους που αυτοκτόνησαν λόγω χρεών, από τα παιδιά τους από τους γονείς τους, και να τα παρατήσει και να πάει στο σπίτι του.
    Να δηλώσει αν είναι ικανός ή ανίκανος να κυβερνήσει, όχι για να κάνει πλάτες στους τραπεζίτες αλλά πλάτες στον Λαό!
    Κάποτε βρισκόμουν σε ένα Νοσοκομείο, στον Ευαγγελισμό να δω έναν συγγενή μου.
    Στο κρεβάτι δίπλα από αυτόν τον συγγενή μου, ήταν ένας γεροντάκος που τον είχε γηροκομήσει, ένας υπάλληλος μεγάλου Οργανισμού, με την προϋπόθεση ότι, όταν πεθάνει ο άνθρωπος αυτός, Ο υπάλληλος, θα κληρονομήσει το σπίτι του στα Πατήσια, έτσι τα είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους, θα με βοηθήσεις στα γηρατειά μου και εγώ θα σου γράψω το σπίτι μου στην διαθήκη μου, πράγμα που ο γέρος το είχε ήδη κάνει.
    Έλα όμως που αργούσε να πεθάνει και ο κληρονόμος τα είχε πάρει στο κρανίο με το γεγονός!
    Έτσι λοιπόν διαμαρτυρόταν ανοιχτά και σε όλους για την "στάση" του γέρου του....δεν τα κακαρώνει να ξεμπλέξω, δεν πάει στο καλό να ησυχάσω, και άλλα τέτοια ευγενή…
    Ο γιος του φίλου μου που ήταν εκεί, και άνθρωπος που τα είχε πάρει στο κρανίο με την συμπεριφορά του κληρονόμου και φροντίζοντος τον γέρο το διηγιόταν στο σαλόνι του ορόφου, σε εμάς, και μάλλον κάπως δυνατά, επειδή κούφιζε και λιγάκι, το γεγονός , όμως η σύζυγος του, ατυχώς γι’ αυτήν, του λέει, μίλα πιο σιγά, είναι ντροπή!
    Τα παίρνει για τα καλά στο κρανίο ο άλλος και της λέει ακόμη πιο δυνατά.
    Εδώ μωρή δεν ντρέπεται αυτός που το κάνει και θα ντραπώ εγώ που το λέω!
    Έτσι λοιπόν και ο καραμανλής αντί να παραδεχτεί ότι με το καπιταλιστικό του σύστημα που το έχει αφήσει ελεύθερο και κάνει ότι θέλει, ληστεύει τον κοσμάκη , λέει στον Παπανδρέου να ανακαλέσει αυτό που είπε, Σοσιαλισμός ή η Βαρβαρότητα του Καπιταλισμού!
    Η λογική του δεν φταίω εγώ που το έκανα, φταις εσύ που το είπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 23 Μαϊ 2009 11:28:00 πμ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΑ .

    ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ .

    http://www.keytogreece.com/Greek/HealthMedicine/grhospitals.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα εμφανίστηκε απο την πράσινη εφημερίδα ΕΠικαιρότητα και μπορει να γράφει ότι θέλει. Ο΄ιδιοκτήτης της όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ δεν το υμνούσε και τώρα κάνει το ίδιο αλλά παίζει και με τους γαλάζιους. Αυτό θα πει διπλο παιχνίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση