GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αναβολή στη δίκη για το Βατοπέδι...

. Δεν πήγε κανείς από τους κατηγορουμένους!!! Παραγράφεται η υπόθεση... . Nέα αναβολή στη δίκη για την υπόθεση του Βατοπεδίου! Αναβλήθηκε α...

.
Δεν πήγε κανείς από τους κατηγορουμένους!!! Παραγράφεται η υπόθεση...
.
Nέα αναβολή στη δίκη για την υπόθεση του Βατοπεδίου! Αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Θράκης για τις 15 Μαΐου (είχε αναβληθεί και τον Απρίλιο), καθώς δεν προσήλθε κανείς από τους κατηγορούμενους - η πρώην δικαστικός Μαρία Ψάλτη, ο Εφραίμ και ο Αρσένιος.
Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται - σχετικά με την καθυστέρηση της έκδοσης της δικαστικής απόφασης το 2004 που θα δικαίωνε το ελληνικό δημόσιο, με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο σκανδαλώδης συμβιβασμός- παραγράφονται τον Ιούνιο, αν αυτό σημαίνει κάτι...

22 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μετά από τρείς μήνες τηλεδικών και απέραντης ατεκμηρίωτης λασπολoγίας για το Βατοπέδι αυτά σας έμειναν, είναι δικαίωμά σας.
    Τώρα γιατί, ποιοί και πόσοι αμφιβάλλουν για αυτά που λέτε μάλλον δεν έχει σημασία για σας.
    Μόνο οι εντυπώσεις έχουν σημασία και οι κραυγές των ξεπουλημένων δημοσιογράφων.
    Ξεχάσατε τον Κουκουβίνο, τη Σωτηροπούλου, το Δρύ, το Φωτιάδη, τον Κολιούση και όλα τα άλλα πράσινα καλόπαιδα.
    Ξεχάσατε τους βιντεοσκοπημένους εκβιασμούς, ξεχάσατε ότι είχαν συνεννοηθεί από πριν με τον Παπακωνσταντίνου του πασόκ, ξεχάσατε το ρόλο του Κοντομηνά που είχε διορίσει τον Κουκουβίνο στον Άρη Θεσσαλονίκης.
    Όλα τα ξεχάσατε και όλοι ξέρουμε γιατί.
    Γιατί θέλετε να τα ξεχάσετε.
    Φανατικούς και θολωμένους σας θέλει το κόμμα και εσείς παραμένετε πιστοί στις βουλές τους.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;

    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;

    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;

    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.

    Εκτός από κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και κρετίνος!

    Εκτός εάν νομίζεις ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε κρετίνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους, εναν φοιτητη νομικης δεν μπορειτε να συμβουλευτειτε πριν γραψετε ότι σας καπνισει? τα κακουργηματα παραγραφονται σε 15 χρονια, και φυσικά δεν συμπληρωνονται τον Ιουνιο 15 χρονια. Αλλα προφανώς, γουσταρει αυτος που το γραφει, να δημιουργει εντυπωσεις ότι καποιος θελει να παραγραφει η υποθεση. Και βεβαια οποιος διαβάζει, αντε να καταλαβει την αληθεια. Τι να σας πω ρε παιδια. Μετα λεμε οτι ο κοσμος δεν εμπιστευεται τους δημοσιογραφους. Μα πως να σας εμπιστευτει? Εκτος πια αν εννοειτε οτι τον Ιουνιο κλεινει το 18μηνο της προφυλακισης. Ε και? τον Μαιο δικαζεται η υποθεση, γι αυτο την αναβαλανε για τοτε, για να μην μεινουν ελευθεροι οι προφυλακισμενοι. Ελεος πια, ενημερωστε σωστα τον κοσμο. Φτανει με την ταγμενη δημοσιογραφια. Σας σιχαθηκε ο πολιτης πια. Αλλα μηπως νοιαζει κανεναν σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πασόκ απλά προσπαθεί να ξανασηκώσει την πεθαμένη υπόθεση του βατοπεδίου, γιατί ξέρει ότι σε λίγες μέρες όλοι θα μιλάμε για τις απίθανες μίζες που τσίμπησαν τα στελέχη του από το Χριστοφοράκο, το Σκαρπέλη και το Μαυρίδη.
    Κάτι μου λέει ότι κάπου θα ακούσουμε και για τον Κορωνιά, ξέρετε ποιόν, αυτόν με τις υποκλοπές της Vodafone.
    Ένδοξες μέρες προβλέπονται και για τον Τρεπεκλή, τον παιδικό φίλο του Χαζογιώργου.
    Τα λοιπά περί βατοπεδίου και παυλίδη είναι κλασσική περίπτωση αντιπερισπασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας,, όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.
    Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του λαού για το πώς μπορείς να σπιλώσεις ένα πολιτικό κόμμα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά, τον Κυριακού και τον Αλαφούζο.
    Πώς μπορείς να διαβάλλεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με πληρωμένες συκοφαντίες (πικραμένοι καλόγεροι, αόρατοι λογαριασμοί), εκβιασμούς (σωτηροπούλου, κουκουβίνος), φανταστικές εξομολογήσεις (ψωμιάδης), πράσινοι εισαγγελείς (κολιούσης).
    Πράγματι, το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠHΡΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ...!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ...???
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..!!!!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ...!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ....

    ΠΟΛΥ Η ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ.......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ...ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,,??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.

    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΧΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εδω τοσα παραγραφονται και παραγραφηκαν και οι μοναχοι σας πειραξαν.ασε που εξ αρχης δεν επρεπε να κατηγορηθουν.ο χρονος θα δειξει την αδικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πώς σας φάνηκε λοιπόν ο Καραμανλής στην Αργολίδα, κουρασμένος έτσι;
    Πτώμα έτσι;
    Άστραψε και βρόντηξε χθές ο Καραμανλής, άν δεν το προσέξατε μάλλον βλέπατε τα αθλητικά.
    Για άλλη μιά φορά αποδεικνύεται ότι η συνολική σας προσέγγιση στη θεσμική κομματική αντιπαράθεση είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και τα επιχειρήματά σας για μικρά παιδιά.
    Μας πρήξατε ένα μήνα τώρα με την κούραση του πρωθυπουργού, ελπίζω να μην το ξεχάσατε, εμείς όχι.
    Μόνο που ξεχάσατε ότι η κούραση είναι παροδική, έρχεται και φεύγει.
    Η βλακεία όμως είναι μόνιμη, σταθερή και μη αναστρέψιμη κατάσταση.
    Και θα είναι μαζί με τον αρχηγό σας εφ' όρου ζωής, δεν μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη σε αυτά.
    Και καλά, αυτός δεν την καταλαβαίνει την κατάστασή του, είναι φυσιολογικό.
    Εσείς που κάνετε τα σαϊνια δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς,κλεψιάς,των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος, προσπαθεί να σκαρφιστεί πάλι κάτι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!

    Ξέρεις εσύ, όπως «έσωσες» και το πασόκ!

    Με δάνεια, συνδρομές, δωρεές και δανεικά προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να τα βγάλει πέρα!

    Η έκδοση "πιστωτικής κάρτας VISA" από το ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην έξοδό του από την οικονομική κρίση.

    Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.

    Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.

    Συγκεκριμένα, έλαβε - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

    Πώς να τα βγάλει πέρα, όταν οι εισφορές των "πράσινων" βουλευτών ανέρχονται μόλις σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 810.701,18 ευρώ, των ευρωβουλευτών του μόνο 124.653,91, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των μελών και των φίλων του ανέρχονται σε 364.326,33 ευρώ;

    Και να φανταστεί κάποιος ότι το 2008 δεν ήταν εκλογική χρονιά, ώστε τα έξοδα ήταν λιγότερα.

    Ωστόσο, ο λογαριασμός αναγράφει:
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 8.501.487,32 ευρώ για μετακινήσεις και περιοδείες στελεχών
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ
    • 1.713.525,93 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια και
    • 286.702,72 ευρώ για διάφορα κομματικά έντυπα.
    • 871.958,83 ευρώ για το νοίκι των γραφείων της Ιπποκράτους, αλλά και των άλλων τριών κτιρίων.
    • 1.818.660,35 ευρώ για τηλεφωνικές κλήσεις.
    • 160.031 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα.
    • 6.053 ευρώ για νερό.

    Οι τόκοι όμως από τα προηγούμενα χρέη τρέχουν και ξεπέρασαν τα 5.116.556,95 ευρώ.

    Σκέψου να αρχίσει για τα καλά και η προεκλογική περίοδος...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι τον παρακολουθήσαμε για άλλη μιά φορά και χθές στην Αργολίδα στο πλευρό του επιτελάρχη του Ανδριανού.
    Τα γνωστά τσαμπουκάδες, φωνές, χοντρές απειλές και απο κάτω τα σκονάκια τα οποία όχι μονάχα του γράφουν αυτολεξί αυτά που λέει αλλά επιπλέον του τονίζουν τα σημεία που θα παριστάνει τον εκνευρισμένο για να ανεβάζει τους τόνους της φωνής του με γροθιές στο τραπέζι. Άν καταλάβατε πέσαμε σε ένα ανθρωποβοοειδές χωρίς εγκέφαλο, με μηδενική νοημοσύνη με 200 προγραμματιστές γύρω του να τον κατευθύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κομματόσκυλα της ΝΔ πάψτε να επιχειρείτε την πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας αλλά και της κοινης λογικής. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΠΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΕΟΣ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ... ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ... ΑΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ & ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας ευχαριστούμε που μα θυμήσατε που ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνσταντίνου επί δύο μήνες ήξερε τη συνομωσία των εκβιαστών Κουκουβίνου/Σωτηροπούλου και δεν είχε πεί τίποτε σε κανέναν (λέει).
    Ούτε μωρά δεν τα πιστεύουν αυτά.
    Εάν ήσουν Γιώργος Παπαντρέου και μάθαινες κάτι τέτοιο για το δεξί σου χέρι θα τον κράταγες κοντά σου και στη συνέχεια;
    Άρα, τρία είναι τα συμπεράσματα.
    Πρώτο, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο ήξερε αλλά, κατά πάσα πιθανότητα το είχε οργανώσει, γιαυτό και δεν τον έδιωξε ο Γιωργάκης.
    Δεύτερο, και ο Γιωργάκης ήξερε αλλά κάνει την πάπια για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος στον εκβιασμό.
    Τρίτο, οι υποτιθέμενοι μάγκες οι Βενιζελικοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλιώς θα το είχαν διαρεύσει, προς όφελός τους βέβαια.

    ΠΑΣΟΚ: ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ
    ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ.

    Αναβολή για την επόμενη Παρασκευή στη δίκη για το Βατοπαίδι
    Αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για το Βατοπαίδι στο Εφετείο Θράκης, με κατηγορούμενους τη δικαστή Μαρία Ψάλτη, τον ηγούμενο Εφραίμ και το Μοναχό Αρσένιο. Αιτία της αναβολής, ήταν η μη προσέλευση του Μοναχού Αρσενίου, καθώς όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισής του, χτύπησε το κεφάλι του σε μία σκάλα, με αποτέλεσμα να “ενεργοποιηθεί” ένα παλαιότερο ανεύρυσμα που είχε από το 2003.(http://www.newsblog.gr)

    troktiko:

    Πράγματι ο συγκεκριμένος μοναχός ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου και τελικά την γλίτωσε με επέμβαση στο κεφάλι. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα βρεθούν πάλι κάποιοι να πούνε ότι έγινε εσκεμμένα.

    ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΖΩΟΥΛΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΚΑΙ ΖΩΑΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΛΕΡΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση