GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό...

. Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε πριν από λίγο, ύστερα από δίωρη συνεδρίαση, να μην αν...

.
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε πριν από λίγο, ύστερα από δίωρη συνεδρίαση, να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό.
Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά τη μη αποδοχή της πρότασης που του έγινε, από τον Ισπανό τεχνικό, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους.
Επικρατέστερος αντικαταστάτης του είναι ο Γεωργιανός Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Σ. Κόκκαλη για 1+1 χρόνια, επιλογή πάντως που προκαλεί αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Επίσης ακούγοταν το όνομα του Τούρκου προπονητή Φατίχ Τερίμ. Η απόφαση θα ληφθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι η εξής:
«1. Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τη μη αποδοχή της πρότασης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον κ. Ernesto Valverde για επέκταση της συνεργασίας τους, αποφασίζει ομόφωνα τη μη ανανέωση αυτής.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστεί τον κ. Ernesto Valverde για τη μέχρι σήμερα προσφορά του. Σε νέα συνεδρίαση του μέχρι το τέλος Μαΐου θα αποφασίσει τη πρόσληψη νέου προπονητή.
2. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 22 Ιουνίου 2009 με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Κατάργηση Δικαιώματος Προτίμησης Παλαιών Μετόχων. Έχει ορισθεί ήδη χρηματοοικονομικός σύμβουλος προκειμένου να καθορισθούν οι λεπτομέρειες της αύξησης αυτής».

6 σχόλια

  1. δεξιοί νεοδημοκρατες αυτή ήταν και η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε ότι κάτι έχει αλλάξει σε σας , το φάγαμε το καρότο αλλά βάλαμε μυαλό , οι πολιτικοί σας είναι κοριοί αχόρταγοι χωρίς ίχνος ευθιξίας , γι' αυτό τέρμα τα διφραγκα στις επόμενες εκλογές θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να βοηθήσετε για μια φορά στην ζωή σας την πατρίδα σας

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ανοητε νεοδημοκρατη αλλα δεν προλαβε να πεσει κατω γιατι τον βουτηξαν στον αερα τα κλεφτρονια της παραταξης σου, επιδει ο κυβος ειναι απο την εποχη του Καισαρα, οποτε ειναι αρχαιος τον βουτηξε ο δικος σου που δεν αφησε αρχαιο για αρχαιο ξερεις ποιος ο δασκαλος σας στη βουτα και στην λαμογια .
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε τρισμέγιστε Γεωργίου! Το είχες πει εδώ και κανα τρίμηνο.Από τότε που οι ¨έγκυροι¨ ήταν σίγουροι για την παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο βάλε νέα παιδιά στα ψηφοδέλτια!!
    Οι παλιοί όλο λαμογιές είναι!!
    Στην Ευρωβουλή νέοι έντιμοι Παπανδρεικοί, όπως
    ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος δυνατός Παπανδρεικός!!
    Γιώργο γερά!!

    8 Μαϊ 2009 6:40:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΛΕΠΟ,ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑ
    ΝΤΗΘΕΙ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ,ΣΕ ΜΠΑΡ ΡΕΣΤΩΡΑΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαλβέρδε, στο βιογραφικό σου μην γράψεις ότι έχεις πάρει ΝΤΑΜΠΛ στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, γιατί μόνον στα Αραβικά Εμιράτα θα βρεις δουλειά όπως μερικοί άλλοι . Θα γελάνε και οι πέτρες όταν θα διαβάζουν το βιογραφικό σου. Και μόνο η θητεία σου στον Ολυμπιακό θα είναι κάτι μελανό στο βιογραφικό σου . Αν δεν το πιστεύεις Ρώτα τον Μπιγκόν τον Σόλιντ που του ζητάνε στα Εμιράτα σαν τρελοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση