GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι "ονειρευόμαστε" τον Ολυμπιακό!

5 σχόλια

  1. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ......
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΚΟΜΗ 4% ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

    ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5% !!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤOΥΣ ΟΡΓΑΝΟ?
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πιο κατάλληλοι… για το σύστημα!

    Φυσικά, οι (δήθεν) Οικολόγοι Πράσινοι αποτελούν το προσφορότερο εργαλείο, καθώς διαθέτουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά: είναι αριστεριστές και εθνομηδενιστές (εδώ κρύβεται η ουσία…), πρεσβεύουν την απόλυτη ελευθεριότητα, ζητώντας μάλιστα την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (θέλουν τους νεολαίους μαστουρωμένους, για να είναι πιο «διαχειρίσιμοι» από τη Νέα Τάξη) και γενικώς πρεσβεύουν όλα αυτά που ένας Έλληνας και δη πατριώτης, δεν θα ήθελε να συμβούν στην πατρίδα του. Αλλά ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά.
    Η πρόταση του επικεφαλής των Οικολόγων Μιχάλη Τρεμόπουλου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης «να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ γιατί είναι παιδί της πόλης», δηλαδή να μετονομαστεί η οδός Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ, προκάλεσε προ διετίας σφοδρότατες αντιδράσεις. Η αντεθνική αυτή πρόταση κατατέθηκε ως φτηνός και χυδαίος αντιπερισπασμός στην πρόταση του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, να σταλεί ψήφισμα στην υπουργό Εθνικής Παιδείας για το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού. Υπόθεση που τότε ταλάνιζε την επικαιρότητα.
    Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τότε είχε τοποθετηθεί με σαφήνεια, έναντι της χυδαίας και αντεθνικής δήλωσης του Μιχάλη Τρεμόπουλου, που πρόσβαλλε όλο τον ποντιακό & μικρασιατικό κόσμο: «Εάν οι ανιστόρητες αυτές απόψεις δεν είναι προϊόν ασύγγνωστης άγνοιας και επιπόλαιης επίδειξης δήθεν προοδευτικού πνεύματος, τότε αποτελούν ενσυνείδητη εκδήλωση ασέβειας στη μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων των Ελλήνων του Πόντου». Τέτοιες ευαισθησίες όμως, οι αριστεριστές δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλαμμένο πράσινο χαζόπαιδο που μιλάς για το Χρηματιστήριο και για τον Κοσκωτά, για άλλη μια αφορά αποδεικνύεται ότι ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    Επίσης όταν γράφεις σχόλια στις 2 το πρωί είναι λογικό να λές ατέλειωτες σαχλαμάρες.
    Ξεκίνησες με τις ασυναρτησίες περί χρηματισηρίου (ποιός διόρισε το Θωμαδάκη στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς ρε χαζούλη, ο Καραμανλής;) και μετά συνεχίζεις με άλλες ασυναρτησίες περί Κοσκωτά (δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι αλλά μάλλον ήσουν αγέννητος τότε, αφού λές τέτοιες παπαριές). Πχ η εφημερίδα 24 ώρες που είχε βγάλει ο Κοσκωτάς ήταν φανατικά φιλο-αντρεϊκή, οπότε άντε γαμήσου πράσινη κουράδα.
    Εκεί που μας χρωστούσανε, ζητάνε και το βόδι.
    ΥΓ. Να τα κόψεις τα ληγμένα, δεν σε κάνουν μόνο να έχει παραισθήσεις αλλά χαλάνε και το συκώτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΕ. ΠΕΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση